AirSnore Review – Legit Natural Stop Snorking Sleep Solution?

Home » Review » AirSnore » AirSnore Review – Legit Natural Stop Snorking Sleep Solution?

Last Updated on

Hvorfor Snorker du og hvorfor skulle du bry deg om det?

hvorfor-snorkeMens du sover, luftveiene i halsen og nesen slappe av. Dette kan noen ganger føre dem til å begrense, slik at luft reiser raskere gjennom dem. Som du puster inn og ut, dette raskere flyt av luft gjør det myke vevet på baksiden av din munn, nese og hals vibrere. Dette er hva gjør du snorker.

Omtrent halvparten av alle mennesker snorke på et tidspunkt i løpet av livet, og menn er dobbelt så sannsynlig å snorke enn kvinner. En fersk britisk studie fant at 44% av mennesker finner snorking den mest irriterende sengetid vane i en partner. Faktisk over en tredjedel av alle par rapportere problemer i forholdet deres på grunn av snorking. Men din snorking kan være mer enn bare en sengetid plage for partneren din. Snorking kan faktisk ha alvorlige, langsiktige konsekvenser for helsen.

AirSnore er et munnstykke som er utviklet for å hjelpe deg å sove bedre om natten uten snorking. Dette er vår vurdering.

Hva er AirSnore?

airsnore-produkt

AirSnore er i stand til å hjelpe deg å puste bedre om natten, lindre typiske hindringer som forårsaker du å snorke. Når du snorker om natten, er kroppen din faktisk klarer å oppnå visse aspekter av nødvendig og naturlig søvn syklus. Mens snorking, er du ikke i stand til å drømme, for eksempel. Dreaming er en normal prosess som gjør at den enkelte til å arbeide gjennom daglig stress. I tillegg er du også i stand til å gå inn i dypeste nivå av søvn. Uten å nå dette nivået på søvn, forblir snorer sliten og svak gjennom resten av dagen.

Snorking er forårsaket av mange problemer, men det er fire grunner som stikker ut mer enn de andre. En viktig bidragsyter til snorking sover på ryggen. På grunn av måten kjeven din er plassert, det hemmer luftpassasjen, forårsaker du å snorke. Heldigvis gir AirSnore en løsning til snorking. AirSnore har en enhet som pinnen kjeven til rett sted, noe som betyr at oksygen ikke er blokkert.

Andre faktorer som bidrar til sannsynligheten for snorking inkluderer overvekt eller fedme, røyking jevnlig, og drikke alkohol før sengetid. Hvis vekten din kan være årsaken til snorking, kan du prøve å miste litt vekt å sette mindre stress på kroppen din. Hvis du bare snorke etter en natt med drikking, er det sannsynligvis på grunn av musklene være for avslappet, i stedet for å holde luftpassasjen åpen. Røyking fører deg til å snorke fra lunger i lungene og nese. Alle disse problemene kan bli hjulpet med AirSnore, selv om du må forplikte seg til å gjøre noen forandringer i livet også.

Mens nettstedet sier at denne anti-snorking systemet er laget av “en pålitelig og ledende navn i helseindustrien,” de unnlater å nevne hvilket selskap det er.

En stor klage om andre munnstykker er at de tvinger kjeven i en posisjon som er ubehagelig. Alle vet, du vil ikke få mye søvn hvis du ikke er komfortabel i din egen seng. Du vil sannsynligvis våkne opp følelsen mer utmattet, siden du måtte legge så mye arbeid i å få gjennom ubehag å sove i første omgang.

Det er en måte som AirSnore skiller seg ut fra andre. Munnstykket langsomt formes inn i en form som er behagelig, noe som gjør det lett å justere til ditt beste nivå av komfort, uten å ofre mer søvn.

AirSnore gjennomgang: Hvordan AirSnore Works

airsnore-munnstykkeDen AirSnore systemet er avhengig av bruken av et munnstykke for å justere kjeven. Denne justeringen fjerner veien, i stedet for å la den forbli svulmet eller blokkert av. Blokker du vanligvis erfaring er roten årsaken til pusteproblemer om natten.

Selskapet fokuserer i stor grad på de mange forskjellige måter du kan snorke, og farene ved hindret sove. En av de farligste sovende betingelsene er søvnapné, som er uregelmessig og

Ifølge selskapet er det tre forskjellige typer snorking som AirSnore kan hjelpe berolige, og de er delt inn i tre karakterer. Disse ulike nivåene er:

 • Grade One Snorking
  • Sjelden, stille snorking
  • Ingen puste obstruksjon
  • Vil ikke føre til medisinske problemer
 • Grade To Snorking
  • Hyppig, høyt snorking
  • Mulig å puste obstruksjon, noe som kan resultere i søvnapné
  • Kan føre til langsiktige, alvorlige helseproblemer, og vil føre til søvnighet og tretthet på dagtid
 • Grade Tre Snorking
  • Høyere enn Grade To Snorking, men samme risiko
  • Major puste obstruksjon

Alle disse forholdene er mulig å behandle med AirSnore munnstykket. Men hva hvis din Snorking skyldes ikke en av de vanligste fire grunner? Hva om din Snorking er forårsaket av en forkjølelse eller hoste? Deretter kan du prøve ut de AirSnore dråper.

De AirSnore dråper har en blanding av naturlige oljer, som er alminnelig kjent for deres beroligende og antiseptiske egenskaper. Ved å bruke disse dråpene, kan du oppnå avslapning og beroligende du må være i stand til å sove gjennom sykdommen å nå en sunn morgen.

Klikk her for å bestille AirSnore fra den offisielle nettsiden »

Bruke AirSnore

Hver av de AirSnore komponenter har ulike instruksjoner for riktig bruk.

Den AirSnore munnstykket vil ikke ta mye tid å venne seg til munnen. Først plasserer munnstykket i varmt vann i noen minutter. Tillater materialet til å sitte i noen minutter gjør det lettere å forme riktig. Det er instruksjoner i settet som du må følge, men da kan du plassere den i munnen, biting ned som tilbehør kjøler av i sin nyetablerte form. Selv om formen er galt, de du kan starte prosessen om igjen til du har rett passform. Du trenger ikke å forlate den i munnen før du er klar til å gå til sengs. Den avkjølte støpe vil forbli på plass når den ikke er i bruk.

For å opprettholde AirSnore munnstykket, rengjør det etter hver bruk. Du må suge den i kaldt vann i 10 til 15 minutter. Bland i litt tannkrem til vannet for å rense ut noen siklende eller buildup som kan ha samlet seg gjennom natten. Du kan også bruke protese rengjøringsmiddel for å rengjøre den av.

De AirSnore dråper krever betydelig mindre oppmerksomhet og vedlikehold. For å bidra til å lindre snorking på grunn av en hoste eller kaldt, gni litt av dråper på brystet, halsen, og under nesa før du legger ned for å gå i dvale. Kombinert med AirSnore munnstykket, blir du sover lett for natten.

Priser for AirSnore

En av de beste delene om AirSnore er lav og rimelig pris for å hjelpe. Kjøpe en CPAP eller annen enhet for å hjelpe med snorking er dyrt. Noen typer enheter, selv krever en resept. Disse produktene kan være direkte bestilles gjennom nettstedet. Begge elementene er kvalifisert for gratis frakt.

Den AirSnore munnstykket har en markedsverdi på $ 57,58, men nettstedet er å selge varen for $ 49.95. De AirSnore dråper har en markedsverdi på $ 71,99, men nettstedet er å selge dem for $ 59,95.

Hvis du ønsker å spare mer penger, kan du kjøpe de to elementene sammen for $ 89,95. Dette sparer deg for nesten $ 20, hvis du skulle kjøpe begge elementene separat.

[Ept id = “556”]

Kontakte AirSnore

Hvis du ønsker å snakke med en representant på AirSnore, kan du ringe +44 (0) 208 787 5981. På nettstedet til å velge problemet fra en rullegardinmeny, men det er ikke en. Du kan også sende inn din henvendelse i fill-in elektronisk skjema.

AirSnore gjennomgang Konklusjon

AirSnore er en gyldig løsning for å lindre snorking. Selskapet bruker en passelig munnstykke, noe som gjør hver natts søvn mer rolig og behagelig enn før.

Klikk her for å kjøpe AirSnore fra den offisielle nettsiden »

82/100 : by 246 users
FLASH SALE 20% OFF »