AirSnore Review: Mai mult decat muștiucul

Home » Review » AirSnore » AirSnore Review: Mai mult decat muștiucul

Last Updated on

AirSnore opinie

airsnore-produs

AirSnore este un alt produs unic, am avut ocazia de a testa și de a revizui. Este un MAD (mandibular Advancement dispozitiv), dar compania oferă o abordare în două etape pentru oprirea sforăitului.

Precum și vânzarea muștiucul acestea oferă, de asemenea, AirSnore picături, care este o abordare alternativă la lămurirea nasul blocat pentru a respira mai ușor. Din moment ce eu sunt un suferind de alergii și, uneori, congestie a sinusurilor am fost extrem de încântați să încerce această abordare cu doi factori să mă ajute să dorm.

După un pic de cercetare am constatat că AirSnore este fabricat de o companie din Cipru numita Wolfson Berg Limited. Ele comercializeze AirSnore sub numele de Bauer Nutriție, care vinde, de asemenea, o varietate de suplimente într-o unitate de FDA a aprobat de peste 10 ani.

Cu toate acestea, produsul în sine nu este FDA eliminate, ceea ce face ca pentru unele de publicitate confuze. Cu toate acestea, după ancheta inițială am fost încântat pentru a începe.

Chestii tehnice

de ce-sforăit

Acesta a fost dispozitivul tipic MAD care a necesitat o configurare fierbe si musca. Prefer aceste setari din cauza faptului ca acestea să te dau un pic mai mare de personalizare, gura tuturor sunt diferite, astfel ceea ce mulează structura mea maxilarului nu se va modela în același mod de a structura maxilarului soției mele.

Dispozitivele MAD funcționează prin extinderea maxilarului inferior, care confera cailor aeriene camera înapoi suficient pentru a respira în mod normal, în timpul nopții. 90% din populație sforăitului (care include mine) sforăie, deoarece limba aluneca spre partea din spate a gâtului blocarea acestei căilor aeriene și apoi provocând vibrații.

Vibrațiile creează sforăitului, care produce o varietate de probleme de sănătate, de la mai puțină energie sau creștere în greutate la cele mai grave, cum ar fi probleme cardiovasculare.

A existat, de asemenea, porțiunea unică a achiziționării produsului, care a fost AirSnore picături. Aceste picaturi a constat din ingrediente pe care expertii medicali spun ca au proprietati antiseptice si calmante pentru a calma congestie nazală și simptome asemănătoare la rece. Au fost 5 componente principale:

 • Helianthus annus Ulei de floarea soarelui de semințe . Acesta este un ulei , care este extras din semințe de floarea soarelui, foarte popular pentru a manca pe care le – ar fi încercat mai înainte. În multe părți ale lumii , de asemenea , are o valoare medicinală. Este o sursă de triptofan, care prevede scutirea pentru depresie usoara si ajuta la insomnie.
 • Eucalipt , frunze de ulei. Acest ulei este extras din copaci de eucalipt nativ în Australia. Aceasta este una dintre cele mai populare uleiuri esențiale din cauza varietatea de beneficii pentru sanatate. Ingredientul principal al acestui ulei, eucaliptol, ajută la crearea unui efect calmant pentru a ajuta pe cineva adormi. Uleiul este medicament folosit pentru tratarea durerii și inflamații ale membranelor mucoase ale tractului respirator, astm, infectii ale sinusurilor, tuse și infecții respiratorii. Acest lucru suna grozav pentru mine în mod specific.
 • Lavendulaangustifolia de ulei de flori . Acest ulei provine din planta de lavanda găsite în mod normal , în sudul Franței. Acest ulei este folosit pentru a de-stres, ceea ce face somn mai confortabil. Este o benzodiazepină eficace, care a fost dovedit pentru a ajuta oamenii adormi.
 • Menthapiperita frunze de ulei. Aceasta este extras din planta de mentă găsite în mod normal în America de Nord și Europa. De asemenea , cunoscut sub numele de ulei de mentă, acest lucru calmeaza nervii si poate da , de asemenea , scutirea de la greață.
 • Pinussylvestris Leae Extrase din ace pini copacilor și Scot găsite în diferite părți ale lumii. Acest lucru ajută la o persoană care suferă de insomnie, vaporii sunt răcoritoare și practicieni medicamente declară că va permite cineva să aibă o noapte plăcută de somn.

Montaj

Acum a fost timp pentru a pregăti în cele din urmă a dispozitivului pentru soția mea și am să dorm. Nu a fost nimic diferit în comparație cu pregătirea acestui prepararea altor dispozitive MAD am făcut în trecut. Am adunat uneltele obișnuite necesare pentru montarea.

Un pot eu pot folosi pentru a fierbe apa, un bol gol pentru a turna apa intr-un vas cu apă cu gheață, o lingura cu fante, și telefonul meu mobil pentru a ține evidența cât timp a fost în interiorul apei și gura mea.

Am fiert apa, si apoi turnat in vasul gol. A trebuit să scufundați aparatul în apă caldă mai mult decât majoritatea altele am folosit, un total de 5 până la 10 minute.

Am scos-o cu spumiera si se lasa sa se raceasca putin si pus-o in gura mea, a prelungit maxilarul și mușcat cu fermitate astfel că s-ar modela structura dentară unică.

Dupa ce musca jos, am scos-o din gura mea și apoi scufundat-l în apă cu gheață, astfel s-ar intareasca. Acum, eu ar trebui să fie totul pregătit și gata pentru noapte, am pus-o înapoi în gura mea ultima dată pentru a vă asigura că a fost confortabil și era. În continuare, a fost de a face întregul proces din nou pentru soția mea.

Reacția inițială

Am găsit-o confortabil in gura mea. Nu a existat un număr mare de setări pentru a face față cu sau un proces lung înființat, care a fost frumos. Era la fel de rapid a unui dispozitiv de setare ca MAD poate fi.

Ea nu a simțit deranjante sau prea mare pentru mine de a utiliza în timpul nopții. Soția mea a fost de acord și amândoi am simțit că a fost un produs frumos. Până în prezent, nici un dezavantaje la toate încă.

De asemenea, am folosit AirSnore picături înainte de culcare. Am pus picături pe pieptul meu, în jurul gâtului meu și sub nasul meu. Acest lucru ar trebui să ajute pentru relaxare și dă-mi o adevărată trecere respirație clară pentru nas. Timp de culcare.

Buna dimineata

Când m-am trezit în dimineața următoare am simțit odihnit. Acest lucru înseamnă că de obicei, am dormit sforăie liber. Soția mea a menționat că nu a auzit nici un zgomot din partea mea de pat, și i-am răspuns la ea cu aceeași observație. Am făcut-o trezesc cu un pic de durere în maxilarul, dar acest lucru a fost normal pentru un nou dispozitiv.

De obicei, aceste simptome dispar după ceva timp ca muschii fetei si maxilarului se obisnuiasca cu ceea ce se poartă. Am avut o mică drooling, de asemenea, m-am așteptat acest lucru pentru a obține mai bine ca am purtat aparatul in mod constant pentru mai mult timp. Am făcut-o ca AirSnore picături și-au făcut să mă simt mai relaxat. De asemenea, am găsit pasajele nazale mele simțit mai clar și mai ușor de a respira.

Puncte forte

 • M-am trezit odihnit, și nici un sforăit pentru atât soția, cât și eu mea
 • gaura mare de aer în centrul permite respirație gură. Îmi pare bine să aibă atunci când sunt forțat să respire pe gura mea din cauza alergiilor.
 • AirSnore picături. O abordare duală, care a fost frumos de a incerca. Păstrat sentimentul meu pasaj nazal clar.
 • 60 de zile banii înapoi garanție. 2 luni pentru a testa este o lungă perioadă de timp frumos, să ia în considerare, dacă doriți să-l păstrați sau nu.
 • pret excelent pentru ceea ce primiți.

Puncte slabe

 • Sforăie care au coroane, capace, proteze dentare, poduri sau implanturi care nu pot purta aparatul. Modul în care se prinde pe dinți face inutilizabile pentru acești oameni.
 • Nu FDA eliminate.
 • Nu există ajustări specifice pentru ajustări fine-l. Într-adevăr doar un dispozitiv MAD de bază.
 • A avut unele dureri maxilarului inițială și salivarea.

Stabilirea pretului

Punctul de preț pentru acest lucru este unul bun pentru ceea ce primesc. Există, de transport gratuit pentru clienții din SUA și Marea Britanie, ceea ce face chiar mai ispititor. Utilizatorii din afara acestor țări trebuie să plătească $ 9, pentru transport maritim. Piesa pentru gură în sine costă $ 49,95, iar AirSnore picături oftalmice costa $ 59,95.

Asta ar putea parea scump, dar dacă ați cumpărat piesa bucală combinată cu AirSnore picături prețul este de $ 89,95. Sfârșești de economisire a $ 39,69 cumpără-le împreună, mai degrabă decât separat.

Există, de asemenea, unele oferte foarte bune pe site-ul, cum ar fi cumpere două primi unul gratuit, și chiar să cumpere trei și obține trei gratuit! Ceea ce face pentru o valoare incredibilă atunci când defalcate la un preț pe unitate.

[Id = ept “556”]

Concluzie finală

Produsul este un dispozitiv MAD frumos. Pe cont propriu este un produs bun incepator – are un preț scăzut, o garanție de bună și nu are o configurare complicată. Bonus suplimentar de picături AirSnore nu face unic și într-adevăr impinge peste marginea pentru mine.

Acesta este un bonus pe care nu am mai văzut până acum, sau de la. Nu am avut nici un sforăit folosindu-l, și nici nu a făcut soția mea. Picăturilor făcut să mă simt relaxat, iar pasajul meu nazal simțit mai clar și mai ușor să se ia în oxigen.

Am avut niște dureri inițiale în maxilarul precum și unele salivare, dar ambele care au dispărut după câtva timp.

Mi-a plăcut personal produsul și unicitatea acestuia. Mi-ar recomanda cu siguranta acest lucru pentru incepatori si sforaie, care au mai multă experiență cu dispozitive MAD.

Dropsurile-l o achiziție unică pe care cred că toată lumea va fi fericit cu a face.

click aici pentru a cumpăra AirSnore de pe site – ul oficial »

91/100 : by 293 users
AirSnore Review
FLASH SALE 20% OFF »