Testogen Review – Rezultatele mele de la utilizarea testogen Testosteronul Booster

Home » Review » Testogen » Testogen Review – Rezultatele mele de la utilizarea testogen Testosteronul Booster

Bine ati venit la testogen Review mea, am decis să construiască acest site pentru a împărtăși experiența mea folosind testogen cu alții, cum ar fi tu însuți.

Am încercat o serie de boostere de testosteron, printre ei a fost testogen care a primit o mulțime de hype atunci când a fost eliberat. Ca cineva care este destul de sceptic cu privire la marketing și mai ales atent la ceea ce am pus în corpul meu am făcut-vă pentru a cerceta cu atenție acest supliment înainte de a încerca-l. Mai jos puteti gasi rezultatele cercetării mele, plus rezultatele mele de la utilizarea produsului.

În primul rând – Exact ceea ce este testogen și cine este pentru?

Testogen - Cel mai bun Testosteron Booster din 2016

Testogen a fost creat și formulat pentru a fi un supliment complet sigur și natural pentru a ajuta la creșterea bărbați și să mențină nivelurile de testosteron sanatoase – cel putin asta este ceea ce spune materialul lor de marketing.

Creatorii testogen susțin că „testogen este proiectat pentru bărbați pentru a ajuta la toata lumea pentru a obține nutriția necesară pentru a îmbunătăți nivelul de testosteron, tonusului muscular, a libidoului, alunga oboseala și pentru a atinge obiectivele lor personale , inclusiv accesoriu musculare, pierderea de grăsime și un stil de viață general , mai bine.“.

Acesta este formulat pentru bărbați cu vârste cuprinse între 18-35, care sunt în căutarea pentru următoarele beneficii între:

 • O mai mare forta si masa musculara (inclusiv masa musculara)
 • Libidoul superior
 • nivelurile de motivare mai mare, mai mare concentrare si vigilenta mai mult.
 • cognitivă îmbunătățită și performanța fizică
 • Reducerile procentul de grasime
 • colesterol redus și a tensiunii arteriale.

Deci, nu testogen livra efectiv pe promisiunile sale? Cât de eficient este cu adevărat? Si cel mai important, este sigur?

În primul rând, să începem cu cercetarea mea, voi merge peste știința din spatele formula ingrediente, alte rezultate ale utilizatorilor, precum și orice probleme de siguranță care au apărut.

click aici pentru a comanda online , testogen »

Ingrediente Formula – există vreo dovadă în spatele ei?

testogen-ingrediente

Primul lucru pe care am făcut a fost uita la formula ingrediente apoi de căutare pentru a vedea dacă am găsit studii științifice sau studii clinice pentru copii de rezervă dacă este sau nu fiecare ingredient ar avea un impact asupra nivelului de testosteron. De asemenea, am vrut să se uite la niveluri de dozare pentru a se asigura că produsul a avut valorile corecte ale fiecărui ingredient pentru a fi eficiente. Mai jos sunt concluziile mele.

Acid D-aspartic (2000mg): Marcile de top pentru inclusiv acid D – aspartic la un astfel de nivel de dozare mare. Acest aminoacid este în general considerat ca fiind unul dintre cele mai eficiente boostere naturale de testosteron care există. Există o mulțime de studii științifice care să se bazeze , de asemenea. Într – un studiu , 2,66 g de acid D-aspartic au fost administrate unui grup de masculi în fiecare zi , timp de 90 de zile. Rezultatele au aratat o crestere a nivelului de testosteron cu 30-60% peste bord.

Tribulus terrestris (300mg): În ciuda zvonurilor care circulă și produsele pentru a merge cu ei, acest produs pe bază de plante nu are într – adevăr nici o dovadă greu în spatele ei pentru a dovedi că poate stimula nivelul de testosteron. De fapt, acest studiu și acest studiu a aratat ca Tribulus nu are impact asupra nivelului de testosteron , la toate. Din păcate, Tribulus adaugă foarte puțin la nici testosteron stimularea puterii la formula generală ingrediente. Cu toate acestea, este complet natural și în condiții de siguranță , astfel că nu va provoca efecte secundare grave.

Panax Ginseng (250mg) : Ginseng este larg cunoscut pentru capacitatea sa de a crește libidoului și sex precum și să promoveze erectii puternice. Există , de asemenea , dovada definitiva ca Ginseng – ul nu creste nivelul de testosteron din sange prin teste pe șobolani ( studiu ). Ginsengul este o planta si este complet sigur, dacă sunteți în căutarea în special o creștere a apetitului sexual si capacitatea de a deține erectii puternice, aceasta planta te va ajuta foarte mult.

Schinduful (200mg): Schinduful are o funcție specifică pentru a juca în această formulă de ingrediente. Mai exact, acesta va menține nivelurile sănătoase și a opri enzimele de rupere jos testosteron. În esență, aceasta ajută la protejarea testosteron aveți deja în corpul dumneavoastră și că celelalte componente vă va da, astfel încât să utilizați mai mult de testosteron pe care le produc. Iată câteva studii clinice care să se bazeze ( de studiu , de studiu ).

Zinc (72 mg): Acest mineral este un rapel de testosteron dovedit cu mai multe studii care să se bazeze . Într – un studiu de zinc a fost luată de un grup de 57 de jucători de fotbal timp de 8 săptămâni, din cele 37 care au terminat studiul au existat creșteri semnificative ale nivelului de testosteron. Sfat: Puteți obține cantități mari de zinc , prin completarea cu extract Oyster.

Clorhidrat de piridoxina sau vitamina B6 (56 mg): Aceasta vitamina poate ajuta la mentinerea nivelului de testosteron de echilibru este însă nu există o mulțime de dovezi care leaga excesul de nivelurile de vitamina B6 la cresterea productiei de testosteron. Cu toate acestea, deficiențele B6 au fost legate de creșterea nivelului de estrogen si testosteron redus , astfel că este foarte important să vă asigurați că nu aveți un deficit ( studiu ). Având Vitamina B6 în formula este o mișcare bună , deoarece toate celelalte ingrediente devin inutile dacă aveți o deficiență în B6.

Riboflavina sau Vitamina B2 (20mg): Riboflavina este un nutrient esențial necesar pentru producerea de testosteron. Deficienta va duce la o scădere a apetitului sexual, letargie și starea generală de sănătate proastă. Acest nutrient este important și a fost dovedit a avea un impact nivelurile de testosteron.

Pantotenat de calciu sau vitamina B5 (12mg): B5 este un producător de colesterol , care ajută la construirea de testosteron. De asemenea , este vital în producția de celule roșii din sânge , care duce la absorbtia de oxigen mai mare , care crește în mod indirect nivelul de testosteron prin creșterea performanței , atunci când de formare sau de lucru afară. După cum puteți vedea aici , deficiente de vitamina B5 au fost direct legate de declinul nivelului de testosteron.

Seleniu (45.2mcg): Un studiu realizat pe relația cu testosteron și seleniu a constatat că există o corelație pozitivă între nivelurile de seleniu și de testosteron ( de studiu ). Se pare că există o dovadă reală din spatele acestui ingredient și ceea ce este mai mult, Seleniul este o parte naturala a unei diete sanatoase si este complet sigur. Sfat: nuci de Brazilia sunt cea mai bună sursă de seleniu în afara de suplimente.

Colecalciferol sau vitamina D3 (10mcg): Vitamina D3 este bine cunoscut ca un rapel de testosteron. Cei mai mulți bărbați în epoca noastră modernă au deficiențe de vitamina D3 , deoarece este absorbit în principal , de razele solare , iar noi pur și simplu nu petrec atât de mult timp in soare mai ( cu excepția cazului în care lucrați în afara). Acest lucru este cu siguranta una dintre cele mai eficiente ingrediente în formula și cea care ar trebui să fie cu completarea oricum , ca parte a unui regim alimentar sănătos și echilibrat. Într – un studiu , 200 de oameni au fost administrate 3332 UI de vitamina D pe zi , timp de un an întreg. 164 de persoane au terminat studiul și au existat creșteri semnificative ale nivelurilor totale, libere și bioactive de testosteron peste bord.

Verdict asupra Ingrediente Formula: 

testogen-graph2

Testogen are o formulă destul de puternic ingrediente care va face cu siguranta o diferenta. Cu toate acestea, Tribulus Terrestis este inutil și aș dori să văd magneziu inclusă deoarece a dovedit proprietăți de testosteron stimularea. În afară de aceste două probleme mici, în general formula ingrediente este destul de puternic și având în vedere prețul low-end al acestui produs cred că veți obține o mulțime de bang pentru dvs. buck, mai ales cu doza foarte generos de acid D-aspartic. Aceasta este, probabil, cea mai bună formulă la acest interval de prețuri care am venit peste până în prezent, și este, probabil, în primele mele patru boostere de testosteron globale.

Trebuie remarcat faptul că, pe hârtie, cu formula ingrediente este sigur, iar ingredientele sunt toate naturale.

Având un puternic formulă ingrediente este un start bun, următoarea mea de afaceri este de a căuta recenzii ale clientilor on-line și a vedea dacă utilizatorii reali sunt constatare este eficientă, plus am vrut să văd dacă cineva raportează orice efecte secundare negative.

Testogen opinie: testogen Înainte După Poze

click aici pentru a comanda testogen cu pret special »

Testogen Efecte secundare:

În ceea ce pot spune că au existat efecte secundare adverse raportate de către utilizatori. Testogen folosește numai ingrediente naturale, astfel încât acest lucru nu face sens și este motivul pentru care ar trebui să ia în considerare în mod serios utilizarea boostere naturale de testosteron.

Ce-mi place despre testogen:

 • doze mari de ingrediente eficiente, inclusiv acid aspartic D, zinc și vitamina D, care vor fi cei care fac cel mai mult pentru tine.
 • În mod semnificativ mai ieftin decât produsele de calitate comparabilă. Are cele mai bune rezultate pentru cât investiți din orice rapel test pe piață.
 • O mulțime de comentarii pozitive de utilizatori on-line
 • complet în condiții de siguranță

 

Ceea ce nu-mi place despre testogen:

 • Magneziu care cercetarea mea a descoperit ca unul dintre ingredientele de top care lipsesc pentru a avea într-un rapel de testosteron
 • Nu are cea mai bună formulă generală. Există două sau trei alte produse de pe piață, cu o formulă mai bună, dar acestea sunt mult mai scumpe.

 

Verdict global

Cred că testogen este un test de rapel solid care va da cu siguranta rezultate decente. Nu este cel mai bun produs de pe piață, cu toate acestea, este cu siguranta acolo sus și luând în considerare tag-ul său de preț, este rapel test care vă va oferi cea mai bună valoare pentru bani.

Mi-ar lua în considerare acest produs, dacă am fost pe un buget, este cu siguranță merită încercat afară dacă banii este un aspect deloc, deoarece nu va afecta în nici un fel.

Cumpara 2 Get 1 gratuit

Singurul loc puteți cumpăra testogen este site-ul oficial. Dacă cumpăra două sticle puteți obține unul gratuit și, dacă ați cumpărat trei sticle, veți obține două libere, plus o carte electronică gratuită pe optimizarea nivelul t și un sac gratuit de ceai musculare, care este ceai special formulat pentru a construi musculare.

Testogen oferte de reduceri Preț Cumpara online
1 flacon (1 luna de aprovizionare) $ 54.95 cumpăra »
2 Sticle (2 luni de aprovizionare) + 1 flacon gratuit $ 119.95 cumpăra »
3 sticle (3 luni de aprovizionare) + 2 sticle gratuite + ceai gratuit Mușchi + gratuit testogen Ebook
$ 179.95 cumpăra »

Testogen vine cu o 60 de zile garanție de bani înapoi, deci este în valoare de obtinerea unele din lucrurile libere, deoarece îl puteți reveni oricând.

Testogen cupon cod 10% OFF: TG10

Experienced Nutritionist with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Universitas Indonesia (UI).

98/100 : by 294 users
Testogen Review
FLASH SALE 20% OFF »