AirSnore Review – Anti Sforăitul bucal cu picături de a ajuta la somn

Home » Review » AirSnore » AirSnore Review – Anti Sforăitul bucal cu picături de a ajuta la somn

Last Updated on

Dacă sunteți suferă de oboseală în timpul zilei, uscăciunea gurii, dureri de cap sau o durere în gât, probabil, sforăi pe timp de noapte. AirSnore piesa bucală va ajuta să respire mai bine in timp ce dormi, astfel încât să puteți simți minunat în dimineața. Acest dispozitiv confortabil anti-sforăit este ușor de purtat și se oprește sforăitului astfel încât să obțineți un somn bun. Fiind bine odihnit poate face o mare diferență pentru sănătatea ta, starea de spirit, fericire și relațiile tale.

airsnore-produs

AirSnore piesa bucală este ușor de utilizat și este potrivit pentru toată lumea, datorită dimensiunilor sale unul se potrivește tuturor de design. Aparatul simplu și fără durere de respirație este o alternativă eficientă la o intervenție chirurgicală.

Cele AirSnore picături naturale sunt un complement perfect pentru aparat și oferă o soluție pentru cei care sunt congestionate pentru a ajuta la a face mai ușor de respirație. AirSnore picături clare căilor respiratorii și ușurează respirația dumneavoastră pentru a vă ajuta să adormi mai ușor.

AirSnore video Caracteristică Demonstrație

Ce face AirSnore unic?

AirSnore functioneaza prin deschiderea muscatura si de compensare a căilor respiratorii, pentru a preveni vibrațiile țesutului moale în partea din spate a gatului. Acest lucru vă permite să inhaleze mai mult oxigen și poate opri sforăitul.

Aparatul folosește o metodă ușoară fierbere-și-muscatura pentru a realiza un obicei și se potrivesc confortabil, care mulează gura și este unic pentru muscatura. Gura de aerisire și cei care suferă de simptome, cum ar fi rece sau alergie vor aprecia gaura de aer în piesa bucală, care permite fluxului de aer liber, prin partea din față a aparatului.

AirSnore folosește, de asemenea, o abordare alternativă prin includerea opțiunea de a utiliza picături, special create pentru a vă ajuta să respire mai ușor și dormi bine. Aceste picături conțin cinci uleiuri esențiale și pot fi plasate pe piept, în jurul gâtului și sub nas.

airsnore-somn-relief-drop-Combo-ingrediente-recenzie

Uleiurile esențiale sunt:

 • Lavendulaangustifolia ulei de flori.  Extrasa din planta de Lavandă ajută la somn.
 • Frunze de eucalipt , ulei.  Extras din arborele de eucalipt are o mare varietate de beneficii de sănătate. Eucaliptol creează un efect de moale, liniștitor pentru a ajuta cu somnul. Este , de asemenea , utilizat pentru a ajuta la tratamentul infecțiilor respiratorii, infecții ale sinusurilor, a atenua simptomele astmului, si de a reduce durerea și inflamarea membranelor mucoase ale tractului respirator.
 • Menthapiperita frunze de ulei.  Extrasa din planta de mentă și , de obicei numit ulei de mentă, ajută la tratarea greturilor si calma nervii.
 • Helianthus annus Ulei de floarea soarelui de semințe.   Extras din semințe de floarea soarelui acest ulei are valoare medicinală și este o sursă de triptofan, care ajută la ameliorarea insomnie si depresie usoara.
 • Pinussylvestris Leae.  Extrase din ace arborelui Scot Pine ajută la atenuarea insomnie.

 

Experiența mea folosind AirSnore

img_3808

Am folosit fierbere comun și tehnica ocluzală pentru AirSnore care mi-a permis să se potrivească personalizate aparatului la structura mea maxilarului.

După ce a părăsit dispozitivul scufundat într-un bol de apă clocotită timp de aproximativ 30 secunde pe instrucțiunile, l-am pus în gura mea și mușcat destul de greu să se afunde dinții în materialul fără musca tot drumul prin. Am format, de asemenea, marginile de mână în jurul gingiei meu. Am scos și apoi a pus-o într-un bol de apă cu gheață, astfel s-ar putea intari.

Am frecat câteva picături de AirSnore scade sub nasul meu înainte de a merge la culcare. Ei au fost plăcut. Cu toate acestea, mirosul nu este foarte puternic și nu durează mult. Efectul picăturilor a fost minimă.

Aparatul a fost confortabil atunci când m-am dus la culcare, dar am trezi cu un gât ușor uscat și gura pentru că am fost obișnuiți să respira toată noaptea prin gura mea. M-am simțit bine odihnit și ar putea respira mai ușor. Caracteristica cheie a AirSnore este ușor de respirație.

Am folosit unele soluții de curățare pentru a curăța proteza AirSnore înainte de al depozita în cazul său.

Așa cum am devenit folosit la produs, durerea la nivelul maxilarului și gura mea diminuat. Mi-a plăcut picăturilor pentru că ți-au ajutat să se relaxeze înainte de a adormi.

Am avut rezultate foarte bune cu acest produs, asa ca pentru mine, este eficient și la prețuri accesibile. Ea ma ajutat să mă odihnesc o noapte bună.

preț moderat

AirSnore este o afacere extraordinară. Este una dintre cele mai la prețuri competitive dispozitive falca de avansare pe piață. Un aparat costa $ 49.95. Picăturile AirSnore costa $ 59.95, dar pachetul este de numai $ 89.95 ceea ce duce la o economie de $ 39.69.

Producătorul oferă, de asemenea, oferte, cum ar fi cumpararea de doi si obtinerea unul gratuit, astfel încât să puteți avea mai multe aparate de călătorie sau în cazul în care unul se pierde sau deteriorat.

Clienții care se califică, de asemenea, pentru transport gratuit care o afacere chiar mai bine face.

[AIRSNORE_PRICE]

Este AirSnore potrivita pentru tine?

AirSnore este un bun dispozitiv de prevenire a sforăitului. Este simplu de utilizat, ieftin și oferă o garanție de lungă, astfel încât să aveți o mulțime de timp pentru a testa dacă este potrivit pentru tine.

Adăugarea de picături pe bază de plante AirSnore face unic de la alte produse pentru oprirea sforăitului. Câteva picături sub nas sau pe piept sunt suficiente pentru a face să vă simțiți relaxat și să vă ajute să respire mai ușor, mai ales dacă sunt congestionate.

Avantajele AirSnore

 • gaura fluxul de aer va permite sa respiri pe gura
 • AirSnore picaturi naturale ajuta sa respiri mai usor in timpul somnului.
 • Gaura de aer din centrul piesei bucale vă permite să respire pe gură în timpul somnului. Aceasta este o caracteristică excelentă pentru persoanele congestionate sau cei cu probleme ale sinusurilor, o deviatie de sept si polipi nazali.
 • Tehnologia Se fierbe-si musca atinge o potrivire personalizată.
 • Made intr-o facilitate de Food and Drug Administration.
 • Nici metal sau materiale care ar putea crea torsiune sau presiune continuă sunt folosite, deci confortul este garantat.
 • 60 de zile garanție de bani înapoi.

AirSnore Dezavantaje

 • Este un dispozitiv de bază anti-sforăit, fără ajustări pentru o mai bună potrivire personalizată.
 • Piesa pentru gură nu poate fi purtat de persoane cu proteze, capace, coroane, implanturi sau poduri.
 • Aceasta poate provoca salivarea excesivă inițial.

rezumat

AirSnore este un dispozitiv eficient și accesibil anti-sforăit, care poate lucra singur sau în tandem cu AirSnore picături. Aparatul este conceput pentru a ține deschide maxilare, și să extindă căile aeriene în partea din spate a gâtului pentru a preveni sforăit. Forțele de dispozitiv respirație gură. Dar acest produs este mai mult decât un purtător de cuvânt. Pachetul pentru AirSnore include picături din cinci uleiuri esentiale principale care au proprietăți calmante și antiseptice pentru a ajuta la ameliorarea congestiei nazale, astfel încât să puteți obține un somn mai bun lui.

Comanda AirSnore de pe site – ul oficial al »

91/100 : by 273 users
AirSnore Review
FLASH SALE 20% OFF »