Airsnore Review: nu numai un muștiuc – Cel mai bun Anti-sforăitului Mustiuc

Home » Review » AirSnore » Airsnore Review: nu numai un muștiuc – Cel mai bun Anti-sforăitului Mustiuc

Last Updated on

Airsnore este un produs unic , care vine într – un pachet unic. Pentru a începe cu, este MAD (mandibular Advancement dispozitiv) în centrul său proiectat să dețină maxilarul inferior înainte pentru a preveni sforăit.

Cu toate acestea, există mai mult decât un purtător de cuvânt.

Compania oferă, de asemenea, Airsnore picături, care sunt folosite pentru a clarifica nasul blocate pentru a face mai ușor de respirație ca o abordare alternativă la sforăit.

airsnore-produs

Cine se află în spatele Airsnore?

Airsnore este comercializat de o companie numita Bauer Nutrition, dar compania pe care, de fapt, produce este numit Wolfson Berg Limited bazat din Cipru.

Compania vinde o mare varietate de produse legate de sănătate și a fost în afaceri pentru mai mult de 10 de ani.

Una dintre cele mai populare linia lor de produse sunt suplimente.

Facilitățile care produc produsele lor sunt aprobate de FDA; Cu toate acestea, Airsnore în sine nu este eliminat FDA.

Un pic de confuzie, dar nu un motiv mare de îngrijorare.

Am avut încredere în companie, deoarece a avut o astfel de durată de viață lungă.

De ce este Airsnore diferit?

airsnore-somn-relief-drop-Combo-ingrediente-recenzie

Sforăitul apare din cauza vibrațiilor țesutului, Airsnore funcționează prin extinderea maxilarului înainte și lărgirea căii aeriene în partea din spate a gâtului.

Acest lucru previne vibrațiile și crește aportul de oxigen în timpul somnului.

Design-ul fundamental este conceptual ca și alte MADS, dar ceea ce o face să iasă în evidență este opțiunea de a cumpăra Airsnore picături.

Picăturile Airsnore sunt formate din ingrediente speciale, care au proprietăți calmante și antiseptice pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor de tip guturai și congestie nazală.

Ingredientele sunt formate din cinci uleiuri esențiale principale.

 1. Lavendulaangustifolia ulei de flori. Acest ulei este extras din planta de lavanda care poate fi găsit în mod obișnuit în sudul Franței. Este folosit ca de-stresor, făcând astfel somnul mai ușor și mai confortabil. Este cunoscut a fi un benzodiazepină eficient, un medicament care este folosit pentru a ajuta pe cineva adormi.
 2. Frunze de eucalipt , ulei. Acest ulei este extras din arborele de eucalipt , care pot fi găsite în Australia. Acest ulei esential are o mare varietate de beneficii pentru sanatate, fiind unul dintre cele mai populare uleiuri de pe piata. Eucaliptol , care este ingredientul principal al uleiului, creează un efect liniștitor moale pentru a ajuta pe cineva adormi. Este , de asemenea , utilizat pentru a ajuta la tratamentul infecțiilor respiratorii, infecții ale sinusurilor, a atenua simptomele astmului, si de a reduce durerea și inflamarea membranelor mucoase ale tractului respirator.
 3. Menthapiperita frunze de ulei. Acest ulei este extras din planta de mentă , care pot fi găsite în America de Nord sau Europa. Frecvent numit ulei de mentă, acest lucru ajută la ameliorarea greață și ajută la calmarea nervilor.
 4. Helianthus annus Ulei de floarea soarelui de semințe. Acest ulei este extras din semințe de floarea soarelui , care pot fi găsite în America de Nord. Acest lucru are o valoare medicinală și este o sursă de triptofan, care ajuta la ameliorarea insomnie si depresie usoara.
 5. Pinussylvestris Leae Acest ulei este extras din ace pini arborelui Scot și pot fi găsite peste tot în lume. Acesta este un alt ulei care ajuta la atenuarea insomnie. Vaporii de ulei este unul liniștitor și revigorant , care oferă , de asemenea , o noapte solidă de somn.

Experiența mea personală

img_3808

Aceasta a fost o fierbere comună și configurare muscatura pentru Airsnore pe care l-am făcut de multe ori înainte de alte dispozitive MAD. Procedura se fierbe si musca permite dispozitivului să se potrivească personalizat la structura mea maxilarului, ceea ce face mai confortabil si eficient.

Pentru a se potrivi dispozitivului, ar trebui să folosească un vas pentru a fierbe apa, un bol gol pentru a se toarnă apă fierbinte într-un vas umplut cu apă cu gheață pentru după ce l-am potrivi la gura mea, o lingura de a utiliza pentru plasarea acesteia și din apă, și ceva pentru a ține evidența timpului.

După fierberea apei, am scufundat Airsnore timp de 5 până la 10 minute, care este mai mult decât mine în mod normal pentru alte fierbe si musca mouthpieces.

După fierbere, l-am pus în gura mea, a extins maxilarul meu și mușcat destul de greu să se afunde dinții în materialul, dar nu atât de greu încât să muște tot drumul prin. Aceasta este partea cheie care s-ar potrivi produsul la structura mea maxilarului unic. După aceea, am scos și pus-o în interiorul apă cu gheață astfel încât s-ar putea intari din nou.

Dupa plasarea in gura mea am crezut că a fost confortabil, și a fost un set ușor în sus. Nu au existat setări suplimentare am nevoie pentru a juca și cu orice setare avansată care a fost nevoie de o schimbare de ritm frumos. Piesa pentru gură în sine nu a simțit invazive sau intruziv și până în prezent nu au existat negative din produsul în sine.

De asemenea, am folosit Airsnore picături înainte de a merge la culcare. Am folosit câteva picături în jurul gâtului meu, sub nasul meu și pe piept. Aceste picaturi sunt foarte puternice, astfel încât să doriți să vă asigurați să nu exagerați în utilizarea lor. Doar câteva picături în fiecare locație va fi suficientă.

Prima noapte

Folosindu-l pentru prima noapte, m-am simtit bine odihnit, ceea ce înseamnă că a avut o noapte bună de somn. maxilarul meu a fost ușor inflamat când m-am trezit, dar acest lucru este în întregime normală atunci când se utilizează un nou dispozitiv pentru prima dată. Nu a fost prea îngrijorat de acest lucru, de obicei, aceste simptome dispar după o anumită perioadă de timp, ca muschii fetei si maxilarului devine obisnuit cu noul aparat. Picăturile Airsnore au fost, de asemenea, de succes ca m-am simțit mai relaxat după utilizarea lor. Nasul meu a fost mai clară și am găsit-o mai ușor de a respira prea. Am fost așteaptă cu nerăbdare să restul acestui proces.

Acum era timpul să întreb soția mea cum a decurs prima noapte. În mod normal, ea stă mai târziu decât mine, așa că, de obicei, am dormit destul de mult timp înainte de a decide să meargă la culcare. Ea a confirmat că ea nu a auzit nici un sforăit de la mine până sa dus la culcare, care este mare pentru că atunci când am sforăie, de asemenea, o face mai greu pentru ea să adormi.

Apoi am curățat piesa bucală înainte de al depozita pentru a doua zi. Am curat în mod normal, portavoci mele cu apă și săpun, care este o curățare rapidă, și apoi lăsați-l să se usuce la aer înainte de al introduce în cazul pentru a doua zi.

Restul procesului

În a doua noapte, am observat deja durerea a dispărut ușor ceea ce a însemnat gura mea a devenit obișnuit cu Airsnore.

Am adormit repede cu ajutorul airdrops și pentru două nopți la rând soția mea a confirmat că nu am auzit nici un sforăit de la mine. Am fost într-adevăr așteaptă cu nerăbdare să restul meu de probă de două săptămâni cu acest produs.

Pentru restul duratei procesului meu, am avut rezultate pozitive. Zilnic durerea ar disipa încet, până când nu a existat nici o durere, la toate spre sfârșitul procesului meu.

Am continuat să folosească picături pentru întreaga perioadă și eu sincer trebuie să spun că am bucurat de acest mic ceva în plus să mă ajute să dormi în fiecare noapte. După două săptămâni, pot spune cu încredere Airsnore este o soluție eficientă anti-sforăit, care mi-a dat rezultate pe termen lung.

Și negativele Pozitive

Nici o piesa bucală este perfectă, și toate au argumente pro și contra.

Chiar dacă am avut rezultate pozitive, este important să se revizuiască pozitive și negative ale Airsnore înainte de a face o achiziție.

Pozitive

 • Nu sforait si m-am trezit senzație de odihnit și plini de energie.
 • Unic Airsnore picături ajuta-ma sa dorm mai bine și ținut nasul meu clar. Un bonus suplimentar foarte frumos de a utiliza pe timp de noapte.
 • Airhole în centrul piesei bucale, care permite respirație gură. Acesta este un mare plus pentru atunci când nasul meu este blocat și eu sunt obligat să respire pe gură.
 • Mare preț pentru produsele.
 • Există o garanție de bani înapoi lungă de 60 de zile. Acest lucru este suficient timp pentru a testa și de a decide dacă doriți să-l păstrați.

negativele

 • Din păcate, nu poate fi utilizat de către persoanele care sforăie, care au capace, coroane, proteze, poduri sau implanturi. Modul în care prinde și ține pe dinții face inutilizabile pentru cei cu aceste condiții dentare.
 • Aparatul nu este FDA eliminate; Cu toate acestea, ea este făcută într-o unitate de FDA eliminate.
 • Au existat unele durere maxilarului atunci când se utilizează dispozitivul de la început, împreună cu unele salivarea.
 • Dispozitiv de bază MAD, nici o ajustare pentru a se potrivi personalizate cu aparatul, chiar mai mult.

Unele Opinii De la clienți reali

Există destul de multe comentarii Airsnore on-line, și cele mai multe pe care am venit peste sunt pozitive. Unii comentatorii a menționat durerea lor maxilarului atunci când utilizați; Cu toate acestea, acest lucru este de așteptat atunci când utilizați un dispozitiv MAD pentru prima dată.

„Am ajuns să fiu soțul meu Airsnore pentru că sforăitul lui nu numai el , dar somnul meu a afectat, de asemenea. Trebuie să spun că sunt incredibil de fericit cu achiziționarea. Nu numai că este mai bine doarme și simți mai bine în dimineața, așa sunt eu“- Jennifer Miller

„Sforăitul a căzut jos destul de mult de când face această achiziție. Sunt extrem de fericit cu ea, și ar recomanda -o foarte „-. Mark Jacobs

„Am folosit acest produs de peste un an de acum, și nu am putut fi mai fericit. La început, dinții și maxilarului mele au fost inflamat și aproape am dat, dar am ramas cu ea. După un timp durerea a dispărut și piesa pentru gură era încă afectiv. Pot să dorm acum în aceeași cameră cu soția mea, acest lucru a reaprins căsnicia noastră“- John Adams

„Terminarea sforăitul meu a fost de nepretuit, iar eu nu pot recomanda acest lucru suficient. După ce te obișnuiești cu ea, este în valoare de ea. Sforăitul meu este plecat, iar viața mea este mai bună . “- Craig Herths

Cum despre preț?

Prețul Airsnore este bun pentru ceea ce primiți. Clienții din întreaga lume beneficia de livrare gratuită care o afacere chiar mai bine face.

Airsnore de la sine costa $ 49.95 , iar Airsnore scade de la sine costa $ 59.95 .

Cumpărarea le împreună, cu toate acestea, este o soluție eficientă de cost reale. Prețul dispozitivului și picături combinat este $ 89.95 , care vine la o economie totală de $ 39.69 .

Site-ul producătorilor are unele oferte excelente, de asemenea, disponibile, cum ar fi achiziționarea de două și obținerea de unul liber, chiar și la fel de mult ca de cumpărare trei și obținerea de trei gratuit.

La calcularea costului pe unitate pe acestea, ele se dovedesc a fi o afacere extraordinară.

AIRSNORE™ MOUTHPIECE
$49.95
Retail: $52.73
Savings: $2.78
buy at the official website »
AIRSNORE™ COMBO
$89.95
Retail: $118.73
Savings: $28.78
buy at the official website »
AIRSNORE™ DROPS
$59.95
Retail: $65.93
Savings: $5.98
buy at the official website »

Concluzie

Airsnore este un dispozitiv MAD decent.

Prin ea însăși, se face pentru un incepator sau la nivel de intrare frumos piesa bucală.

Pretul este scăzut, garanția este lung, și nu există nici o configurare dificil este necesar.

Valoarea am găsit în produsul este bonus suplimentar de Airsnore scade. Acest lucru face unic în comparație cu alte produse de sine stătătoare.

Picăturile ma relaxat si limpezit cailor respiratorii nazale meu complet, am simțit că a fost mai ușor să respire în ansamblu.

Am făcut niște dureri în primele câteva zile purtarea produsului, dar spre sfârșitul procesului meu, care durerea a fost complet dispărut.

Mi-ar recomanda pe deplin Airsnore pentru oricine care vrea să încerce un nivel de intrare dispozitiv MAD ușor combinat cu unicitatea Airsnore scade.

Comanda AirSnore de pe site – ul oficial al »

77/100 : by 132 users
FLASH SALE 20% OFF »