Κριτικές PhenQ 2020 | Μήπως εργασίας ή απάτη;

Home » Review » phenq » Κριτικές PhenQ 2020 | Μήπως εργασίας ή απάτη;

PhenQ είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα που ισχυρίζεται ότι περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο αποτελεσματικά συστατικά απώλεια βάρους διαθέσιμα.

επίσημη ιστοσελίδα του παρουσιάζει ως «λύση απώλειας όλα-σε-ένα βάρος», καθώς υποτίθεται ότι το αδυνάτισμα με περισσότερους από έναν τρόπους. Αυτό είναι αυτό που ξεχωρίζει από πολλά παρόμοια προϊόντα, και θα μπορούσε απλώς να λειτουργήσει.

Η εταιρεία πίσω από PhenQ παραδέχεται ότι τα περισσότερα από τα συστατικά περιλαμβάνονται επίσης και σε άλλα προϊόντα αδυνατίσματος, αλλά ισχυρίζεται ότι είναι πιο αποτελεσματική, ιδίως τύπο. Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, γιατί πολλές ουσίες προωθήσει την απώλεια βάρους μόνο σε συγκεκριμένους συνδυασμούς.

Επίσης, το προϊόν αυτό περιέχει ένα συστατικό που δεν περιλαμβάνεται σε οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα απώλειας βάρους αυτή τη στιγμή. Αυτό κάνει το προϊόν μοναδικό, και πιθανώς πολύ πιο χρήσιμο από ό, τι άλλες.

Τι είναι PhenQ;

PhenQ αναθεώρηση: Αποτελέσματα, οφέλη, Παρενέργειες - λειτουργεί;Αυτό το προϊόν είναι συχνά διαφημίζεται (ενδεχομένως κατά λάθος), όπως κατασκευάζεται από Bauer διατροφή, αλλά δεν είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας.

PhenQ μπορεί να μην είναι μέρος της κάθε γραμμής συμπλήρωμα, το οποίο εξηγεί γιατί δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά αλλού παρά στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αλλά επίσημη ιστοσελίδα του κάνει πολύ καλή δουλειά με την παρουσίασή της. Οι δυνητικοί πελάτες δίνονται όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση.

Και το πρώτο κομμάτι του πολύτιμες πληροφορίες που πιάνει το μάτι του επισκέπτη σχετικά με την προέλευση του προϊόντος.

Επειδή η ίδια η εταιρεία βασίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, PhenQ κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το συμπλήρωμα παράγεται σε εγκεκριμένη από την FDA εγκαταστάσεις (φυσικά, αυτό ισχύει μόνο για τις θέσεις των ΗΠΑ), καθώς και από τη χρήση φαρμακευτικών ουσιών ποιότητας.

Και αυτά τα συστατικά θα πρέπει να είναι σε θέση να παράγει μερικά πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. PhenQ υποτίθεται για να επιταχύνει το μεταβολισμό, ενώ ταυτόχρονα μειώνοντας την ικανότητα του σώματος να παράγει λίπος.

Αυτό σημαίνει ότι, ενώ η ήδη υπάρχουσα λίπος καίγεται με πολύ ταχύτερο ρυθμό, οι χρήστες θα βρίσκουν πιο δύσκολο να πάρουν βάρος, ακόμη και αν έχουν την τάση να τρώνε περισσότερο.

Αλλά η υπερκατανάλωση τροφής θα πρέπει πλέον να είναι ένα πρόβλημα κατά τη χρήση αυτού του συμπληρώματος, γιατί θα πρέπει επίσης να μειώσει την όρεξη.

Αυτό θα πρέπει να διατηρηθεί ο αριθμός των προσλαμβανόμενων θερμίδων στο ελάχιστο, και να το καταστήσει πολύ πιο εύκολο να ακολουθήσετε μια δίαιτα απώλειας βάρους.

Ακόμη και οι πιο αποτελεσματικά συμπληρώματα λειτουργούν καλύτερα μαζί δίαιτα και άσκηση, και PhenQ θα πρέπει να είναι πολύ χρήσιμο για εκείνους που επιλέγουν να ακολουθήσουν ένα πλήρες πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Συνδυάζοντας τη διατροφή, την άσκηση και φυσικά συμπληρώματα απώλειας βάρους είναι πάντα η καλύτερη επιλογή και παράγει αποτελέσματα που είναι τόσο ικανοποιητική και μακράς διαρκείας.

Αλλά δεδομένου ότι PhenQ φέρεται ότι είναι σε θέση να επηρεάσει τις διατροφικές συνήθειες σε όλα δικά της, το συμπλήρωμα αυτό θα πρέπει να λειτουργεί καλά, ακόμη και για εκείνους που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για την αλλαγή διατροφή τους.

Και επειδή το προϊόν αυξάνει το μεταβολισμό, οι χρήστες θα πρέπει να παρατηρήσετε μια αύξηση στο επίπεδο της ενέργειας. Δεδομένου ότι το σώμα καίει περισσότερο λίπος και παράγει περισσότερα καύσιμα, ο χρήστης θα πρέπει να είναι ευκολότερο να ασκήσει ή να εκτελούν διάφορες σωματικές δραστηριότητες.

Και αυτή η αύξηση στον τομέα της ενέργειας θα πρέπει επίσης να παρατηρήσει σε νοητικό επίπεδο. Η σωματική δραστηριότητα από μόνη της αυξάνει τη διάθεση, αλλά φαίνεται ότι κάποια από τα συστατικά του PhenQ έχουν άμεσο αντίκτυπο πάνω νοητικές λειτουργίες.

Μερικά από αυτά περιλαμβάνονται επίσης στο ενισχυτές εγκεφάλου, έτσι PhenQ έχει τη δυνατότητα να παράγει περισσότερα οφέλη από ό, τι οι χρήστες θα περίμενε κανείς.

Μήπως PhenQ λειτουργούν πραγματικά;

Taylah PhenQ πριν μετά τα αποτελέσματα

Κοιτάζοντας τα συστατικά, φαίνεται ότι αυτό το συμπλήρωμα θα πρέπει όντως λειτουργεί, τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό.

Τα συστατικά μπορεί να μην αποβεί προς όφελος όλων των χρηστών, αλλά οι περισσότεροι θα πρέπει να παρατηρήσετε βελτιώσεις. Όχι επειδή δεν είναι αποτελεσματική, αλλά επειδή είναι 100% φυσικό. Και αυτό το είδος των ουσιών που σπάνια παράγουν τα ίδια αποτελέσματα σε όλους τους χρήστες.

Αυτό είναι ένα συμπλήρωμα για την υγεία μετά από όλα, και αυτό απλά δεν είναι αρκετά ισχυρή για να επηρεάσει κάθε χρήστη με τον ίδιο τρόπο.

Ορισμένοι χρήστες είναι σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας σε έναν αριθμό συστατικών, ενώ άλλοι να τους βρείτε να είναι αναποτελεσματική.

PhenQ Δίαιτα χάπια αναθεώρηση 2020: Λειτουργεί πραγματικά;

Είναι σχεδόν αδύνατο να καθοριστεί τι επηρεάζει ένα μείγμα όπως PhenQ θα έχουν πάνω από ένα συγκεκριμένο χρήστη, ειδικά όταν οι σημερινοί χρήστες δεν μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

Η εταιρεία πίσω από PhenQ δεν υπόσχεται γρήγορη, θεαματικά αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα, καθιστά σαφές ότι τα αποτελέσματα θα διαφέρουν μεταξύ των ατόμων, όπως είναι η περίπτωση με όλα τα φυσικά συμπληρώματα.

Κάποιοι μπορεί να παρατηρήσετε τις πρώτες αλλαγές μέσα σε λίγες ημέρες, αλλά άλλοι μπορεί να ξεκινήσει μόνο να χάσουν βάρος μετά από ένα μήνα ή και περισσότερο.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι οι περισσότεροι χρήστες θα φτάσετε στο στόχο τους, μετά από μερικούς μήνες, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει για όσους φέρουν πολλά επιπλέον βάρος. Και βέβαια, ορισμένοι χρήστες δεν θα χάσετε το βάρος καθόλου.

Αυτό είναι ένας κίνδυνος με όλα τα προϊόντα απώλειας βάρους, η οποία είναι ο λόγος που τις περισσότερες φορές κάθε άτομο πρέπει να δοκιμάσετε μια σειρά από προϊόντα, διαπίστωσε το ένα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Παρόλα αυτά, ακόμη και οι χρήστες που ανταποκρίνεται πολύ καλά στα συστατικά PhenQ δεν θα αποκτήσουν μεγάλα αποτελέσματα, αν δεν ακολουθούν τις συστάσεις της εταιρείας.

Η κατάλληλη δοσολογία είναι 2 δισκία την ημέρα, μία στο πρωινό και ένα στο γεύμα. Και αν ο χρήστης ξεχάσει να πάρετε ένα από τα δισκία κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν πρέπει να το πάρετε στο δείπνο. Αυτά τα χάπια είναι πλούσια σε καφεΐνη, οπότε αν είστε καταναλώνονται αργά μπορεί να προκαλέσουν αϋπνία.

Επίσης, δεν θα πρέπει να καταναλώνονται σε μεγαλύτερη δόση. Η καφεΐνη, μαζί με άλλα συστατικά, μπορεί να γίνει επικίνδυνη όταν λαμβάνεται σε μεγάλες ποσότητες.

Φυσικά, επειδή PhenQ είναι s συμπλήρωμα και δεν περιέχει πολύ ισχυρά συστατικά, εξακολουθεί να είναι πολύ ασφαλής.

Αλλά ακόμη και ουσίες που είναι 100% ασφαλείς υπό κανονικές συνθήκες μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για την υγεία όταν λαμβάνεται σε ακραίες ποσότητες. Θα ήταν καλύτερα εάν οι χρήστες δεν ξεπέρασε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Ποια είναι τα συστατικά της PhenQ;

Ο επίσημος δικτυακός τόπος παρουσιάζει όλα τα συστατικά της PhenQ, το οποίο εκτιμούμε, δεδομένου ότι η ετικέτα του προϊόντος δεν είναι διαθέσιμη για προβολή.

Κανονικά, η έλλειψη μιας ετικέτας θα σήμαινε ότι οι δυνητικοί πελάτες δεν έχουν τρόπο να μάθουμε τι πρόσθετα ή συνδετικά περιλαμβάνονται σε ένα προϊόν. Αλλά ευτυχώς, αυτά που αναφέρονται στην περίπτωση της PhenQ.

Οι μόνες πρόσθετα που περιλαμβάνονται στα δισκία είναι στεατικό μαγνήσιο και οξείδιο του μαγνησίου, και τα δύο απόλυτα ασφαλής για την υγεία.

Τα δραστικά συστατικά είναι α-Lacys Επαναφορά, Capsimax σκόνη, ασβέστιο, χρώμιο, καφεΐνη, nopal και L-καρνιτίνη. Όλοι τους είναι φυσικό και επόμενο θα δούμε ακριβώς πώς υποτίθεται ότι πρέπει να προωθήσει την απώλεια βάρους.

Μακράν το πιο ενδιαφέρον συστατικό αυτού του προϊόντος είναι ένα-Lacys Επαναφορά . Αυτή η ουσία είναι πατενταρισμένη και κατασκευάζεται από την International Group Nutraceuticals, και είναι ένα μείγμα από άλφα-λιποϊκό οξύ και Ν-ακετυλο κυστεΐνη. Η ουσία αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται συχνά στα συμπληρώματα απώλειας βάρους.

Στην πραγματικότητα, PhenQ φαίνεται να είναι το μόνο προϊόν που χρησιμοποιεί σε αυτό το σκοπό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η απώλεια βάρους δεν είναι η κύρια λειτουργία του. Παρ ‘όλα αυτά, φαίνεται ότι θα μπορούσε ακόμα να προωθήσει.

Ο κύριος σκοπός Lacys Reset είναι αναζωογόνησης. Επηρεάζει το σώμα σε κυτταρικό επίπεδο, βελτιώνοντας όλες τις λειτουργίες και την αύξηση των επιπέδων ενέργειας.

Φυσικά, αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ ευεργετική για τα άτομα με πιο αργό μεταβολικό ρυθμό, αλλά Lacys Reset δεν φαίνεται σε θέση να παράγει απώλεια βάρους από μόνη της. Τουλάχιστον όχι με την πρώτη ματιά.

Η ουσία φαίνεται να είναι μια μεγάλη προσθήκη σε οποιοδήποτε συμπλήρωμα, ανεξάρτητα από το σκοπό του, αλλά η απώλεια βάρους δεν αναφέρεται ως μία από τις ιδιότητές του.

Η εταιρεία πίσω από PhenQ αναφέρει ότι οι επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει την ικανότητα αυτής της ουσίας στην αύξηση του ρυθμού απώλειας βάρους, αλλά δυστυχώς δεν προσφέρει άλλες λεπτομέρειες.

Ακόμα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη για την αποτελεσματικότητα της Lacys Reset ως παράγοντα απώλειας βάρους.

Δεν έχουμε αποδείξεις για αυτό το ξενοδοχείο, όταν πρόκειται για αυτό το συγκεκριμένο μείγμα, αλλά γνωρίζουμε αρκετά για τα συστατικά του, άλφα-λιποϊκό οξύ και Ν-ακετυλο κυστεΐνη.

Άλφα-λιποϊκό οξύ έχει μια δομή η οποία είναι πολύ παρόμοια με εκείνη της βιταμίνης, αλλά είναι περισσότερο από ένα αντιοξειδωτικό.

Η ουσία αυτή είναι σε θέση να προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβες και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε συνθήκες που καταστρέφουν τα νευρικά κύτταρα. Είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν μερικά από τα συμπτώματα του διαβήτη και μερικές ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε ως θεραπεία για παθήσεις που επηρεάζουν τον εγκέφαλο. Αλλά, ταυτόχρονα, άλφα-λιποϊκό οξύ είναι σε θέση να παράγει απώλεια βάρους.

Αυτή η ιδιότητα της ουσίας έχει αποδειχθεί μέσα από επιστημονικές μελέτες, ώστε να μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι Lacys Επαναφορά μπορούσε να προωθήσει πραγματικά την απώλεια βάρους.

Ν-ακετυλο κυστεΐνη από την άλλη πλευρά είναι μια ουσία που είναι πιο συχνά χρησιμοποιείται ως θεραπεία για τα συμπτώματα της γρίπης και άλλων καταστάσεων που επηρεάζουν το αναπνευστικό σύστημα. Αλλά έχει πολλές άλλες χρήσεις, όπως φαίνεται σε θέση να προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβες και να βελτιώσει την αθλητική απόδοση.

Θα μπορούσε να διευκολύνει την άσκηση ως μέρος ενός προγράμματος απώλειας βάρους, αλλά αυτό δεν φαίνεται σε θέση να παράγει απώλεια βάρους από μόνη της.

Ακόμα, συνδυάζοντάς την με άλφα-λιποϊκό οξύ (μια ουσία που μπορεί να προωθούν άμεσα την απώλεια βάρους) μπορεί να δημιουργήσει πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

Έτσι, ενώ δεν έχουμε σαφείς αποδείξεις η Επαναφορά Lacys είναι ένα αποτελεσματικό συστατικό απώλεια βάρους, η ουσία αυτή φαίνεται πολλά υποσχόμενη και μπορεί να βοηθήσει εκείνους που δεν ανταποκρίνονται σε άλλες ενισχύσεις απώλεια βάρους.

Δίπλα στον κατάλογο των συστατικών των PhenQ είναι Capsimax σκόνη , η οποία είναι ένα μείγμα από 4 συστατικά. Αυτά είναι πιπεριά, πιπερίνη, η καφεΐνη και η νιασίνη. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η πιπεριά και η πιπερίνη έχει θερμογενετική ιδιότητες.

Αυτό σημαίνει ότι θα προωθήσει ένα πιο γρήγορο μεταβολισμό αυξάνοντας τη θερμότητα του σώματος. Και ο ισχυρισμός είναι αληθής, όπως είναι ευρέως γνωστό από τους ανθρώπους που απολαμβάνουν τα πικάντικα τρόφιμα.

Capsicum είναι πραγματικά καυτερή πιπεριά, και περιέχει καψαϊκίνη. Αυτή η ουσία είναι αυτό που δίνει το τσίλι πικάντικη γεύση του, και είναι σε θέση να αυξήσει τη θερμοκρασία του σώματος σχεδόν αμέσως.

Αλλά πιπερίνη έχει πολύ διαφορετικές ιδιότητες, και προέρχεται από το μαύρο πιπέρι. Η ουσία αυτή δεν αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος, αλλά βελτιώνει τη βιοδιαθεσιμότητα των θρεπτικών ουσιών.

Αυτό σημαίνει ότι βοηθά το σώμα να απορροφήσει μεγαλύτερη ποσότητα υγιεινών θρεπτικών συστατικών από τις τροφές που καταναλώνονται.

Μπορεί να είναι ένα πολύ χρήσιμο συμπλήρωμα για την υγεία από μόνη της, αλλά όταν αυτό είναι μέρος αυτού του τύπου του προϊόντος, προωθεί τη σωστή απορρόφηση των άλλων συστατικών. Με άλλα λόγια, η πιπερίνη πρέπει να ενισχύσει τις επιδράσεις των άλλων συστατικών της PhenQ.

Επίσης, αυτή η ουσία φαίνεται να έχει θετικές επιπτώσεις πάνω στον εγκέφαλο. Πιστεύεται ότι μπορεί να αυξήσει την παραγωγή της σεροτονίνης (ο νευροδιαβιβαστής που προάγει τη συναισθηματική ισορροπία) και ότι μπορεί να ενισχύσει τις λειτουργίες του εγκεφάλου.

Ένα άλλο συστατικό του συμπλόκου Capsimax είναι η καφεΐνη, μια ουσία που είναι πολύ συχνά περιλαμβάνεται στα συμπληρώματα απώλειας βάρους.

Στην πραγματικότητα, αυτό είναι που περιλαμβάνονται στα συμπληρώματα υγείας που προορίζονται για πολλές διαφορετικές παθήσεις. Και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος γι ‘αυτό.

Δεν είναι μόνο η καφεΐνη βελτιώνει την πνευματική εγρήγορση, αλλά έχει μια θετική επίδραση σε ολόκληρο το νευρικό σύστημα. Και διεγείρει την πίεση του αίματος, έτσι ώστε να μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για όσους πάσχουν από υπόταση.

Επίσης, είναι σε θέση να ενισχύσει τις επιδράσεις των παυσίπονων, και λειτουργεί και ως παυσίπονο από μόνη της, σε ορισμένες περιπτώσεις. Αλλά αυτό που έχει σημασία, όταν πρόκειται για PhenQ είναι η ικανότητα της καφεΐνης να προωθήσει την απώλεια βάρους.

Αυτή η ιδιότητα της ουσίας έχει αποδειχθεί επιστημονικά, έτσι ώστε η καφεΐνη είναι μια άλλη καλή προσθήκη σε αυτό το συμπλήρωμα.

Τέλος, μέρος της Capsimax είναι νιασίνη, η οποία είναι μια μορφή της βιταμίνης Β3. Η ουσία αυτή χρησιμοποιείται ως θεραπεία για πολλές διαφορετικές παθήσεις, από κακή κυκλοφορία σε συνθήκες που επηρεάζουν το μυαλό.

Αλλά αυτή τη στιγμή, αυτό είναι αποδεδειγμένο μόνο ως αποτελεσματικό κατά της υψηλής χοληστερόλης. Το οποίο δεν είναι καθόλου έκπληξη, δεδομένου ότι η ουσία αυτή είναι απαραίτητη για την υγιή επεξεργασία των λιπών.

Και ενώ δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η νιασίνη μπορεί να προωθήσει την απώλεια βάρους, έχει σίγουρα μια θετική επίδραση πάνω του μεταβολισμού.

Επόμενη στη λίστα PhenQ των συστατικών είναι το ασβέστιο , άλλη ουσία η οποία είναι μια κοινή προσθήκη των συμπληρωμάτων απώλειας βάρους.

Αυτό το μέταλλο είναι απαραίτητο για την υγεία, ειδικά όταν πρόκειται για οστά και τα δόντια. Αλλά είναι επίσης σημαντικό για έναν υγιή μεταβολισμό. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα άτομα με ένα υγιές ποσότητα ασβεστίου είναι λιγότερο πιθανό να κερδίσει το βάρος.

Επίσης, η αυξημένη κατανάλωση ασβεστίου έχει συσχετιστεί με την απώλεια βάρους. Φαίνεται ότι αυτή η ουσία είναι πράγματι σε θέση να προωθήσει την απώλεια βάρους, ακόμα και αν δεν είναι πολύ σαφές πώς λειτουργεί σε αυτό το σκοπό. Θα μπορούσε να προωθήσουν την καλύτερη απορρόφηση και χρήση των θρεπτικών συστατικών, την αύξηση του μεταβολικού ρυθμού.

Μετά ασβεστίου στον κατάλογο των συστατικών είναι το χρώμιο , και η εταιρεία πίσω από PhenQ ισχυρίζεται ότι αυτό το ορυκτό είναι σε θέση να μειώσει τους πόθους.

Είναι δήλωσε ότι η ουσία αυτή κρατά σακχάρου στο αίμα σε υγιή επίπεδα, βοηθώντας τα κύτταρα να απορροφήσουν το μεγαλύτερο δυνατό ποσό. Και καθώς τα κύτταρα έχουν περισσότερο από αρκετή ζάχαρη, το σώμα δεν είναι πλέον απαιτεί σε επιπλέον ποσότητες.

Πράγμα που σημαίνει ότι ο εγκέφαλος δεν θα στείλει τα σήματα που παράγουν πόθους. Και αυτό είναι πραγματικά πολύ αληθινή.

Επιπλέον, το χρώμιο έχει αποδειχθεί ότι είναι σε θέση να μειώσει την κακή χοληστερόλη. Το σώμα χρειάζεται αυτό το ορυκτό σε πολύ μικρές ποσότητες, αλλά ακόμα είναι πολύ σημαντικό για την υγεία. Δεν έχει ακόμη αποδειχθεί ως χρήσιμη για την απώλεια βάρους, αλλά είναι πολύ προφανές ότι μπορεί να το προωθήσει.

Στη συνέχεια έχουμε φραγκοσυκιές κάκτος αχλάδι , επίσης γνωστή ως Nopol μεταξύ άλλων ονομάτων. Το φυτό αυτό μπορεί να καταναλωθεί για τη γεύση του και μόνο όταν είναι νέοι.

Αλλά φαίνεται να έχει μια σειρά από ιδιότητες που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για εκείνους που ψάχνουν να χάσουν βάρος. Κατ ‘αρχάς, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, πράγμα που σημαίνει ότι ωφελεί την πέψη.

Όχι μόνο ίνα πρόληψη ήπιες διαταραχές του πεπτικού συστήματος, αλλά προωθεί την σωστή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Την ίδια στιγμή, αυτό το φυτό είναι σε θέση να μειώσει το σάκχαρο του αίματος και της χοληστερόλης.

Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε χρήστες που πάσχουν από διαβήτη έχουν επιστρέψει πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η ουσία αυτή φαίνεται να έχει μια πολύ ισχυρή επίδραση πάνω στο μεταβολισμό των λιπών και των σακχάρων. Όπως το ασβέστιο, δεν έχει ακόμη αποδειχθεί ότι είναι σε θέση να παράγει το βάρος ματιά, αλλά φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

Ένα άλλο συστατικό στη λίστα PhenQ είναι L-καρνιτίνη . Αυτή η ουσία είναι ένα αμινοξύ, και αυτό είναι που παράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό. Είναι χρησιμοποιείται ως θεραπεία για πολλές παθήσεις, αλλά και ως ένας τρόπος για την αύξηση της αθλητικής απόδοσης. Ορισμένοι πιστεύουν ότι μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη για αυτό το ακίνητο ακόμα. Παρόλα αυτά, επειδή αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας, μπορεί να βοηθήσει αυτούς που ακολουθούν ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους που περιλαμβάνει άσκηση. Θα έχει κάποια οφέλη στην απώλεια βάρους, ακόμη και αν δεν το παράγει άμεσα.

Τέλος, PhenQ περιέχει επίσης καφεΐνη ως αυτόνομο συστατικό (έξω από το συγκρότημα Capsimax). Τα αποτελέσματά του θα πρέπει να είναι πιο προφανής από αυτές των άλλων συστατικών του, ειδικά δεδομένου ότι είναι επίσης ένα διεγερτικό.

Είναι PhenQ ασφαλές;

PhenQ φαίνεται να είναι πολύ ασφαλής, και κανένα από τα συστατικά είναι επικίνδυνα όταν καταναλώνονται σε μικρές ποσότητες. Αλλά μερικοί από αυτούς είναι σε θέση να προκαλέσει προβλήματα υγείας όταν λαμβάνονται σε μεγαλύτερες ποσότητες, έτσι ώστε οι χρήστες αυτού του συμπληρώματος δεν πρέπει ποτέ να ξεπεράσει τη συνιστώμενη δοσολογία.

Η καφεΐνη και μόνο είναι ένας αρκετά καλός λόγος για να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στον αριθμό των δισκίων κατάποσης. Αυτή η ουσία μπορεί να προκαλέσει αϋπνία, ζάλη, αυξημένη πίεση του αίματος και άλλες δυσάρεστες ή επικίνδυνες συμπτώματα.

Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η καφεΐνη που περιλαμβάνονται στα συμπληρώματα για την υγεία δεν είναι το ίδιο με εκείνο στο καφέ. Αυτή η ποικιλία είναι πολύ πιο συμπυκνωμένο και ισχυρό, έτσι θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή.

Και μερικά από τα άλλα συστατικά μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες, επίσης. Πεπτικές διαταραχές, σύγχυση (και παρόμοια συμπτώματα) και ακόμη εξανθήματα δεν είναι ασυνήθιστο για μερικές από τις ουσίες που περιλαμβάνονται στο PhenQ.

Είναι πολύ ευεργετικό για την γενική υγεία, αλλά οι χρήστες που είναι ευαίσθητοι σε αυτά θα μπορούσαν να αναπτύξουν κάποια ανεπιθύμητα συμπτώματα.

Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να είναι ένα πρόβλημα με αυτό το συγκεκριμένο συμπλήρωμα, καθώς κανείς δεν έχει παραπονεθεί για τις παρενέργειες ακόμα. PhenQ είναι διαθέσιμη για μερικά χρόνια τώρα, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε αξιολογήσεις για κάθε είδους αρνητικές συνέπειες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το προϊόν είναι ακίνδυνο σε όλες τις περιπτώσεις. Σχεδόν όλα τα συστατικά της PhenQ αλληλεπιδρούν με φαρμακευτική αγωγή.

Αυτό το προϊόν δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούνται χωρίς την έγκριση του γιατρού από εκείνους που βρίσκονται υπό ιατρική θεραπεία για κάθε είδος της κατάστασης της υγείας. Επίσης, κάποια από τα συστατικά έχουν τη δυνατότητα να επιδεινώσει ορισμένες προϋποθέσεις.

Αυτό το προϊόν μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη για εκείνους που είναι ήδη σε κακή κατάσταση υγείας. Οι πιθανοί χρήστες οι οποίοι γνωρίζουν ότι επηρεάζονται από την κατάσταση της υγείας δεν πρέπει να χρησιμοποιούν PhenQ χωρίς επαγγελματική συμβουλή, ακόμη και αν η κατάσταση είναι πολύ ήπια.

Τέλος, αυτό το συμπλήρωμα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από παιδιά και έγκυες γυναίκες. Είναι σχεδιασμένο για υγιείς ενήλικες, και τα περισσότερα από τα συστατικά που δεν έχουν δοκιμαστεί σε νέους χρήστες.

Ποια είναι τα οφέλη της PhenQ;

PhenQ φαίνεται σε θέση να παράγει όλα τα υποτιθέμενα οφέλη. Τα περισσότερα από τα συστατικά είναι σε θέση να προωθήσει την απώλεια βάρους, είτε με απ ‘ευθείας την κρούση με το μεταβολισμό ή αυξάνοντας το επίπεδο της ενέργειας.

Επίσης, τα περισσότερα από αυτά προωθούν τη σωστή απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών, και αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να βοηθήσει πολλούς χρήστες να χάσουν βάρος. Πολλές φορές κακή πέψη είναι η μόνη αιτία για την αύξηση του σωματικού βάρους.

Και το συμπλήρωμα θα μπορούσε επίσης να βελτιώσει τη διάθεση, ακριβώς όπως είχε υποσχεθεί. Μερικά από τα συστατικά που τροφοδοτούν τον εγκέφαλο και την προώθηση της υγιούς διανοητικές διαδικασίες. Φυσικά, δεν είναι όλοι οι χρήστες θα παρατηρήσετε αυτά τα οφέλη, όπως είναι η περίπτωση για όλα τα φυσικά συμπληρώματα.

Αλλά PhenQ θα πρέπει να είναι σε θέση να βοηθήσει τουλάχιστον ένα μέρος των χρηστών του. Και τα περισσότερα από τα συστατικά είναι πολύ χρήσιμη για την υγεία γενικότερα, έτσι ώστε ακόμη και εκείνοι που δεν θα παρατηρήσετε απώλεια βάρους ακόμα θα επωφεληθούν από τη χρήση του.

Γιατί να επιλέξετε PhenQ;

Σε αντίθεση με ένα μεγάλο αριθμό των συμπληρωμάτων απώλειας βάρους, PhenQ φαίνεται να είναι 100% ασφαλής. Παρά το γεγονός ότι περιλαμβάνει μια μεγάλη δόση καφεΐνης, η οποία συνήθως προκαλεί παρενέργειες σε τουλάχιστον ορισμένοι από τους χρήστες.

Αλλά κανείς δεν έχει παραπονεθεί για τα ανεπιθύμητα συμπτώματα που προκαλούνται από PhenQ ακόμα, έτσι ώστε το μείγμα είναι πιο πιθανό πολύ καλά ισορροπημένη.

Θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για εκείνους που θέλουν να επωφεληθούν από τα οφέλη της καφεΐνης, αλλά γνωρίζουμε τους εαυτούς τους ως ευαίσθητα σε αυτό.

Επίσης, το προϊόν είναι διαθέσιμο για την παγκόσμια παράδοση, έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, έρχεται με μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 67 ημερών.

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να προσπαθεί, γιατί ακόμα και αν δεν λειτουργεί, μπορεί να ανακτηθεί η επενδυθεί ποσό. Οι επιστροφές ποσού προσφέρονται άνευ όρων, και όλα αυτά που ο χρήστης πρέπει να κάνετε είναι να στείλετε πίσω τα άδεια μπουκάλια.

Η εγγύηση αρχίζει να τρέχει όταν λαμβάνεται η παραγγελία, και καλύπτει στην πραγματικότητα μόνο 60 ημέρες. Αλλά οι τελευταίες 7 ημέρες προστίθενται έτσι την παράδοση (πίσω στην εταιρεία) δεν θα μειώσει το μήκος του.

Και δεδομένου ότι δεν υπάρχουν παράπονα σχετικά με τις επιστροφές, είναι πολύ πιθανό ότι η εταιρεία σέβεται αυτή την πολιτική. Φαίνεται ότι κανείς δεν έχει πρόβλημα με την εξυπηρέτηση των πελατών ακόμη, οπότε όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το προϊόν δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν.

Πού μπορώ να αγοράσω PhenQ;

PhenQ είναι διαθέσιμη μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του, στην τιμή των € 65.95 για μια φιάλη που περιέχει 60 δισκία.

Αυτή είναι η προμήθεια ενός μηνός, και η παράδοση θα κοστίσει στους πελάτες € 9,98. Η στέλνοντας αμοιβή είναι επίπεδη και ισχύει ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται ο πελάτης.

Αλλά μεγαλύτερα πακέτα είναι επίσης διαθέσιμα, και έρχονται με εκπτώσεις και δωρεάν αποστολή. Μια συσκευασία που περιέχει 3 φιάλες είναι διαθέσιμο για € 129.95, αλλά η μεγαλύτερη έκπτωση έρχεται με το πακέτο που περιλάμβανε 5 μπουκάλια PhenQ.

Είναι διαθέσιμο για € 174,95, και φυσικά, έρχεται με δωρεάν αποστολή. Δεν είναι ανέφεραν πόσο καιρό παίρνει την παράδοση, αλλά είναι πιθανό ότι οι πελάτες δεν θα πρέπει να περιμένουν περισσότερο από μία εβδομάδα.

1 BOTTLE
$69.95
Retail: $79.95
Save $10 Right Now!
buy now »
2 BOTTLES + 1 FREE
$139.90
Retail: $239.85
Save $99.95 Right Now!
buy now »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE Advana Tone
$189.95
Retail: $399.75
Save $209.80 Right Now!
buy now »

Συμπέρασμα

PhenQ είναι ένα ασφαλές συμπλήρωμα απώλεια βάρους που θα πρέπει να είναι σε θέση να βοηθήσει πολλούς από τους χρήστες του. Περιέχει ένα μεγάλο αριθμό συστατικών η προώθηση της απώλειας βάρους με διάφορους τρόπους, και ωφελεί τη γενική υγεία. Και δεδομένου ότι έρχεται με μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 67 ημερών, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος δίνοντας μια δοκιμή.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε PhenQ από την επίσημη ιστοσελίδα »

77/100 : by 111 users
FLASH SALE 20% OFF »