Airsnore anmeldelse: Not Only et munnstykke – Best Anti-Snorking Munnstykker

Home » Review » AirSnore » Airsnore anmeldelse: Not Only et munnstykke – Best Anti-Snorking Munnstykker

Last Updated on

Den Airsnore er et unikt produkt som kommer i en unik pakke. Til å begynne med, er det MAD (Mandibular Advancement Device) i sin kjerne er utformet for å holde underkjeven frem til å hindre snorking.

Men det er mer enn bare et munnstykke.

Selskapet tilbyr også Airsnore dråper, som brukes til å rydde opp tett nese å gjøre puste lettere som en alternativ tilnærming til snorking.

airsnore biprodukt

Hvem står bak Airsnore?

Den Airsnore markedsføres av et firma som heter Bauer Ernæring, men selskapet som faktisk produserer det heter Wolfson Berg Limited basert i Kypros.

Selskapet selger et bredt spekter av helserelaterte produkter og har vært i bransjen i mer enn 10 år.

En av deres mest populære linjen av produkter er kosttilskudd.

De som produserer sine produkter fasilitetene er FDA godkjent; imidlertid Airsnore seg selv er ikke FDA ryddet.

Litt forvirring, men ikke en stor grunn til bekymring.

Jeg hadde tro på selskapet siden det hadde en så lang levetid.

Hvorfor er Airsnore annerledes?

airsnore-søvn-relief-slipp-combo-ingredienser-gjennomgang

Snorking oppstår på grunn av vev vibrasjon, virker den Airsnore ved å utvide den fremre kjeve og utvidelse av luftveis på baksiden av halsen.

Dette hindrer vibrasjoner og øker oksygenopptak mens sover.

Den grunnleggende design er konseptuelt som andre mads, men hva gjør det skiller seg ut er muligheten til å kjøpe Airsnore synker.

De Airsnore dråper består av spesielle ingredienser som har beroligende og antiseptiske egenskaper for å bidra til å avlaste kald-lignende symptomer og tett nese.

Ingrediensene består av fem hoved essensielle oljer.

 1. Lavendulaangustifolia Flower Oil. Denne oljen er utvunnet fra lavendel anlegget som kan vanligvis finnes i Syd-Frankrike. Den brukes som en de-stressor, dermed sover lettere og mer behagelig. Det er kjent for å være en effektiv benzodiazepin, et stoff som brukes til å hjelpe noen sovne.
 2. Eucalyptus Globulus Leaf Oil. Denne oljen er hentet fra eukalyptus treet som kan finnes i Australia. Denne essensielle oljen har et bredt utvalg av helsemessige fordeler, noe som gjør den til en av de mest populære oljer på markedet. Eucalyptol som er den viktigste ingrediensen av oljen, skaper en myk beroligende effekt å hjelpe noen sovne. Det er også brukt til å rydde opp luftveisinfeksjoner, bihulebetennelse, lindre astmasymptomer, og redusere smerte og betennelse i luftveiene slimhinner.
 3. Menthapiperita Leaf Oil. Denne oljen er hentet fra peppermynte plante som kan bli funnet i Nord-Amerika eller Europa. Vanligvis kalt peppermynteolje, dette hjelper lindre kvalme og bidrar til å roe nervene.
 4. Helianthus Annus Sunflower Seed Oil. Denne oljen er hentet fra solsikkefrø som finnes i Nord-Amerika. Dette har medisinsk verdi og er en kilde til tryptofan, som bidrar til å avlaste søvnløshet og mild depresjon.
 5. Pinussylvestris leae Denne oljen er hentet fra Scot furu nåler og finnes over hele verden. Det er en annen olje som bidrar til å lindre søvnløshet. Dampen fra oljen er et beroligende og forfriskende en som også gir en solid natts søvn.

Min personlige erfaring

img_3808

Dette var en vanlig koke og bite oppsett for Airsnore at jeg har gjort mange ganger før for andre MAD enheter. Koke og bite prosedyren gjør at enheten til tilpasset passe seg til kjeven min struktur, som gjør det mer behagelig og effektiv.

For å montere enheten, vil jeg må bruke en gryte for å koke vann, en tom skål for å helle varmt vann inn i, en bolle fylt med isvann for etter jeg passe det til munnen, en skje som skal brukes for å plassere den i og ut av vannet, og noe å holde styr på tiden.

Etter koking av vann, I nedsenket Airsnore i 5 til 10 minutter som er lengre enn normalt gjør jeg for andre koke og bitemunnstykker.

Etter koking, plasserte jeg den i munnen min, utvidet min kjeve og litt ned hardt nok til å synke tennene mine inn i materialet, men ikke så vanskelig som å bite hele veien gjennom. Dette er nøkkelen del som ville passe produktet til min unike kjeve struktur. Etter det, fjernet den og plassert den inne i isvann slik at det kunne stivne igjen.

Etter du har det i min munn jeg trodde det var behagelig, og det var et enkelt oppsett. Det var ingen ekstra innstillinger jeg trengte å fikle med eller noen avansert oppsett trengte som var fin forandring av tempo. Munnstykket selv ikke føler invasiv eller påtrengende, og fram til nå var det ingen negativer fra selve produktet.

Jeg brukte også Airsnore faller før du sovner. Jeg brukte et par dråper rundt halsen min, under nesen og på brystet mitt. Disse dråpene er svært kraftig, så du vil være sikker på å ikke overdrive det når du bruker dem. Bare noen få dråper i hvert sted vil være tilstrekkelig.

Første natt

Bruker det for den første natten, følte jeg godt uthvilt som betyr at jeg hadde en god natts søvn. Min kjeven var litt sår da jeg våknet, men dette er helt normalt når du bruker en ny enhet for første gang. Jeg var ikke så bekymret for dette, vanligvis dette avtar etter en viss tid som mine ansiktsmusklene og kjeven blir vant til det nye apparatet. De Airsnore dråper var også vellykket som jeg følte meg mer avslappet etter å ha brukt dem. Min nese var klarere og jeg fant det lettere å puste også. Jeg gleder meg til resten av denne rettssaken.

Nå var det på tide å spørre kona hvordan den første natten gikk. Normalt hun holder opp senere enn meg, så vanligvis jeg har sovet en god stund før hun bestemmer seg for å gå til sengs. Hun bekreftet at hun ikke hørte noe snorking fra meg opp til hun sovnet, som er flott fordi når jeg snorke det også gjør det vanskeligere for henne å sovne.

Jeg så renset munnstykket før lagring for dagen. Jeg rent normalt mine munnstykker med såpe og vann, som er en rask rengjøring, og deretter la det lufttørke før du legger det i tilfelle for dagen.

Resten av rettssaken

På den andre natten, jeg har allerede lagt merke til sårhet hadde gått bort litt som betydde min munn var blitt vant til Airsnore.

Jeg sovnet raskt med hjelp av airdrops og for to netter på rad min kone bekreftet hun hørte ikke noe snorking fra meg. Jeg var virkelig ser frem til resten av min to-ukers prøveperiode med dette produktet.

For resten av varigheten av rettssaken, jeg hadde positive resultater. Daglig sårhet ville spre sakte, før var det ingen sårhet i det hele tatt mot slutten av min rettssak.

Jeg fortsatte å bruke dråpene for hele perioden, og jeg må ærlig si at jeg likte denne noe ekstra for å hjelpe meg å sove hver natt. Etter to uker, kan jeg trygt si Airsnore er et effektivt anti-snorking løsning som ga meg langsiktige resultater.

Positive og negative

Ingen munnstykket er perfekt, og de har alle sine fordeler og ulemper.

Selv om jeg hadde positive resultater er det viktig å vurdere positive og negative i Airsnore før du kjøper.

positiver

 • Ingen snorking og våknet følelsen uthvilt og energisk.
 • Unik Airsnore drops hjelpe meg å sove bedre og holdt min nese klart. En veldig fin ekstra bonus å bruke om natten.
 • Airhole i sentrum av munnstykket som gjør det mulig for munnpusting. Dette er et stort pluss for når nesen min er blokkert, og jeg er nødt til å puste gjennom munnen min.
 • Gunstig pris for produktene.
 • Det er en lang pengene-tilbake-garanti på 60 dager. Dette er nok tid til å teste den og bestemme om du vil beholde det.

negativer

 • Dessverre kan det ikke brukes av snorkere som har caps, kroner, proteser, broer eller implantater. Måten den griper og holder på tennene gjøre den ubrukelig for de med disse tannmedisinske betingelser.
 • Enheten er ikke FDA ryddet; er det imidlertid gjort i en FDA ryddet anlegget.
 • Det var noen kjeve sårhet ved anvendelse av anordningen til å begynne med, sammen med noen sikling.
 • Grunnleggende MAD enhet, ingen justeringer tilpasset passer apparatet enda mer.

Noen From faktiske kunder

Det er ganske mange Airsnore anmeldelser på nettet, og de fleste som jeg har kommet over er positive. Noen anmeldere nevner kjeven sin sårhet når du bruker den; men dette er å forvente når du bruker en MAD enheten for første gang.

“Jeg endte opp med å få min mann Airsnore fordi hans snorking ikke bare påvirket ham, men min søvn også. Jeg må si jeg er utrolig fornøyd med kjøpet. Ikke bare er han sover bedre og føler seg bedre i morgen, så er jeg!”- Jennifer Miller

“Min snorking har gått ned ganske mye siden gjør dette kjøpet. Jeg er svært fornøyd med det, og vil anbefale det.”- Mark Jacobs

“Jeg har brukt dette produktet i over et år nå, og jeg kunne ikke vært lykkeligere. Til å begynne med mine tenner og kjeve var sår og jeg ga nesten opp, men jeg fast med det. Etter en stund sårhet var borte og munnstykket var fortsatt affektive. Nå kan jeg sove i samme rom med min kone, denne tingen taktene vårt ekteskap “- John Adams

“Ending min Snorking har vært uvurderlig, og jeg kan ikke anbefale dette nok. Når du blir vant til det, er det verdt det. Min Snorking er borte, og livet mitt er bedre.”- Craig Herths

Hva med prisen?

Prisen på Airsnore er bra for hva du får. Kunder over hele verden kvalifiseres for gratis frakt som gjør det til et enda bedre tilbud.

Den Airsnore av seg selv koster $ 49.95 , og Airsnore faller av seg selv koster $ 59.95 .

Kjøpe dem sammen, men det er en reell kostnadseffektiv løsning. Prisen på enheten og drops kombinert er $ 89.95 , som kommer til en total besparelse på $ 39.69 .

Produsentens hjemmeside har noen gode tilbud tilgjengelig også, for eksempel å kjøpe to og få én gratis, og selv så mye som å kjøpe tre og få tre gratis.

Ved beregning av kostnadene per enhet på disse, de slår seg å være en enorm avtale.

AIRSNORE™ MOUTHPIECE
$49.95
Retail: $52.73
Savings: $2.78
buy at the official website »
AIRSNORE™ COMBO
$89.95
Retail: $118.73
Savings: $28.78
buy at the official website »
AIRSNORE™ DROPS
$59.95
Retail: $65.93
Savings: $5.98
buy at the official website »

Konklusjon

Den Airsnore er en anstendig MAD enhet.

Av seg selv, gjør det for en fin nybegynner eller entry level munnstykket.

Prisen er lav, garantien er lang, og det er ingen vanskelig oppsett er nødvendig.

Verdien jeg fant i produktet er det ekstra bonus av Airsnore synker. Dette gjør den unik i forhold til andre frittstående produkter.

Dråpene avslappet meg og ryddet opp min nasal luftveiene helt, følte jeg det var lettere å puste overall.

Jeg hadde noen sårhet for de første dagene iført produktet, men mot slutten av min studie som sårhet var helt borte.

Jeg vil fullt ut anbefale Airsnore for alle som ønsker å prøve en enkel entry level MAD enhet kombinert med det unike ved Airsnore synker.

For AirSnore fra offisielle hjemmeside »

66/100 : by 198 users
AirSnore Review
FLASH SALE 20% OFF »