AirSnore Review – Topp-Snorking Anti-enheter

Home » Review » AirSnore » AirSnore Review – Topp-Snorking Anti-enheter

Last Updated on

Innledning – AirSnore Munnstykke (av Bauer Nutrition) Review

airsnore-produkt

[Toc] The AirSnore synes å være en ganske typisk underkjevens avansement enhet. Det er tilbudt av et selskap kalt Bauer Nutrition. De har en ganske solid tilstedeværelse i ernæring / supplement markedet, og tilbyr en rekke alternative helseprodukter og ulike typer av vekttap / sports ernæring merchandise.

Men er det AirSnore god nok til å kjempe med andre stopp snorking enheter på markedet?

La oss ta en titt på forskning og se hva fakta sier. Her er hva jeg fant når du skriver AirSnore anmeldelse.

produkt detaljer

Den AirSnore sies å kreve ‘ingen spesiell tilpasning “, selv om den bruker koke og bite teknologi for å oppnå en perfekt passform. Det er sagt å forårsake ingen smerter eller ubehag av noe slag, er øyeblikkelig virkning, og er lavt i pris. Den har også en ganske stor pustehull som ville tillate brukere å puste som normalt hvis de har en tendens til å puste mer gjennom munnen når de sover – som er en ganske fin funksjon.

Type

Dette produktet er teknisk en kjeve avansement enhet – eller MAD.

kliniske studier

Så vidt jeg kan fortelle, har det ikke vært noen kliniske studier utført ved hjelp av AirSnore enheten. Det har definitivt vært noen studier publisert om underkjevens avansement enheter generelt – men så langt som AirSnore er bekymret, jeg har sett ingen referanse til noen form for studie dedikert til det spesifikt.

Er dette produktet FDA ryddet?

Så vidt jeg kan fortelle, er dette produktet ikke godkjent av FDA.

AirSnore Pris

Du kan kjøpe dette produktet fra Bauer Ernæring for $ 45,12 – som er ærlig talt en ganske god pris – men det bør også nevnes at det ikke egentlig komme med noen “spesielle” funksjoner som skiller den fra konkurrentene. Det er definitivt billigere enheter der ute som synes å gjøre i utgangspunktet det samme – selv om det ser også ut til å være godt gjort og skal gjøre en god jobb med å hindre snorking.

Er det verdt pengene?

Sannsynligvis så – . Hvis det fungerer for deg Hvis ikke, så kan du benytte deg av 60 dagers pengene tilbake-garanti for å få pengene tilbake og prøve noe annet.

Nå, etter å ha sagt det, jeg bør også være oppmerksom på at Bauer Nutrition tilbyr en combo kit som de kaller ‘AirSnore Combo – Device og Drops’ . Dette combo kit faktisk selger for $ 90,31, og kommer med både et munnstykke og noen dråper som er sagt å hjelpe deg å sove bedre.

Dråpene er sagt å arbeide ved å tømme luftveiene og gir en beroligende, antiseptisk virkning. Du i utgangspunktet gni det på brystet, halsen, og under neseborene – og dermed du skal se mye bedre resultater. Når disse brukes på sammen med munnstykket, vil du sannsynligvis legge merke til litt av en forskjell.

[Ept id = “556”]

AirSnore Scam Klager?

Jeg er ikke helt sikker på hvor lenge dette produktet har vært på markedet-men for å være helt ærlig, fant jeg svært få kunder. Det var derfor vanskelig å fastslå med 100% nøyaktighet hva kunder i et bredt spekter av situasjoner synes å tenke på det.

Jeg vil si dette, men. Jeg har gjort noen andre vurderinger for ulike Bauer ernæring produkter, og jeg har alltid funnet selskapet å være hederlig – så hvis de selger den AirSnore, som alene forteller meg at det er trolig klart fortrinn til produktet.

Hvordan produktet fungerer?

airsnore-munnstykkeDette produktet i utgangspunktet fungerer ved å fremme underkjeven under søvn. Dette åpner opp luftveiene og bidrar til å redusere oddsen for vibrasjoner oppstår langs den bløte ganen. Etter innsnevring av luftveiene ofte fører til økt vibrasjon når luft beveger seg gjennom halsen, dette bidrar til å redusere forekomsten av snorking – som i hovedsak er forårsaket av vibrasjoner.

 

Hva er faktiske kunder sier?

Det er vanskelig å fastslå hva kundene sier om dette produktet fordi jeg var i stand til å finne svært lite i veien for tilbakemeldinger fra kunder på nettet. Det er ikke engang noen vurderinger på Bauer Nutrition nettsted om det – noe som absolutt er overraskende. Hvis jeg skulle gjette, vil jeg si at dette er trolig et relativt nytt produkt som ikke har hatt massevis av tid i rampelyset ennå.

Hva du kan forvente

Som med de fleste underkjevens avansement enheter, kan du sannsynligvis forvente å føle litt sårhet først – i hvert fall inntil du blir vant til det. Det kan ta deg et par netter for å virkelig bli vant til å ha den i munnen. Etter 5 eller 7 dager, men du bør begynne å merke en stor forskjell i hvordan det føles. Hvis denne enheten skal fungere for deg, da vil du sannsynligvis merke en reduksjon i sårhet og en generell bedring i søvnkvalitet av den tiden du har brukt det i en uke.

Klikk her for å kjøpe AirSnore fra den offisielle nettsiden »

Betyr dette merket stable opp mot konkurransen?

Dessverre, jeg hadde egentlig ikke se noe spesielt unikt å nevne i denne avdelingen. Jeg mener, det ser ut til å fungere, og det synes å være ganske godt designet. Det er også rimelig – men jeg ser også at det kommer til kort på mange måter. Det egentlig ikke gjør noe at andre underkjevens avansement enheter ikke allerede gjør. Det har heller ingen åpenbare kliniske studier, mangel på kunder, og en generell mangel på unike funksjoner som forårsaker den til å skille seg ut.

Det kan definitivt jobbe for den rette personen, akkurat som alle andre typiske enhet kunne-men det er bare ikke så mye om det som gjør det ser noe bedre enn noen av konkurrentene. Det gjør det, men kommer med en 60 dagers pengene tilbake-garanti – så det er definitivt en positiv ting.

Jeg bør også nevne at du bestiller denne enheten i kombinasjonspakken kan være en mye bedre idé. Når paret med dråpene, dette produktet definitivt tilbyr noe unikt. Det er ikke mange stopp-Snorking munnstykker som kommer med naturlig oljedråper som dette – så i denne sammenhengen, AirSnore definitivt har en kant på noen av konkurrentene.

Viktige forskjeller mellom dette produktet og “typiske” løsninger

Den største forskjellen mellom dette produktet og andre “typiske” løsninger er trolig den 60 dagers pengene tilbake-garanti. Mange stoppe Snorking enheter ikke tilbyr denne typen garanti – så det er hyggelig å se det. Men utover det, er det AirSnore en ganske typisk enhet.

Er en resept eller lege engasjement er nødvendig?

Så vidt jeg kan fortelle, trenger du ikke en resept eller en lege engasjement for å bestille eller bruke AirSnore.

Fordeler og ulemper

Her er de grunnleggende fordeler og ulemper som jeg har oppdaget om AirSnore.

Pros

  • Det er billig
  • Det synes å være godt gjort
  • Det tilbys av et anerkjent selskap
  • Den leveres med en 60 dagers pengene tilbake-garanti
  • Det benytter koke-og-bite teknologi for å oppnå en perfekt passform

Ulemper

  • Det synes ikke å være noen kliniske studier for å bekrefte sin effektivitet
  • Det er ikke mange kunder for det på nettet
  • Utover den innledende montering, det kan ikke endres eller justeres for å passe bedre

AirSnore gjennomgang Konklusjon

Den AirSnore er en ganske typisk stopp snorking underkjevens avansement enhet. Den bruker koke og bite teknologi, kommer med en fantastisk 60 dagers pengene tilbake-garanti, og kan også sendes gratis av Bauer ernæring – som alle gode ting!

Dessverre, men det var ikke mye annet tilgjengelig som bidro til å skille den fra konkurrentene – med mindre du bestiller den combo pack og få det sammen med den sovende dråper som Bauer Nutrition tilbyr også.

Hvis du leter etter en typisk, billig enhet som kan fungere for deg, så AirSnore kan definitivt være verdt å sjekke ut.

Det er en solid kandidat – spesielt når paret med dråpene. Den 60 dagers pengene tilbake-garanti er veldig hyggelig også – og for disse grunner, bør du kanskje vurdere å prøve det. Tross alt, hvis det ikke fungerer for deg, kan du alltid returnere det.

Kostnader og frakt

Dette produktet koster $ 45,12 på bestilling, og kommer med gratis frakt – som er kjempebra!

Det beste stedet å kjøpe dette produktet er fra Bauer Nutrition – fordi de tilbyr gratis frakt og en 60 dagers pengene tilbake-garanti.

Klikk her for å kjøpe AirSnore fra den offisielle nettsiden »

99/100 : by 53 users
AirSnore Review
FLASH SALE 20% OFF »