AirSnore Review-uri – Stop Sforaitul Dispozitiv sau înșelătorie?

Home » Review » AirSnore » AirSnore Review-uri – Stop Sforaitul Dispozitiv sau înșelătorie?

Last Updated on

AirSnore este un dispozitiv anti-sforăit prezentat ca posibilitatea de a opri sforăit din prima noapte de utilizare . Se pretinde a fi o alternativa non-invaziva pentru o intervenție chirurgicală, așa cum se pare că este atât de eficient încât să poată manipula orice formă de sforăit. În același timp , are o construcție foarte simplă, care ar trebui să facă foarte ușor să se adapteze fără asistență de specialitate.

AirSnore ar trebui să fie eficient și confortabil, și la prima vedere, se pare ca solutia perfecta pentru sforăitului. Dar este doar unul dintre multele produse de acest tip, și toate acestea sunt promovate ca oferind aceleași beneficii. Deci, cum este de ajutor AirSnore într-adevăr?

Ce este AirSnore?

airsnore-produs

Acest dispozitiv este vândut de Bauer Nutrition, o companie cu sediul în Cipru. Producătorul nu este cunoscut, dar Bauer este singurul său distribuitor, și este disponibil pentru livrare în întreaga lume.

La fel ca multe alte produse similare, AirSnore este un dispozitiv de o singură piesă, de fixare a maxilarului într-o singură poziție și menținându-l la care se încadrează înapoi. Acest lucru menține țesuturile moi de la inchiderea cailor respiratorii, in mod eficient prevenirea sforăit și problemele asociate. Piesa pentru gură ar trebui să funcționeze bine de la prima utilizare, tratarea in mod eficient toate nivelurile de sforait si chiar de apnee obstructiva de somn.

De asemenea, pentru că este fabricat dintr-un material plastic moale, acesta poate fi ușor ajustat pentru a se potrivi tuturor utilizatorilor. Și se pare cu siguranță, ca și cum s-ar putea potrivi toată lumea. Spre deosebire de multe alte portavoci, AirSnore este mică și nu sunt susceptibile de a fi incomod de purtat.

click aici pentru a cumpăra AirSnore de pe site – ul oficial »

Cum acționează AirSnore?

airsnore-purtător de cuvântAcest dispozitiv menține falca fixă, dar nu și în poziția sa naturală. Ea împinge ușor înainte, menținând căile respiratorii deschise mai eficient. Și are 2 deschideri în partea din față, astfel încât utilizatorii care tind sa respire prin gura in timpul somnului poate face acest lucru confortabil. Acest lucru este foarte util având în vedere că piesa bucală nu permite gura să deschidă în mod natural.

Design-o bucată tinde să cauzeze mai multe probleme pentru utilizatorii de dispozitive similare, dar nu ar trebui să fie o problemă în acest caz. Nu numai că permite aerului să circule în mod natural, dar nu pune presiune asupra maxilarului, chiar dacă păstrează-l fix. Acest lucru se datorează faptului că materialul din care este fabricat din este flexibil și se adaptează la forma naturală a maxilarului.

Dar acest lucru nu este de a spune că materialul este moale. Prea multă flexibilitate ar fi o problemă deoarece ar face piesa bucală complet ineficiente. E rigid suficient, dar devine moale, atunci când este plasat în apă caldă. Care este tocmai modul în care piesa bucală este ajustată. Pentru a se potrivi perfect dintii lor, utilizatorii ar trebui să părăsească AirSnore în apă caldă timp de câteva minute și apoi musca în ea. Asta e tot ce procesul de amenajare presupune, fără setări complicate sau vizite de profesioniști.

Dispozitivul trebuie să fie păstrate în interiorul gurii până când materialul se răcește și reține forma dinților. AirSnore va rămâne în această formă până când este pus în apă caldă din nou, iar procesul poate fi repetat ori de câte ori este nevoie. Dar, dispozitivul vine cu o tavă care blochează deschiderile fluxul de aer, și utilizatorii ar trebui să ne amintim întotdeauna să-l inserați, înainte de introducerea dispozitivului în apă. Deschizăturile s-ar putea prăbuși în cazul în care materialul devine moale. Ei vor închide în sus cu siguranță dacă utilizatorul mușcă în dispozitiv fără tavă, ruinarea complet forma piesei bucale. Cu toate acestea, deoarece procesul poate fi repetat din nou și din nou, acest lucru nu va provoca nici un prejudiciu in afara pierdem o parte din timp utilizatorului.

Este AirSnore sigur?

AirSnore este foarte sigur, mai ales în comparație cu alte produse similare. Pentru că acesta poate fi ajustat pentru a se potrivi perfect, aceasta nu va provoca dureri la nivelul maxilarului și nu va afecta dintii. Dar, desigur, aceasta este doar cazul utilizatorilor cu dinți sănătoși. Acest produs nu trebuie utilizat fără aprobarea unui medic de către cei care suferă de orice boală care afectează fie dintii sau gingiile.

De asemenea, sunt dinții lipsă o problemă, chiar și prin piesa bucală nu pune la fel de mult tulpina pe dinti ca alte dispozitive. S-ar putea pune o presiune prea mare asupra unora dintre dinți pentru a compensa pentru cei care lipsesc, deci sfatul profesional este obligatoriu, în aceste cazuri. Și acest lucru este valabil și pentru cei cu dinti in vrac. AirSnore ar putea provoca dureri si deteriorarea in continuare a dintilor, care sunt deja slăbite, astfel încât ar trebui să fie luate nici un risc. Dar, piesa bucală ar trebui să fie perfect sigure pentru cei cu dinți și gingii sănătoase, cu condiția că este bine reglat.

Și, din moment ce acest produs este disponibil numai prin intermediul internetului, avem, de asemenea, trebuie să ia, de asemenea, o privire mai atentă la compania din spatele ei. Escrocilor care se referă la produse de sanatate sunt atat de comune incat cumpărători on-line trebuie să ia în considerare întotdeauna cine fac afaceri. Iar când vine vorba de aceasta companie special, nu avem inca comentarii cu privire la serviciul pentru clienți.

În mod normal, acest lucru ar însemna că nu avem nici o modalitate de a ști ce trebuie să se aștepte clienților noi, dar după cum se pare, compania din spatele AirSnore are o reputație bună datorită altor produse sale.

Bauer Nutriție a fost de fabricație suplimente de sănătate și alte sănătate și produse cosmetice de peste 10 ani, deci este departe de a fi o înșelătorie pe internet. Afacerea este complet legitim, iar potențialii clienți nu au nici un motiv să vă faceți griji cu privire la calitatea produselor sau a serviciului pentru clienți.

Bauer Nutrition poate fi contactat prin telefon, e-mail și chat-ul chiar live pe ambele site-ul oficial al companiei și site-ul AirSnore, astfel încât reprezentanții clienților sunt întotdeauna gata să răspundă la întrebări. Cei mai mulți clienți sunt foarte mulțumiți cu atât produsele, cât și serviciul, iar atunci când problemele se pot produce, compania este dispusă să aibă grijă de ei cât mai curând posibil.

Și vorbind de alte produse, Bauer Nutrition ofera de asemenea AirSnore picături, o formulare lichidă destinată pentru cei care suferă de sforăit ocazionale cauzate de diverse afectiuni de sanatate.

click aici pentru a cumpăra AirSnore de pe site – ul oficial »

AirSnore Creeaza

airsnore-picaturi sticlaAcesta este un amestec de uleiuri esențiale, care se presupune a atenua simptomele de infectii ale sinusurilor, infectii in piept, si orice alta afectiune care afecteaza respiratia. Chiar și cei care nu de obicei, sforăie poate confrunta cu această problemă atunci când bolnavi, și airdrops ar trebui să fie o soluție bună ca și cum ar trebui să păstreze căile respiratorii de la închidere.

Uleiurile incluse în formulare sunt revendicate de a avea calități antiseptice și respirație în vaporii ar trebui să fie suficient pentru ca utilizatorul pentru a obține toate beneficiile lor. Picaturile se aplică pe gât și în piept, și chiar și în nări ca mirosul ar trebui să aibă un efect foarte relaxant.

Dar, viitoare vom avea o privire la ingredientele din AirSnore Picături și a vedea dacă poate oferi cu adevărat toate beneficiile pretinse. Acest produs nu are nici un client, fie recenzii, dar, din fericire site-ul oficial al companiei oferă o prezentare detaliată a tuturor ingredientelor, și toate acestea sunt 100% naturale.

AirSnore Drops conține :

  • Ulei de semințe de floarea-soarelui
  • ulei de frunze de eucalipt
  • Ulei de lavandă floare
  • Ulei de frunze de mentă
  • ulei din frunză de pin silvestru

Helianthus-annuusUlei din semințe de floarea – soarelui nu este un ingredient activ, dar un purtător pentru alte uleiuri din formulare. Nu este de obicei inclus în produse de sănătate, dar mulți îl folosesc ca ulei de masaj , deoarece este foarte usor absorbit de piele. Și se pare că se poate trata , de asemenea , o serie de boli ale pielii, deci este o alegere bună pentru acest produs.

eucalipt-globulusUlei de eucalipt , pe de altă parte , este una dintre cele mai populare tratamente naturale pentru conditii care afecteaza de respiratie. Ea are atat calitati antiseptice si descongestionarea, si poate trata orice , de la tuse pana la astm. Este dovedit științific la fel de eficace într – un număr de afecțiuni, și este de obicei inclus în sănătate și produse cosmetice. De asemenea , are un miros foarte plăcut , care oferă un efect decongestiv puternic, astfel încât uleiul de eucalipt ar fi suficientă pentru a face AirSnore Picături eficiente. Acest lucru este de departe cel mai bun ingredient care ar fi putut fi incluse în această formulare.

Lavendula-angustifoliaApoi , avem ulei de lavandă , care ar trebui sa fie foarte relaxant si chiar posibilitatea de a trata insomnia. Și , după cum se dovedește, într-adevăr are aceste calități. De fapt, este atât de puternic încât să poată ajuta în diverse afecțiuni mentale, de la anxietate si depresie la chiar dementa. AirSnore Picături este revendicată ca fiind capabilă de a ajuta utilizatorii adormi mai repede, și datorită lavandă, cu siguranță lucrează în acest scop.

Mentha piperita-Ulei de mentă , următorul ingredient pe listă, ar trebui să funcționeze ca un decongestionant și durere de eliberare. Uleiul de menta este folosit ca un tratament pentru o serie de condiții, dar încă nu a fost dovedit stiintific ca fiind de ajutor în orice afecțiune , dar iritabil sindromul de intestin. Dar noi nu avem nevoie într – adevăr dovezi științifice acest caz , oricum. Menta este inclus în atât de multe produse care prin acest punct, noi toți știm că funcționează mare ca un decongestionant.

pinus-sylvestrisÎn cele din urmă , avem ulei de pin scoțian , care se pretinde a lucra bine ca un expectorant. Este frecvent utilizat ca tratament pentru raceala, bronsita si tuse, deoarece se pare a avea proprietăți anti-inflamatorii și antibacteriene. La fel ca și în cazul uleiului de mentă, nu avem încă o dovadă științifică pentru eficacitatea sa, dar este folosit cu succes în aceste afecțiuni.

Se pare că AirSnore Picaturi face destul de mult tot ceea ce este susținut, așa că ar fi o alegere bună pentru orice persoană care se luptă cu o infecție care afectează căile respiratorii. Și ar trebui să fie la fel de util pentru cei care suferă de insomnie. Mai mult decât atât, deoarece este folosit topic, AirSnore picături este complet sigur de utilizat, fără aprobarea unui medic.

Unele dintre aceste uleiuri pot genera reacții adverse la persoanele care sunt sensibile la anumite substanțe, dar numai atunci când sunt ingerate. Sunt complet în condiții de siguranță atunci când este aplicat pe piele, deoarece acestea sunt linistitoare si pot beneficia numai țesutul.

Care sunt beneficiile AirSnore?

Acest lucru purtător de cuvânt este foarte probabil să lucreze pentru majoritatea utilizatorilor săi, care nu este ceva ce se poate spune despre cele mai multe produse de acest tip. Este mic și foarte ușor să se adapteze, și ar trebui să fie foarte eficient la pastrarea cailor aeriene de la închidere, dat fiind că acesta împinge maxilarul înainte. Ar trebui să fie capabil să se aplece sforăitul din prima noapte, chiar dacă utilizatorii s-ar putea găsi incomod pentru primele câteva zile.

Dar merită, pentru că sforăitul este mult mai periculos decât pare. Site-ul oficial al AirSnore oferă o mulțime de informații interesante cu privire la acest subiect, chiar și cele care detaliază 3 clase de sforăit folosite de profesionisti pentru a diagnostica starea.

Acest dispozitiv ar trebui să poată trata toate formele de sforăit, inclusiv gradul 3, care este cel mai periculos. Cei care sunt afectati de gradul 3, sforăit au dificultăți severe de respirație și se trezesc de multe ori o noapte, iar consecințele pe termen lung pot fi foarte grave. Sforăitul nu este numai foarte deranjează pentru suferindului și pe cei din jurul lor, dar poate provoca probleme cardiace, din cauza tulpinii puse asupra sistemului circulator.

Deoarece bolnavul primește mai puțin aer decât ceea ce are nevoie corpul lor, nivelul de oxigen din sange scade, ceea ce duce la cresterea tensiunii arteriale. Nivelul scăzut de oxigen este, de asemenea, motivul pentru care mulți oameni care sforaie se trezesc de multe ori in timpul noptii, deoarece creierul este forțat să reacționeze la epuizarea oxigenului. Și AirSnore funcționează la fel de bine pentru apnee obstructiva de somn, care este chiar mai periculos decât sforăitul “obișnuit”.

În această condiție, căile respiratorii este blocat complet pentru perioade foarte scurte de timp. Spre deosebire de cazul sforăitului, în cazul în care bolnavul primește totuși o anumită cantitate de oxigen, apnee determină persoana afectată să înceapă instantaneu sufocante. Din fericire suferinzi tind sa se trezeasca imediat ca creierul reacționează la scăderea cantității de oxigen din sange, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. apnee obstructiva de somn este extrem de periculoasă și trebuie tratate imediat, iar AirSnore pare ca o opțiune foarte bună.

De ce să alegeți AirSnore?

Acest lucru ar trebui să fie eficace piesa bucală, confortabil și ușor de montat, deci are multe avantaje față de alte produse similare. De asemenea, este oferit de o companie de renume, si este disponibil la un pret foarte decent. Iar cei care nu sunt sigur dacă este în valoare de investiții nu au nici un motiv să vă faceți griji cu privire la banii lor merge la deșeuri, pentru că piesa bucală vine cu o 60 zile banii înapoi garanție. Și 60 de zile sunt mai mult decât suficient timp pentru a evalua pe deplin o piesă pentru gură, astfel încât politica este foarte rezonabil.

Pentru a beneficia de o restituire, produsul trebuie să ajungă la compania în timp ce încă acoperite de garanție, dar acest lucru nu înseamnă că perioada de probă este scurtat. Compania a include o săptămână în plus în garanție prea ține cont de livrare. Garanția completă se extinde la 67 de zile, astfel încât clienții au de fapt, de 2 luni pentru a încerca produsul.

De unde pot cumpăra AirSnore?

AirSnore este disponibil pe site-ul său oficial, la prețul de £ 29.95. AirSnore Picături este vândut pentru £ 39.95, iar un pachet care include atât produse la preț cu discount poate fi achiziționat pentru £ 59.95. Compania va ofera transport maritim la nivel mondial liber, precum și pentru a menține cheltuielile la un nivel minim, ne-ar recomanda clienților pentru a plasa numai comenzi prin intermediul site-ului oficial al AirSnore. Produsele sunt, de asemenea, disponibile pe site-ul Bauer Nutriție, dar prețurile lor sunt mai mari.

[Id = ept “556”]

linia de fund

AirSnore pare a fi o opțiune bună pentru orice persoană care este afectată de sforăit. Acesta are un design care este deosebit de eficient la pastrarea cailor aeriene de închidere, și este extrem de ușor de reglat. Este foarte probabil să se potrivi confortabil pentru majoritatea utilizatorilor, și întrucât, de asemenea, vine cu o garanție de bani înapoi, este cu siguranță merită încercat.

click aici pentru a cumpăra AirSnore de pe site – ul oficial »

87/100 : by 413 users
AirSnore Review
FLASH SALE 20% OFF »