AirSnore opinie – simplă și eficientă Oprire sforăitului bucal

Home » Review » AirSnore » AirSnore opinie – simplă și eficientă Oprire sforăitului bucal

Last Updated on

Care este piesa bucală AirSnore?

airsnore-produs

AirSnore piesa bucală este un dispozitiv mandibular Advancement (MAD) , care are menirea de a păstra căile respiratorii , în partea din spate a gatului in timp ce sunt șterse adormit împingând ușor maxilarul inferior înainte și de blocare – l în această poziție înainte. Acest lucru va ajuta să vă opriți sforăit , deoarece sforăit de multe ori se produce atunci cand gatul este infundat de maxilarului, limbii, sau ambele, făcându – l mai greu pentru aer să treacă. AirSnore piesa bucală se adaptează la forma maxilarului printr – un proces simplu , fiert-si musca pe care le efectua la domiciliu.

La fel ca majoritatea MADS, din moment ce AirSnore blochează maxilarului în locul acesta va scadea macinarea dintilor.

AirSnore are, de asemenea, o gaură de respirație în partea din față, care vă va permite să respire cu ușurință prin gura cu aparatul. Acest lucru nu poate parea un detaliu important, dar în acest fel, va fi capabil să poarte AirSnore chiar și atunci când aveți un nas înfundat din cauza alergii sau gripa.

Compania sustine, de asemenea, că persoanele care poartă proteze dentare ar trebui să poată să-l folosească (deși acestea ar trebui să se consulte în continuare cu medicul dentist pentru a vedea dacă pot folosi orice piesa bucală)

Producătorii AirSnore spun că piesa bucală a fost fabricat în FDA a aprobat facilitati, acest lucru nu înseamnă FDA a aprobat produsul în sine, înseamnă doar că societatea este ” respectă bunele practici de fabricație “.

Design-ul si materiale de ocazie

AirSnore are o gaură de respirație în partea din față a aparatului, permițându-vă să respire pe gura atunci cand ai un nas înfundat, sau pur și simplu pentru că ai respira, de obicei, prin gura (trebuie menționat faptul că respira prin gura va crește șansele de sforăitului atunci când nu poartă o piesă pentru gură, spre deosebire de respirație, prin nas. Acest lucru se datorează faptului că fluxul de aer se va lovi partea din spate a gatului, ceea ce crește șansele de a face tesuturile din vibreze in gat, ceea ce te face să sforăie).

Piesa pentru gură este realizat dintr-un material termoplastic, pentru a fi capabil să-l adapteze prin procesul fierbe-și-biți. Nu există nici o mențiune despre exact ceea ce este utilizat un fel de material termoplastic.

Modul de utilizare a AirSnore Și Cum Organul Funcționează

airsnore-purtător de cuvântSforait de multe ori se întâmplă în timpul somnului, deoarece tesuturile musculare noastre in partea din spate a limbii și a gâtului se relaxeze, permitand curenti de aer pentru a le face să vibreze. Culcată pe spate, maxilarului inferior este împins înapoi, înfundarea partea din spate a gâtului, astfel, făcându-l mai greu pentru aer să treacă. Presiunea aerului a crescut atunci când respiri atunci te face să sforăie.

AirSnore, la fel ca majoritatea MADS, păstrează maxilarul inferior împins înainte în timp ce dorm, în scopul de a menține căile respiratorii la partea din spate a gatului eliminate, astfel încât să puteți respira cu ușurință.

Se curăță gura și vă spălați pe dinți înainte de purtarea dispozitivului sau formarea acesteia.

Asigurați-vă că pentru a citi instrucțiunile cu privire la modul de a modela AirSnore pentru a maxilarului.

!! Se pare că doar o singură montare se poate face, ceea ce înseamnă că trebuie să fie foarte atenți atunci când faci procesul fierbe-si musca, deoarece acesta poate face remodelarea produsului pierde o parte din eficacitatea sa.

Aici este ceea ce vă puteți aștepta de la instrucțiunile pentru piesa bucală se fierbe si musca:

 • Scufundați aparatul în apă caldă
 • După o anumită perioadă de timp (câteva minute), scoateți dispozitivul și lăsați-l să se răcească
 • De îndată ce se răcește, puneți aparatul în gură și musca pe ea, păstrând maxilarul inferior ușor împins înainte
 • După un minut se scoate din gură și puneți-l în apă rece

Produse de curatare si Longevitatea

La fel ca orice alt dispozitiv pe care le pune în gură, cu atât AirSnore trebuie curățat după fiecare utilizare, în conformitate cu instrucțiunile producătorului, dar, în general:

 • Pentru a curăța, utilizați o pasta de dinti non-albire, o periuță de dinți obișnuită, și apă rece
 • De asemenea, o dată pe săptămână, lăsați-l să se înmoaie într-o pastă de dinți

Depozitați aparatul într-un loc uscat, la îndemâna de la câinele tău …

Nu există nici un număr oficial cu privire la cât timp AirSnore ar trebui să dureze, și pentru că este un produs relativ nou, nu sunt multe comentarii on-line (deși puțini care pot fi găsite spune că este un produs bun), astfel încât nu putem deduce cât timp ar trebui să dureze. Dar, cele mai multe produse din despre acest preț va dura între 4 și 12 luni, iar aceasta va depinde de utilizator. De exemplu, dacă este îngrijit corect, și dacă utilizatorul scrâșnește dinții lui / ei sau nu.

Efecte secundare potentiale

Cele două reacții adverse cele mai frecvente sunt

 • durere maxilarului
 • salivarea excesivă

Alte reacții adverse potențiale includ

 • Gură uscată
 • Tandrete de dinți
 • Iritarea gingiilor
 • Modificări minore ale modului dintii musca

Toate reacțiile adverse ar trebui să fie cel mai rău lor în primele câteva zile și scad rapid în intensitate.

click aici pentru a cumpăra AirSnore de pe site – ul oficial »

Datele clinice

Nu pare să fi fost orice studiile clinice efectuate în mod specific pe AirSnore, deși au existat multe dovedind eficacitatea mandibular Advancement Devices.

Va AirSnore Anti-Sforăitul lucra pentru tine bucal?

Mandibulare Advancement Dispozitivele s-au dovedit a fi eficiente căi de atac la sforăit, si cateva comentarii AirSnore spunem că on-line este un produs bun. Din cauza gaura sale de respirație, nu trebuie să respire pe nas, iar din moment ce este nării și musca ar trebui să fie confortabil pentru mulți utilizatori să poarte, după ce a ajuns obișnuit.

Poate veni, de asemenea, AirSnore cu un supliment de frecare pe care le aplica pe piept și sub nari, în scopul de a face respirație, prin nas mai ușor. Compania spune ca acest lucru ar trebui să crească în mod semnificativ eficacitatea piesei bucale dumneavoastra AirSnore.

Cât de mult costa si de unde sa-l cumpere

Muștiucul AirSnore Anti-sforăitul poate fi cumpărat de la site-ul său oficial

Acesta poate fi , de asemenea , cumparat de pe site – ul web al companiei de fabricație ( de Bauer Nutrition )

Aceasta costă $ 57,58 pentru piesa pentru gură, și 129.64 $ pentru piesa bucală și suplimentul de frecare . Nu există nici o garanție , dar există o garanție de bani înapoi de 60 de zile . Nu există costuri de transport pentru trimiterea produsului în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie sau Canada.

[Id = ept “556”]

Firma din spatele produsului

Site – ul oficial AirSnore, iar produsele AirSnore s – au inceput sa vanda in 2015, ceea ce explică de ce nu sunt atât de multe comentarii și feedback – ul client al produsului on – line. Dar , societatea – mamă este o firmă bine stabilit numit Bauer Nutrition . Aceasta companie a fost de vânzare de produse de nutritie ” , timp de peste un deceniu”, multe dintre aceste produse au fost pe larg revizuite. Dar , după cum am menționat anterior, firma mai mici decât responsabil de portavoci AirSnore a fost doar în jurul valorii din 2015.

Atât Bauer Nutriție și AirSnore spun că produce întotdeauna produsele sale in FDA a aprobat facilitati, ceea ce inseamna inspectorii FDA cred că plantele de fabricație sunt de pana la standardele FDA. Dar acest lucru nu înseamnă că piesa bucală AirSnore a fost aprobat de FDA.

Cu toate că nu există multe comentarii online, pur și simplu pentru că produsul nu a fost pe piață pentru mult timp, cele câteva comentarii sunt cu adevărat pozitive. De asemenea, în experiența mea personală, AirSnore a lucrat o trata si este cu siguranta una dintre portavoci mele preferate acolo combinate cu suplimentul de frecare.

Rezumat al AirSnore Organul

AirSnore este un dispozitiv mandibular Avansarea, realizat din material termoplastic, care vă permite să reglați aparatul la gura folosind un proces fierbe-si musca. Are o gaură de respirație în față, astfel încât utilizatorul poate respira prin gura în timp ce poartă. Procesul de fierbe-si musca-l face atât de cei mai mulți utilizatori vor fi capabili să se adapteze rapid și să se obișnuiască cu ajutorul lor piesa bucală AirSnore. Deși nu există nici o modalitate bună de a cunoaște durata medie de viață a produsului, cele mai multe produse de acest tip și prețul va dura între 4 și 12 luni. Să facă să dureze cât mai mult posibil, asigurați-vă că pentru a avea grijă de ea adecvată, curățare după fiecare utilizare, și depozitarea muștiucul într-un mediu uscat.

Efecte secundare potențiale, cum ar fi cele mai multe MADS, includ durere maxilarului, salivare excesivă, dinți de licitație, și iritarea gingiilor. Aceste efecte secundare ar trebui să fie cel mai rău în primele câteva zile, și va diminua în mod semnificativ în intensitate relativ repede. La fel ca majoritatea portavoci fierbe-și musca, mulți utilizatori vor să se simtă confortabil purtând dispozitivul în câteva săptămâni.

Poate veni, de asemenea, AirSnore cu un supliment de frecare, care este un lichid pe care se aplică la piept, gât, și sub nările. Compania sustine ca persoanele care utilizează dispozitivul în conjuncție cu suplimentul de frecare găsi rezultate mult mai bune în ceea ce privește reducerea sforăitului.

Compania care face ca produsul este legat de o companie bine stabilit numit Bauer Nutrition. Dar Compania AirSnore în sine a fost doar activ începând cu 2015, ceea ce face oarecum dificil de a găsi comentarii cu privire la piesa bucală și frecarea supliment său. Și chiar dacă se spune fabricile sale de fabricație au fost aprobate de FDA, aceasta nu înseamnă că produsul în sine a fost aprobat de FDA. Exista, de asemenea, nu a existat nici studii clinice rula pe piesa bucală AirSnore de a judeca eficacitatea sa, deși se fierbe-și MADS musca, în general, sunt un dovedit, cale de atac eficientă a sforăitului.

Argumente pro şi contra

Pro-uri

 • Se pare să funcționeze bine, având în vedere comentarii on-line
 • Acesta oferă o potrivire confortabil cu procesul fierbe-si musca
 • Firma din spatele produsului are o reputație bună
 • Nu este un produs scump
 • Probabil are o durată de viață bună
 • Ușor de curățat
 • Poate lucra pentru persoanele care poarta proteza
 • 60 zile banii inapoi garantat
 • Nu există taxe de expediere

Contra

 • Nici o mențiune de a fi BPA sau latex
 • Produs numai a fost pe piata din anul 2015, ceea ce face dificil de a găsi comentarii on-line
 • Nu FDA a aprobat (numai facilitățile sale sunt)
 • Nu există studii clinice

click aici pentru a cumpăra AirSnore de pe site – ul oficial »

79/100 : by 60 users
AirSnore Review
FLASH SALE 20% OFF »