AirSnore Review – enkel og effektiv Stop Snorking Munnstykke

Home » Review » AirSnore » AirSnore Review – enkel og effektiv Stop Snorking Munnstykke

Last Updated on

Hva er AirSnore munnstykket?

airsnore-produkt

Den AirSnore munnstykket er et Mandibular Advancement Device (MAD) som er ment å holde luftveiene på baksiden av halsen ryddet mens du sover etter litt skyve underkjeven fremover, og låse den i den fremre posisjon. Dette vil hjelpe deg å slutte snorking fordi det oppstår snorking ofte når halsen er tett ved kjeven, tungen, eller begge deler, noe som gjør det vanskeligere for luften å passere. Den AirSnore munnstykket tilpasser seg din kjeve form gjennom en enkel koke-og-bite prosess som du utfører hjemme.

Som de fleste mads, siden AirSnore låser kjeven på plass det vil redusere tennene sliping.

Den AirSnore har også et pustehull i front, som vil tillate deg å enkelt puste gjennom munnen med enheten på. Dette kan ikke virke som en viktig detalj, men på denne måten vil du være i stand til å bære AirSnore selv når du har en tett nese på grunn av allergi eller influensa.

Selskapet sier også at protese wearers bør være i stand til å bruke det (selv om de bør likevel ta kontakt med sin tannlege for å se om de kan bruke munnstykke)

De AirSnore produsenter si munnstykket har blitt produsert i FDA godkjent anlegg, betyr ikke dette at FDA godkjente selve produktet, det betyr bare at selskapet er ” i samsvar med god produksjon praksis “.

Design og materialet som brukes

Den AirSnore har et pustehull på forsiden av enheten, slik at du kan puste gjennom munnen når du har en tett nese, eller rett og slett fordi du vanligvis puste gjennom munnen (det bør nevnes at å puste gjennom munnen vil øke sjansene dine snorking når ikke iført et munnstykke, i motsetning til å puste gjennom nesen. Dette er fordi luftstrømmen vil treffe baksiden av halsen, noe som øker sjansene for å gjøre vevet i halsen vibrere, noe som gjør at du snorke).

Munnstykket er laget av et termo for at du skal kunne justere det gjennom koke-og-bit prosess. Det er ingen omtale av hva slags termoplast anvendes.

Slik bruker AirSnore munnstykket og hvordan det fungerer

airsnore-munnstykkeSnorking skjer ofte under søvn fordi våre muskler på baksiden av tungen og halsen slappe av, slik luftstrømmer for å gjøre dem vibrere. Når du ligger på ryggen, er underkjeven skyves bakover, tilstopping baksiden av halsen og dermed gjør det vanskeligere for luften å passere. Den økte lufttrykket når du puster deretter gjør du snorker.

Den AirSnore, som de fleste Mads holder underkjeven skyves fremover mens du sover for å holde luftveiene på baksiden av halsen fjernet, slik at du kan puste lett.

Rense munnen og pusse tennene før bruk enheten eller forme den.

Sørg for å lese instruksjonene på hvordan du forme AirSnore til kjeve.

!! Virker som bare en passende kan gjøres, som betyr at du må være veldig forsiktig når du gjør det koke-og-bite prosess siden remolding det kan gjøre produktet miste noe av sin effekt.

Her er hva du kan forvente fra instruksjonene for koke-og-bite munnstykke:

 • Senk enheten i varmt vann
 • Etter en viss tid (noen få minutter), fjerne enheten og la den avkjøles
 • Så snart den kjøler ned, sette enheten i munnen og bite på den, holde underkjeven litt skjøvet fremover
 • Etter et minutt tar det ut av munnen din og legg den i kaldt vann

Rengjøring og Longevity

Akkurat som alle andre enheter som du putter i munnen, bør AirSnore rengjøres etter hver bruk i henhold til produsentens instruksjoner, men generelt:

 • For å rengjøre, bruke en ikke-hvithet tannkrem, en vanlig tannbørste, og kaldt vann
 • Også en gang i uken la suge den i en protese renere

Oppbevar enheten på et tørt sted, utenfor rekkevidde fra hunden din …

Det finnes ingen offisielle tall på hvor lenge AirSnore skal vare, og fordi det er et relativt nytt produkt, det er ikke mange anmeldelser på nettet (selv om de få som kan bli funnet si det er et godt produkt), så vi kan ikke slutte hvor lenge det skal vare. Men de fleste produkter av om denne prisen vil vare mellom 4 og 12 måneder, og det vil avhenge av brukeren. For eksempel om det er riktig omsorg, og om brukeren grinds hans / hennes tenner eller ikke.

Potensielle bivirkninger

De to mest vanlige bivirkningene er

 • Jaw sårhet
 • Overdreven dreven~~POS=HEADCOMP siklende

Andre potensielle bivirkninger inkluderer

 • Tørr i munnen
 • Ømhet av tenner
 • Irritasjon i tannkjøttet
 • Mindre endringer i måten tennene bite ned

Alle bivirkningene bør være på sitt verre i de første dagene og raskt avta i intensitet.

Klikk her for å kjøpe AirSnore fra den offisielle nettsiden »

kliniske data

Det ser ikke ut til å ha vært noen kliniske studier som er laget spesielt på AirSnore, selv om det har vært mange beviser effekten av Underkjevens Advancement Devices.

Vil AirSnore Anti-Snorking Munnstykke fungere for deg?

Underkjevens Advancement enheter har vist seg å være effektive virkemidler til snorking, og AirSnore er noen anmeldelser på nettet sier at det er et godt produkt. På grunn av sin pustehull, trenger du ikke å puste gjennom nesen, og siden det er koke-og-bite det skal være behagelig for mange brukere å ha på, etter å ha blitt vant til det.

Den AirSnore kan også komme med en rubbing supplement som du bruker på brystet og under neseborene for å gjøre puste gjennom nesen enklere. Selskapet sier dette bør øke effekten av din AirSnore munnstykket.

Hvor mye koster det og hvor å kjøpe det

Den AirSnore Anti-Snorking munnstykke kan kjøpes fra sin offisielle hjemmeside

Den kan også kjøpes på produksjon selskapets hjemmeside ( Bauer Nutrition )

Det koster $ 57,58 for munnstykket, og $ 129,64 for munnstykket og rubbing supplement . Det er ingen garanti, men det er en 60-dagers pengene tilbake-garanti . Det er ingen fraktkostnader for sending av produktet til USA, Storbritannia eller Canada.

[Ept id = “556”]

Selskapet bak produktet

Den offisielle nettsiden AirSnore, og AirSnore produktene selv begynte å selge i 2015, noe som forklarer hvorfor det er ikke så mange anmeldelser og tilbakemeldinger kunde av produktet på nettet. Men morselskapet er et veletablert firma som heter Bauer Nutrition . Dette selskapet har vært salg av ernæringsprodukter “i over et tiår”, mange av disse produktene har blitt grundig gjennomgått. Men som tidligere nevnt, har mindre firma kun ansvarlig for AirSnore munnstykker bare eksistert siden 2015.

Både Bauer Ernæring og AirSnore si det alltid produserer godkjent sine produkter i FDA fasiliteter, noe som betyr at FDA inspektører tror fabrikker er opp til FDA-standarder. Men dette betyr ikke at AirSnore munnstykket har blitt godkjent av FDA.

Selv om det ikke er mange anmeldelser på nettet rett og slett fordi produktet ikke har vært på markedet lenge, de få vurderinger er veldig positiv. Også i min personlige erfaring, AirSnore arbeidet en spandere, og er definitivt en av mine favoritt munnstykker der ute kombinert med rubbing supplement.

Oppsummering av AirSnore Munnstykke

Den AirSnore er en Mandibular Advancement Device, laget av termoplast som lar deg justere enheten til munnen ved hjelp av en byll-og-bite prosess. Den har et pustehull i fronten slik at brukeren kan puste gjennom munnen mens du bruker det. Koke-og-bite prosessen gjør det slik at de fleste brukere vil være i stand til raskt å tilpasse seg, og bli komfortabel med å bruke sin AirSnore talerør. Selv om det er ingen god måte å vite gjennomsnittlig levetid på produktet, vil de fleste produkter av denne typen og pris vare mellom 4 og 12 måneder. For å gjøre det vare så lenge som mulig, sørg for å ta skikkelig vare på den, rense den etter hver bruk, og lagring av munnstykket i tørre omgivelser.

Potensielle bivirkninger, som de fleste Mads inkluderer kjeve sårhet, overdreven sikling, ømme tenner og tannkjøtt irritasjon. Disse bivirkningene bør være på sitt verre i de første dagene, og betydelig avta i intensitet relativt raskt. Som de fleste koke-og-bite munnstykker, vil mange brukere føler komfortabel bruk enheten i løpet av få uker.

Den AirSnore kan også komme med en rubbing supplement, som er en væske du bruke på brystet, halsen, og under neseborene. Selskapet sier at folk som bruker enheten sammen med rubbing supplement finne mye bedre resultater i form av reduksjon i snorking.

Selskapet som gjør produktet er knyttet til et veletablert firma som heter Bauer Nutrition. Men AirSnore selskapet selv har bare vært aktiv siden 2015, noe som gjør det litt vanskelig å finne omtaler på sin munnstykke og gni supplement. Og selv om det står fabrikkene er FDA godkjent, betyr det ikke at selve produktet har vært godkjent av FDA. Det har heller ikke vært noen kliniske studier kjøre på AirSnore munnstykket til å dømme av sin effekt, men koke-og-bite Mads generelt er en velprøvd, effektiv hjelp til snorking.

Fordeler og ulemper

Pros

 • Det ser ut til å fungere godt, gitt vurderinger online
 • Det gir en behagelig passform med sin koke-og-bite prosess
 • Selskapet bak produktet har et godt omdømme
 • Ikke et dyrt produkt
 • Trolig har en god levetid
 • Lett å rengjøre
 • Kan fungere for folk som bruker gebiss
 • 60 dagers pengene tilbake garanti
 • Ingen fraktkostnader

Ulemper

 • Ingen omtale av det å være BPA eller lateks fri
 • Vare bare har vært på markedet siden 2015, noe som gjør det vanskelig å finne anmeldelser på nettet
 • Ikke godkjent av FDA (bare sine fasiliteter er)
 • Ingen kliniske studier

Klikk her for å kjøpe AirSnore fra den offisielle nettsiden »

77/100 : by 126 users
FLASH SALE 20% OFF »