Ниацин Max Review – стимулират спортните постижения Естествено

Home » Review » NiacinMax » Ниацин Max Review – стимулират спортните постижения Естествено

Ако търсите най-или са любопитни за Ниацин Max вероятно са готови да поемат вашата фитнес към следващото ниво. Ниацин е добавка, но не всички ниацин добавки са едни и същи, или ще предложи същите ползи. NiacinMax твърди, че е най-мощният ниацин добавка на пазара днес … но те са?

Какво е ниацин Max?

Ниацин е набира популярност сума спортисти напоследък. Дълга история кратко, тя увеличава кислород транспортен капацитет на кръвта и това може да има огромно благотворно влияние върху производителността и издръжливостта.

За по-нататъшно отговори на това, което е ниацин Max, нека започнем с “какво е ниацин?”. Ниацин е форма на витамин B3 и това помага на вашите клетки преобразуват белтъчини, мазнини и въглехидрати в енергия. По-просто казано, това помага да се освободи енергия от храната.

Кой е ниацин Max за?

Тази добавка е за хора, които искат да увеличат тяхната игра, в каквото и поле на фитнес те са в. Лично аз съм бегач, така че аз го използвам за издръжливост. Ниацин Max е популярен сред пътеки, плувец, релсови спортисти, тялото строители, и т.н.

Предимства на ниацин Max

Ниацин има много ползи за здравето на вас. Един от любимите ми неща за ниацин макс е, че той има естествени антиоксидантни свойства. То също е от съществено значение за повече от петдесет различни процеси в организма, включително следното:

  •  Клетъчното дишане – ниацин е респираторна витамин че кислородосъдържащи тялото
  • Подобрява кръвообращението, като разширява кръвоносните съдове
  • Помага за образуването на червените кръвни клетки
  • Предпазва клетките от свободните радикали
  • Помага за премахване на мазнини (триглицериди) от тъканите и кръвта
  • СПИН с правилното функциониране на нервната система
  • Помага за намаляване на кръвното налягане
  • Подпомага храносмилането чрез увеличаване на производството на солна киселина в стомаха
  • СПИН в процес детоксикация на организма
  • Насърчава и поддържа здрава кожа и коса
  • Контроли на нивата на холестерола и е доказано, да се повиши HDL (добрия) холестерол с толкова, колкото 18%

Причината е толкова популярна сред спортните хора е, че тя е толкова ефективна в осигуряването на организма с енергия. Той не само ще ви даде по-дълъг и по-добра енергийна но то също може да ви помогне да изградите мускули и да се ускори всяко време за възстановяване.

Колко ниацин е в ниацин Max?

Ниацин Макс съдържа 75 mg чист ниацин в кръвния поток. Тя се освобождава много бързо от тънка ивица, която се разтваря почти мигновено. Това е нещо като тези Listerine ленти, които бяха на мода преди няколко години.

Витамин B3 Ползи

За тези от вас, които не знаят, ниацин е другото име на витамин B3. Витамин B3 е изключително полезно за организма. Витамин B3 е проучена обстойно и резултатите са показали положителни резултати. Това е от съществено значение за доброто състояние на сърдечносъдовата система и в балансирането на нивата на холестерола в кръвта. Витамин B3 или ниацин също помага с функция на мозъка, здрави образуване на кожата, както и поддръжка и дори предотвратяване или лечение на диабет.

Витамин B3 за кожата

Витамин B3 намалява темпът на спад в продължение на две важни ензими (NADH и NADPH), които намаляват както ние възраст. Тялото използва тези ензими, за да се създаде защитен слой на кожата, за да се предпазват тялото от замърсители и други дразнители. Витамин B3 е показано, че помага на кожата и по други начини, както добре. Например, тя може да помогне на кожата ви спре хидратирани, намаляване на акне, зачервявания, и го толерира от всички типове кожа. Тя може да има анти-стареене свойства.

Ниацин, HGH и Повишена притока на кислород

Човешки растежен хормон (HGH) се увеличава с ниацин Max с до 600%. Това означава, че помага да ускори възстановяването на мускулите, изгаря мазнините, и да помогне на мускулите да възстановят и да растат. По същество, това ви помага да достигнете идеалното физическа годност форма. Ниацин Max е естествен и безопасен начин за увеличаване на броя на червените кръвни клетки. Това е естествен антиоксидант, който също ще помогне защитава срещу предизвикана от физическо увреждане на клетките, за да помогнете на максимизиране “товароподемност кислород в кръвта му.

Ниацин Макс Плюсове :

  • Всички ползи за здравето, споменати по-горе
  • Изгарянето на мазнините / развитието на мускулите
  • Rapid формула разтварящи се абсорбира в кръвния поток
  • 45% по-мощен от обичайната 100mg хапчето
  • пълна гаранция парите обратно

технология Липозомен капсулиране в съчетание с уникалната си система за доставка направи NiacinMax 45 пъти по-ефективен от един обикновен 100mg хапче.

Ниацин Max Минуси :

  • Някои може да му мислят малко по скъпи страна

Витамин B3 Странични ефекти

Ниацин може да бъде по-трудно да precess за някои хора. Има много проучвания, изследващи това е ползи и странични ефекти. Въпреки че повечето хора имат проблеми с обработката на ниацин, няколко много от тях имат трудности и в резултат на това се опита някои странични ефекти.

Тези нежелани реакции са настъпили само при хора, които са приемали високи дози и също са предварително известни Медика условия L:

  • Гадене или повръщане
  • Кожни реакции
  •  Обривите
  • Главоболие
  • виене на свят
  • Алергични реакции: ниацин добавки могат да причинят алергии, тъй като някои съдържат хистамини, химикали вещества, които могат да предизвикат алергични симптоми, за да бъдат освободени
  • Сърдечни проблеми: Високи дози ниацин може да увеличи риска от нарушения на сърцето
  • Диабет: ниацин и ниацинамид може да повиши кръвната захар. Хората с диабет, които вземат ниацин или ниацинамид трябва да се провери тяхната кръв захар внимателно.
  • Влошило жлъчния мехур или черния дроб симптоми на заболяването
  • Влошени симптоми подагра
  • Ниско кръвно налягане
  • Стомашни или чревни язви
  • Проблеми след контролиране хирургия нивата на кръвната захар

Кликнете тук, за да поръчате NiacinMax от официалния сайт »

Ниацин Flush

Не се страхувайте от “Ниацин Flush”. Ниацин е от съществено значение и полза за голям брой телесни функции. С това се каза, при по-висока прави има шанс може да изпитате безвреден страничен ефект, известен като Flush ниацин. А ниацин флъш може да бъде описан като кожата се превръща в червено, а вероятно и сърбеж усещане. Тя може да се сравни с усещането, че леко изгаряне.

Това не е постоянно! Тялото ви ще се адаптира към усвояването на по-висока доза на ниацин и ниацин флъш ще си отиде. Обикновено ниацин флъш може да продължи от 10 до 30 минути. Ако имате по-интензивно ниацин флъш реакция тогава би било възможно тя да издържи дори до един час. Да останеш хидратирана и пиене на много вода може да помогне покори на ниацин флъш.

Докато ниацин флъш може да бъде неудобство за някои хора (други го обичат!) Това всъщност е нещо добро, това означава, че продуктът работи и тялото ви се увеличава притока на кръв.

 

Как действа ниацин Max?

Ниацин Макс не е традиционна добавка в таблетна форма. Тя е тънка ивица с 80 mg на ниацин. Тази лента е нещо като Listerine srtips в която тя се разтваря мигновено. Това също го пост-мощната форма на вземане на ниацин е възможно, защото той се абсорбира почти мигновено прави! Взимаш една лента сутринта, дневно на празен стомах. Ако планирате за хранене, изчакайте около десет минути между приема на лентата и да яде.

За най-ефективните резултати, взема лентата не по-малко от 4 до 5 часа, преди да започне да работи навън. Бих предприемат стъпки само в дните, които ще бъдат работещи навън. Можете да използвате лентата за почивни дни, тя е до личната ви preference.If сте сериозен спортист и да намерят себе обучение пет от повече пъти седмично, да обмисли предприемането втори ивица на ниацин Max 3-4 часа преди лягане.

тя ниацин е ново откритие и можете да го закупите в местния магазин за здравословни. Въпреки това, не можем да очакваме същите ползи като ниацин Max. Ниацин Max формално и доставка в организма е много по-ефективно, отколкото формата на хапче добавки. Хапчето форма добавки са склонни да се заби в храносмилателната система и тялото ви не е в състояние да се съборят и напълно го абсорбира в таблетна форма.

Какво ли вкус NacinMax?

Някои добавки не много вкус или да напуснат една лоша послевкус в устата си. Ниацин Макс не е искал това. Компанията смята вкуса The когато те са били прави това ниацин добавка! Най-добрият начин да се опише вкуса е, че това е свеж цитрусов-подобен вкус. Така че това не вкус варовита изобщо или да напусне лош вкус – това е доста приятно.

Ниацин Max Цена

Един от най-добрите въпроси е колко прави ниацин Max цена? Може да има други места, за да купуват – като Amazin – но най-доброто място, за да получите най-добрите оферти на ниацин Max е в официалния сайт на компанията. Това са оферти, които са в момента на писмени този преглед:

30 STRIPS
$39.99
Retail: $49.99
Savings: $10.00
FAST & FREE SHIPPING
buy now »
60 STRIPS + 30 FREE
$79.98
Retail: $149.97
Savings: $69.99
FAST & FREE SHIPPING
buy now »
90 STRIPS + 60 FREE
$119.97
Retail: $249.95
Savings: $129.98
FAST & FREE SHIPPING
buy now »

Има бърз и безплатна доставка за всички варианти на A местоположение NY ако си купите от официалния сайт.

Къде да купя ниацин Max?

За да получите най-добрите оферти и реалния продукт, купуват ниацин Max от официалния сайт на компанията. Тук ще получите най-добрите оферти и промоции на продукта, както и препоръки от последните потребители.

Друга причина да го поръчате директно от компанията, е, че те предлагат парите обратно гаранция и повече информация за това може да се намери и на официалния сайт. И вие ще получите бърза и безплатна доставка.

Кликнете тук, за да поръчате NiacinMax от официалния сайт »

Ниацин Max ева

Ниацин Max работи за жените също толкова добре, както го прави за мъжете. Той помага с нашия атлетично ниво, способността ни да използваме кислород и т.н. Тя е силно Recommened за всеки, който иска да даде тласък на техния спортните постижения. Въпреки това, ние имаме някои специално условие, че може да се чудя дали това е добре за нас, за да се вземат.

Ниацин и бременност

Ние знаем, ниацин е изключително важно за възрастни мъже и жени обаче, какво въздействие може да го има на жени, които са бременни или се опитват да забременеят и / или кърмене? Това очевидно е проблем, бих казал, лично аз не бих го рискува. Но това е, което казва на FDA за него

Ниацин е даден Бременност Категория C от FDA. Което означава:

Проучвания върху репродукцията на животните са показали неблагоприятно въздействие върху плода и няма адекватни и добре контролирани проучвания при хора, но потенциалните ползи могат да наложат използването на лекарството при бременни жени, въпреки потенциалните рискове.

Като ниацин по време на бременност или кърмене е вероятно безопасно , когато се приема в препоръчаните дневни дози. Препоръчителната дневна доза на ниацин за бременни или гърдата жени хранене е 30 mg за жени под 18 години и 35 mg за жените над 18 . Ниацин Макс съдържа 75 мг ниацин, така че ако искате да го вземе, докато сте бременна след това просто да отнеме около една трета.

Там не е имало никакви убедителни изследвания, направени на ниацин, когато става въпрос Tor кърменето. Въпреки това се смята, че една малка част от ниацин може да стане присъстват в майчиното мляко.

Дали NiacinMax имат гарантиране?

Да! За разлика от други добавки фирми, NiacinMax не предлага парите обратно гаранция, ако не сте доволни от продукта. The поеме риска от опитва техния продукт и предлагат 67-дни парите обратно гаранция.

Ако през това време не сте доволни от продукта, можете да върнете неизползвания продукт за пълен възстановяването.Ако не сте сигурни за продукта и искате да му се даде тест драйв, не забравяйте да се запази оригиналната опаковка, ако намерите на Трябва да върнете продукта.

Обикновено, когато една компания предлага парите обратно гаранция, това показва, че те са уверени в продукта, така че аз се съмнявам, че ще се моли за възстановяване.

Bottomline …

Ако ви се иска да се повиши вашата спортните постижения и да получите повече от вашата тренировка, получаване на продукта опитам. От това, което видяхме, че е твърд продукт, и са и ефективна добавка. Това ще даде на тялото ви по-способността изпълнение на всяко друго ниацин добавка. Плюс имате никакъв риск с гаранция за 67-дневен период. Дай го изпробваме и да ме уведомите вашите резултати!

Кликнете тук, за да поръчате NiacinMax от официалния сайт »

87/100 : by 261 users
FLASH SALE 20% OFF »