AirSnore ™ Review – Cel mai bun dispozitiv anti-Sforăitul

Home » Review » AirSnore » AirSnore ™ Review – Cel mai bun dispozitiv anti-Sforăitul

Last Updated on

airsnore-produs

Astăzi vă vom revizui produsele pentru oprirea sforăitului de la AirSnore pentru a vă ajuta să obțineți o mai bună înțelegere a ceea ce le oferă. AirSnore este comercializat de o companie numita Bauer Nutriție și lor  AirSnore bucal  este bună valoare pentru bani.

AirSnore muștiucul un MAD dispozitiv. Nu în sensul că este supărat , dar , în sensul că acesta este un M andibular A dvancement D evice. OK , astfel încât nu a fost o mare glumă. Toate glumele deoparte acest lucru este un dispozitiv usor de utilizat si ar putea face înlocuirea perfect pentru dispozitivul anti-sforăit existente.

În plus față de AirSnore AirSnore a inovat bucal un pic să se diferențieze de mulțime și a dezvoltat AirSnore picături . Picături AirSnore sunt un amestec de uleiuri naturale care pot ajuta la nas clar blocate și sortați orice congestie ar putea avea. O mai clara a cailor respiratorii este o cale aeriană mai liniștită și picăturile de AirSnore sunt un mod ideal de a realiza acest lucru.

Combinând atât AirSnore și AirSnore picături Organul vă oferă o combinație câștigătoare în ajutându-vă să câștige lupta cu sforăitul.

Cum funcționează AirSnore Organul?

Airsnore se mulează Organul în interiorul gurii, ceea ce face o potrivire confortabilă. Modul în care funcționează acest dispozitiv este de a muta maxilarului ușor pentru a deschide căile respiratorii superioare. Acest lucru este foarte similar cu alte dispozitive care le-am analizat anterior.

Din cauza cailor respiratorii superioare este deschis vă permite să respire mai ușor și vă oprește de la sforăit.

Înainte de a utiliza dispozitivul ar trebui să lăsați-l să stea în apă caldă timp de câteva minute pentru a permite piesei bucale să se înmoaie. Odată ce piesa pentru gură este suficient de rece este un caz urmând instrucțiunile pentru a se potrivi.

click aici pentru a cumpăra AirSnore de pe site – ul oficial »

Cu ajutorul AirSnore

airsnore-purtător de cuvântFiecare dintre componentele AirSnore au instrucțiuni diferite pentru utilizare corectă.

AirSnore piesa bucală nu va dura prea mult timp pentru a se adapta la gura. În primul rând, așezați piesa bucală în apă fierbinte timp de câteva minute. Permițând ca materialul să stea timp de câteva minute, face mai ușor de a modela în mod corespunzător. Există instrucțiuni în setul pe care trebuie să urmați, dar apoi îl puteți plasa în interiorul gurii, musca jos ca accesoriu se răcește în forma sa nou formată. Chiar dacă forma este greșit, ei pot începe procesul de peste din nou, până când ai potrivi dreapta. Tu nu trebuie să-l lăsați în gură până când sunteți gata pentru a merge la culcare. Turnării răcită va rămâne în vigoare în timp ce nu este în uz.

Pentru a menține piesa bucală AirSnore, curățați-l după fiecare utilizare. Veți avea nevoie să-l macerat în apă rece timp de 10 până la 15 minute. Se amestecă într-un pic de pasta de dinti in apa pentru a curăța orice salivarea sau depuneri care s-au acumulat prin noapte. De asemenea, puteți utiliza soluția de curățare protezei pentru ao curăța.

Picaturile AirSnore necesită mult mai puțină atenție și întreținere. Pentru a ajuta la atenuarea sforăitul din cauza unei tuse sau rece, freca unele dintre picături pe piept, gât, și sub nasul tău înainte de a pune în jos pentru a merge la culcare. Combinat cu piesa bucală AirSnore, vei dormi ușor pentru noapte.

Prețuri pentru AirSnore

Una dintre cele mai bune părți despre AirSnore este prețul redus și rezonabil pentru a ajuta. Achiziționarea unui CPAP sau alt dispozitiv pentru a ajuta cu sforăitul este scump. Unele tipuri de dispozitive necesită chiar prescripție medicală. Aceste produse pot fi comandate direct prin intermediul site-ului. Ambele elemente sunt eligibile pentru transport gratuit.

AirSnore piesa bucală are o valoare de vânzare cu amănuntul de $ 57,58, dar site-ul este de vânzare elementul pentru $ 49,95. Dropsurile AirSnore au o valoare de vânzare cu amănuntul de $ 71,99, dar site-ul este pentru a le vinde pentru $ 59,95.

În cazul în care doriți să salvați mai mulți bani, puteți achiziționa cele două elemente împreună pentru $ 89,95. Acest lucru vă economisește aproape 20 $, dacă ați fost de a cumpăra ambele elemente separat.

[Id = ept “556”]

Curățarea AirSnore Organul

După fiecare utilizare, ar trebui să curățați dispozitivul pentru a se asigura că rămâne în stare proaspătă. Pur și simplu pop piesa bucală în apă rece, cu putina pasta de dinti si se lasa timp de 10-15 minute. De asemenea, este posibil să se utilizeze soluții de curățare protezei pe dispozitiv să-l păstrați curat.

Binele

  • Pretul este foarte competitiv și atunci când există oferte speciale acest lucru devine chiar mai bine.
  • AirSnore muștiucul ușor de utilizat și de instalat. Atunci când sunt combinate cu AirSnore Drops ai un arsenal la dispozitie pentru rezolvarea problemelor sforăitului.
  • Așa cum a vorbit despre mai devreme, de curățare a piesei bucale este foarte ușor.

Răul

  • Nu puteți să reglați potrivi. Acest lucru ar putea fi o problemă.
  • La fel ca majoritatea mad dispozitivul ar putea provoca unele dureri și disconfort în timpul primei săptămâni sau cam asa ceva în timp ce se adapteze la ea.
  • Dispozitivul nu este eliminat FDA.

Concluzie

Așa cum am menționat mai devreme în această revizuire, AirSnore muștiucul ușor de utilizat și întreținut și este disponibil la un preț foarte competitiv.

Un dezavantaj este că nu puteți ajusta muștiucul și cu toate acestea reglabile pot fi bucal scumpe.

Ca un dispozitiv de prima dată AirSnore împreună cu Organul picături AirSnore trebuie luate în considerare. Există, de asemenea, o garanție de 60 zile, astfel încât să puteți avea încredere în calitatea a ceea ce le-ați achiziționat.

Important: Este întotdeauna merită să vorbesc cu personalul medical despre sforăitul dumneavoastră, deoarece poate fi suferă de sindromul de apnee în somn.

vizitati AirSnore site – ul oficial »

97/100 : by 291 users
AirSnore Review
FLASH SALE 20% OFF »