Viaman Man Formule Review: Is dit product echt werken?

Home » Review » Viaman » Viaman Man Formule Review: Is dit product echt werken?

Viaman overzicht: Wat is het?

Viaman Man Formule Review: Hoe veilig en effectief is dit product?

Viaman is een mannelijke versterking supplement geformuleerd met behulp van natuurlijke ingrediënten. Het verbetert voornamelijk erectiekwaliteit waarvan wordt gezegd dat de gebruiker groter, sterker en langer durende erecties te helpen. De formule bevat ook een aantal ingrediënten die boost sex drive te helpen door het verhogen van het lichaam de productie van het hormoon testosteron. Het bevat ook een combinatie van afrodisiaca die helpen bij het verbeteren van libido en opwinding. De toeslag wordt ook de markt gebracht als een penisvergroting formulering.

Welk type van Male Enhancement Supplement is het?

Viaman is een supplement dat wordt geleverd in capsule vorm die moet worden genomen dagelijks. Het doet er niet meteen aan het werk ongeveer een uur na inname en de formule wordt verondersteld om resultaten te leveren binnen 4 weken na gebruik. Volgens de website van het product, moet volledige resultaten worden gezien in drie maanden van regelmatig gebruik.

Actieve ingrediënten in Viaman

De natuurlijke en unieke formule bevat 7 hoofdingrediënten die:

 • L-Arginine – Dit is een aminozuur dat een belangrijke rol in de productie van stikstofoxide die bloedvaten verwijdt en verbetert de algehele doorbloeding in het lichaam speelt. Het helpt om meer bloed in de penis waardoor een voller en langer durende erectie.
 • L-Lysine – Dit aminozuur is van nature in melk en vlees. Het is belangrijk voor de normale productie van hormonen zoals testosteron, die direct gekoppeld is aan het libido van mannen. Veel seksuele disfuncties zoals erectiestoornissen zijn echt verbonden zijn met een laag testosteron.
 • Acetyl N-Carnitine – Dit is gebruikelijk in vetverbranding producten, omdat is gebleken om te helpen met de afbraak van vetzuren. De vetzuren worden gebruikt door het lichaam voor energie waardoor energieniveau van de gebruiker verhogen.
 • Fenegriek – Dit is gebruikt in de traditionele geneeskunde voor het verbeteren van libido van mannen voor een zeer lange tijd. Recente studies hebben aangetoond dat het helpt stimuleren het lichaam de natuurlijke productie van testosteron, wat resulteert tot een hoger libido.
 • Maca Root – Incakrijgers gebruikt dit kruid om kracht te verbeteren. Het werkt in principe door het verbeteren van het vermogen van het lichaam om testosteron te produceren.
 • Zink – Het is een belangrijk sporenelement voor de productie van testosteron. Sommige studies geven aan dat het ook helpt de doorbloeding te verbeteren helpt de gebruiker te bereiken en een volledige erectie te behouden.
 • Citrulline malaat – Dit aminozuur is van nature in de schil van watermeloen die moeilijk te consumeren. Studies hebben aangetoond dat het helpt vermoeidheid te verminderen en het vergroten van energie-niveau helpen verbeteren van de seksuele prestaties, zelfs tijdens periodes van stress.

Hoe Viaman Works?

Viaman werkt voornamelijk door het stimuleren van de bloedstroom, die helpt de gebruiker te bereiken en handhaven van een vollere erectie. Dit is eigenlijk hetzelfde werkingsmechanisme van erectiestoornissen drugs zoals Viagra. De formule verhoogt ook sex drive door het verstrekken van het lichaam met belangrijke stoffen en voedingsstoffen voor een gezonde productie van testosteron. Het supplement bevat ook energie boosters en natuurlijke afrodisiaca te helpen verbeteren van de seksuele prestaties en de gebruiker klaar voor seksuele activiteit.

Wat maakt Viaman Unique?

De formulering van Viaman is uniek, maar er zijn een aantal soortgelijke supplementen voor mannelijke versterking op de markt.

Hoe lang gaan de resultaten van Viaman Last?

Het supplement eigenlijk niet meteen aan het werk in tegenstelling tot erectiestoornissen drugs en andere mannelijke versterking supplementen die alleen maar hoeft te worden genomen als nodig is voor de seksuele activiteit. De toeslag moet regelmatig worden genomen voor ongeveer 4 weken voordat de resultaten worden gezien die onmiddellijk verslechtert zodra je stopt met de inname van het supplement.

Werkt het voor iedereen?

Er zijn gemengde beoordelingen van mensen die de mannelijke versterker hebben geprobeerd met een aantal zeggen dat het voor hen werkte. Echter, er zijn ook tal van negatieve terugkoppeling zegt dat het werkte niet voor hen of alleen geleverd geringe resultaten zodat de formule niet voor iedereen werkt.

Voordelen van de Viaman

 • Enkele van de ingrediënten worden ondersteund door wetenschappelijke en / of klinische gegevens.
 • Er zijn een aantal goede feedback van mensen die het hebben geprobeerd.
 • De formulering is volledig natuurlijk.

Nadelen van Viaman

 • Er is geen klinische studie, uitgevoerd op het product te bewijzen dat het veilig is of effectief.
 • Geen geld terug garantie wordt geboden.
 • Enkele van de ingrediënten kunnen neveneffecten voor bepaalde gebruikers veroorzaken.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwingen

Dit supplement is alleen voor gezonde mannelijke volwassenen. Neem niet als u onder medicatie of een medische aandoening heeft. Controleer de ingrediënten zorgvuldig en zorg ervoor dat je niet allergisch bent voor een van hen voor de inname. Bij enige bijwerking, stop het gebruik.

FAQ

 • Heeft Viaman bijwerkingen veroorzaken?
  De meest voorkomende bijwerking is de maag verstoring die zelfs kan leiden tot diarree. Er is ook een mogelijkheid dat sommige gebruikers allergisch bent voor een van de ingrediënten.
 • Hoe kan ik Viaman gebruiken?
  Neem 1 capsule per dag.
 • Moet ik neem het met eten?
  Ja, het product richting staten tot 1 capsule van Viaman dagelijks in te nemen met voedsel.
 • Heb ik een doktersrecept nodig als Take Viaman?
  De toeslag kan worden gekocht over-the-counter en je hoeft niet een recept nodig om het te nemen. De formule is gemaakt met behulp van natuurlijke ingrediënten alleen en het geen verboden stoffen bevatten.
 • Hoe snel gaat Viaman werk?
  Volgens de FAQ sectie op de Viaman site, duurt het ongeveer 4 weken de tijd om resultaten te leveren met een maximale effecten binnen 3 maanden van gebruik.
 • Is er een geld terug garantie?
  Er is geen geld terug garantie dat is een van de grootste tekortkomingen van het supplement.
 • Hoeveel capsules zijn in een fles?
  Eén fles bevat 30 capsules.
 • Hoe lang duurt een fles mee?
  Een flesje is goed voor 30 dagen of ongeveer een maand.
 • Hoe krijg je de beste resultaten?
  Neem 1 capsule per dag voor een minimum van drie maanden om de beste resultaten te krijgen van Viaman.
 • Is er een Clinical Trials / onderzoek verricht?
  Er is geen klinische proef of onderzoek gedaan naar Viaman.
 • Does It Interactie met medicatie?
  De formule is volledig natuurlijk, maar het kan interageren met medicatie dus contact op met uw zorgverzekeraar voordat intake als je onder medicatie.

Kosten

Een fles Viaman wat goed is voor 30 dagen kost £ 34,99 op de website van het product. Kortingen worden gegeven wanneer het aanbod van 2 tot 6 maand is besteld. Echter, de prijs is nog steeds hoog in vergelijking met soortgelijke formuleringen op de markt.

Gebruikers Getuigenissen

“Ik heb geprobeerd Viaman en gebruikte twee flessen voor ongeveer 2 maanden. Het maakte me een beetje geiler dan normaal, maar ik had geen verandering in de grootte van mijn penis niet zien. Ik kocht het in de eerste plaats om penislengte te verhogen, maar het zag er niet te leveren. Ik ben erg teleurgesteld met name vanwege de zeer hoge prijs van dit mannelijke uitbreiding product. Ik doe het niet aanraden aan iedereen.”
James G., San Diego

“Een vriend gaf me een fles dit als een geschenk, toen hij van een reis naar het Verenigd Koninkrijk kwam. Ik probeerde het voor 20 dagen en het duurde niet echt iets voor mij. Geen verbetering in erectie kwaliteit of de verhoging van het libido. Het gaf me zelfs een maagklachten een paar keer, dus ik besloot te stoppen met het en gooi de rest van de fles. Dit is een slecht product en ik stel voor niet te kopen.”
Robert D., Dallas

Experts Neem het op tegen Viaman

De formulering van Viaman is gewoon maar er zijn een aantal actieve ingrediënten die worden ondersteund door wetenschappelijke en / of klinische gegevens. Het grootste probleem is het gebrek aan klinische testen uitgevoerd op het product, dus er is geen bewijs dat het effectief is of veilig is. Er is ook geen geld terug garantie die gewoonlijk wordt aangeboden door de top mannelijke versterking producten. Het is duurder dan de meeste van zijn concurrenten op de markt die ook een grote fout. Al met al, het is niets bijzonders en er zijn betere opties op de markt als u op zoek bent naar een mannelijke versterking aan te vullen.

Experienced Nutritionist with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Universitas Indonesia (UI).

74/100 : by 222 users
Viaman Review
FLASH SALE 20% OFF »