Тестоген преглед – моите резултати от използването на тестоген Тестостеронът Booster

Home » Review » Testogen » Тестоген преглед – моите резултати от използването на тестоген Тестостеронът Booster

Добре дошли в моя тестоген преглед, реших да се изгради този сайт, за да споделя моя опит с помощта тестоген с други като себе си.

Аз се опитвам редица тестостерон бустери, сред тях беше тестоген който има много истерия, когато тя е била освободена. Като човек, който е доста скептичен за маркетинг и особено внимателни за това, което сложих в тялото ми се уверих да проучите тази добавка внимателно, преди да се опитва. По-долу можете да намерите резултатите от изследванията ми плюс моите резултати от използването на продукта.

Първо – Какво точно е тестоген и кого е предназначен?

Тестоген - The Best Тестостеронът Booster на 2016

Тестоген е създаден и формулиран да бъде напълно безопасно и естествено допълнение, за да се увеличи мъже и поддържане на здравословни нива на тестостерон – поне това е, което казва, че техните маркетингови материали.

Създателите на тестоген твърдят, че “тестоген е предназначен за мъже, за да помогне на всеки да получите необходимата храненето да се подобри нивото на тестостерона, мускулния тонус, либидо, прогони умората и постигане на личните си цели, включително мускулна аксесоар, загуба на мазнини и общо по-добър начин на живот.”.

Той е формулиран за мъжете на възраст 18-35, които търсят следните предимства между:

  • По-голяма сила и мускулна маса (включително чиста мускулна)
  • Висше либидото
  • По-високите нива на мотивация, повече фокус и повече бдителност.
  • Засилено когнитивната и физическа издръжливост
  • Намаляване на мазнините в тялото процент
  • Намалена холестерол и кръвно налягане.

Така се тестоген действително спази обещанията си? Колко ефективни това е наистина? И най-важното, че е безопасно?

Първо, нека да започнем с изследванията си, аз ще отида над науката зад формулата на съставките, други потребителски резултатите, както и всички, свързани с безопасността, които са възникнали.

кликнете тук, за да поръчате онлайн тестоген »

Съставки Формула – Има ли някакво доказателство зад него?

тестоген-съставките

Първото нещо, което направих, беше погледнете формулата съставки след това търсене да видя дали мога да намеря никакви научни изследвания или клинични изпитания, за да направите резервно копие или не всяка съставка ще окаже влияние върху нивата на тестостерон. Аз също исках да гледам в дози, за да се уверите, че продуктът има точните размери на всяка съставка действително да бъде ефективна. По-долу са моите констатации.

D-аспарагинова киселина (2000 mg): Най марка за включване на D-аспарагинова киселина в такова голямо ниво на дозата. Тази аминокиселина е широко разглежда като един от най-ефективните природен тестостерон бустери, които съществуват. Има много научни изследвания в подкрепа на това, както добре. В едно проучване , 2.66 д е на D-аспарагинова киселина се прилага към група от мъжки всеки ден за 90 дни. Резултатите показват увеличение на нивата на тестостерон с между 30-60% във всички области.

Tribulus Terrestris (300 mg): Въпреки слухове и продуктите, за да отидат с тях, това растение продукт на базата наистина не разполага с конкретни доказателства зад нея, за да докаже, че може да даде тласък на нивата на тестостерон. В действителност, това изследване и това изследване показва, че Tribulus не оказва влияние върху нивата на тестостерон при всички. За съжаление, Tribulus добавя много малка или никаква повишаване на тестостерона мощност за цялостното съставки формула. Въпреки това, той е напълно естествено и безопасно, така че няма да има никакви лоши странични ефекти.

Panax Ginseng (250 mg) : Женшенът е широко известен със способността си да увеличи либидото и сексуалното желание, както и насърчаване на силни ерекции. Има и окончателно доказателство, че жен-шен е да повиши нивата на тестостерон в кръвта чрез тестване на плъхове ( проучване ). Жен-шен е билка и е напълно безопасно, ако сте особено търси увеличаване на сексуалното желание и възможност да държи силни ерекции, тази билка ще ви помогне много.

Сминдух (200 mg): Сминдух има специфична функция да играе в този съставки формула. По-конкретно, той ще поддържа здравословни нива и да се спре ензими от счупи тестостерон. По същество, това помага за защитата на тестостерон, което вече имате в тялото си и че другите съставки ще ви дадат, така че можете да използвате повече от тестостерон, които произвеждате. Ето няколко клинични проучвания, за да го направите резервно копие ( проучване , изследване ).

Цинк (72mg): Този минерал е доказан тестостерон бустер с множество изследвания, за да го направите резервно копие. В едно проучване, цинк е взето от група от 57 футболисти за 8 седмици, от 37-те, който завърши проучването е имало значимо повишение на нивото на тестостерон. Съвет: Можете да получите голямо количество цинк чрез допълването му с Oyster Extract.

Пиридоксин хидрохлорид или витамин B6 (56 mg): Този витамин може да помогне да се поддържа стабилно ниво на тестостерона обаче е там, не е много трудно доказателства, свързващи прекалено високи нива на витамин В6, до повишаване на производството на тестостерон. Въпреки това, В6 недостатъци са свързани с повишени нива на естроген и тестостерон намаляват, така че е много важно да се уверите, че не е нужно дефицит ( проучване ). Като Витамин В6 във формулата е добър ход, защото всички други съставки стават ненужни, ако имате недостиг на В6.

Рибофлавин или Витамин B2 (20 mg): рибофлавин е основна хранителна съставка изисква в производството на тестостерон. Недостигът ще доведе до намаляване на сексуалното желание, летаргия и общо лошо здравословно състояние. Това хранително вещество е важно и е доказано, че да повлияе на нивата на тестостерон.

Калциев пантотенат или Витамин В5 (12 mg): B5 е производител на холестерол, който помага за изграждането на тестостерон. Той също е от жизненоважно значение в производството на червени кръвни клетки, което води до по-високо усвояване на кислород, което косвено увеличава нивата на тестостерон чрез увеличаване на производителността при обучението или изработване. Както можете да видите тук , витамин В5 пропуски бяха пряко обвързани с спадове в нивата на тестостерон.

Селен (45.2mcg): Едно проучване, направено по отношение на връзката с тестостерон и селен констатирано, че има положителна корелация между нивата на селен и тестостерон ( проучване ). Изглежда, че има реална доказателство зад тази съставка и това, което е повече, селен е естествена част от здравословното хранене и е напълно безопасен. Съвет: бразилски орехи са най-добрият източник на селен извън добавки.

Холекалциферол или витамин D3 (10mcg): Витамин D3 е добре известен като тестостерон бустер. Повечето мъже в нашата съвременна епоха имат витамин D3 недостатъци, тъй като се абсорбира главно от слънчева светлина и ние просто не прекарват толкова много време на слънце повече (освен ако не работят навън). Това определено е един от най-ефективните съставки във формулата и този, който трябва да се допълнят с така или иначе, като част от здравословна и балансирана диета. В едно проучване , 200 мъже са били администрирани 3332 IU витамин D дневно в продължение на цяла година. 164 души са завършили опити и имаше значително увеличение на общия размер, свободни и биоактивни нива на тестостерон във всички области.

Заключение на Формула Състав: 

тестоген-графика 2

Тестоген има доста силни съставки формула, която със сигурност ще направи разликата. Въпреки това, Tribulus Terrestis не е необходимо и аз бих искал да видя Магнезиев включени, тъй като е доказано, повишаване на тестостерона свойства. Освен тези две малки проблеми, като цяло формулата на съставките е доста силен и като се има предвид ниския клас цената на този продукт Мисля, че можете да получите много добрия резултат за парите, особено с много щедра доза на D-аспарагинова киселина. Това е може би най-добрата формула в този ценови диапазон, който съм срещал досега, и вероятно е в моите топ четири на тестостерон бустери като цяло.

Трябва да се отбележи, че на хартия, формулата съставки е безопасно и съставките са всички естествени.

Като силна съставки формула е едно чудесно начало, следващата ми цел на бизнеса е да се търсят отзиви на клиенти онлайн и да видим дали потребителите намират за ефективен, както аз исках да видя дали някой е отчетен никакви отрицателни странични ефекти.

Тестоген Преглед: тестоген Преди След снимки

кликнете тук, за да поръчате тестоген със специална цена »

Тестоген странични ефекти:

Доколкото мога да кажа, не е имало никакви съобщени от потребителите на нежелани странични ефекти. Тестоген използва само естествени съставки, така че това има смисъл и е причината, поради която трябва сериозно да обмислят използването на природни тестостерон бустери.

Какво ми харесва тестоген:

  • Големите дози от ефективни съставки, включително D-аспарагинова киселина, цинк и витамин D, които ще бъдат тези, които правят най-много за вас.
  • Значително по-евтино, отколкото продукти от сравнимо качество. Има най-добрия резултат за парите си от всеки тест бустер на пазара.
  • Много положителни отзиви от потребителите онлайн
  • Напълно безопасен

 

Това, което не харесва в тестоген:

  • Липсва Магнезиев които изследванията ми разкри като един от най-добрите съставки, за да имат по тестостерон бустер
  • Не е необходимо в най-добро цялостно формула. Има два или три други продукти на пазара с по-добра формула обаче те са значително по-скъпи.

 

Равносметката

Мисля, че тестоген е солидна тест бустер, които определено ще ви даде достойни резултати. Това не е най-добрия продукт на пазара, обаче, то определено е там горе и като се има предвид неговата цена, това е тест бустер, който ще ви даде най-добрата стойност за парите.

Аз ще обсъди този продукт, ако аз бях на бюджета, то със сигурност си струва да опитате, ако парите са разглеждане на всички, тъй като няма да ви навреди по никакъв начин.

Купи 2 на цената на 1

Единственото място, можете да си купите тестоген е официалният уебсайт. Ако купите две бутилки, можете да получите един безплатен и ако си купите три бутилки, вие ще получите два наказателни плюс безплатна електронна книга за оптимизиране на т нива и безплатна чанта на мускулната чай, който е чай специално формулирана за изграждане на мускули.

Тестоген намаления Цена Купи онлайн
1 бутилка (1 месец доставки) $ 54.95 Купува »
2 бутилки (2 месеца доставка) + 1 бутилка безплатна $ 119.95 Купува »
3 бутилки (3 месеца за доставка) + 2 бутилки Free + Безплатна Muscle чай + Безплатна тестоген Ebook
$ 179.95 Купува »

Тестоген идва с 60-дневен парите обратно гаранция така че си струва получаване на някои от безплатните, защото винаги можете да го върнете.

77/100 : by 293 users
FLASH SALE 20% OFF »