Nexus Pheromone Review – Mine Vellykket personlige erfaringer

Home » Review » Nexus Pheromones » Nexus Pheromone Review – Mine Vellykket personlige erfaringer

Enklest mulig måte å tiltrekke seg kvinner er ved hjelp av Nexus Pheromones. Nexus Pheromones er en cologne som kan gjøre deg mer seksuelt attraktive, og dermed får mer oppmerksomhet fra kvinner oftere. Dette er fordi Nexus Feromoner er formulert med humane seksual feromoner.

Mine resultater med Nexus

Nexus Pheromone Review - Kan Dette Køln tiltrekke kvinner?

Mine personlige erfaringer med Nexus Pheromones har vært svært vellykket. Nexus var den første pheromone produktet jeg har kjøpt. Første gang jeg hadde det var på et bryllup jeg deltok på en god venn av meg. Under mottakelsen etter bryllupet, la jeg merke til at kvinner var å betale mer oppmerksomhet til meg enn de vanligvis gjør.

De syntes å smile mer, og det var mye mer øyekontakt. Jo lenger jeg snakker med dem bedre det ser ut til å bli, noe som er normalt ikke hva som skjer når jeg flørter med kvinner.

Hver gang jeg bruker Nexus kvinner flørte med meg mer, og jeg har merker de liker å røre meg, som legger sin hånd på armen min som vi snakker. Nå når jeg bruker Nexus føler jeg meg mer trygg når jeg går ut. Jeg er overbevist om at det er grunnen til at jeg har mer suksess med kvinner. Jeg kan ikke anbefale dette produktet nok.

ingredienser

Nexus Pheromones Köln formelen er basert på noen av de mest fremtredende mannlige feromoner. Hver og en av dem rammer kvinner og deres oppfatning av gutta i en svært spesiell måte:

 • Androstenon – en av de mest fremtredende mannlige feromoner, det er en av alpha male. Androstenon sender signaler om dominans og den har et høyt potensial for å tiltrekke seg en make.
 • Androsterone – dette er en annen fremtredende mannlige pheromone men i motsetning androstenon, betyr det ikke sende signaler om dominans. Snarere løfter den stemningen av kvinner og hjelper dem slappe av under samhandling med gutta.
 • Alpha-androstenol – dette er et feromon for umiddelbar tiltrekning og det skaper følelser av komfort mellom to individer.
 • Beta-androstenol – noen ganger kalt isbryteren feromon, er dette en et utmerket alternativ for å bli kjent med nye mennesker på sosiale arrangementer.
 • Androstedionne – et feromon som kan føre til en stor økning i kvinnelig seksuell respons.
 • Epiandrosterone – signaler ungdommelighet og vitalitet
 • Androstanon – skaper en kraftig effekt av maskulinitet

Hvordan fungerer de Pheromones?

Humane seksual Feromoner er hormoner som naturlig produseres av kroppen. Som vi svetter, er de naturlige feromoner også utskilles med svette. Sammen med svette, er feromoner også diffust i luften. Ubevisst, er feromoner oppdaget av nesen med hjelp av våre Vomeronasale organer. Ved påvisning av feromoner, sender Vomeronasal Organ av et signal til hypothalamus, en del av hjernen som tar vare på våre følelser.

Hypothalamus deretter utløst å frigjøre følelser som opphisselse, begjær, nytelse, eller seksuell stasjonen. For å forenkle det hele, kan feromoner forårsake en kjemisk reaksjon som gjør en til å være seksuelt attraktiv for det motsatte kjønn. Når en kvinne ubevisst oppdaget din feromon, vil hun bli tiltrukket av deg på et øyeblikk uten engang å vite hvorfor.

Vi har etablert tidligere at feromoner produseres naturlig i kroppen. Men på grunn av ritualer og vaner vi praktiserer i dag som å ta et bad veldig ofte og bruke ulike parfymerte produkter på huden, de naturlige feromoner som vi slipper ut er lett vasket ut. Den Nexus Pheromones parfyme kan faktisk erstatte disse vasket ut feromoner i huden. Det fylles og øker den savnete feromoner i huden vår, å få oss tilbake til vår mest naturlige tilstand.

produkt detaljer

Nexus Pheromones kan vare i ca 8 til 10 timer. Det er brukt til “puls spots” av kroppen. Disse flekker avgir varme som er tilstrekkelig for duften og feromoner for å være ved sin maksimale effekt. Områdene av nakke, håndledd og underarmer er noen av de stedene hvor du kan bruke Nexus Pheromones. Den kan også brukes til klærne som gir deg en mer varig duft.

Fordelene for bruk av Nexus Pheromones

 • Bli mer seksuelt attraktive for kvinner
 • Møt kvinner mye lettere
 • Bli kontaktet av kvinner oftere
 • Gjør et godt inntrykk med ditt Skjult Scent og New-funnet tillit

Nexus Pheromones Effektivitet & Anmeldelser

Noen brukere funnet Nexus Pheromones å være en effektiv feromonparfyme med frisk, maskulin duft.

 • “Å få en dato blir lettere med dette. Jeg vil ikke si at det fungerer hele tiden, men 4/5 ganger det får meg hekta på mest attraktive gal i klubben. Jeg er en lykkelig mann”- Homer
 • “Jeg kjøpte dette litt av et skeptisk sinn med etter å gjøre litt research, men jeg antar vitenskapen lyver ikke! Jeg bruker det når jeg er ute på klubben (jeg er 29 år gammel) og få komplimenter for hvordan jeg lukter noen ganger fra tid til annen at jeg aldri pleide å få før – så jeg antar i den forstand det hjelper å bryte is og starte oss chatting etc .. om ikke damen snakker til meg på grunn av feromonene hun lukter er et annet spørsmål! Hvis jeg bare kunne lese en hunner tankene: D. Jeg ærlig tror at produktet er bra, det lukter godt og har gitt meg suksess siden kjøpe .. som er det oss gutta ønsker fra dette produktet antar jeg.”- John
 • “For meg var det verdt pengene mine øyeblikket min kone så på meg på en annen den kvelden. Vi hadde den mest lidenskapelige natten av våre liv.”- Chris
 • “Jeg bruker den mens du går til pub og finne en dato er ikke et problem lenger.” – Joel
 • “Jeg brukte denne til å tenne lidenskapen med min kone, og det fungerte utrolig. anbefales til alle ektemenn.”- Ryan

Konklusjon

Forskjellig fra andre feromon-holdige produkter, har Nexus Pheromones bevist sin effektivitet i en reell klinisk studie. Vitenskapelige bevis støtter produktets hevder å øke begjær, lidenskap og attraktivitet fra kvinner. Feromon bransjen er full av skeptiske mennesker, men det er betryggende å vite at Nexus Pheromones har vitenskapelige bevis for å sikkerhetskopiere sine krav.

Selskapet tilbyr Nexus Pheromones for en rimelig pris på $ 49.95 for en flaske. Men de tilbyr store rabatter for flere flasker – som kan gå så lavt som $ 32,00 / flaske. Flere bestillinger har også gratis gaver som inkluderer, sin DVD “tiltrekke seg kvinner nå”, gratis flasker med VigRx Plus, # 1 Mann ytelse Enhancer og gratis frakt.

Nexus har også en nei-spørsmål 60 dagers pengene tilbake-garanti hvis du ikke er 100% fornøyd med resultatene. Totalt feromonene som finnes i Nexus er av høy standard, og det er definitivt en av de beste alternativene.

Klikk her for å bestille Nexus Pheromones online »

Experienced Nutritionist with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Universitas Indonesia (UI).

65/100 : by 102 users
Nexus Pheromones Review
FLASH SALE 20% OFF »