AirSnore Review – eenvoudig en effectief te stoppen met snurken mondstuk

Home » Review » AirSnore » AirSnore Review – eenvoudig en effectief te stoppen met snurken mondstuk

Last Updated on

Wat is de AirSnore mondstuk?

airsnore-product

De AirSnore mondstuk is een Mandibular Advancement Device (MAD), dat is bedoeld om de luchtwegen in de achterkant van je keel houden verrekend, terwijl u slaapt door iets in te drukken uw onderkaak naar voren en het vergrendelen daarvan in die voorste positie. Dit zal u helpen te stoppen met snurken, want snurken vaak optreedt wanneer de keel wordt verstopt door je kaak, tong, of beide, waardoor het moeilijker voor de lucht te passen. De AirSnore mondstuk past zich aan de vorm van uw kaak door middel van een eenvoudige kook-en-bijt proces dat je gedrag thuis.

Net als de meeste MADS, omdat de AirSnore vergrendelt uw kaak op zijn plaats zal tandenknarsen afnemen.

De AirSnore heeft ook een ademhaling gat aan de voorkant, waarmee u gemakkelijk ademen door je mond met het apparaat. Dit lijkt misschien niet een belangrijk detail, maar op deze manier zul je in staat om de AirSnore gelijkmatige slijtage als je een verstopte neus als gevolg van allergieën, of de griep.

Het bedrijf stelt ook dat kunstgebit moet in staat zijn om het te gebruiken (hoewel ze nog steeds moeten overleggen met hun tandarts te zien of ze geen mondstuk kunnen gebruiken)

De AirSnore fabrikanten zeggen het mondstuk is vervaardigd in de FDA goedgekeurde faciliteiten, dit betekent niet dat de FDA het product zelf is goedgekeurd, het betekent alleen dat het bedrijf is ” de naleving van good manufacturing practices “.

Het ontwerp en het gebruikte materiaal

De AirSnore heeft een ademhaling gat aan de voorkant van het apparaat, zodat u om te ademen door je mond als je een verstopte neus, of gewoon omdat je meestal ademen door je mond (het moet worden vermeld dat het ademen door je mond uw kansen zal toenemen van snurken wanneer het niet dragen van een mondstuk, in tegenstelling tot het ademen door de neus. Dit komt omdat de luchtstroom aan de achterkant van je keel, waardoor de kans op het maken van de weefsels in je keel trillen, waardoor je snurkt) toeneemt zal raken.

Het mondstuk is gemaakt van een thermoplastisch om voor u te kunnen aan te passen door middel van de kook-en-bits proces. Er is geen melding van wat voor soort thermoplastische gebruikt.

How To The AirSnore mondstuk en hoe het werkt

airsnore-mondstukSnurken komt vaak voor tijdens de slaap, omdat onze spieren in de achterkant van de tong en keel ontspannen, waardoor luchtstromen om ze te trillen. Als liggend op je rug, uw onderkaak naar achteren geduwd, verstopping van de achterkant van de keel waardoor het moeilijker voor de lucht te passen. De verhoogde luchtdruk wanneer je inademt maakt dan je snurkt.

De AirSnore, net als de meeste Mads, houdt uw onderkaak naar voren geschoven, terwijl u slaapt om de luchtwegen aan de achterkant van je keel schraapte te houden, zodat u gemakkelijk kunt ademen.

Reinig je mond en je tanden poetsen voor het dragen van het apparaat of vorm te geven.

Zorg ervoor dat u de instructies over hoe de AirSnore mal om uw kaak te lezen.

!! Het lijkt erop dat slechts één montage gedaan kan worden, wat betekent dat je moet heel voorzichtig zijn bij het doen van de kook-en-bijt proces sinds herinrichten kan maken het product verliest een deel van de doeltreffendheid ervan.

Hier is wat u kunt verwachten van de instructies voor de kook-en-bijt mondstuk:

 • Dompel het apparaat in heet water
 • Na een bepaalde tijd (enkele minuten), verwijdert u het apparaat en laat het afkoelen
 • Zodra het afkoelt, zet het apparaat in je mond en bijten op, het houden van uw onderkaak iets naar voren geschoven
 • Na nog een minuut te verwijderen uit uw mond en plaats het in koud water

Reiniging en Longevity

Net als elk ander apparaat dat je in je mond, moet de AirSnore worden gereinigd na elk gebruik volgens de instructies van de fabrikant, maar in het algemeen:

 • Schoon te maken, gebruikt u een niet-whitening tandpasta, een gewone tandenborstel, en koud water
 • Ook een keer per week laten weken in een prothese schoner

Bewaar het apparaat op een droge plaats, buiten bereik van uw hond …

Er zijn geen officiële cijfers over hoe lang de AirSnore zou moeten duren, en omdat het een relatief nieuw product, er zijn niet veel reviews online (hoewel de weinige die kan worden gevonden zeggen dat het een goed product), dus we kunnen niet afleiden hoe lang het zou duren. Maar de meeste producten van ongeveer de prijs zal duren tussen 4 en 12 maanden, en het zal afhangen van de gebruiker. Bijvoorbeeld of het goed wordt onderhouden, en of de gebruiker maalt zijn / haar tanden of niet.

Mogelijke bijwerkingen

De twee meest voorkomende bijwerkingen zijn

 • kaak pijn
 • overmatig kwijlen

Andere mogelijke bijwerkingen

 • Droge mond
 • Tederheid van de tanden
 • Irritatie van het tandvlees
 • Kleine wijzigingen in de manier waarop uw tanden bijten

Alle bijwerkingen helemaal open slechter in de eerste paar dagen en snel dalen in intensiteit.

klik hier om AirSnore te kopen van de officiële website »

Clinical data

Er lijkt niet geen klinische proeven die speciaal op de AirSnore te zijn geweest, hoewel er velen zijn geweest waaruit blijkt dat de werkzaamheid van Mandibular Advancement Devices.

Zal de AirSnore Anti-snurken mondstuk voor u werken?

Mandibular Advancement Devices zijn bewezen effectieve oplossingen te snurken, en AirSnore weinige reviews online zeggen dat het een goed product. Vanwege de ademhaling gat, hoeft u niet te ademen door je neus, en aangezien het kook-en-bijt het moet comfortabel zijn voor veel gebruikers om te dragen, nadat hij gewend aan het.

De AirSnore kan ook komen met een wrijven supplement dat u van toepassing zijn op je borst en onder je neus om ervoor te ademen door je neus makkelijker. Het bedrijf zegt dat dit moet de effectiviteit van uw AirSnore mondstuk aanzienlijk toenemen.

Hoeveel kost het en waar te kopen

De AirSnore Anti-snurken mondstuk kunnen worden gekocht bij de officiële website

Het kan ook worden gekocht op de website van het productiebedrijf’s ( Bauer Nutrition )

Het kost $ 57,58 voor het mondstuk, en $ 129,64 voor het mondstuk en het wrijven te vullen . Er is geen garantie, maar er is een 60-dagen geld terug garantie . Er zijn geen verzendkosten in rekening voor het verzenden van het product naar de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk of Canada.

[Ept id = “556”]

Bedrijf achter het product

De officiële AirSnore website, en de AirSnore producten zelf begonnen met de verkoop in 2015, wat verklaart waarom er niet veel reviews en feedback van klanten van het product online. Maar het moederbedrijf is een gevestigde firma onder de naam Bauer Nutrition . Dit bedrijf is de verkoop van voedingsproducten “voor meer dan een decennium”, veel van deze producten zijn uitgebreid beoordeeld. Maar zoals eerder vermeld, de kleinere firma enige die verantwoordelijk is voor de AirSnore mondstukken is alleen al sinds 2015.

Zowel Bauer Nutrition and AirSnore zeggen dat het altijd de producten worden in de FDA goedgekeurde faciliteiten, wat betekent dat de FDA inspecteurs denken dat de fabrieken zijn tot FDA-normen. Maar dit betekent niet dat de AirSnore mondstuk is goedgekeurd door de FDA.

Hoewel er niet veel reviews online simpelweg omdat het product niet op de markt is geweest voor lang, die paar recensies zijn erg positief. Ook in mijn persoonlijke ervaring, AirSnore werkte een traktatie en is zeker een van mijn favoriete mondstukken die er in combinatie met het wrijven supplement.

Samenvatting van de AirSnore mondstuk

De AirSnore is een Mandibular Advancement Device, gemaakt van thermoplastisch die u toelaat om het apparaat aan te passen aan uw mond met behulp van de kook-en-bijt proces. Het heeft een ventilatie opening aan de voorzijde, zodat de gebruiker kan ademen door de mond terwijl draagt. De kook-en-bijt proces maakt het dus de meeste gebruikers in staat om snel aan te passen zal zijn, en zich vertrouwd met het gebruik van hun AirSnore mondstuk. Al is er geen goede manier om te weten de gemiddelde levensduur van het product, zullen de meeste producten van dit type en prijs duren tussen de 4 en 12 maanden. Om het laatst zo lang mogelijk, zorg ervoor dat de juiste zorg te dragen voor het, het reinigen na elk gebruik, en het opslaan van het mondstuk in een droge omgeving.

Mogelijke bijwerkingen, zoals de meeste Mads, onder kaak pijn, overmatig kwijlen, mals tanden en tandvlees irritatie. Deze bijwerkingen helemaal open slechter in de eerste paar dagen en aanzienlijk verminderen in intensiteit relatief snel. Net als de meeste kook-en-bijt mondstukken, zullen veel gebruikers zich prettig voelen het dragen van het apparaat binnen een paar weken.

De AirSnore kan ook komen met een wrijven supplement, dat is een vloeistof die u op uw borst, nek en onder je neus. Het bedrijf stelt dat mensen die de inrichting in combinatie met de wrijving supplement te veel betere resultaten in termen van de vermindering van snurken.

Het bedrijf dat het product maakt, is gerelateerd aan een gevestigde bedrijf genaamd Bauer Nutrition. Maar de AirSnore Vennootschap zelf is pas actief sinds 2015, waardoor het enigszins moeilijk te recensies op zijn mondstuk en wrijven supplement te vinden. En hoewel het zegt haar fabrieken zijn goedgekeurd door de FDA, maar dat betekent niet het product zelf is goedgekeurd door de FDA. Er is ook niet een klinisch onderzoek uitgevoerd op de AirSnore mondstuk te beoordelen van de werkzaamheid, maar kook-en-bijt MADS in het algemeen een bewezen effectieve remedie voor snurken.

Voors en tegens

Pros

 • Het lijkt goed te werken, gezien de reviews online
 • Het biedt een comfortabele pasvorm met een kook-en-bijt-proces
 • Bedrijf achter het product heeft een goede reputatie
 • Geen dure product
 • Waarschijnlijk heeft een goede levensduur
 • Makkelijk schoon te maken
 • Kan werken voor mensen die kunstgebit dragen
 • 60 dagen geld terug garantie
 • Geen verzendkosten

Cons

 • Geen melding gemaakt van het feit dat het BPA of Latex vrij
 • Product alleen is al op de markt sinds 2015, waardoor het moeilijk is om reviews online te vinden
 • Niet FDA goedgekeurd (alleen de faciliteiten zijn)
 • Er zijn geen klinische trials

klik hier om AirSnore te kopen van de officiële website »

83/100 : by 533 users
AirSnore Review
FLASH SALE 20% OFF »