AirSnore Review – legit naturale Oprire sforăitului Solution Sleep?

Home » Review » AirSnore » AirSnore Review – legit naturale Oprire sforăitului Solution Sleep?

Last Updated on

AirSnore Review – va lucra pentru tine?

AirSnore este un purtător de cuvânt , care este proiectat pentru a vă ajuta să dormi mai bine noaptea , fără sforăit. Aceasta este analiza noastră.

Ce este AirSnore?

airsnore-produs

AirSnore este capabil de a vă ajuta să respire mai bine noaptea, atenuarea obstrucții tipice , care vă face să sforăie. Atunci când sforaie noaptea, corpul tau este de fapt în imposibilitatea de a realiza anumite aspecte ale ciclului de somn necesar și natural. In timp ce sforăit, nu puteți să viseze, de exemplu. Visarea este un proces normal , care permite individului sa lucreze prin stresul de zi cu zi. În plus, vă sunt , de asemenea , în imposibilitatea de a intra în cel mai adânc nivel de somn. Fără a ajunge la acest nivel de somn, snorer rămâne obosit și lent prin restul zilei.

Sforăitul este cauzată de mai multe probleme, dar există patru motive care se lipesc mai mult decât ceilalți. Un singur factor major la sforăit doarme pe spate. Datorită modului în care maxilarului este poziționat, acesta inhibă trecerea de aer, făcându-vă să sforăie. Din fericire, AirSnore oferă o soluție pentru sforăitul. AirSnore dispune de un dispozitiv care repoziționează maxilarul la locul potrivit, ceea ce înseamnă că oxigenul nu este blocat.

Alti factori care contribuie la probabilitatea de sforăitului includ a fi supraponderali sau obezi, fumatul in mod regulat, iar consumul de alcool înainte de culcare. În cazul în care greutatea ta ar putea fi cauza sforăitului, încercați să piardă un pic de greutate pentru a pune mai puțin stres pe corpul tau. În cazul în care sforăi numai după o noapte de beție, este, probabil, din cauza mușchilor fiind excesiv de relaxat, mai degrabă decât păstrarea trecerea de aer liber. Fumatul provoacă să sforăie de congestie in plamani si nas. Toate aceste probleme pot fi ajutat cu AirSnore, chiar dacă va trebui să se angajeze pentru a face unele schimbări de viață, de asemenea.

În timp ce site-ul afirmă că acest sistem anti-sforăit se face prin “un nume de încredere și de lider în industria de sănătate”, ei neglijează să menționeze care compania care este.

O mare plângere cu privire la alte portavoci este că ei forța maxilarului într-o poziție incomodă. Toată lumea știe, nu va primi mult somn, dacă vă deranjează în patul tău. Te vei trezi probabil sentimentul mai epuizat, din moment ce a trebuit să pună atât de mult efort în obținerea prin disconfortul de a dormi în primul rând.

Aceasta este o modalitate prin care AirSnore se diferentiaza de altii. Piesa bucală modelează încet într-o formă care este confortabil, ceea ce îl face ușor să se adapteze la nivelul cel mai bun de confort, fara a sacrifica mai mult somn.

Modul de funcționare a AirSnore

airsnore-purtător de cuvântSistemul AirSnore se bazează pe utilizarea unui purtător de cuvânt pentru a ajusta maxilarului. Această ajustare șterge calea, mai degrabă decât să permită ca acesta să rămână umflat sau blocate. tu blocajul, de obicei, experiența este cauza problemelor tale de respiratie pe timp de noapte.

Compania se concentrează în mare măsură pe mai multe moduri diferite pe care le puteți sforaie, și pericolele de dormit obstrucționată. Una dintre condițiile de dormit cele mai periculoase este de apnee de somn, care este neregulat și

Potrivit companiei, există trei tipuri diferite de sforait, care AirSnore poate ajuta la calmarea, iar acestea sunt împărțite în trei clase. Aceste niveluri diferite includ:

 • Grad One Sforăitul
  • Nefrecventa sforăit, liniștit
  • Nici o obstrucție de respirație
  • nu va cauza probleme medicale
 • Grad Doi Sforăitul
  • Frecvente, sforăit puternic
  • obstrucție de respirație posibil, ceea ce ar putea duce la apnee in somn
  • Poate provoca pe termen lung, probleme grave de sănătate, și va provoca somnolenta si oboseala in timpul zilei
 • Grad Trei Sforăitul
  • Două decât Grad mai puternice Sforăitul, dar aceleași riscuri
  • obstrucție majoră de respirație

Toate aceste conditii sunt tratabile cu piesa bucală AirSnore. Cu toate acestea, în cazul în care sforăitul nu este din cauza unuia dintre cele mai comune patru motive? Ce se întâmplă dacă sforăitul este cauzată de o răceală sau tuse? Apoi, puteți încerca picăturile AirSnore.

Dropsurile AirSnore dispun de un amestec de uleiuri naturale, care sunt în mod obișnuit cunoscute pentru proprietățile lor calmante si antiseptice. Prin utilizarea acestor picături, puteți obține relaxarea și liniștitor trebuie să fie capabil de a dormi prin boala pentru a ajunge într-o dimineață sănătoasă.

click aici pentru a cumpăra AirSnore de pe site – ul oficial »

Cu ajutorul AirSnore

Fiecare dintre componentele AirSnore au instrucțiuni diferite pentru utilizare corectă.

AirSnore piesa bucală nu va dura prea mult timp pentru a se adapta la gura. În primul rând, așezați piesa bucală în apă fierbinte timp de câteva minute. Permițând ca materialul să stea timp de câteva minute, face mai ușor de a modela în mod corespunzător. Există instrucțiuni în setul pe care trebuie să urmați, dar apoi îl puteți plasa în interiorul gurii, musca jos ca accesoriu se răcește în forma sa nou formată. Chiar dacă forma este greșit, ei pot începe procesul de peste din nou, până când ai potrivi dreapta. Tu nu trebuie să-l lăsați în gură până când sunteți gata pentru a merge la culcare. Turnării răcită va rămâne în vigoare în timp ce nu este în uz.

Pentru a menține piesa bucală AirSnore, curățați-l după fiecare utilizare. Veți avea nevoie să-l macerat în apă rece timp de 10 până la 15 minute. Se amestecă într-un pic de pasta de dinti in apa pentru a curăța orice salivarea sau depuneri care s-au acumulat prin noapte. De asemenea, puteți utiliza soluția de curățare protezei pentru ao curăța.

Picaturile AirSnore necesită mult mai puțină atenție și întreținere. Pentru a ajuta la atenuarea sforăitul din cauza unei tuse sau rece, freca unele dintre picături pe piept, gât, și sub nasul tău înainte de a pune în jos pentru a merge la culcare. Combinat cu piesa bucală AirSnore, vei dormi ușor pentru noapte.

Prețuri pentru AirSnore

Una dintre cele mai bune părți despre AirSnore este prețul redus și rezonabil pentru a ajuta. Achiziționarea unui CPAP sau alt dispozitiv pentru a ajuta cu sforăitul este scump. Unele tipuri de dispozitive necesită chiar prescripție medicală. Aceste produse pot fi comandate direct prin intermediul site-ului. Ambele elemente sunt eligibile pentru transport gratuit.

AirSnore piesa bucală are o valoare de vânzare cu amănuntul de $ 57,58, dar site-ul este de vânzare elementul pentru $ 49,95. Dropsurile AirSnore au o valoare de vânzare cu amănuntul de $ 71,99, dar site-ul este pentru a le vinde pentru $ 59,95.

În cazul în care doriți să salvați mai mulți bani, puteți achiziționa cele două elemente împreună pentru $ 89,95. Acest lucru vă economisește aproape 20 $, dacă ați fost de a cumpăra ambele elemente separat.

[Id = ept “556”]

AirSnore în contact

Dacă doriți ca să vorbiți cu un reprezentant la AirSnore, puteți suna la +44 (0) 208 787 5981. Statele de site-ul pentru a selecta problema dintr-un meniu drop-down, dar nu există unul. De asemenea, puteți depune cererea dvs. în formularul online-completat.

Concluzie

AirSnore este o soluție valabilă pentru atenuarea sforăitul. Compania folosește o piesă pentru gură personalizabil, ceea ce face somn in fiecare noapte mai liniștit și confortabil decât înainte.

vizitati AirSnore site – ul oficial »

63/100 : by 189 users
AirSnore Review
FLASH SALE 20% OFF »