Airsnore Review: ne le Mikrofon – Best Anti-smrčanje Ustniki

Home » Review » AirSnore » Airsnore Review: ne le Mikrofon – Best Anti-smrčanje Ustniki

Last Updated on

Airsnore je edinstven izdelek, ki pride v edinstvenem paketu. Za začetek, je MAD (mandibularni Napredovanje Device) v svojem jedru zasnovan tako, da ima spodnjo čeljust naprej za preprečevanje smrčanja.

Vendar pa je več kot samo ustnik.

Podjetje ponuja tudi Airsnore kapljice, ki se uporabljajo za pospraviti blokirana nosove, da bi lažje dihanje kot alternativni pristop k smrčanje.

airsnore-izdelek

Kdo je za Airsnore?

Airsnore trži podjetje, imenovano Bauer Prehrana, ampak podjetje, ki v resnici ga proizvaja se imenuje Wolfson Berg Limited temelji iz Cipra.

Družba prodaja široko paleto zdravjem povezanih izdelkov in je bila v poslovnih za več kot 10 let.

Ena od njihovih najbolj priljubljenih linijo izdelkov so dodatki.

Objekti, ki proizvajajo svoje izdelke so FDA odobrila; vendar pa Airsnore sama ni FDA izbil.

Malce zmede, ne pa tudi velik razlog za skrb.

Imel sem vero v podjetju, saj je imel tako dolgo življenjsko dobo je.

Zakaj je Airsnore drugačen?

airsnore-spanje-relief-drop-combo-sestavine-pregled

Smrčanje nastane zaradi vibracij tkiva je Airsnore deluje z razširitvijo čeljust naprej in širijo dihalne poti v grlu.

To preprečuje vibracije in povečuje vnos kisika med spanjem.

Temeljna oblika je konceptualno kot druge Mads, ampak tisto, kar je izkazale je možnost za nakup Airsnore pade.

V Airsnore kapljice so sestavljene iz posebnih sestavin, ki jih pomirja in antiseptične lastnosti, da pomagajo lajšanje hladno podobni simptomi in zamašen nos.

Sestavine so sestavljena iz petih glavnih eteričnih olj.

 1. Lavendulaangustifolia Flower Oil. To olje se pridobiva iz rastline sivke, ki se lahko pogosto najdemo na jugu Francije. Uporablja se kot de-stresorju, zaradi česar spanje lažje in bolj udobno. Znano je, da je učinkovit benzodiazepini, zdravilo, ki se uporablja, da bi nekdo zaspi.
 2. Eucalyptus globulus Leaf Oil. To olje se pridobiva iz evkaliptusa drevesa, ki jih lahko najdemo v Avstraliji. To eterično olje ima številne koristi za zdravje, zaradi česar je ena izmed najbolj priljubljenih olj na trgu. Eucalyptol, ki je glavna sestavina olja, ustvarja mehko blagodejno za pomoč nekdo zaspal. Uporablja se tudi za pomoč pospraviti okužbe dihal, sinusov okužbe, lajšanje simptomov astme ter zmanjša bolečine in vnetje dihal sluznice.
 3. Menthapiperita Leaf Oil. To olje se pridobiva iz rastline poprove mete, ki jih lahko najdemo v Severni Ameriki in Evropi. Običajno imenujemo eterično olje poprove mete, to pomaga lajšanje slabosti in pomirja živce.
 4. Helianthus Annus sončnično olje. To olje se pridobiva iz sončničnih semen, ki jih lahko najdemo v Severni Ameriki. To ima zdravilno vrednost in je vir triptofana, ki pomaga lajšanje nespečnosti in blage depresije.
 5. Pinussylvestris Leae To olje se pridobiva iz iglic v Scot smreka in je na voljo po vsem svetu. To je drugo olje, ki pomaga pri lajšanju nespečnosti. Hlapi od olja je pomirja in osvežilna tista, ki zagotavlja tudi trdno noč spanja.

Moja osebna izkušnja

img_3808

To je bila skupna zavrite in postavitev ugriz za Airsnore, da sem opravil veliko krat prej za druge MAD naprav. Vrenja in ugriz postopek omogoča, da naprava meri se prilegajo moji čeljusti strukturo, zaradi česar je bolj udobno in učinkovito.

Za namestitev naprave, bi morali uporabiti pot, da zavre vodo, prazno posodo za prelijemo z vročo vodo v, skledo napolnjeno z ledeno vodo, ko mi je ustrezal mojim ustom, žlico za uporabo za objavo v in iz vode, in nekaj slediti času.

Po vrelo vodo, sem potopljena v Airsnore za 5 do 10 minut, kar je več kot sem normalno delati za druge vrenja in bite ustnikov.

Ko vre, sem ga položil v usta, razširiti svoj čeljust ugriznil navzdol dovolj močno, da se potopi zobe v materialu, ki pa ni tako težko, kot ugriz vse skozi. To je ključni del, ki bi bila primerna proizvod na moj edinstveno čeljusti strukturo. Po tem smo ga odstranili in ga postavi v notranjosti ledene vode, da bi se spet strdi.

Potem ko jo dajete v mojih ustih sem mislil, da je udobno, in je bilo enostavno set up. Ni bilo nobenih dodatnih nastavitev moram ukvarjati z ali katere koli napredne nastavitve potrebno, ki je lepo sprememba tempa. Ustnik sam ne počuti invazivni ali vsiljivi in ​​do zdaj ni bilo nobenih negativnih iz samega izdelka.

Prav tako se uporablja Airsnore kapljice pred spanjem. Včasih sem nekaj kapljic okoli vratu, pod nosom in na prsih. Te kapljice so zelo močna, tako da boste želeli, da poskrbite, da ne pretiravajte pri njihovi uporabi. Le nekaj kapljic v vsakem mestu bo dovolj.

prva noč

Uporaba je za prvo noč, sem se počutil dobro spočiti, kar pomeni, da je imel noč spanja. Moja čeljust je nekoliko boleče, ko sem se zbudil, ampak to je povsem normalno, če uporabljate novo napravo prvič. Nisem bil preveč skrbelo to, ponavadi je to mine po določenem času, kot mojih obraznih mišic in čeljusti dobi navajeni na novo napravo. V Airsnore kapljice so bili uspešni tudi kot sem se počutil bolj sproščeno, ko jih uporabljate. Moj nos je bilo jasno in sem ugotovil, da lažje diha preveč. Veselil sem do konca tega sojenja.

Zdaj je čas, da vprašati svojo ženo, kako prvo noč odšel. Običajno ostane kasneje kot jaz, tako da ponavadi sem spal kar nekaj časa, preden se je odločil, da gredo v posteljo. Potrdila je, da je ni slišal nobenega smrčanje od mene, dokler je šla spat, kar je super, ker ko sem jo smrči prav tako težje za njo, da zaspi.

Nato sem očistil ustnik, preden jo shranite na dan. Jaz ponavadi čisto moje ustnikov z milom in vodo, ki je hitro čiščenje, nato pa pustite, da se posuši, preden ga da v primeru za ta dan.

Preostali del sojenja

Na drugi noči, sem že opazil, bolečine so mu nekoliko kar je pomenilo, moja usta so navajenost na Airsnore več.

Zaspal sem hitro s pomočjo Airdrops in dve noči zapored moja žena potrdila, da ni slišal nobenega smrčanje od mene. Bil sem resnično veselimo konca mojega dvotedenski preizkus s tem izdelkom.

Za preostali del trajanja sojenja, sem imel pozitivne rezultate. Dnevno bi občutljivost pregnale počasi, dokler ni bolečina sploh proti koncu sojenja.

Jaz še vedno uporabite kapljice za celotno obdobje in iskreno je treba povedati, da sem užival to nekaj malega ekstra, da mi pomaga spati vsak večer. Po dveh tednih sem lahko z gotovostjo reči Airsnore je učinkovit anti-smrčanje rešitev, ki mi je dal dolgoročne rezultate.

Pozitivnih in negativnih

Ne ustnik je idealna, in vsi imajo svoje prednosti in slabosti.

Čeprav sem imel pozitivne rezultate, je pomembno pregledati pozitivne in negativne na Airsnore pred nakupom.

pozitivi

 • Ne smrčanje in zbudil občutek osveži in polni energije.
 • Edinstvena Airsnore pade mi pomaga boljši spanec in se hranijo nos jasno. Zelo lepo ekstra bonus za uporabo ponoči.
 • Zračna luknja v središču ustnik, ki omogoča dihanje usta. To je velik plus za takrat, ko je moj nos zamašen in sem prisiljena dihati skozi moja usta.
 • Ugodna cena za proizvode.
 • Tam je dolgo denar nazaj garancije 60 dni. To je dovolj časa, da je test in se odloči, če želite, da ostane.

Negativne

 • Žal pa ni mogoče s snorers, ki imajo kape, kron, zobne proteze, mostove ali vsadki uporabljajo. Pot ga zgrabi in drži na zobe, da je neuporaben za tiste, ki imajo te zobne pogoji.
 • Naprava se ne FDA izbil; Vendar pa se je v FDA očiščeno objekta.
 • Pri uporabi naprave na prvi, skupaj z nekaj slinjenje je bilo nekaj čeljust bolečine.
 • Osnovna MAD naprava, brez prilagoditve meri aparat ustreza še bolj.

Nekateri Ocene od dejanskih stranke

Obstaja kar nekaj Airsnore pregledi na spletu, in večina, da sem naletel na pozitiven. Nekateri recenzenti storil, ko ga uporabljate omenjam njihove čeljusti bolečine; Vendar, to je bilo pričakovati, ko uporabljate napravo MAD prvič.

“Sem končal dobili mojega moža Airsnore ker ga je pa moj spanec njegovo smrčanje ni le prizadeta kot dobro. Moram reči, da sem zelo zadovoljen z nakupom. Ne samo, da je spanje boljše in boljše počutje zjutraj, tako da sem jaz! “- Jennifer Miller

“Moje smrčanje je padel na tla in zelo malo, saj bi ta nakup. Jaz sem zelo zadovoljna z njo, in bi jo zelo priporočam. “- Mark Jacobs

“Sem bil z uporabo tega izdelka za več kot leto dni, in jaz ne bi mogla biti srečnejša. Sprva so bili moji zobje in čeljust boli in sem skoraj obupala, vendar sem zaljubljen v njo. Čez nekaj časa je bila bolečina odšel in ustnik je bil še vedno čustveno. Zdaj lahko spal v isti sobi z mojo ženo, ta stvar obudilo najin zakon! “- John Adams

“Konec moje smrčanje je neprecenljivo, in ne morem priporočiti to dovolj. Ko se navadiš na to, da je vredno. Moje smrčanje je izginil, in moje življenje je bolje. “- Craig Herths

Kaj pa cena?

Cena Airsnore je dobro za to, kar ste prejeli. Kupci po vsem svetu pogoje za brezplačno dostavo, zaradi česar je še boljšo ponudbo.

Airsnore sama stane 49,95 $ , in Airsnore kapljice, ki jih sami stane $ 59.95 .

Kupuje skupaj, pa je resnično stroškovno učinkovito rešitev. Cena naprave in kapljic kombinirano je 89,95 $ , ki prihaja na bilančno prihrankov $ 39.69 .

Spletna stran proizvajalci ima nekaj odličnih obravnava na voljo tudi, kot je nakup dva in dobili eno prosto, in celo toliko, kot nakup tri in dobili tri prosta.

Pri izračunu stroškov na enoto na to, se izkaže, da je to lahko sploh ukvarjajo.

AIRSNORE™ MOUTHPIECE
$49.95
Retail: $52.73
Savings: $2.78
buy at the official website »
AIRSNORE™ COMBO
$89.95
Retail: $118.73
Savings: $28.78
buy at the official website »
AIRSNORE™ DROPS
$59.95
Retail: $65.93
Savings: $5.98
buy at the official website »

Zaključek

Airsnore je dostojno MAD napravo.

Samo po sebi, da naredi za lepo začetnike ali vstop ravni ustnik.

Cena je nizka, garancija je dolga, in ni težko nastavitev potrebna.

Vrednost sem našel v izdelku je ekstra bonus za Airsnore pade. To, kar je edinstveno v primerjavi z drugimi samostojnih izdelkov.

Kapljice me sproščeno in zjasnilo moje nosne dihalne poti v celoti, sem čutil, da je lažje splošno dihati.

Sem imel nekaj bolečine v prvih nekaj dni nošenja izdelek, vendar je proti koncu sojenja, ki se je bolečina popolnoma izginila.

Jaz bi v celoti priporočam Airsnore za vsakogar, ki želi, da preizkusite preprost vstop ravni MAD naprave v kombinaciji z edinstvenost Airsnore pade.

Da bi AirSnore iz uradne spletne strani »

72/100 : by 216 users
AirSnore Review
FLASH SALE 20% OFF »