AirSnore Combo Beoordelingen – Anti-Snurken Drops & mondstuk Device

Home » Review » AirSnore » AirSnore Combo Beoordelingen – Anti-Snurken Drops & mondstuk Device

Last Updated on

AirSnore Combo Beoordelingen - Anti-Snurken Drops & mondstuk Device

SLEEP – De natuurlijke en biologische proces om het menselijk lichaam te rusten en te zorgen voor lichamelijke en geestelijke gezondheid. wanneer iemands nachtrust is verstoord, vermoeidheid, rusteloosheid en andere depressieve stemmingen worden ervaren de volgende dag. Verstoorde slaap op de lange termijn kan het gevolg zijn van verschillende factoren, zoals ademhalingsproblemen van congestie, ophoping van slijm, enz. Deze verdere leidt tot gezondheid aandoeningen zoals depressie, frequente hoofdpijn, gastro-intestinale stoornissen, maagzweren, neurologische-stoornissen etc, soms gebrek aan geluid slaap kan fataal zijn en leiden tot slaapapneu, die beroerte of zelfs de dood veroorzaken.

Humans vereisen zowel (1) Deep Sleep en (2) de droomslaap REM, de hele dag door middel van gezond en actief te blijven. Zelfs indien één wordt verstoord kan nadelige gevolgen voor de gezondheid en het gedrag van een persoon. Moeilijkheid om te slapen op de lange termijn, veroorzaakt slapeloosheid, die onmiddellijke medische verzorging en tranquillizers, drugs zou vereisen om de slaap te helpen., Die verder oorzaken bijwerkingen en de behandeling voor hen (een nooit eindigende lus, dat is nogal moeilijk en deprimerend).

AirSnore helpt rustig slapen de hele nacht, terwijl waardoor het gemakkelijk voor de luchtwegen open te zijn en gemakkelijk te ademen, zonder snurken. AirSnore is een product dat volledig natuurlijk en zonder bijwerkingen, dus zeer effectief. AirSnore heeft twee producten te weten

  • AIRSNORE ™ DROPS
  • AIRSNORE ™ MOUTHPIECE

klik hier om AirSnore te kopen van de officiële website »

AIRSNORE ™ DROPS

airsnore-drops-flesAirSnore druppels zijn natuurlijke olie mix die op tropische toepassing helpt bij het slapen rustig. Mensen met een slapende moeite afhangen van pillen en stroop om te slapen ‘s nachts. Geblokkeerde luchtwegen als gevolg van slijm, verstopte straten van kou en griep, etc hebben moeite met ademhalen terwijl het proberen om te slapen, die slapen verder beïnvloedt.

AirSnore daling is een combinatie van verschillende essentiële oliën die gunstig doeleinden. Etherische oliën kunnen niet direct worden gebruikt zonder infusie en mengen met vervoerder olie. Het gebruik van etherische oliën voor therapeutische doeleinden is een eeuwenoude praktijk genaamd Aromatherapie.

AIRSNORE ™ DROPS heeft de volgende essentiële oliën en vervoerder olie.

helianthus-annuusZonnebloemolie (Helianthus annuus) – Zonnebloempitten bevatten overvloedig magnesium en kalmeert de zenuwen. Het vergemakkelijkt ook stress en migraine. Als gevolg van het krijgen van een verlichting van stress, zijn we in staat om onze geest te ontspannen. De zaden bevatten tryptofaan en choline die helpen bij de bestrijding van depressie en angst. De viscositeit van het zaad dun en daardoor penetreert goed en wel. Het duurt niet een vettig residu achter te laten.

eucalyptus-globulusEucalyptus blad olie (Eucalyptus bolletjes) – Eucalyptus essentiële olie wordt in het algemeen gebruikt voor het stimuleren van mentale activiteiten. Het werkt goed wanneer we moeten bloedtoevoer naar de hersenen. Het heeft anti-inflammatoire en antibacteriële eigenschappen. Een bijkomend voordeel is dat het ook krampstillend, decongestivum en antiseptische eigenschappen. Het is zeer nuttig bij het ​​behandelen van ademhalingsproblemen, wonden, spierpijn, mentale vermoeidheid, etc.

Lavendula-angustifoliaLavendel bloem olie (Lavendula angustifolia) – Lavendelolie heeft een mooie, veelzijdige aroma. Het is anti-bacterieel en heeft een kalmerende en kalmerende eigenschappen maken die lavendelolie een prachtige Essentiële olie te helpen ontspannen, vechten stress en om de slaap te bevorderen.

mentha-piperitaPepermunt blad olie (Mentha piperita) – Pepermunt heeft een krachtige, zoet, menthol aroma en bij inademing wist congestie en vergemakkelijkt de ademhaling door het verdrijven van slijm. Pepermunt etherische olie geeft een gevoel dat koelt het lichaam. En het heeft een kalmerend effect op het lichaam, die pijnlijke spieren te verlichten wanneer het lokaal toegepast.

pinus sylvestris-Grove den blad olie (Pinus sylvestris) – Pine etherische olie is zeer nuttig voor het genezen van ademhalingsproblemen en wordt vaak gebruikt bij het ​​maken van hoest en koude bereidingen. Pine olie heeft antimicrobiële, antiseptische, antifungale, anti-neuralgische, en anti-reumatische eigenschappen die goed zijn voor vele problemen die mensen worden geconfronteerd met de dag tot dag leven te dienen. Het werkt als een zeer goede decongestivum en slijmoplossend middel voor respiratoire aandoeningen. Het lost slijm en slijm uit de luchtwegen en maakt het gemakkelijker en comfortabel op te heffen.

De AIRSNORE ™ DROPS fles wordt geleverd met een druppelaar die helpt bij het gemakkelijk en economische gedoe gratis applicatie. De externe toepassing van AIRSNORE ™ druppels in borst, nek en onder neusgaten in de avond geeft een kalmerende en verzachtende werking en helpt om te slapen ‘s nachts. Hij wist ook alle slijm en slijm, waardoor de vrije toegang tot ademen zonder snurken.

AIRSNORE ™ MOUTHPIECE

img_3808Snurken is de trilling van respiratoire structuren en de resulterende resonantie als gevolg van verstopte luchtbeweging tijdens de ademhaling tijdens het slapen. In sommige gevallen kan het geluid zacht zijn, maar in de meeste gevallen, kan het luid en onaangenaam. Snurken tijdens de slaap kan een teken zijn, of de eerste alarm, van obstructieve slaapapneu (OSA) zijn. Onderzoekers zeggen dat snurken is een factor van slaaptekort.

AIRSNORE ™ MOUTHPIECE is een apparaat dat helpt bij het verwijderen van de beweging van de lucht door de openstelling van de lucht weg. Het apparaat past kook en beet technologie om de gewenste aangepaste fit te verwerven. Het apparaat is van buigzaam materiaal en past iedereen. Laat het staan ​​in heet water voor een paar minuten te verzachten, dan volg de instructies zorgvuldig, plaats deze in je mond en bijt op terwijl het afkoelt en past zich aan de binnenkant van je mond in een nauwkeurige pasvorm.

AIRSNORE ™ COMBO (Device & druppels)

AIRSNORE ™ COMBO (Device & druppels) heeft de druppels en het mondstuk. AirSnore werkt efficiënter wanneer ze samen gebruikt worden. De externe toepassing van de druppels en het invoegen mondstuk helpt bij het ​​slapen op hun gemak en controles en stopt met snurken .

AIRSNORE is een natuurlijke en effectieve formule die de slaap en de algehele geestelijke en lichamelijke gezondheid van een persoon verbetert. De essentiële oliën en inrichting zijn geschikt voor alle zonder ongemak en positieve resultaten.

WAAR TE AIRSNORE DEVICE en druppels KOPEN?

Airsnore Combo zijn beschikbaar voor verkoop zijn officiële website met geweldige kortingen en aanbiedingen. zijn er geen zorgen te maken, het is een 60 dagen geld terug garantie. stuur het terug binnen 60 dagen voor een terugbetaling. De Airsnore Combo brengen een einde aan snurken op een veilige en effectieve manier, zodat u een volledige nachtrust kunnen genieten van alle aard wellness voordelen die brengt.

[Ept id = “556”]

klik hier om AirSnore te kopen van de officiële website »

64/100 : by 192 users
FLASH SALE 20% OFF »