AirSnore Beoordelingen – Stop Snurken Device of Scam?

Home » Review » AirSnore » AirSnore Beoordelingen – Stop Snurken Device of Scam?

AirSnore is een anti-snurken apparaat gepresenteerd als in staat zijn om te stoppen met snurken van de eerste nacht van het gebruik . Het had een niet-invasief alternatief voor chirurgie, omdat blijkbaar zo effectief dat het enige vorm van snurken aankan. Tegelijkertijd heeft het een zeer eenvoudige constructie, waardoor het zeer eenvoudig aan te passen zonder professionele hulp moeten maken.

AirSnore moet zowel effectief en comfortabel, en op het eerste gezicht lijkt het alsof de perfecte oplossing voor snurken. Maar het is slechts een van de vele producten in zijn soort, en alle van hen worden aangeboden als die dezelfde voordelen. Hoe nuttig is AirSnore echt?

Wat is AirSnore?

airsnore-product

Dit apparaat is verkocht door Bauer Nutrition, een bedrijf gevestigd in Cyprus. De fabrikant is niet bekend, maar Bauer is de enige distributeur, en het is beschikbaar voor wereldwijde levering.

Net als veel andere soortgelijke producten, AirSnore is een een stuk apparaat, de vaststelling van de kaak in een positie en houden het terugvallen. Dit houdt de zachte weefsels van de afsluiting van de luchtwegen, effectief voorkomen snurken en aanverwante zaken. Het mondstuk moet goed werken vanaf het eerste gebruik, het effectief behandelen alle niveaus van snurken en zelfs obstructief slaapapneu.

Ook, omdat het is gemaakt van een zacht kunststofmateriaal, kan gemakkelijk worden aangepast aan alle gebruikers te passen. En het is zeker lijkt erop dat iedereen zou kunnen passen. In tegenstelling tot veel andere mondstukken, AirSnore is klein en waarschijnlijk niet oncomfortabel om te dragen te zijn.

klik hier om AirSnore te kopen van de officiële website »

Hoe werkt AirSnore werk?

airsnore-mondstukDeze inrichting houdt de vaste bek, maar niet in zijn natuurlijke positie. Het duwt het enigszins naar voren, het bijhouden van de luchtwegen open efficiënter te maken. En het heeft 2 openingen aan de voorkant, zodat de gebruikers die de neiging hebben om te ademen door de mond tijdens de slaap kan zo gemakkelijk te doen. Dit is zeer nuttig aangezien het mondstuk niet toestaat de mond natuurlijke open.

Het ontwerp uit één stuk heeft de neiging om te veel problemen voor de gebruikers van soortgelijke apparaten veroorzaken, maar het moet geen probleem in dit geval. Niet alleen de lucht te laten stromen van nature, maar het hoeft niet onder druk te zetten op de kaak, zelfs als het houdt het vast. Dit is omdat het materiaal dat is gemaakt van flexibel en aangepast aan de natuurlijke vorm van de kaak.

Maar dit wil niet zeggen dat het materiaal zacht is. Ook zou veel flexibiliteit een probleem als het het mondstuk volledig ineffectief zou maken. Het is stijf genoeg, maar wordt zacht wanneer geplaatst in warm water. En dat is precies hoe het mondstuk wordt aangepast. Om het perfect passen hun tanden worden gebruikers verondersteld AirSnore vertrekken in warm water voor een paar minuten en dan bijt erin. Dat is alles wat de montage proces impliceert, geen ingewikkelde instellingen of een bezoek aan professionals.

Het apparaat moet in de mond worden gehouden tot het materiaal afkoelt en behoudt de vorm van de tanden. AirSnore blijft in deze vorm tot het in warm water opnieuw wordt geplaatst, en het proces kan zo vaak herhaald worden als het nodig is. Maar het apparaat wordt geleverd met een lade die blokkeert de luchtstroom openingen, en de gebruikers altijd moet onthouden om deze te plaatsen voor het plaatsen van het apparaat in het water. De openingen zou kunnen instorten als het materiaal zacht wordt. Zij zullen zeker sluiten indien de gebruiker bijt in het apparaat zonder de lade volledig ruïneren de vorm van het mondstuk. Still, aangezien het proces steeds opnieuw worden herhaald, zal dit geen schade buiten verspillen enige tijd die de gebruiker veroorzaken.

Is AirSnore veilig?

AirSnore is zeer veilig, vooral in vergelijking met soortgelijke producten. Omdat het kan worden aangepast om perfect te passen, zal het geen pijn in de kaak en heeft geen invloed op de tanden. Maar natuurlijk is dit slechts het geval voor de gebruikers met gezonde tanden. Dit product mag niet worden gebruikt zonder toestemming van een arts door degenen die lijden aan een aandoening die ofwel de tanden of het tandvlees aantast.

Ontbrekende tanden zijn ook een probleem, zelfs door het mondstuk niet zetten zoveel druk op de tanden andere apparaten. Het is misschien te veel onder druk te zetten op een aantal van de tanden om te compenseren voor de ontbrekende degenen, zo professioneel advies is verplicht in deze gevallen. En dit geldt ook voor mensen met losse tanden. AirSnore kan pijn en verdere schade aan de tanden die reeds verzwakt, zodat er geen risico’s moeten worden genomen. Maar het mondstuk moet volkomen veilig voor mensen met gezonde tanden en tandvlees, mits goed is aangepast worden.

En aangezien dit product is alleen verkrijgbaar via het internet, we moeten ook eens een kijkje bij het bedrijf achter het. Scams die medische producten te betrekken zijn zo vaak voor dat online shoppers altijd rekening moet houden met wie ze zaken doen met. En als het gaat om dit bijzondere bedrijf, we hebben nog geen recensies over klantenservice.

Normaal gesproken zou dit betekenen dat we geen manier om te weten wat de nieuwe klanten moeten verwachten, maar zo blijkt, het bedrijf achter AirSnore heeft een goede reputatie dankzij de andere producten.

Bauer Nutrition is de productie van voedingssupplementen en andere gezondheid en beauty producten voor meer dan 10 jaar, dus het is verre van een internet oplichting. Het bedrijf is volledig legitiem, en potentiële klanten hebben geen reden zich zorgen te maken over de kwaliteit van de producten of van de klantenservice.

Bauer Nutrition is te bereiken via de telefoon, e-mail en zelfs live chat op zowel de officiële website van het bedrijf en de AirSnore website, zodat vertegenwoordigers van de klantendienst zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden. De meeste klanten zijn zeer tevreden met zowel de producten en de service, en wanneer problemen zich toch voordoen, het bedrijf bereid is om de zorg zo snel mogelijk van hen te nemen.

En spreken van andere producten, Bauer Nutrition biedt ook AirSnore druppels, een vloeibare formulering die bestemd zijn voor degenen die lijden aan incidentele snurken veroorzaakt door verschillende gezondheid aandoeningen.

klik hier om AirSnore te kopen van de officiële website »

AirSnore Drops

airsnore-drops-flesDit is een mengsel van essentiële oliën die verondersteld om de symptomen van sinus infecties, luchtweginfecties en andere problemen die van invloed ademhaling verminderen. Zelfs degenen die meestal niet snurken kan confronteren met dit probleem als ze ziek, en airdrops een goede oplossing zou zijn zoals het hoort de luchtwegen te houden van het sluiten.

De olie in de formulering opgenomen worden, dat antiseptische kwaliteiten en het inademen van dampen moet voldoende voor de gebruiker om alle voordelen te krijgen. De druppels van toepassing op de hals en de borst, en zelfs onder de neusgaten de geur wordt geacht een ontspannend effect.

Maar de volgende zullen we kijken naar de ingrediënten in AirSnore hebben Drops en zien of het echt kan bieden alle geclaimde voordelen. Dit product bevat geen recensies van klanten ofwel, maar gelukkig de officiële website van het bedrijf biedt een uitgebreide presentatie van alle ingrediënten, en ze zijn allemaal 100% natuurlijk.

AirSnore Drops bevat :

  • Zonnebloemolie
  • Eucalyptus blad olie
  • Lavendel bloem olie
  • Pepermunt blad olie
  • Grove den blad olie

helianthus-annuusZonnebloemolie geen werkzame stof, maar een drager voor de overige olie in de formulering. Het is niet vaak opgenomen in producten voor de gezondheidszorg, maar velen gebruiken als massageolie want het is heel gemakkelijk door de huid opgenomen. En het lijkt erop dat er ook een aantal huidaandoeningen kan behandelen, dus het is een goede keuze voor dit product.

eucalyptus-globulusEucalyptusolie anderzijds is een van de meest populaire natuurlijke behandelingen voor aandoeningen die ademhaling. Het heeft zowel antiseptische en bestrijding van de congestie kwaliteiten, en kan variëren van hoesten om astma te behandelen. Het is wetenschappelijk bewezen als effectief in een aantal aandoeningen, en het is vaak inbegrepen in de gezondheids- en schoonheidsproducten. Het heeft ook een zeer aangename geur die een sterke decongestive effect geeft, zodat eucalyptusolie alleen al genoeg om AirSnore Drops effectief zou zijn. Dit is veruit de beste ingrediënten die kunnen worden opgenomen in de formulering.

Lavendula-angustifoliaDan hebben we lavendelolie , die geacht wordt zeer ontspannend en zelfs in staat om slapeloosheid te behandelen zijn. En zo blijkt, het is echt wel deze kwaliteiten. In feite is het zo sterk dat het kan helpen bij diverse psychische aandoeningen, van angst en depressie zelfs dementie. AirSnore Drops wordt geclaimd als in staat zijn om de gebruikers helpen sneller in slaap vallen, en dankzij lavendel, het werkt zeker in dit doel.

mentha-piperitaPepermunt olie , de volgende ingrediënten op de lijst, wordt geacht te werken als een decongestivum en pijnstiller. Pepermuntolie wordt gebruikt voor de behandeling van een aantal voorwaarden, maar het is nog niet wetenschappelijk bewezen als nuttig in elke genegenheid, maar prikkelbaar darmsyndroom. Maar we hebben niet echt nodig wetenschappelijk bewijs dit geval toch. Pepermunt is opgenomen in zo veel producten die door dit punt, allemaal van ons weten dat het werkt geweldig als een decongestivum.

pinus sylvestris-Tot slot hebben we Grove den olie , die wordt beweerd dat goed te werken als een slijmoplossend. Het wordt vaak gebruikt als een behandeling voor de gewone verkoudheid, bronchitis en hoesten, als het lijkt ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen hebben. Net als in het geval van pepermuntolie, hebben we nog geen wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit ervan, maar het is met succes gebruikt in deze aandoeningen.

Het lijkt erop dat AirSnore Drops doet vrijwel alles wat het wordt beweerd, dus het zou een goede keuze voor een persoon die kampt met een infectie die de luchtwegen van invloed zijn. En het moet net zo nuttig zijn voor degenen die lijden aan slapeloosheid. Bovendien, omdat het topisch wordt gebruikt, AirSnore druppels volledig veilig te gebruiken zonder toestemming van een arts.

Enkele oliën kunnen bijwerkingen bij mensen die gevoelig zijn voor bepaalde stoffen, maar alleen bij inname genereren. Ze zijn volledig veilig wanneer het wordt aangebracht op de huid, omdat ze zijn rustgevend en kan alleen ten goede aan de weefsel.

Wat zijn de voordelen van AirSnore?

Dit mondstuk is zeer waarschijnlijk om te werken voor het grootste deel van de gebruikers, dat is niet iets dat kan worden gezegd over de meeste producten in zijn soort. Het is klein en gemakkelijk af te stellen, en het moet zeer effectief in het houden van de luchtweg van closing omdat het duwt de kaak voorwaarts. Zij moeten kunnen buigen snurken de eerste nacht, zelfs als de gebruiker het ongemakkelijk voor de eerste paar dagen zou kunnen vinden.

Maar het is de moeite waard, want snurken is veel gevaarlijker dan het lijkt. De officiële website van AirSnore biedt heel wat interessante informatie over het onderwerp, zelfs waarin de 3 graden van snurken gebruikt door professionals om de diagnose te stellen.

Deze inrichting moet in staat zijn om alle vormen van snurken, waaronder rang 3, dat de gevaarlijkste behandelen. Degenen die worden getroffen door graad 3 snurken ernstige moeilijkheden ademhalen en wakker wordt vele malen per nacht, en de lange termijn gevolgen kunnen zeer ernstig zijn. Snurken is niet alleen erg lastig voor de patiënt en de mensen om hen heen, maar kan hartproblemen als gevolg van de spanning op de bloedsomloop veroorzaken.

Omdat de patiënt minder lucht ontvangt dan het lichaam nodig, het zuurstofgehalte in het bloed af, hetgeen leidt tot hoge bloeddruk. Het lage niveau van zuurstof is ook de reden waarom veel mensen die snurken wakker vaak ‘s nachts, als het brein wordt gedwongen om te reageren op de zuurstofdepletie. En AirSnore werkt net zo goed voor obstructief slaapapneu, dat is nog gevaarlijker dan de “gewone” snurken.

In deze toestand wordt de luchtweg volledig geblokkeerd gedurende zeer korte tijd. Anders dan in het geval van snurken, wanneer de patiënt nog een hoeveelheid zuurstof ontvangt, apneu veroorzaakt degene beïnvloed starten door stikken. Gelukkig de patiënten vaak wakker onmiddellijk de hersenen reageren op de afname van de hoeveelheid zuurstof in het bloed, maar dit is niet altijd het geval. Obstructief slaapapneu is uiterst gevaarlijk en moet onmiddellijk worden behandeld, en AirSnore lijkt een zeer goede optie.

Waarom kiezen AirSnore?

Dit mondstuk moeten doeltreffend, comfortabel en eenvoudig te monteren zijn, dus het heeft vele voordelen ten opzichte van soortgelijke producten. Ook, het is aangeboden door een gerenommeerd bedrijf, en het is beschikbaar tegen een zeer fatsoenlijke prijs. En degenen die niet zeker of het de investering waard geen reden zich zorgen te maken over hun geld gaat naar afval, omdat het mondstuk wordt geleverd met een 60 dagen geld terug garantie. En 60 dagen zijn meer dan genoeg tijd om een ​​mondstuk volledig te evalueren, zodat het beleid is zeer redelijk.

In aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet het product van het bedrijf te bereiken, terwijl nog steeds onder de garantie, maar dit betekent niet dat de proefperiode wordt verkort. Het bedrijf is voorzien van een extra week in de garantie gewoon te goed voor de bevalling. De volledige garantie strekt zich uit tot 67 dagen, zodat de klanten eigenlijk de 2 volle maanden om uit te proberen het product.

Waar kan ik AirSnore kopen?

AirSnore is beschikbaar op de officiële website voor de prijs van £ 29,95. AirSnore Drops wordt verkocht voor £ 39,95, en een pakket dat beide producten tegen lage prijs is inclusief kan worden gekocht voor £ 59,95. Het bedrijf biedt wereldwijde gratis verzending, en om de kosten tot een minimum te houden, zouden we klanten om alleen bestellingen plaatsen aanraden via de officiële AirSnore website. De producten zijn ook beschikbaar op de website van Bauer Nutrition, maar de prijzen zijn hoger.

[Ept id = “556”]

bottom line

AirSnore lijkt een goede optie voor een persoon die wordt beïnvloed door snurken zijn. Het heeft een ontwerp dat is bijzonder efficiënt in het bewaren van de luchtwegen van de afsluiting, en is zeer eenvoudig aan te passen. Het is zeer waarschijnlijk om comfortabel te passen voor de meerderheid van de gebruikers, en zoals het ook wordt geleverd met een geld terug garantie, het is zeker het proberen waard.

klik hier om AirSnore te kopen van de officiële website »

Experienced Nutritionist with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Universitas Indonesia (UI).

91/100 : by 293 users
AirSnore Review
FLASH SALE 20% OFF »