AirSnore Review: meer dan alleen het mondstuk

Home » Review » AirSnore » AirSnore Review: meer dan alleen het mondstuk

Last Updated on

AirSnore beoordeling

airsnore-product

De AirSnore is een uniek product dat ik de kans om te testen en te recenseren. Het is een MAD (Mandibular Advancement Device), maar het bedrijf biedt een aanpak in twee stappen om te stoppen met snurken.

Evenals de verkoop van het mondstuk ze bieden ook AirSnore Drops die een alternatieve benadering van het opruimen van geblokkeerde neuzen makkelijker ademen. Aangezien ik een slachtoffer van allergieën en soms sinuscongestie ben ik was zeer enthousiast om te proberen deze twee-factor benadering om me te helpen slapen.

Na een beetje onderzoek vond ik dat de AirSnore wordt vervaardigd door een Cyprus bedrijf genaamd Wolfson Berg Limited. Zij verkopen de AirSnore onder de naam Bauer Nutrition, die ook verschillende supplementen verkoopt in een FDA goedgekeurde faciliteit voor meer dan 10 jaar.

Echter, het product zelf is niet FDA goedgekeurd, wat zorgt voor een aantal verwarrende reclame. Niettemin, na het eerste onderzoek was ik enthousiast om te beginnen.

De technische Stuff

waarom-snurken

Dit was de typische MAD apparaat dat een kook en beet setup nodig is. Ik geef de voorkeur deze setups te wijten aan het feit dat ze geven je een beetje meer maatwerk, ieders mond zijn anders dus wat mallen aan mijn kaak structuur zal op dezelfde manier om mijn vrouw kaak structuur niet te vormen.

MAD apparaten werken door de uitbreiding van de onderkaak die de achterkant van de luchtwegen genoeg ruimte om normaal te ademen tijdens de nacht geeft. 90% van de bevolking snurken (die me omvat) snurken omdat de tong glijdt naar de achterkant van de keel te blokkeren deze opening, waar- door trillingen.

De trillingen maken snurken, die een verscheidenheid aan gezondheidsproblemen, variërend van minder energie of gewichtstoename tot meer ernstige degenen zoals cardiovasculaire problemen veroorzaakt.

Er was ook het unieke deel van de overnameprijs product dat was de AirSnore Drops. Deze druppels bestond uit ingrediënten die medische deskundigen zeggen antiseptische en verzachtende eigenschappen om verstopte neus en koude-achtige symptomen te verlichten. Er waren 5 hoofdcomponenten:

 • Helianthus Annus Zonnebloemolie . Dit is een olie die wordt gewonnen uit zonnebloempitten, zeer populair om te eten die je eerder zou hebben geprobeerd. In vele delen van de wereld heeft ook medicinale waarde. Het is een bron van tryptofaan, verlicht of voorziet milde depressie en slapeloosheid helpt.
 • Eucalyptus Globulus Leaf Oil. Deze olie wordt gewonnen uit eucalyptusbomen inheems aan Australië. Dit is een van de meest populaire oliën vanwege de verschillende gezondheidsvoordelen. Het belangrijkste ingrediënt van deze olie, eucalyptol, helpt bij het creëren van een kalmerend effect om iemand te helpen in slaap te vallen. De olie wordt medicinaal gebruikt voor de pijn en ontsteking van de luchtwegen slijmvliezen, astma, infecties van de sinussen, hoesten en luchtweginfecties. Dit klonk geweldig voor mij in het bijzonder.
 • Lavendulaangustifolia Flower Oil . Deze olie is afkomstig van de lavendel planten die normaal in het zuiden van Frankrijk. Deze olie wordt gebruikt om te ontstressen, waardoor de slaap comfortabeler. Het is een effectieve benzodiazepine, dat is bewezen om mensen te helpen in slaap te vallen.
 • Menthapiperita Leaf Oil. Dit wordt gewonnen uit de pepermunt normaal gevonden in Noord-Amerika en Europa. Ook bekend als pepermuntolie, dit kalmeert de zenuwen en kan ook verlichting van misselijkheid.
 • Pinussylvestris leae Gewonnen uit naalden de Schot pijnboom en gevonden in verschillende delen van de wereld. Dit helpt een persoon die lijdt aan slapeloosheid, de damp is verfrissend en medicinale beoefenaars stellen dat het zal toestaan dat iemand een aangename nachtrust te hebben.

fitting

Nu was het tijd om eindelijk het apparaat voor te bereiden voor mijn vrouw en ik om te slapen. Er was niets anders in de voorbereiding van deze in vergelijking met de voorbereiding van andere MAD apparaten die ik heb gedaan in het verleden. Ik verzamelde de gebruikelijke instrumenten die nodig zijn voor de montage.

Een pot die ik kan gebruiken om water te koken, een lege kom om het water in een kom met ijswater, een schuimspaan uit de pan, en mijn mobiele telefoon giet om bij te houden hoe lang het in het water en mijn mond is geweest te houden.

Ik kookte het water, en vervolgens goot het in de lege kom. Ik moet de inrichting in het hete water dompelen langer dan de meeste andere die ik heb gebruikt, een totaal van 5 tot 10 minuten.

Ik nam het uit met de schuimspaan uit de pan en laat het iets afkoelen en plaatste het in mijn mond, stak mijn kaak, en beet stevig omlaag, zodat het zich zou vormen voor mijn unieke tandheelkundige structuur.

Na bijten, nam ik het uit mijn mond en vervolgens ondergedompeld in het ijs water dus het zou verharden. Nu moet ik allemaal worden ingesteld en klaar voor de nacht, heb ik het terug in mijn mond een laatste keer om ervoor te zorgen dat het was comfortabel en het was. Vervolgens was om het hele proces opnieuw te doen voor mijn vrouw.

Initial Reaction

Ik vond het comfortabel in mijn mond. Er was niet een groot aantal instellingen om te gaan met of een lange set up proces, wat leuk was. Het was net zo snel van een opstelling als een MAD-apparaat kan zijn.

Het voelde niet opdringerig of te groot voor mij om te gebruiken tijdens de nacht. Mijn vrouw overeengekomen en we voelden beiden was het een mooi product. Dusverre geen minpunten nog helemaal.

Ik gebruikte ook de AirSnore daalt voor het slapengaan. Ik plaatste de druppels op mijn borst, om mijn nek en onder mijn neus. Dit zou moeten helpen om te ontspannen en geef me een echte duidelijke ademhaling passage voor mijn neus. Bedtijd.

Goedemorgen

Toen ik wakker werd de volgende ochtend ik voelde rustte. Dit betekent meestal sliep ik snurken gratis. Mijn vrouw zei dat ze had geen lawaai van mijn kant van het bed, en ik antwoordde haar met dezelfde waarneming. Ik heb wakker met een beetje pijn in mijn kaak, maar dit was normaal voor een nieuw apparaat.

Meestal verdwijnt na enige tijd als je gezichtsspieren en kaak te wennen aan wat je draagt. Ik had een lichte kwijlen ook, ik verwacht dit om beter te worden zoals ik het apparaat droeg steeds meer tijd. Ik vond de AirSnore daalt en ze maakte me meer ontspannen. Ik vond ook mijn neus voelde duidelijker en gemakkelijker om te ademen.

Sterke punten

 • Werd wakker verfrist, en geen snurken voor zowel mijn vrouw en I.
 • Grote lucht gat in het midden zorgt voor de mond ademen. Leuk om te hebben wanneer ik word gedwongen om te ademen door mijn mond als gevolg van allergieën.
 • AirSnore daalt. Een dubbele aanpak die was leuk om uit te proberen. Hield mijn neusholte gevoel duidelijk.
 • 60-dagen geld terug garantie. 2 maanden de tijd om te testen is een mooie lange tijd om te overwegen als je het wilt houden of niet.
 • Uitstekende prijs voor wat je krijgt.

Zwakke punten

 • Snurkers die kronen, caps, kunstgebitten, bruggen en implantaten kan het apparaat niet dragen. De manier waarop het grip op uw tanden onbruikbaar maken voor deze mensen.
 • Niet FDA gewist.
 • Er zijn geen specifieke aanpassingen aan fine-tunen het. Eigenlijk gewoon een basic MAD-apparaat.
 • Had een aantal initiële kaak pijn en kwijlen.

pricing

De prijs hiervoor is een goed jaar voor wat je krijgt. Er is gratis verzending voor Amerikaanse en Britse klanten, die het nog meer verleidelijk maakt. Gebruikers buiten deze landen moeten $ 9 betalen voor de scheepvaart. Het mondstuk zelf kost $ 49,95, en de AirSnore daalt alleen kost $ 59,95.

Dat lijkt misschien duur, maar als u het mondstuk in combinatie met de AirSnore kopen Drops de prijs is $ 89,95. Je uiteindelijk bespaart $ 39,69 kopen ze samen in plaats van afzonderlijk.

Er zijn ook een aantal echt goede deals op de site, zoals koopt twee krijgen een gratis, en zelfs kopen drie en krijgt drie gratis! Wat zorgt voor ongelooflijke waarde als uitgesplitst naar een prijs per eenheid.

[Ept id = “556”]

eindconclusie

Het product is een mooi MAD-apparaat. Op zichzelf is het een goede beginner product – het heeft een lage prijs, een goede garantie en heeft geen ingewikkelde installatie hebben. De extra bonus van de AirSnore druppels maakt het uniek te maken en echt duwt het over de rand voor mij.

Dit is een bonus die ik nooit eerder hebben gezien, of sinds. Ik had geen snurken het gebruik ervan, en ook niet mijn vrouw. Met behulp van de druppels voelde ik me ontspannen, en mijn neusholte voelde duidelijker en makkelijker te nemen in zuurstof.

Ik had enkele aanvankelijke pijn in mijn kaak evenals enkele kwijlen, maar beide van die verdwenen na enige tijd.

Ik persoonlijk hield van het product en het unieke karakter ervan. Ik zou dit zeker voor beginners en snurkers die meer ervaring hebben met MAD-apparaten.

De druppels maken het tot een unieke aankoop die ik denk dat iedereen zal blij mee zijn.

klik hier om AirSnore te kopen van de officiële website »

95/100 : by 173 users
AirSnore Review
FLASH SALE 20% OFF »