Nootrogen Review: Hoe veilig en effectief is dit product?

Home » Review » Nootrogen » Nootrogen Review: Hoe veilig en effectief is dit product?

Nootropic is relatief een nieuwe term gegeven aan supplementen die de cognitieve functies van de hersenen te verbeteren, maar hun geschiedenis is vrij oud. Chinese en Indiase kruidengeneeskunde heeft een aantal remedies zijn afgeleid van de goedheid van natuurlijke ingrediënten om het intellect te stimuleren. De nootropics worden herkend door verschillende termen die worden gebruikt voor hen, zoals smart drugs, hersenen steroïden, cognitieve enhancers, die aanleiding geven tot op zekere hoogte, een controverse op het gebruik ervan.

Een betere kijk op Nootropics

NooCube Review - Klanten Favoriete Nootropic Brain Supplement

Een noötropische is een brein versterker, maar hoe werkt het bereiken van deze functie en hoe zijn ze verschillend van stoffen van misbruik? Laat de noötropische ook een gevoel van hoog te maken, zijn ze verslavend in de natuur, ze veroorzaken permanente veranderingen in de hersenen cel chemie en functioneert? Dit zijn enkele van de vragen die een debat over noötropische producten te genereren, of ze nu natuurlijk of synthetisch. Wissen van een deel van de vragen zal zeker helpen ons hun actiemiddelen te begrijpen.

Dr. Corneliu E.Giurgea was de man die kwam met de term nootropic. Volgens de criteria van de door hem ingesteld, moet een noötropische de volgende functies om het label te verdienen hebben

 • Memory verbetering en vergroting van leervermogen
 • Steun het functioneren van de hersenen onder stressvolle omstandigheden
 • Bescherming tegen een fysische of chemische geïnduceerde schade
 • Verhoging van de geleidbaarheid zenuwsynapsen
 • Moet niet giftig met minder of geen bijwerkingen

Houden van de criteria in het achterhoofd, is het duidelijk dat alle noötropische stoffen zijn cognitieve enhancers, maar niet alle cognitieve enhancers zijn nootropica omdat, voor het laatste, een beschermende functie noodzakelijk is. Dit criterium markeert de cognitieve stimulerende middelen die gewoonlijk aanwezig zijn in levensmiddelen, uit de omschreven nootropics.

De definitie van nootropics verduidelijkt ook de twijfels over de verslavend zijn in de natuur. De nootropics zijn niet stimulerende middelen zoals sommige cognitieve versterkers, maar defensief van aard voor het algehele functioneren van de hersenen. De nootropics veroorzaken geen onophoudelijke veranderingen in de hersenfunctie of scheikunde en zijn veilig te gebruiken. De mate waarin een noötropische profiteert van een individu hangt af van iemands genetica, biochemie, lifestyle gedrag en persoonlijkheidskenmerken.

Hoe zit het met Nootrogen

Nootrogen Beoordeling 2017: Betekent dit product echt werken?

Nootrogen is een andere naam aan de lijst van nootropics op de markt gebracht en zullen we dit product te leggen aan de controle van de standaard definitie van een nootropic.

De fabrikant van Nootrogen is VITA BALANCE LIMITED, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk.

Het productieproces vindt plaats in een GMP-gecertificeerd, FDA goedgekeurde faciliteit.

De bestanddelen van Nootrogen als volgt

 • Een verscheidenheid van vet en water oplosbare vitaminen zoals vitamine A, C, E, D, B1, B2, B3, B5, B6
 • Een combinatie van mineralen zoals ijzer, calcium, magnesium, foliumzuur, en sommige micronutriënten
 • dimethylaminoethanol
 • glutaminezuur
 • acetylcholine
 • choline
 • inositol
 • N-Acetyl L-Tyrosine
 • GABA
 • Groene thee-extract
 • Bacopa extract
 • Docosahexaeenzuur
 • borium

De vitaminen behoren tot het B-complex zijn van cruciaal belang voor het functioneren van de hersenen en gezondheid. Deze ‘anti-stress’ vitaminen helpen de hersenen door

 • Het produceren van neurotransmitters GABA, serotonine en dopamine
 • Vertragen van het verouderingsproces en het verbeteren van focus, het geheugen, en helpt energie en de stemming te verbeteren
 • Hulp bij dementie en mentale verouderingsproces

Een Oxford studie bleek dat toevoeging van de B6, B12 en B9 (foliumzuur) tezamen verminderd hersenatrofie, verbeterde hersenfunctie en verminderde herseneninkrimping in de delen van de hersenen meest getroffen door de ziekte van Alzheimer.

Choline is een in water oplosbare vitamine die voor dementie, geheugenverlies, en andere hersenstoornissen.

De vitamine C is belangrijk voor de neurotransmitter productie in de hersenen waardoor het leren te verbeteren en herinneren vaardigheden, focus en concentratie en algemene stemmingsstoornissen. Omdat het een krachtige antioxidant, het helpt de hersenen te beschermen tegen vrije radicalen schade in aanvulling op het verbeteren van de bloedtoevoer naar de hersenen.

De ‘sunshine vitamine D heeft alle voordelen analoog aan vitamine C, het verbeteren van de cognitieve vermogens van de hersenen op alle leeftijden van ontwikkeling tot ouderdom.

Dimethylaminoethanol is verantwoordelijk voor de neurotransmitter productie in de hersenen en dat resulteert in een versnelde hersenfuncties als denkvermogen en intelligentie . Hetzelfde geldt voor het glutaminezuur dat de GABA en glycine productie verhoogt in de hersenen naast acetylcholine.

Inositol is een vitamine-achtige stof (WebMD) en balances bepaalde chemische stoffen in het lichaam te spelen zijn rol in ADHD, autisme, depressie, slapeloosheid, ziekte van Alzheimer en schizofrenie.

Acetylcholine is de neurotransmitter met kritische functies betrekking tot de gezondheid van de hersenen.

GABA is een chemische stof normaal geproduceerd in de hersenen en de functionele toepassingen zijn angst, depressie en stemmingsstoornissen.

Docosahexaeenzuur is een vetzuur met een belangrijke rol in de preventie van dementie zover gezondheid van de hersenen betreft.

N-acetyl L-tyrosine is een aminozuur dat wordt gebruikt door ons lichaam om chemische stoffen die verantwoordelijk zijn te produceren voor de mentale alertheid (WebMD).

Boron is een spoor metaal vereist door ons lichaam om de coördinatie en denken vaardigheden te verbeteren , met name op oudere leeftijd.

Groene thee heeft krachtige antioxiderende eigenschappen, maar er is onvoldoende bewijs voor het gebruik ervan voor elke vorm van de hersenfunctie met uitzondering van de mentale alertheid verbetert en die (als gevolg van cafeïne).

Bacopa extract is een kruidenextract en heeft een aantal bewijzen van de rol gespeeld om het geheugen te verbeteren en stress te verminderen.

Het samenstellen van de gedetailleerde evaluatie van de ingrediënten van Nootrogen, komen we tot de conclusie dat ze allemaal voldoen aan de criteria van het bezit van de nootropic trekken, behalve voor groene thee-extract, dat fungeert als een mild stimulerend middel en heeft meer anti-oxidatieve, defensieve acties voor de algehele goed -wezen.

Eventuele bijwerkingen van Nootrogen

Nootrogen wordt beoordeeld door andere instanties een ‘zijn nootropische’ product en zonder enige bijwerkingen fysieke verslaving, de ontwikkeling van tolerantie of ontwenningsverschijnselen. Echter, sommige van de consumenten hebben milde bijwerkingen in de vroege stadia van supplement opname waaronder gemeld hoofdpijn, GIT klachten, angst, slapeloosheid en vermoeidheid. Dit zijn slechts van voorbijgaande aard en kan worden overwonnen door

 • De timing en de hoeveelheid dosisinname
 • Toevoeging van een choline supplement

Kosteneffectiviteit van Nootrogen

We vergeleken de prijzen van Nootrogen met een aantal van zijn tijdgenoten (Mind Lab Pro, Brain Pill, Noocube, Brain Sense en anderen) en vonden het de goedkoopste van alle deals zijn tegen een prijs van $ 29,95 per fles. De best verkopende deal is van drie flessen met een gratis voor een bedrag van $ 78.95.

Klanten-reviews

De klant reviews op de officiële website zijn uiteraard zeer positief. We konden geen enkele toetsing aan Nootrogen niet vinden.

 • Fantastisch product – Ik vond het erg leuk. Het gaf me een enorme anxiolytische en kalmerend effect. Het duurde ongeveer 3 uur om te werken en het is zeer nuttig wanneer het tijd is voor mensen om te spreken, omdat het alle stress en angst verlicht – Mark
 • Mijn favoriete veruit – Veruit de beste Nootropic ik heb genomen voor de korte termijn geheugen. Combineren met Coluracetam om te voorkomen dat het opbouwen van een tolerantie is nog krachtiger. De beste combinatie voor het bestuderen. – Chris
 • Zeer onder de indruk – HD visie, stemming, choline opname, geheugen en een geweldige anxiolytisch effect. Merk op dat ik het gevoel dat ik mensen gemakkelijker op die kunnen lezen. – Shaun

Onze laatste woord

De ingrediënten zijn legit, de prijs is eerlijk, de klant beoordelingen zijn enthousiast en het product belooft te helpen

“Boost uw geheugen, verbetert de focus en concentratie, verhoogt de hersenen verwerkingssnelheid, en kalmeert eventuele angst”

Hoewel het niet een FDA goedgekeurde product, maar het heeft geen recept nodig voor het gebruik ervan als gevolg van de natuurlijke nootropen het bevat. Er zijn geen geld terug garantie dat we op de officiële website dat in sommige vertrouwen om de aankoop, maar kon brengen kon vinden een efficiënte customer support netwerk is er om eventuele vragen en vraag die we deden voor garanties te beantwoorden, antwoordden zij

“Als gevolg van de natuurlijke ingrediënten van Nootrogen, want er zijn geen bijwerkingen, zijn we ervan overtuigd dat u niet hoeft te gaan naar de moeite van het terugzenden van ons product, dus we zijn niet terug bieden geen geld garanties”

Als dat is het vertrouwen of een marketing apparaat met de naam, we zullen niet veel commentaar op geven, maar Nootrogen is over het algemeen, een eerlijke keuze te maken uit een aantal zeer dure hersenen supplementen.

1 BOTTLE
$29.95
Retail: $29.95
Savings: $0
60 capsules
buy now »
3 BOTTLES PLUS 1 FREE
$78.95
Retail: $119.80
Savings: $40.85
240 capsules
buy now »
2 BOTTLES
$52.95
Retail: $59.90
Savings: $6.95
120 capsules
buy now »

Klik hier om Nootrogen bestellen via de officiële website »

Experienced Nutritionist with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Universitas Indonesia (UI).

92/100 : by 263 users
Nootrogen Review
BLACK FRIDAY 20% OFF »