AirSnore ™ Pregled – Best Anti smrčanje naprave

Home » Review » AirSnore » AirSnore ™ Pregled – Best Anti smrčanje naprave

Last Updated on

airsnore-izdelek

Danes bomo pregledali stop smrčanje izdelkov iz AirSnore se, da vam pomaga dobiti boljše razumevanje tega, kaj ponujajo. AirSnore se trži z družbo, imenovano Bauer Prehrana in njihova  AirSnore Mikrofon  je dobro vrednost za denar.

AirSnore Mikrofon je MAD naprava. Ne v smislu, da je jezen, ampak v smislu, da je M andibular dvancement D evice. OK, tako da ni bilo veliko šala. Vse šale poleg tega je enostaven za uporabo naprave in bi lahko odlično zamenjavo za obstoječo proti smrčanju napravo.

Poleg AirSnore ustnika AirSnore je novosti malo, da se razlikuje od množice in razvili AirSnore kapljice . AirSnore kapljice so mešanica naravnih olj, ki lahko pomagajo jasno blokirane nosove in rešiti vsako zastojev jih morda imate. Jasnejša dihalne poti je tišji dihalnih poti in AirSnore kapljice so idealen način za dosego tega cilja.

Združevanje tako AirSnore Mikrofon in AirSnore kapljice vam ponuja zmagovalno kombinacijo pri vas dobili bitko s smrčanjem.

Kako AirSnore Mikrofon deluje?

Airsnore Ustnik se plesni na notranji strani ust, ki omogoča udobno prileganje. Način, kako ta naprava deluje, je, da se premaknete čeljust nekoliko odpreti zgornji del dihalne poti. To je zelo podoben drugimi napravami, ki smo jih že pregledali.

Ker je vaš zgornjih dihalnih poti odprla vam omogoča, da lažje diha in vas ustavi iz smrčanje.

Pred uporabo naprave morate pustiti, da stoji v toplo vodo za nekaj minut, da je ustnik zmehča. Ko je ustnik je dovolj kul, da je primer sledite navodilom, da ustreza.

kliknite tukaj za nakup AirSnore iz uradne spletne strani »

Uporaba AirSnore

airsnore-ustnikVsaka od komponent AirSnore imajo različne navodila za pravilno uporabo.

AirSnore ustnik ne bo veliko časa, da se prilagodijo na usta. Najprej postavite ustnik v vročo vodo za nekaj minut. Omogoča material, da bi sedel za nekaj minut olajša pravilno plesni. Obstajajo navodila v nizu, ki jih morate slediti, potem pa ga lahko postavite v notranjosti ust, grizenje Kot dodatek ohladi v svojem novonastale oblike. Tudi če je oblika narobe, jih lahko začnete postopek znova, dokler ne boste imeli pravico fit. Nimate, da ga pustijo v ustih, dokler niste pripravljeni, da gredo v posteljo. Ohlajeno brizganje bo ostal na mestu, medtem ko ni v uporabi.

Ohraniti AirSnore ustnik, očistiti po vsaki uporabi. Boste morali, da ga namočite v hladno vodo za 10 do 15 minut. Premešamo v malo zobne paste z vodo za čiščenje off koli slinjenje ali kopičenje ki se je nabral preko noči. Uporabite lahko tudi proteza čistilo za čiščenje off.

V AirSnore kapljice zahtevajo bistveno manj pozornosti in vzdrževanja. Za pomoč pri lajšanju vaše smrčanje zaradi kašlja ali hladno, vtrite nekaj kapljic na prsih, vratu in pod nosom, preden določijo zaspati. V kombinaciji z AirSnore ustnik, vas bo spanje enostavno za noč.

Cene za AirSnore

Eden od najboljših delov približno AirSnore je nizka in razumno ceno, da pomaga. Nakup CPAP ali druge naprave za pomoč pri smrčanju je drago. Nekatere vrste naprav celo zahtevajo recept. Ti proizvodi so lahko neposredno naročiti prek spletne strani. Oba so upravičeni do brezplačne dostave.

AirSnore ustnik ima maloprodajno vrednost 57,58 $, vendar pa spletna stran je prodaja postavke za 49,95 $. V AirSnore kapljice imajo maloprodajno vrednost 71,99 $, vendar je spletna stran bi jih prodal za 59,95 $.

Če želite shraniti več denarja, lahko kupite oba izdelka skupaj za 89,95 $. To vam prihrani skoraj $ 20, če ste bili za nakup obe postavki ločeno.

[EPT id = “556”]

Čiščenje AirSnore ustnik

Po vsaki uporabi morate očistiti napravo, ki zagotavlja, da ostane sveža. Preprosto pop ustnik v nekaj hladne vode z malo zobno pasto in pustimo stati 10-15 minut. Prav tako je možno uporabiti protezo čistilo v napravo, da ostane čista.

Dobro

  • Cena je zelo konkurenčen in če obstajajo posebne ponudbe to postane še boljši.
  • AirSnore Mikrofon je enostaven za uporabo in namestitev. V kombinaciji z AirSnore kapljice imate poln arzenal na voljo za reševanje težav, smrčanje.
  • Kot je govoril o prej, čiščenje ustnika je zelo enostavno.

The Bad

  • Vi ste sposobni prilagoditi fit. To bi lahko bil problem.
  • Kot večina MAD je lahko naprava v prvem tednu ali tako povzroča bolečino in nelagodje, medtem ko ste prilagodili njim.
  • Naprava ni FDA Izbrisano.

Zaključek

Kot je že prej omenjeno v tem pregledu je AirSnore Ustnik je enostaven za uporabo in vzdrževanje in je na voljo po zelo konkurenčnih cenah.

Slabost je, da ne more prilagoditi ustnik pa in nastavljiv Mikrofon lahko drago.

Kot prvič naprave so AirSnore Mikrofon skupaj z AirSnore kapljicami vredno razmisliti. Na voljo je tudi 60 dnevna garancija tako da ste lahko prepričani v kakovost tega, kar ste kupili.

Pomembno: Vedno je vredno govoriti, da zdravstveni delavec o smrčanju, kot ste lahko trpijo zaradi mirovanja Apneja.

obisk AirSnore uradno spletno stran »

77/100 : by 84 users
FLASH SALE 20% OFF »