AirSnore Review – Anti Snurken Mondstuk Met Dalingen To Sleep Hulp

Home » Review » AirSnore » AirSnore Review – Anti Snurken Mondstuk Met Dalingen To Sleep Hulp

Last Updated on

Als u last heeft van vermoeidheid overdag, droge mond, hoofdpijn of een zere keel, heb je waarschijnlijk snurken ‘s nachts. De AirSnore mondstuk zal helpen beter te ademen terwijl je slapen, zodat u een goed gevoel in de ochtend. Dit comfortabele anti-snurken apparaat is gemakkelijk te dragen en stopt snurken dus krijg je een goede nachtrust’s. Wordt goed uitgerust kan een groot verschil maken voor uw gezondheid, stemming, geluk en je relaties te maken.

airsnore-product

De AirSnore mondstuk is eenvoudig te gebruiken en is geschikt voor iedereen door zijn one size fits all design. De eenvoudige en pijnloze ademhalingstoestel is een effectief alternatief voor chirurgie.

De AirSnore natuurlijke druppels zijn een perfecte aanvulling op het apparaat en bieden een oplossing voor degenen die verzadigd zijn om te helpen de ademhaling te vergemakkelijken. AirSnore daalt duidelijk uw luchtwegen en verlicht je ademhaling om u te helpen makkelijker in slaap vallen.

AirSnore Video Feature Demonstratie

Wat maakt AirSnore Unique?

AirSnore werkt door het openen mond zit en opruimen van de luchtwegen om trillingen van het zachte weefsel in de achterkant van de keel voorkomen. Hierdoor kunt u meer zuurstof inademt en kunnen het snurken te stoppen.

Het apparaat maakt gebruik van een eenvoudig kook-en-bijt methode om een ​​aangepaste en comfortabele pasvorm dat zich vormt naar je mond en is uniek voor uw beet te bereiken. Mond-ontluchters en mensen die lijden aan koude-achtige of allergie symptomen zal de lucht gat in het mondstuk dat de vrije luchtstroom mogelijk maakt via de voorkant van het apparaat te waarderen.

AirSnore maakt ook gebruik van een alternatieve benadering door het opnemen van de mogelijkheid om speciaal druppels te gebruiken om u te helpen gemakkelijker te ademen en goed slapen. Deze druppels bevatten vijf essentiële oliën en kan op je borst worden geplaatst, om je nek en onder je neus.

airsnore-slaap-relief-drop-combo-ingrediënten-review

De essentiële oliën zijn:

 • Lavendulaangustifolia Flower Oil.  Geëxtraheerd uit de lavendelplant het helpt in slaap.
 • Eucalyptus Globulus Leaf Oil.  Gewonnen uit de eucalyptusboom het heeft een breed scala van voordelen voor de gezondheid. Eucalyptol zorgt voor een zachte, rustgevende effect te helpen met slapen. Het wordt ook gebruikt om te helpen opruimen van infecties van de luchtwegen, infecties van de sinussen, verlichten astmasymptomen en het verminderen van pijn en ontsteking van de luchtwegen slijmvliezen.
 • Menthapiperita Leaf Oil.  Geëxtraheerd uit de pepermunt en vaak genoemd pepermuntolie, het helpt om misselijkheid en kalme zenuwen te verlichten.
 • Helianthus Annus Zonnebloemolie.   Gewonnen uit zonnebloempitten deze olie heeft medicinale waarde en is een bron van tryptofaan, die helpt bij slapeloosheid en milde depressie te verlichten.
 • Pinussylvestris leae.  Geëxtraheerd uit naalden de Schot Pine boom helpt het om slapeloosheid te verlichten.

 

Mijn ervaring met behulp van AirSnore

img_3808

Ik gebruikte de gemeenschappelijke kook en beet techniek voor de AirSnore waardoor ik douanepasvorm het apparaat aan mijn kaak structuur.

Na het verlaten van het toestel ondergedompeld in een kom met kokend water voor ongeveer 30 seconden volgens de instructies, ik plaatste het in mijn mond en beet hard genoeg om mijn tanden in het materiaal zonder bijten helemaal door. Ik vormde ook de randen met de hand rond mijn tandvlees. Ik verwijderd en vervolgens het in een kom met ijskoud water zodat het kan harden.

Ik wreef een paar druppels van de AirSnore Drops onder mijn neus voor het slapen gaan. Ze waren aangenaam. Echter, de geur is niet erg sterk en duurt niet lang. Het effect van de druppels was minimaal.

Het apparaat was comfortabel toen ik ging slapen, maar ik heb wakker met een enigszins droge keel en mond, omdat ik niet gewend om te ademen de hele nacht door mijn mond was. Ik voelde me goed uitgerust en kon ademen gemakkelijker. Het belangrijkste kenmerk van de AirSnore is een eenvoudige ademhaling.

Ik gebruikte een aantal prothese reinigingsoplossing de AirSnore reinigen voordat hij wordt opgeborgen in het doosje.

Zoals ik werd gebruikt om het product, de pijn in mijn kaak en mond verdwenen. Ik vond het gebruik van de druppels, omdat uw hielp me te ontspannen voordat u gaat slapen.

Ik had goede resultaten met dit product, dus voor mij, is het effectief en betaalbaar. Het hielp me een goede nachtrust.

matig geprijsd

De AirSnore is een enorme deal. Het is één van de meest scherp geprijsde kaak vooruitgang apparaten op de markt. Een toestel kost $ 49,95. De AirSnore druppels kosten $ 59,95, maar de bundel is slechts $ 89.95, wat resulteert in een besparing van $ 39,69.

De fabrikant biedt ook aanbiedingen zoals het kopen van twee en het krijgen van een gratis zodat u meerdere apparaten kunt hebben voor reizen of voor het geval een verloren of beschadigd raakt.

Klanten ook in aanmerking voor gratis verzending, die het een nog betere deal maakt.

AIRSNORE™ MOUTHPIECE
$49.95
Retail: $52.73
Savings: $2.78
buy at the official website »
AIRSNORE™ COMBO
$89.95
Retail: $118.73
Savings: $28.78
buy at the official website »
AIRSNORE™ DROPS
$59.95
Retail: $65.93
Savings: $5.98
buy at the official website »

Is AirSnore geschikt voor u?

De AirSnore is een goede snurken preventie apparaat. Het is eenvoudig te gebruiken, goedkoop en biedt een lange garantie dus je hebt genoeg tijd om te testen of het voor u geschikt is.

De toevoeging van de kruiden AirSnore daalt maakt het uniek ten opzichte van andere stoppen met snurken producten. Een paar druppels onder je neus of op je borst zijn genoeg om voelt u zich ontspannen en u te helpen gemakkelijker te ademen, vooral als je verzadigd zijn.

Voordelen van de AirSnore

 • Airflow hole kunt u ademen door je mond
 • AirSnore natuurlijke druppels helpen om gemakkelijker te ademen tijdens het slapen.
 • De lucht gat in het midden van het mondstuk kun je door je mond ademen tijdens het slapen. Dit is een uitstekende eigenschap voor drukke mensen of mensen met sinus problemen, een afgeweken septum, en neuspoliepen.
 • Kook-en-bijt-technologie realiseert een perfecte pasvorm.
 • Gemaakt in een Food and Drug Administration faciliteit.
 • Geen metalen of materialen die torsie of continue druk zou kunnen leiden worden gebruikt, zodat uw comfort is gegarandeerd.
 • 60-dagen geld terug garantie.

AirSnore Nadelen

 • Het is een fundamenteel anti-snurken apparaat, zonder aanpassingen voor een nog betere pasvorm.
 • Het mondstuk kan niet gedragen worden door individuen met een kunstgebit, caps, kronen, implantaten of bruggen.
 • Het kan overmatig kwijlen aanvankelijk veroorzaken.

Overzicht

AirSnore is een effectieve en betaalbare anti-snurken apparaat dat alleen of samen kan werken met AirSnore daalt. Het apparaat is ontworpen om open te houden uw kaken, en verbreding van de luchtwegen in de achterkant van de keel om te voorkomen dat snurken. Inrichting krachten mondademhaling. Maar dit product is meer dan een mondstuk. De AirSnore bundel bevat druppels gemaakt van vijf essentiële oliën die kalmerende en antiseptische eigenschappen om te helpen verlichten verstopte neus, zodat u een betere nachtrust kunnen te krijgen.

Bestel AirSnore uit de officiële website »

87/100 : by 261 users
FLASH SALE 20% OFF »