Are Noocube nootropă Supliment de lucru Serios? Citește recenzia mea pentru a afla

Home » Review » Noocube » Are Noocube nootropă Supliment de lucru Serios? Citește recenzia mea pentru a afla

Last Updated on

Noocube este un supliment care pretinde pentru a stimula functionarea creierului. A trebuit să învăț mai multe după ce a aflat despre Noocube și a vrut să știe dacă acest supliment ar putea ajuta într-adevăr mă fi mai concentrat și să stimuleze memoria mea. Mai jos sunt concluziile mele.

Ce este Noocube?

Noocube este un supliment care aparține categoriei nootropă. Este posibil să nu fie familiarizați cu cuvântul nootropă, dar aproape toată lumea a luat o anumită formă de nootropă înainte. Cofeina, nicotina si alte stimulente sunt considerate ca fiind nootropics. Nootropics sunt medicamente și substanțe care îmbunătățesc funcțiile cognitive, cum ar fi memoria, capacitatea de a se concentra, creativitatea sau motivația ta. Cafeina este, probabil, cel mai comun, dar există și alte tipuri de nootropicele care nu sunt stimulente. Din punct de vedere medical, nootropicele sunt folosite pentru a trata boli, cum ar fi ADHD sau Alzheimer.

Cine este pentru?

Cred că acest supliment a fost proiectat pentru oricine care are prea mult pe farfurie. Indiferent dacă aveți un loc de muncă solicitant, trebuie să as examenele, au nevoie de un impuls pentru a echilibra cariera, studiu și viața ta acasă sau să lucreze ore lungi ca un antreprenor, acest produs a fost făcut pentru tine.

Cum funcționează Noocube?

Acest supliment funcționează prin sprijinirea și stimularea diferitelor funcții ale creierului. Diferitele ingrediente sunt selectate pentru a promova stare bună de sănătate a creierului, creste nivelul de neurotransmitator si practic ajuta sa gandesti mai clar, amintesc de informații și de a obține mai multe lucruri de facut.

Ingrediente Formula

Noocube se face cu un amestec de șapte ingrediente și am decis să fac mai multe cercetări pentru a înțelege mai bine cum funcționează aceste ingrediente diferite:

Alpha GPC. Un recent studiu a constatat ca Aplha GPC ajuta cu recuperare după daune la creier , prin cresterea nivelului de acetilcolină în creier. Acest ingredient stimulează memoria și concentrarea prin creșterea nivelurilor de acest neurotransmitator.

– Huperzinei . Acesta este un extras dintr – o plantă care a fost dovedit pentru a ajuta cu deficit de memorie la persoanele în vârstă și care este utilizat în tratamentele Alzheimer ( studiu ). Acest ingredient acționează prin inhibarea acetilcolinesterazei, ceea ce înseamnă că nivelul de acetilcolina nu va scadea. Huperzinei practic ajuta la mentinerea un nivel ridicat de neurotransmitatori pentru a ajuta cu memorie și de concentrare.

– Cat Claw . Sunt necesare mai multe studii pentru a înțelege pe deplin beneficiile acestei plante medicinale, dar Institutul National de imbatranire a constatat ca aceasta planta poate ajuta cu tratarea Alzheimer. Aceasta planta este bogat in antioxidanti, care sunt blocurile organismul tau are nevoie pentru a repara celule, inclusiv celulele creierului. Studiul realizat de Institutul de imbatranire a constatat ca aceasta planta ajuta la reducerea pierderii de memorie, și este posibil ca acest ingredient va ajuta să vă amintiți lucruri.

– Bacopa . Aceasta este o plantă care conține bacosides, care poate repara nervii deteriorate. Un studiu a constatat ca aceasta planta a fost eficientă împotriva demenței și a bolii Alzheimer. Acest ingredient îmbunătățește memoria și promovează nervii sănătoși și neuroni.

– paie de ovăz. Aceasta este o planta care a fost folosit pentru a stimula funcțiile cognitive și de a îmbunătăți focalizarea de secole. Se crede pentru a stimula alfa-2 valuri in creier, care contribuie la a face te mai treaz și de alertă. Un studiu a constatat că participanții au comportat mai bine pe un test care măsoară vigilență după luarea de paie de ovăz ( studiu ). Acest ingredient ajută cu atenție, vigilență și concentrare.

– L-teanina și L-tirozină. Acești doi aminoacizi pot fi găsite în ceaiul verde și negru. Acestea sunt considerate a scadea stresul, creste functiile neurotransmițătoare si creste nivelul dopaminei si noradrenalinei. Un studiu a constatat că acești aminoacizi pot ajuta la scăderea efectelor stresului și a oboselii asupra creierului ( de studiu). Aceste ingrediente se vor îmbunătăți vigilență și va face mai ușor pentru a trece de la o sarcina la alta.

Noocube Rezultate utilizator și Marturii

M-am gândit că cea mai bună cale de a afla dacă acest supliment a lucrat într-adevăr a fost să se uite la marturii de la oameni care au folosit-o pentru o vreme. În general, am găsit o mulțime de marturii pozitive și cei mai mulți oameni spun că suplimentul a început să lucreze pentru ei imediat și că au experimentat efectele pe care le căutau.

Am găsit o recomandare de la un contabil spunând că suplimentul la ajutat să rămână concentrat pe numerele sale pentru sume mai lungi de timp. O altă recomandare de la un consultant care a folosit pentru a fi nervos despre vorbitul în public a spus că Noocube la ajutat să se concentreze atunci când discursuri și a făcut stresul dispar.

Sunt efecte secundare?

Nici unul dintre marturii m-am uitat la menționat orice efecte secundare majore Noocube. Cred că, deoarece Noocube nu utilizează stimulente cum ar fi cofeina, cele mai frecvente efecte secundare asociate cu nootropicele, cum ar fi jitteriness sau insomnie nu sunt o problemă. Dar cred că suplimentele afectează toată lumea în mod diferit și că unele persoane pot prezenta unele reacții adverse.

Ce-mi place Despre Noocube

Îmi place că suplimentul se face cu numai șapte ingrediente și că am fost în stare să găsească cu ușurință informații cu privire la toate acestea. Se pare că ingredientele au fost atent selectate pentru proprietățile lor și toate au un scop. De asemenea, am place ca cofeina a fost lăsat afară pentru a evita provocarea jitteriness. Cred că acest lucru arata ca o opțiune bună, deoarece vizează lucruri diferite, care ajuta la stimularea funcțiilor cognitive, funcționează imediat și pare a fi cu adevărat eficient pentru toți cei care-l folosește.

Ceea ce nu am făcut place Despre Noocube

Nu există ingrediente care va creste nivelul de energie și cred că acest lucru este ceva care ar putea fi nevoie de unii oameni. Și eu nu sunt sigur cum mă simt despre Cat Claw folosite în suplimentul atunci când nu există studii concludente cu privire la beneficiile acestui ingredient încă.

Concluzie

După cercetarea Noocube, mă simt că acest lucru este, probabil, una dintre cele mai bune Nootropics acolo. Toate ingredientele au un scop, nu există efecte secundare majore, să vă faceți griji și suplimentul pare a fi foarte eficient atunci când vine vorba de îmbunătățirea concentrare, vigilență memorie și alte funcții cognitive. Oricine are nevoie de un impuls de a lucra ore, studia pentru examene sau jongla un program încărcat ar putea beneficia de a lua acest supliment!

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy at the official website »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy at the official website »

click aici pentru a comanda NooCube de pe site – ul oficial »

60/100 : by 180 users
FLASH SALE 20% OFF »