Airsnore Review: Niet alleen een mondstuk – Best Anti-Snurken mondstukken

Home » Review » AirSnore » Airsnore Review: Niet alleen een mondstuk – Best Anti-Snurken mondstukken

Last Updated on

De Airsnore is een uniek product dat wordt geleverd in een unieke bundel. Om te beginnen is MAD (onderkaakvooruitbrengmethode Device) in de kern ontworpen om uw onderkaak naar voren ingedrukt om snurken te voorkomen.

Echter, er is meer dan alleen een mondstuk.

Het bedrijf biedt ook Airsnore druppels, die worden gebruikt voor het opruimen van geblokkeerde neus ademhalen gemakkelijker te maken als een alternatieve benadering van snurken.

airsnore-product

Wie zit er achter de Airsnore?

De Airsnore wordt op de markt gebracht door een bedrijf genaamd Bauer Nutrition, maar het bedrijf dat in feite produceert is vernoemd Wolfson Berg Limited gebaseerd uit Cyprus.

Het bedrijf verkoopt een breed scala aan gezondheid gerelateerde producten en is in het bedrijfsleven voor meer dan 10 jaar.

Een van hun meest populaire lijn van producten zijn supplementen.

De faciliteiten die hun producten te vervaardigen zijn goedgekeurd door de FDA; Echter, de Airsnore zelf is niet FDA goedgekeurd.

Een beetje verwarring, maar niet een grote reden tot bezorgdheid.

Ik had vertrouwen in het bedrijf, omdat het zo’n lange levensduur hebben.

Waarom is de Airsnore anders?

airsnore-slaap-relief-drop-combo-ingrediënten-review

Snurken optreedt als gevolg van trillingen weefsel, de Airsnore werkt door uitbreiding van de kaak naar voren en verbreding van de luchtweg achter in de keel.

Dit voorkomt dat de trillingen en verhoogt de zuurstofopname tijdens het slapen.

Het fundamentele ontwerp is conceptueel net als andere MADs, maar wat maakt het opvalt is de mogelijkheid om te kopen van de Airsnore daalt.

De Airsnore druppels zijn gemaakt van speciale ingrediënten die kalmerende en antiseptische eigenschappen om te helpen verlichten koude-achtige symptomen en verstopte neus te hebben.

De ingrediënten bestaan ​​uit vijf essentiële oliën.

 1. Lavendulaangustifolia Flower Oil. Deze olie wordt gewonnen uit de lavendel plant die vaak kan worden gevonden in het zuiden van Frankrijk. Het wordt gebruikt als een de-stressor, waardoor slapen gemakkelijker en comfortabeler. Het is bekend om een effectieve benzodiazepine, een geneesmiddel dat wordt gebruikt om iemand te helpen in slaap te vallen.
 2. Eucalyptus Globulus Leaf Oil. Deze olie wordt gewonnen uit de eucalyptusboom die kan worden gevonden in Australië. Deze essentiële olie heeft een breed scala van voordelen voor de gezondheid, waardoor het een van de meest populaire oliën op de markt. Eucalyptol dat is het belangrijkste ingrediënt van de olie, zorgt voor een zachte kalmerend effect om iemand te helpen in slaap te vallen. Het wordt ook gebruikt om te helpen opruimen van infecties van de luchtwegen, infecties van de sinussen, verlichten astmasymptomen en het verminderen van pijn en ontsteking van de luchtwegen slijmvliezen.
 3. Menthapiperita Leaf Oil. Deze olie wordt gewonnen uit de pepermunt plant die kan worden gevonden in Noord-Amerika of Europa. Algemeen genoemd pepermuntolie, dit helpt tegen misselijkheid en helpt om de zenuwen te kalmeren.
 4. Helianthus Annus Zonnebloemolie. Deze olie wordt gewonnen uit zonnebloempitten die kan worden gevonden in Noord-Amerika. Dit heeft medicinale waarde en is een bron van tryptofaan, dat helpt tegen slapeloosheid en milde depressie.
 5. Pinussylvestris leae Deze olie wordt gewonnen uit naalden de Schot pijnboom’s en kan worden gevonden over de hele wereld. Het is een andere olie die helpt verlichten slapeloosheid. De damp uit de olie is een verzachtende en verfrissende een die ook zorgt voor een solide nachtrust.

Mijn persoonlijke ervaring

img_3808

Dit was een gemeenschappelijke kook en beet setup voor de Airsnore dat ik al vele malen eerder hebben gedaan voor andere MAD apparaten. De kook en beet procedure kan het apparaat om aangepaste passen zich aan mijn kaak structuur, waardoor het comfortabeler en effectiever maakt.

Om het apparaat te passen, zou ik een pot te gebruiken om water te koken, een lege kom naar het warme water giet het in een kom gevuld met ijs water voor nadat ik steek hem in mijn mond, een lepel te gebruiken voor het plaatsen van het in en uit het water, en iets te houden van de tijd bij te houden.

Na het koken van water, I ondergedompeld de Airsnore 5 tot 10 minuten die langer dan ik normaal voor andere kook en beet mondstukken doen.

Na het koken, ik plaatste het in mijn mond, stak mijn kaak en beet hard genoeg om mijn tanden in het materiaal, maar niet zo hard als te bijten helemaal door. Dit is het belangrijkste onderdeel, dat het product zou passen bij mijn unieke kaak structuur. Daarna ik verwijderd en geplaatst in het ijswater zodat het opnieuw kan uitharden.

Na het plaatsen van het in mijn mond Ik dacht dat het was comfortabel, en het was een gemakkelijke set-up. Er waren geen extra instellingen die ik nodig had om te knoeien met of geavanceerde instellingen nodig, die leuke afwisseling van tempo was. Het mondstuk zelf niet invasieve of opdringerig voelen en tot nu toe waren er geen minpunten van het product zelf.

Ik heb ook de Airsnore daalt voor het slapen gaan. Ik gebruikte een paar druppels rond mijn nek, onder mijn neus en op mijn borst. Deze druppels zijn zeer krachtig, dus je wilt er zeker niet te overdrijven bij het gebruik daarvan. Slechts een paar druppels op elke locatie voldoende zal zijn.

Eerste nacht

Met behulp van het voor de eerste nacht, voelde ik me goed uitgerust wat betekent dat ik had een goede nachtrust. Mijn kaak was enigszins pijnlijke toen ik wakker werd, maar dit is heel normaal bij het gebruik van een nieuw apparaat voor de eerste keer. Ik was niet al te bezorgd over dit, dit meestal verdwijnt na een bepaalde tijd als mijn gezichtsspieren en kaak raakt gewend aan het nieuwe apparaat. De Airsnore druppels waren ook succesvol als ik voelde meer ontspannen na het gebruik ervan. Mijn neus was duidelijker en ik vond het gemakkelijker om te ademen. Ik kijk ernaar uit om de rest van deze proef.

Nu was het tijd om mijn vrouw te vragen hoe de eerste nacht ging. Normaal gesproken blijft ze later dan ik, dus meestal heb ik slapen voor een tijdje voordat ze besluit om naar bed te gaan. Ze bevestigde dat ze geen snurken van mij hoorde totdat ze ging slapen, dat is geweldig, want als ik snurk het ook maakt het moeilijker voor haar om in slaap te vallen.

Vervolgens heb ik schoongemaakt het mondstuk voordat u deze gedurende de dag. Ik normaal mijn mondstukken reinigen met zeep en water, dat is een snelle reiniging, en laat het vervolgens aan de lucht drogen voordat u hem in het geval voor de dag.

De rest van de proef

Op de tweede avond, heb ik al gemerkt dat de pijn was weg iets wat betekende dat mijn mond werd steeds gebruikt om de Airsnore gegaan.

Ik viel in slaap snel met de hulp van de luchtlandingen en voor twee nachten op rij mijn vrouw bevestigde ze hoorde geen snurken van mij. Ik was erg uit naar de rest van mijn proefperiode van twee weken met dit product.

Voor de rest van de duur van mijn studie had ik positieve resultaten. Dagelijks de pijn zou langzaam verdwijnen, totdat er geen pijn helemaal aan het einde van mijn studie.

Ik bleef de druppels te gebruiken voor de gehele periode en ik moet eerlijk zeggen dat ik heb genoten van dit iets extra’s om me te helpen slapen elke nacht. Na twee weken, kan ik gerust zeggen de Airsnore is een effectieve anti-snurken oplossing die me op lange termijn resultaten gaf.

Positieve en negatieve punten

Geen mondstuk is perfect, en ze hebben allemaal hun voor- en nadelen.

Hoewel ik positieve resultaten had het belangrijk is om de positieve en negatieve punten van de Airsnore bekijken alvorens een aankoop.

positieven

 • Geen snurken en wakker fris en energiek.
 • Unieke Airsnore druppels helpen me beter slapen en hield mijn neus duidelijk. Een zeer mooie extra bonus te gebruiken ‘s nachts.
 • Luchtgat in het midden van het mondstuk die zorgt voor de mond ademen. Dit is een groot pluspunt voor wanneer mijn neus wordt geblokkeerd en ik word gedwongen om te ademen door mijn mond.
 • Grote prijs voor de producten.
 • Er is een lang geld-terug garantie van 60 dagen. Dit is genoeg tijd om het te testen en beslissen of u wilt bewaren.

minpunten

 • Helaas kan het niet worden gebruikt door snurkers die caps, kronen, gebitten, bruggen en implantaten. De manier waarop het grijpt en houdt op de tanden onbruikbaar maken voor mensen met deze tandheelkundige voorwaarden.
 • Het apparaat is niet FDA goedgekeurd; Echter, het is gemaakt in een FDA goedgekeurde faciliteit.
 • Er was een kaak pijn als het apparaat eerst, samen met enkele kwijlen.
 • Basic MAD-apparaat, geen aanpassingen op maat past het apparaat nog meer.

Sommige gasten van de werkelijke Klanten

Er zijn nogal wat Airsnore reviews online, en de meeste die ik ben tegengekomen zijn positief. Sommige recensenten meldden hun kaak pijn bij het gebruik ervan; maar dit is te verwachten wanneer u gebruik maakt van een MAD-apparaat voor de eerste keer.

“Ik kreeg uiteindelijk mijn man de Airsnore omdat zijn snurken niet alleen beïnvloed hem, maar mijn slaap ook. Ik moet zeggen dat ik ontzettend blij met de aankoop. Niet alleen is hij slaapt beter en beter in de ochtend het gevoel, dat ben ik!”- Jennifer Miller

“Mijn snurken is gedaald nogal een beetje omdat het maken van deze aankoop. Ik ben heel erg blij mee, en zou het iedereen aanraden.”- Mark Jacobs

“Ik heb met behulp van dit product voor meer dan een jaar nu, en ik kon niet gelukkiger zijn. In eerste instantie mijn tanden en kaak waren pijnlijk en ik gaf bijna op, maar ik eraan vast. Na een tijdje werd de pijn verdwenen en het mondstuk was nog affectieve. Ik kan nu slapen in dezelfde kamer met mijn vrouw, dit ding opnieuw aangewakkerd ons huwelijk!”- John Adams

“Het beëindigen van mijn snurken is van onschatbare waarde geweest, en ik kan niet genoeg aanbevelen. Nadat je went er wel aan, het is de moeite waard. Mijn snurken is gegaan, en mijn leven is beter.”- Craig Herths

Hoe over de prijs?

De prijs van de Airsnore is goed voor wat je krijgt. Klanten over de hele wereld komen in aanmerking voor gratis verzending, die het een nog betere deal maakt.

De Airsnore door zelf kost $ 49,95 , en de Airsnore daalt door zelf kost $ 59,95 .

Ze samen te kopen, echter, is een echte kosteneffectieve oplossing. De prijs van het apparaat en de druppels in combinatie is $ 89,95 , wat neerkomt op een totale besparing van $ 39,69 .

De website van de fabrikant heeft een aantal uitstekende deals ook beschikbaar, zoals het kopen van twee en het krijgen van een gratis, en zelfs zo veel als het kopen van drie en het krijgen van drie gratis.

Bij de berekening van de kosten per eenheid in de volgende, ze blijken te zijn een enorme deal.

AIRSNORE™ MOUTHPIECE
$49.95
Retail: $52.73
Savings: $2.78
buy at the official website »
AIRSNORE™ COMBO
$89.95
Retail: $118.73
Savings: $28.78
buy at the official website »
AIRSNORE™ DROPS
$59.95
Retail: $65.93
Savings: $5.98
buy at the official website »

Conclusie

De Airsnore is een fatsoenlijke MAD-apparaat.

Op zichzelf, het maakt voor een mooie beginner of instap mondstuk.

De prijs is laag, de garantie is lang, en er is geen moeilijke installatie vereist.

De waarde vond ik in het product is de extra bonus van de Airsnore daalt. Dit maakt het uniek in vergelijking met andere standalone producten.

De druppels ontspande me en opgeruimd mijn luchtwegen van de neus helemaal, ik vond het gemakkelijker om de algehele ademen.

Ik had wel wat pijn voor de eerste paar dagen het dragen van het product, maar tegen het einde van mijn beproeving die pijn volledig was verdwenen.

Ik zou de Airsnore volledig aanbevelen voor iedereen die wil een gemakkelijke instap MAD toestel gecombineerd met het unieke karakter van de Airsnore daalt proberen.

Bestel AirSnore uit de officiële website »

59/100 : by 120 users
AirSnore Review
FLASH SALE 20% OFF »