AirSnore ™ Review – Best Anti Snorking Device

Home » Review » AirSnore » AirSnore ™ Review – Best Anti Snorking Device

Last Updated on

airsnore-produkt

I dag vil vi gjennomgå stopp snorking produkter fra AirSnore å hjelpe deg å få en bedre forståelse av hva de tilbyr. AirSnore er markedsført av et firma som heter Bauer Ernæring og deres  AirSnore munnstykket  er god verdi for pengene.

Den AirSnore Munnstykke er en MAD -enhet. Ikke i den forstand at det er sint, men i den forstand at det er en M andibular A dvancement D evice. OK, så det var ikke en stor spøk. Alle vitser til side dette er en enkel å bruke enheten, og kan gjøre den perfekte erstatning for den eksisterende anti-snorking enhet.

I tillegg til den AirSnore Munnstykke AirSnore har pusset litt til å skille seg ut fra mengden og utviklet AirSnore Drops . AirSnore dråper er en blanding av naturlige oljer som kan hjelpe klare tett nese og sortere ut noen overbelastning du måtte ha. En klarere luftveiene er en roligere luftveiene og AirSnore Drops er en ideell måte å oppnå dette.

Kombinere både AirSnore Munnstykke og AirSnore faller gir deg en vinnende kombinasjon i å hjelpe deg å vinne kampen med snorking.

Hvordan AirSnore Munnstykke arbeid?

Den Airsnore Munnstykke former seg til innsiden av munnen din som gjør en behagelig passform. Måten denne enheten fungerer er å flytte kjeven litt for å åpne øvre luftveier. Dette er svært lik til andre enheter vi har gjennomgått tidligere.

Fordi øvre luftveier er åpnet opp det tillater deg å puste lettere og stopper deg fra snorking.

Før du bruker enheten bør du la den stå i varmt vann i noen minutter slik at munnstykket for å mykne. Når munnstykket er kult nok er det snakk om å følge instruksjonene for å passe.

Klikk her for å kjøpe AirSnore fra den offisielle nettsiden »

Bruke AirSnore

airsnore-munnstykkeHver av de AirSnore komponenter har ulike instruksjoner for riktig bruk.

Den AirSnore munnstykket vil ikke ta mye tid å venne seg til munnen. Først plasserer munnstykket i varmt vann i noen minutter. Tillater materialet til å sitte i noen minutter gjør det lettere å forme riktig. Det er instruksjoner i settet som du må følge, men da kan du plassere den i munnen, biting ned som tilbehør kjøler av i sin nyetablerte form. Selv om formen er galt, de du kan starte prosessen om igjen til du har rett passform. Du trenger ikke å forlate den i munnen før du er klar til å gå til sengs. Den avkjølte støpe vil forbli på plass når den ikke er i bruk.

For å opprettholde AirSnore munnstykket, rengjør det etter hver bruk. Du må suge den i kaldt vann i 10 til 15 minutter. Bland i litt tannkrem til vannet for å rense ut noen siklende eller buildup som kan ha samlet seg gjennom natten. Du kan også bruke protese rengjøringsmiddel for å rengjøre den av.

De AirSnore dråper krever betydelig mindre oppmerksomhet og vedlikehold. For å bidra til å lindre snorking på grunn av en hoste eller kaldt, gni litt av dråper på brystet, halsen, og under nesa før du legger ned for å gå i dvale. Kombinert med AirSnore munnstykket, blir du sover lett for natten.

Priser for AirSnore

En av de beste delene om AirSnore er lav og rimelig pris for å hjelpe. Kjøpe en CPAP eller annen enhet for å hjelpe med snorking er dyrt. Noen typer enheter, selv krever en resept. Disse produktene kan være direkte bestilles gjennom nettstedet. Begge elementene er kvalifisert for gratis frakt.

Den AirSnore munnstykket har en markedsverdi på $ 57,58, men nettstedet er å selge varen for $ 49.95. De AirSnore dråper har en markedsverdi på $ 71,99, men nettstedet er å selge dem for $ 59,95.

Hvis du ønsker å spare mer penger, kan du kjøpe de to elementene sammen for $ 89,95. Dette sparer deg for nesten $ 20, hvis du skulle kjøpe begge elementene separat.

[Ept id = “556”]

Rengjøring av AirSnore Munnstykke

Etter hver bruk bør du rengjøre enheten for å sikre at den holder seg frisk. Bare pop munnstykket i litt kaldt vann med litt tannkrem og la stå i 10-15 minutter. Det er også mulig å bruke protese rensemiddel på enheten for å holde den ren.

Det gode

  • Prisen er svært konkurransedyktige, og når det er spesielle tilbud denne blir enda bedre.
  • Den AirSnore Munnstykke er enkel å bruke og installere. Når det kombineres med AirSnore Drops du har en full arsenal til din disposisjon for å håndtere snorking problemer.
  • Som nevnt tidligere, er svært enkel rengjøring av munnstykket.

Det dårlige

  • Du kan ikke justere passform. Dette kan være et problem.
  • Som de fleste MAD er enheten kan føre til at noen smerte og ubehag under den første uken eller så mens du justere til det.
  • Enheten er ikke FDA ryddet.

Konklusjon

Som nevnt tidligere i denne anmeldelsen, er det AirSnore Munnstykke enkel å bruke og vedlikeholde, og er tilgjengelig til en svært konkurransedyktig pris.

En ulempe er at du ikke kan justere munnstykket men og justerbart munnstykket kan bli dyrt.

Som en første gang enheten AirSnore Munnstykke sammen med AirSnore dråper er verdt å vurdere. Det er også en 60 dagers garanti slik at du kan være trygg på kvaliteten av det du har kjøpt.

Viktig: Det er alltid verdt å snakke med en lege om din snorking som du kan lide av Sleep Apnoea.

besøke AirSnore offisielle hjemmeside »

77/100 : by 66 users
AirSnore Review
FLASH SALE 20% OFF »