AirSnore Review: Een Scherp geprijsd Entry Level mondstuk

Home » Review » AirSnore » AirSnore Review: Een Scherp geprijsd Entry Level mondstuk

Last Updated on

snurken-mens-houdt-zijn-vrouw-up-at-night

Droge mond en een zere keel in de ochtend? Overdag vermoeidheid, prikkelbaarheid en hoofdpijn? Zo vervelend als je snurken is voor de mensen om je heen, ze vaak niet de negatieve effecten die het heeft op je te realiseren. En wat erger is, kan langdurig slaaptekort leidt tot meer ernstige, langdurige gezondheidsproblemen zoals depressie en angst.

Nu is er een directe manier om uw snurken te stoppen en een betere nachtrust’s. De AirSnore ™ mondstuk opent de luchtwegen, zodat u om beter te ademen terwijl je slaapt, houdt je van snurken.

AirSnore ™ Overzicht

airsnore-product

De markt gebracht door de altijd betrouwbare Bauer Nutrition, de AirSnore mondstuk biedt echt waar voor uw geld. Deze eenvoudig te gebruiken entry-level m andibular een dvancement d evice, of MAD zoals ze bekend zijn, is ideaal voor de eerste keer gebruikers en voor iedereen die op zoek is naar een alternatief voor hun huidige anti-snurken apparaat.

MAD s, als je niet al weet, werk van het houden van de lagere kaak naar voren en zijn een gevestigde industrie standaard die hebben bereikt en hielp tientallen-of-miljoenen snurkers over de hele wereld.

Met dit soort achtergrond is het leuk om te ontspannen, veilig in de wetenschap dat u gebruik maakt van een bewezen technologie die een stevige reputatie op basis van tientallen jaren van ontwikkeling en probleemloos gebruik heeft. Al die ervaring, ontwikkeling en onderzoek naar de AirSnore gebouwd volgens de hoogste normen, een aanpak die we allemaal gewend zijn van Bauer.

Met de industrie brede standaardisatie van de meeste Mads in het achterhoofd de mensen achter AirSnore slim outside the box kunnen denken en concentreerde zich op kwesties die de effectiviteit van dit soort anti-snurken apparaat kan verminderen en komen met een heel eenvoudige oplossing: AirSnore Drops .

Deze toegevoegde dynamische de aanpak van de fabrikant is een fantastische bonus, omdat deze handige toevoeging aan je oorlog tegen snurken het ziet AirSnore Drops ‘ mix van natuurlijke oliën, die bekend staan ​​om hun vermogen om geblokkeerde neuzen duidelijk, vrij te maken congestie en derhalve ook het gemak van de ademhalingsproblemen we allemaal kunnen ervaren als gevolg van verkoudheid en allergieën.

Bij gebruik in combinatie van deze twee producten echt te leveren eenvoudiger, meer vreedzame, slaap, niet alleen voor u , maar voor de mensen om je heen, ook. Dus iedereen uiteindelijk een winnaar!

Het is een onschatbare combinatie omdat het niet alleen aanwezig om uw snurken als je je mond adempauze via het mondstuk, maar biedt ook opluchting voor de neus breathers door de druppels .

Het is een dubbele aanpak met maar één doel voor ogen: de dagelijkse levering van rustige nachten en de kwaliteit van rust.

AirSnore Review: Hoe werkt het?

Hoewel zeer storend zijn voor zowel u en degenen om je heen snurken is eigenlijk een heel eenvoudig mechanisme en is slechts het resultaat van ontspannen weefsels trillen in je keel, nek en mond als je de adem tijdens de slaap. De AirSnore voorkomt dat dit gebeurt door op de onderkaak in een voorwaartse positie en houdt het daar.

Er is ook de mogelijkheid van hulp aan degenen die lijden aan geblokkeerde sinussen via de druppels , die eenvoudig worden gewreven op de borst, rond de hals, en onder de neus te helpen met gemakkelijker neus ademhalen.

Met gespannen spieren rondom de hals en het gezicht, en een open luchtwegen in de keel en neus, kan de frequentie van geluid verstoorde slaap afleveringen sterk worden verminderd of zelfs geëlimineerd.

klik hier om AirSnore te kopen van de officiële website »

AirSnore Review: The Fit

Hier is een ander groot ding over het AirSnore, het is zo eenvoudig te monteren. Er is geen noodzaak om iets anders dan pop het apparaat in warm water voor een paar minuten, neem het uit, dan doen, terwijl ervoor te zorgen dat het op een veilige temperatuur, zet het in je mond.

Eenmaal comfortabel, bijten naar beneden en laat het afkoelen als het zelf mallen aan de binnenkant van je mond. En dat is het! Je bent vertrokken met een aangepaste pasvorm binnen het comfort van uw eigen huis voor een fractie van het geld dat je zou moeten besteden aan een apparaat gemaakt door uw tandarts.

Uitpakken. Pop in warm water. Bijten neer: Dat is echt hoe eenvoudig het is, en als je niet het juist de eerste keer kun je het proces herhalen totdat het zit precies hoe je het nodig hebt om.

Plus, als je nodig hebt dubbele zorgen dat je niet gaat om wakker te worden veroorzaakt door een verstopte neus, happend naar adem (Welke beangstigend en heel gevaarlijk kan zijn) gewoon van toepassing de AirSnore Drops zoals aangegeven en ontspannen in de wetenschap dat je ‘re in voor een goede nachtrust’s.

Belangrijk: Zoals bij alle producten, met name medische apparatuur , dient u zorgvuldig de instructies. Het hebben van zo veel mogelijk informatie over hoe u de montage te voltooien, maakt niet uit hoe eenvoudig het is, is altijd gaat om ervoor te zorgen dat uw gezondheid en veiligheid.

AirSnore Review: The Price

Bij $ 49,95 het is zeer scherp geprijsd. Als u met uw zending buiten de VS of het Verenigd Koninkrijk, waar de scheepvaart is gratis geleverd, dan hoef je alleen maar naar een ander toe te voegen $ 9 .

Als je ze apart aan te schaffen de AirSnore Drops kost $ 59,95 per fles, maar als je ze combineert met een mondstuk aankoop van de totale kosten van beide producten komt tot $ 89,95 , waardoor u een besparing van $ 39,69 .

AirSnore Drop aankopen worden gedekt door een lange 60-dagen geld terug garantie; het is ook het mondstuk bedekt.

Er zijn ook fantastische aanbiedingen waar u kunt kopen 2 en krijg 1 gratis en een ander waar u kunt kopen 3 en, geloof het of niet, krijg 3 gratis . Dat is niets minder dan miraculeus waarde in mijn opinie. Al deze aanbiedingen en deals zijn daar op de homepage, eenvoudig te gebruiken en leveren precies wat ze beloven: voor je geld!

[Ept id = “556”]

AirSnore Review: The Positief

  • De prijs is iets dat opvalt. Het is een goede prijs verder verbeterd door de deals aangeboden.
  • Biedt die essentieel zijn dubbele benadering bij het ​​combineren van het mondstuk en de AirSnore Drops samen, waarvan er een 60-dagen geld terug garantie voor beide producten.
  • Snel aan te passen aan uw tanden en mond, het biedt dan onmiddellijke verlichting. Elk niveau van aangepaste montage zorgt meestal betere resultaten in zowel comfort en effectiviteit.
  • Het heeft een royale lucht gat in het centrum van het stuk gemakkelijk mondademhaling mogelijk te maken.
  • Eenvoudig te reinigen en te onderhouden: Weken in een water / tandpasta oplossing voor tussen de 10 tot 15 minuten laten dan is het droog. Eenmaal droog, het is klaar om nog een nacht van goede nachtrust te bieden. Soak. Droog. Gaan!

Mocht u nog vragen hebben, de homepage is een actieve Live Chat optie voor uw gemak.

Alleen op de uitdrukkelijke advies van uw tandarts kan worden gedragen met tandheelkundige apparaten, of zelfs als u ontbrekende tanden.

de nadelen

  • Helaas is het geen verstelbaarheid bieden.
  • Niet goedgekeurd door de FDA.
  • Hoewel voor alle Mads het kan leiden tot de kaak en het gezicht pijn en pijn. Deze problemen verdwijnen meestal na een week of zo van het gebruik.
  • Kan leiden tot een aantal initiële overmatig kwijlen als het apparaat bedden in en je went er wel aan. Nogmaals, dit is gemeenschappelijk voor alle Mads.

AirSnore Beoordeling Conclusie

Praktisch en zeer scherp geprijsd dit product zit goed bij het instapmodel anti-snurken apparaten op de markt vandaag. Hoewel ontbreekt verstelbaarheid het biedt een goed pakket voor wat het is, een standaard MAD. Maar laten we niet vergeten dat dit wordt geleverd met extra back-up opties (zie de AirSnore Drops) en de fabrikanten hebben deze lage kosten, maar basic mondstuk, een reële optie gemaakt.

Ik denk dat het een goede keuze voor degenen die nieuw om de ervaring van het gebruik van apparaten zoals deze, of voor degenen onder ons op een specifiek budget. Het levert ook op dat 60-dagen geld terug garantie voor beide producten, zijn dat het mondstuk of de druppels.

Let op : Het is van het grootste belang om zich bewust zijn van hoe noodzakelijk het is met uw geregistreerde arts over uw snurken problemen, je zou kunnen lijden aan de veel meer ernstige aandoening te praten slaapapneu .

Slaapapneu kan leiden tot levensbedreigende gebeurtenissen zoals beroertes of hoge bloeddruk. Vergeet niet alleen uw geregistreerde gezondheidszorg gever is gekwalificeerd om u te helpen bij het kiezen van welke anti-snurken oplossing beste adressen van uw specifieke individuele behoeften, dus doe zoeken hun advies.

klik hier om AirSnore te kopen van de officiële website »

83/100 : by 249 users
FLASH SALE 20% OFF »