AirSnore ™ Review – Best Anti Snurken Device

Home » Review » AirSnore » AirSnore ™ Review – Best Anti Snurken Device

Last Updated on

airsnore-product

Vandaag bekijken we de stoppen met snurken producten van AirSnore om u te helpen een beter begrip van wat ze te bieden krijgen. AirSnore wordt op de markt gebracht door een bedrijf genaamd Bauer Nutrition en hun  AirSnore mondstuk  is een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De AirSnore mondstuk is een MAD -apparaat. Niet in de zin dat het boos maar in de zin dat het een M andibular Een dvancement D evice. OK dus dat was niet een grote grap. Alle grappen terzijde is dit een makkelijk te gebruiken apparaat en kon de perfecte vervanging voor uw bestaande anti-snurken apparaat te maken.

In aanvulling op de AirSnore mondstuk AirSnore heeft een beetje om zich te onderscheiden van de massa geïnnoveerd en ontwikkeld AirSnore Drops . AirSnore druppels zijn een mix van natuurlijke oliën die kunnen helpen duidelijke geblokkeerde neuzen en uitzoeken eventuele congestie u kan hebben. Een duidelijker luchtweg is een rustiger luchtwegen en de AirSnore Drops zijn een ideale manier om dit te bereiken.

De combinatie van zowel de AirSnore mondstuk en AirSnore druppels biedt u een winnende combinatie in het helpen van u de strijd met snurken te winnen.

Hoe werkt de AirSnore mondstuk werk?

De Airsnore mondstuk past zich aan de binnenkant van je mond, die een comfortabele pasvorm maakt. De manier waarop dit apparaat werkt is om je kaak iets verplaatsen naar uw bovenste luchtweg te openen. Dit is vergelijkbaar met andere apparaten die we eerder hebben beoordeeld.

Omdat uw bovenste luchtwegen wordt opengesteld staat het u gemakkelijker te ademen en houdt je tegen snurken.

Voorafgaand aan het gebruik van het apparaat moet je laten staan ​​in heet water voor een paar minuten om het mondstuk te verzachten. Zodra het mondstuk is koel genoeg is het een zaak van de instructies te volgen om te passen.

klik hier om AirSnore te kopen van de officiële website »

Met behulp van AirSnore

airsnore-mondstukElk van de AirSnore componenten hebben verschillende instructies voor het juiste gebruik.

De AirSnore mondstuk zal veel tijd aan te passen aan uw mond niet te nemen. Plaats eerst het mondstuk in heet water voor een paar minuten. Zodat het materiaal kan zitten voor een paar minuten maakt het gemakkelijker om goed kneden. Er zijn aanwijzingen in de set die u moet volgen, maar dan kun je deze plaatsen in uw mond, bijten als accessoire afkoelt in de nieuw gevormde vorm. Zelfs als de vorm is verkeerd, ze kunnen het proces opnieuw beginnen totdat je de juiste pasvorm. Je hoeft niet te laten in je mond totdat je klaar bent om naar bed zijn. Het afgekoelde molding zal op zijn plaats blijven, terwijl deze niet in gebruik.

Om de AirSnore mondstuk te handhaven, schoon te maken na elk gebruik. U moet om het te weken in koud water gedurende 10 tot 15 minuten. Meng in een beetje tandpasta om het water schoon te maken uit elke kwijlen of opbouw die mogelijk hebben opgebouwd door de nacht. U kunt ook gebruik maken van kunstgebit reinigingsmiddel om het schoon te maken.

De AirSnore druppels vereisen aanzienlijk minder aandacht en onderhoud. Om u te helpen verlichten snurken als gevolg van een hoest of koud, wrijf een aantal van de druppels op je borst, nek en onder je neus voordat je vast om te gaan slapen. In combinatie met de AirSnore mondstuk, wordt u slaapt gemakkelijk voor de nacht.

Prijzen voor AirSnore

Een van de beste delen over AirSnore is de lage en redelijke prijs om te helpen. De aanschaf van een CPAP of ander apparaat om te helpen met uw snurken is duur. Sommige soorten apparaten vereisen zelfs een recept. Deze producten kunnen direct worden besteld via de website. Beide items komen in aanmerking voor gratis verzending.

De AirSnore mondstuk heeft een winkelwaarde van $ 57,58, maar de website is de verkoop van het item voor $ 49,95. De AirSnore druppels hebben een winkelwaarde van $ 71,99, maar de website is te verkopen voor $ 59,95.

Wilt u meer geld te besparen, kunt u de twee items samen voor $ 89,95 aan te schaffen. Dit bespaart u bijna $ 20, als je naar beide items apart worden aangeschaft.

[Ept id = “556”]

Het schoonmaken van de AirSnore mondstuk

Na elk gebruik moet u het apparaat schoon om ervoor te zorgen het fris blijft. pop gewoon het mondstuk in wat koud water met een beetje tandpasta en laat gedurende 10-15 minuten. Het is ook mogelijk om prothese reinigingsmiddel te gebruiken op uw apparaat om het schoon te houden.

De goede

  • De prijs is zeer concurrerend en wanneer er speciale aanbiedingen dit wordt nog beter.
  • De AirSnore mondstuk is eenvoudig te gebruiken en te installeren. In combinatie met de AirSnore Drops u een volledige arsenaal ter beschikking voor het behandelen van snurken problemen.
  • Zoals het eerder over had, het schoonmaken van het mondstuk is zeer eenvoudig.

De slechte

  • U bent niet in staat om de pasvorm aan te passen. Dit kan een probleem zijn.
  • Zoals de meeste MAD is het apparaat te voorkomen wat pijn en ongemak tijdens de eerste week of zo terwijl u stelt zich hierop.
  • Het apparaat is niet FDA goedgekeurd.

Conclusie

Zoals vermeld eerder in deze review, de AirSnore mondstuk is eenvoudig te gebruiken en te onderhouden en is beschikbaar tegen een zeer concurrerende prijs.

Een nadeel is dat je het mondstuk echter niet kunnen aanpassen en verstelbare mondstuk kan duur zijn.

Als een eerste keer het apparaat van de AirSnore mondstuk samen met het AirSnore druppels zijn het overwegen waard. Er is ook een 60 dagen garantie, zodat u vertrouwen in de kwaliteit van wat u hebt gekocht kan worden.

Belangrijk: Het is altijd de moeite waard te praten met een zorgverlener over uw snurken zoals u wellicht lijden aan slaapapneu.

bezoek AirSnore officiële website »

93/100 : by 279 users
FLASH SALE 20% OFF »