Ali Noocube nootropik dodatek res deluje? Preberite moje mnenje, da Find Out

Home » Review » Noocube » Ali Noocube nootropik dodatek res deluje? Preberite moje mnenje, da Find Out

Last Updated on

Noocube je dopolnilo, ki trdi, da poveča delovanje možganov. Moral sem se naučiti bolj po iskanju informacij o Noocube in je želel vedeti, če bi ta dodatek res mi pomaga biti bolj osredotočeni in povečati svoj spomin. Spodaj so moje ugotovitve.

Kaj je Noocube?

Noocube je dodatek, ki spada v nootropik kategorijo. Morda ne boste seznanjeni z besedo nootropik, vendar skoraj vsakdo je sprejela neko obliko nootropik prej. Kofein, nikotin in druge stimulanse, se štejejo kot nootropics. Nootropics so droge in snovi, ki izboljšujejo svoje kognitivne funkcije, kot so spomin, vašo sposobnost, da se osredotoči, svojo kreativnost ali vašo motivacijo. Kofein je verjetno najbolj pogost, vendar obstajajo druge vrste nootropics, ki niso poživila. Z medicinskega vidika, se nootropics uporabljajo za zdravljenje bolezni, kot so ADHD ali Alzheimerjeva bolezen.

Komu je namenjen?

Mislim, da ta dodatek je bil zasnovan za vsakogar, ki ima preveč na njihovem krožniku. Ali imate zahtevno delo, potrebno ace svoje izpite, potrebujejo vzpodbudo za uravnoteženje svojo kariero, svoj študij in svoje življenje doma ali delati dolge ure, kot podjetnik, je ta izdelek za vas.

Kako Noocube deluje?

Ta dodatek deluje tako, da podpira in spodbuja različne možganske funkcije. Različne sestavine izbrane za spodbujanje dobrega zdravja možganov, poveča raven nevrotransmiterske in v bistvu pomaga bolj jasno razmišljati, spomni informacij in dobili več stvari narediti.

Sestavine formule

Noocube je narejen z mešanico sedmih sestavin in sem se odločil narediti več raziskav, da bi bolje razumeli, kako te različne sestavine delujejo:

Alpha GPC. Nedavna raziskava je pokazala, da Aplha GPC pomaga pri okrevanju po poškodbe možganov s povečanjem ravni acetilholina v možganih. Ta sestavina povečuje svoj spomin in koncentracijo, s povečanjem ravni tega nevrotransmiterja.

– Huperzine . To je izvleček iz rastline, ki je bilo dokazano, da bi s spominsko primanjkljaja pri starejših in ki se uporablja pri Alzheimerjevi tretmaji ( študij ). Ta sestavina deluje tako, da inhibira acetilholinesteraze, kar pomeni ravni acetilholina ne bo zmanjšala. Huperzine v osnovi ohranja visoko raven nevrotransmiterjev, da bi s spominom in koncentracijo.

– Mačje Claw . Več študij so potrebni za popolno razumevanje prednosti tega zelišča, vendar je Nacionalni inštitut za staranje je pokazala, da lahko ta rastlina pomaga pri zdravljenju Alzheimerjeve bolezni. Ta rastlina je bogata z antioksidanti, ki so gradniki vaše telo potrebuje za popravilo celic, vključno z možganskimi celicami. Študija, ki jo je inštitut za staranje, je pokazala, da je ta rastlina pomaga zmanjšati izgubo spomina, zato je možno, da se bo ta sestavina pomaga zapomniti stvari.

– Bacopa . To je rastlina, ki vsebuje bacosides, ki lahko popravilo poškodovane živce. Študija je pokazala , da je ta rastlina učinkovito proti demence in Alzheimerjeve bolezni. Ta sestavina izboljšuje spomin in spodbuja zdrave živce in nevrone.

– ovsena slama. To je rastlina, ki je bila uporabljena za povečanje kognitivne funkcije in izboljšajo ostrino stoletja. Domneva se, da povečanje alfa-2 valove v možganih, ki prispevajo k temu, da boste bolj budni in pozorni. Študija je pokazala, da so udeleženci opravili bolje na testu, ki meri budnost po zaužitju ovsene slame ( študijsko ). Ta sestavina pomaga pri pozornosti, budnosti in koncentracije.

– L-theanine in L-tirozin. Ti dve aminokislini lahko najdemo v zeleni in črni čaj. Oni so verjeli, da znižanje stresa, povečanje nevrotransmiterske funkcij in povečajo raven dopamina in noradrenalina. Študija je pokazala, da lahko te aminokisline pomaga zmanjšati učinke stresa in utrujenosti na možgane (študijsko). Te sestavine se bo izboljšala pozornost in bo lažje za prehod iz ene naloge na drugo.

Noocube Uporabniške Rezultati in Pričevanja

Mislil sem, da je najboljši način, da ugotovimo, če je bil ta dodatek res delal, da pogled na pričevanja ljudi, ki so bili v njem za nekaj časa. Na splošno, sem našel veliko pozitivnih pričevanja in večina ljudi pravijo, da je dodatek začela delati za njih takoj in da so doživeli učinke so jih iskali.

Našel sem izjavo od računovodje pravijo, da je dodatek mu je pomagal ostati osredotočen na svoje številke za daljše količine časa. Še ena častna od svetovalca, ki se uporablja, da je živčen javno nastopanje je dejal, da Noocube mu je pomagal osredotočiti pri čemer govori in je stres izgine.

Ali so kakšni stranski učinki?

Nobena od pričevanja sem pogledal na omenjeno večjih Noocube stranskih učinkov. Mislim, da so pogosti neželeni učinki, povezani z nootropics kot živčnost in nespečnost so zaradi Noocube ne vsebuje nobenih stimulansov, kot so kofein ni vprašanje. Ampak mislim, da je dopolnila vplivajo na vse drugače in da bi lahko nekateri posamezniki izkušnje nekaterih stranskih učinkov.

Kaj mi je všeč Noocube

Všeč mi je, da je dodatek, ki s samo sedem sestavin in da sem lahko z lahkoto našli informacije o vseh. Izgleda, da so sestavine skrbno izbrane po svojih lastnostih in imajo svoj namen. Všeč mi je tudi bilo, da kofein izpustili, da bi preprečil živčnost. Mislim, da to videti kot dobra izbira, saj cilja na različne stvari, ki pomagajo povečati kognitivne funkcije, deluje takoj in se zdi, da je zelo učinkovita za vsakogar, ki ga uporablja.

Kaj mi ni všeč O Noocube

Ni sestavine, ki bodo spodbudile raven energije in mislim, da je to nekaj, kar bi nekateri ljudje morda potrebna. In nisem prepričan, kako se počutim o Cat Claw, ki se uporablja v dodatku, ko ne obstajajo prepričljivi študije o prednostih te sestavine še.

Zaključek

Po raziskovanje Noocube, menim, da je to verjetno ena izmed najboljših nootropics tam. Vse sestavine imajo namen, ni večjih stranskih učinkov skrbeti in se zdi, da je zelo učinkovit, ko gre za izboljšanje osredotočenosti, pomnilniško budnosti in drugih kognitivnih funkcij dodatek. Vsakdo, ki potrebuje vzpodbudo, da delajo dolge ure, študij za izpite ali manipulirati zaseden urnik lahko koristi od tega, da ta dodatek!

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy at the official website »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy at the official website »

kliknite tukaj za naročilo NooCube iz uradne spletne strani »

88/100 : by 264 users
Noocube Review
FLASH SALE 20% OFF »