Beoordelingen PhenQ 2017 | Werkt het of oplichting?

Home » Review » phenq » Beoordelingen PhenQ 2017 | Werkt het of oplichting?

Last Updated on

PhenQ is een natuurlijk supplement dat beweert dat een aantal van de meest effectieve gewichtsverlies ingrediënten bevatten.

Haar officiële website presenteert het als een “all-in-one oplossing voor gewichtsverlies”, zoals het zou moeten afslanken te bevorderen in meer dan één manier. Dit is wat onderscheidt het van veel soortgelijke producten, en het zou gewoon werken.

Het bedrijf achter PhenQ erkent dat de meeste bestanddelen zijn ook in andere afslankproducten, maar stelt dat ze effectiever in het bijzonder formule. Dit kan waar zijn, omdat veel stoffen te bevorderen gewichtsverlies alleen in specifieke combinaties.

Ook dit product bevat een ingrediënt dat niet is opgenomen in een andere gewichtsverlies supplement op dit moment. Dit maakt het product uniek, en misschien nog veel meer behulpzaam dan anderen.

Wat is PhenQ?

PhenQ Review: Resultaten, Benefits, Side Effects - werkt het?Dit product wordt vaak aangeprezen (eventueel per ongeluk) zoals vervaardigd door Bauer Nutrition, maar het is niet beschikbaar op de officiële website van het merk.

PhenQ misschien geen deel uitmaken van een supplement lijn, wat verklaart waarom het nergens anders te vinden dan op haar officiële website.

Maar haar officiële website doet geweldig werk met zijn presentatie. Potentiële klanten krijgen alle details die ze nodig hebben om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

En het eerste stuk van waardevolle informatie die het oog van de bezoeker vangt met betrekking tot de oorsprong van het product.

Omdat het bedrijf zelf is gebaseerd in het Verenigd Koninkrijk, is PhenQ vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. En het bedrijf beweert dat het supplement wordt geproduceerd in de FDA goedgekeurde faciliteiten (natuurlijk, dit geldt alleen voor locaties in de VS), en door het gebruik van farmaceutische kwaliteit ingrediënten.

En deze ingrediënten moeten in staat zijn om een ​​aantal zeer indrukwekkende resultaten te genereren. PhenQ wordt verondersteld om het metabolisme te versnellen, terwijl op hetzelfde moment dat de mogelijkheden van het lichaam om vet te produceren.

Dit betekent dat, terwijl de reeds bestaande vet wordt verbrand in een veel sneller tempo, zal gebruikers vinden het moeilijker om op het gewicht, zelfs als ze de neiging om te veel eten te zetten.

Maar te veel eten moet niet langer een probleem zijn tijdens het gebruik van dit supplement, omdat het ook de eetlust zou moeten afnemen.

Dit moet het aantal van opgenomen calorieën tot een minimum beperken, en maakt het veel gemakkelijker om een ​​dieet van het gewichtsverlies te volgen.

Zelfs de meest effectieve supplementen beter werken langs dieet en lichaamsbeweging, en PhenQ zou zeer nuttig zijn voor degenen die ervoor kiezen om een ​​compleet programma van het gewichtsverlies te volgen.

De combinatie van dieet, lichaamsbeweging en natuurlijke supplementen van het gewichtsverlies is altijd de beste keuze en resultaten oplevert die zowel bevredigend en duurzaam zijn.

Maar gezien het feit dat PhenQ wordt geclaimd als in staat om eetgewoonten van invloed op al haar eigen, moet dit supplement goed te werken, zelfs voor degenen die hebben geen interesse in het veranderen van hun dieet hebben.

En omdat het product metabolisme verhoogt, moeten de gebruikers een toename van de energie-niveau te merken. Als het lichaam verbrandt meer vet en produceert meer brandstof, moet de gebruiker het gemakkelijker vinden om te oefenen of het uitvoeren van verschillende fysieke activiteiten.

En deze toename van de energie moet ook worden opgemerkt op mentaal niveau. Lichamelijke activiteit op zich verhoogt de stemming, maar het lijkt erop dat sommige van de ingrediënten in PhenQ een directe invloed hebben op de mentale functies.

Sommigen van hen zijn ook opgenomen in de hersenen boosters, dus PhenQ heeft de potentie om meer voordelen dan de gebruikers zou verwachten te genereren.

Heeft PhenQ echt werken?

Taylah PhenQ voor na resultaten

Kijkend naar de ingrediënten, lijkt het erop dat dit supplement inderdaad zou moeten werken, in ieder geval tot op zekere hoogte.

De ingrediënten misschien niet ten goede aan alle gebruikers, maar de meeste zou moeten opvallen verbeteringen. Niet omdat ze niet effectief, maar omdat ze 100% natuurlijk. En dit soort stoffen produceren zelden dezelfde resultaten in alle gebruikers.

Dit is een aanvulling op de gezondheid na al, en het is gewoon niet sterk genoeg om elke gebruiker op dezelfde manier beïnvloeden.

Sommige gebruikers zijn erg reageren op een aantal van de ingrediënten, terwijl anderen ze te vinden te zijn ineffectief.

PhenQ Diet Pills Beoordeling 2017: Werkt het echt?

Het is bijna onmogelijk om te bepalen wat de gevolgen van een mix zoals PhenQ zal over een specifieke gebruiker, vooral wanneer de huidige gebruikers niet hun ervaringen delen.

Het bedrijf achter PhenQ belooft niet snelle, spectaculaire resultaten. Sterker nog, het maakt duidelijk dat de resultaten zullen variëren tussen individuen, zoals het is het geval met alle natuurlijke supplementen.

Sommigen zullen misschien merken de eerste veranderingen binnen een paar dagen, maar anderen kunnen alleen beginnen om gewicht te verliezen na een maand of zelfs langer.

Het bedrijf beweert dat de meeste gebruikers hun streefgewicht bereikt na een paar maanden, maar misschien is dat niet het geval is voor degenen die dragen een veel extra gewicht. En natuurlijk, sommige gebruikers zullen niet afvallen helemaal.

Dit is een risico met alle producten van het gewichtsverlies, dat is waarom de meeste vaak elke persoon heeft om een ​​aantal producten te proberen voordat het vinden van degene die het beste past bij hun behoeften.

Toch, zelfs de gebruikers die zeer goed reageren op ingrediënten PhenQ zal geen goede resultaten te verkrijgen als ze niet aan de aanbevelingen van het bedrijf te volgen.

De juiste dosering is 2 tabletten per dag, één bij het ontbijt en één bij de lunch. En als de gebruiker vergeet om één van de tabletten in te nemen overdag moeten ze niet nemen tijdens het diner. Deze tabletten zijn rijk aan cafeïne, dus als ze verbruikt late kunnen ze leiden tot slapeloosheid.

Ook mogen ze niet in een hogere dosering geconsumeerd. Cafeïne, langs de andere ingrediënten, kan gevaarlijk worden wanneer ze worden ingenomen in grote hoeveelheden.

Natuurlijk, want PhenQ is s supplement en bevat geen zeer krachtige ingrediënten bevatten, het is nog steeds zeer veilig.

Maar zelfs stoffen die onder normale omstandigheden zijn 100% veilig kan een gevaar voor de gezondheid worden wanneer ingenomen in extreme hoeveelheden. Het zou beter zijn als de gebruikers nooit de aanbevolen dosering overtroffen.

Wat zijn de ingrediënten van PhenQ?

De officiële website presenteert alle ingrediënten van PhenQ, en wij waarderen dat gezien het feit dat het etiket van het product is niet beschikbaar voor het bekijken.

Normaal gesproken zou het ontbreken van een label dat de potentiële klanten hebben geen manier om erachter te komen wat additieven of bindmiddelen zijn opgenomen in een artikel. Maar gelukkig, deze worden genoemd in het geval van PhenQ.

De enige additieven die in de tabletten magnesiumstearaat en magnesiumoxide, beiden volkomen veilig voor de gezondheid.

De werkzame bestanddelen zijn a-Lacys reset, Capsimax poeder, calcium, chroom, cafeïne, nopal en L-carnitine. Ze zijn allemaal natuurlijke, en daarna zullen we zien precies hoe ze moeten gewichtsverlies te bevorderen.

Verreweg de meest interessante ingrediënt in dit product is een Lacys Reset . Deze stof is gepatenteerd en geproduceerd door Nutraceuticals International Group, en het is een mengsel van a-liponzuur en N-acetylcysteïne. Deze stof wordt niet vaak opgenomen in gewichtsverlies supplementen.

In feite, PhenQ lijkt het enige product dat het gebruikt in dit doel. Dit komt omdat het gewichtsverlies is niet zijn primaire functie. Toch lijkt het erop dat het nog zou kunnen bevorderen.

Lacys Reset’s belangrijkste doel is verjonging. Het beïnvloedt het lichaam op cellulair niveau, het verbeteren van alle functies en het verhogen van energie-niveaus.

Natuurlijk kan dit zeer voordelig zijn voor mensen met een tragere stofwisseling, maar Lacys Reset lijkt niet in staat om gewicht te verliezen te genereren op zich. In ieder geval niet op het eerste gezicht.

Deze stof lijkt een geweldige aanvulling op een supplement, ongeacht het doel, maar het gewichtsverlies wordt niet genoemd als een van de eigenschappen.

Het bedrijf achter PhenQ vermeldt dat wetenschappelijke studies het vermogen van deze stof om gewichtsverlies te verhogen hebben bewezen, maar helaas het heeft geen andere details aan te bieden.

Toch betekent dit niet dat er geen bewijs voor de effectiviteit van Lacys Reset als een gewichtsverlies middel.

We hebben geen bewijs voor deze eigenschap als het gaat om deze specifieke mix, maar we weten genoeg over de ingrediënten, alfa-liponzuur en N-acetylcysteïne.

Alfa-liponzuur een structuur die sterk overeenkomt met die van een vitamine, maar het is meer een antioxidant.

Deze stof is in staat om cellen te beschermen tegen beschadiging en is vooral handig in omstandigheden die zenuwcellen beschadigen. Het is in staat om een ​​aantal van de symptomen van diabetes te behandelen en sommigen zelfs gebruiken als een behandeling voor aandoeningen die de hersenen beïnvloeden. Maar tegelijkertijd, alfa-liponzuur kan gewichtsverlies genereren.

Deze eigenschap van de stof is bewezen door middel van wetenschappelijke studies, zodat we veilig kunnen aannemen dat Lacys Reset inderdaad gewichtsverlies kunnen bevorderen.

N-acetylcysteïne daarentegen is een stof die meestal wordt gebruikt voor de behandeling van de symptomen van griep en andere aandoeningen die de luchtwegen aantasten. Maar het heeft vele andere toepassingen, zoals het lijkt in staat om cellen te beschermen tegen schade en atletische prestaties te verbeteren.

Het zou het gemakkelijker maken om te oefenen als onderdeel van een programma van het gewichtsverlies, maar het lijkt niet in staat om gewicht te verliezen te genereren op zijn eigen.

Toch combineren met alfa-liponzuur (een stof die het gewichtsverlies direct kan bevorderen) zou zeer interessante resultaten te genereren.

Dus terwijl we geen duidelijk bewijs hebben de Lacys Reset is een effectief gewichtsverlies ingrediënt, deze stof ziet er veelbelovend en zou kunnen helpen die niet reageren op andere gewichtsverlies hulpmiddelen.

Volgende op de lijst van ingrediënten van PhenQ is Capsimax poeder , dat een mengsel van 4 ingrediënten. Dit zijn paprika, piperine, cafeïne en niacine. Het bedrijf beweert dat paprika en piperine hebben thermogene eigenschappen.

Dit betekent dat ze het bevorderen van een snellere stofwisseling door een verhoging van lichaamswarmte. En de bewering waar is, want het is bekend door mensen die genieten van kruidig ​​voedsel.

Capsicum is eigenlijk chili peper, en het bevat capsaïcine. Deze stof is wat geeft chili zijn pittige smaak, en het is in staat om de lichaamstemperatuur vrijwel direct te verhogen.

Maar piperine heeft zeer verschillende eigenschappen, en het komt uit zwarte peper. Deze stof voldoet niet verhogen van de lichaamstemperatuur, maar het verbetert de biologische beschikbaarheid van voedingsstoffen.

Dit betekent dat het helpt het lichaam een ​​grotere hoeveelheid gezonde voedingsstoffen uit het opgenomen voedsel.

Het kan een zeer nuttig aanvulling op de gezondheid zijn al op zijn eigen, maar als het is een deel van dit type product, het bevordert een goede opname van de andere ingrediënten. Met andere woorden, piperine de effecten van de andere bestanddelen van PhenQ stimuleren.

Ook deze stof lijkt positieve effecten op de hersenen. Het is van mening dat het de productie van serotonine (de neurotransmitter die emotionele balans bevordert) kan verhogen en dat het kan stimuleren hersenfuncties.

Een ander ingrediënt van de Capsimax complex is cafeïne, een stof die zeer vaak is opgenomen in gewichtsverlies supplementen.

Sterker nog, het is opgenomen in de gezondheid van supplementen die voor veel verschillende aandoeningen zijn bestemd. En er is een zeer goede reden voor.

Niet alleen cafeïne verbeteren mentale alertheid, maar het heeft een positief effect op het hele zenuwstelsel. En het stimuleert de bloeddruk, dus het zeer nuttig zijn voor degenen die lijden aan hypotensie kan zijn.

Ook is het in staat om de effecten van pijnstillers te stimuleren, en het werkt ook als een pijnstiller op zichzelf in bepaalde omstandigheden. Maar waar het om gaat als het gaat om PhenQ is het vermogen van cafeïne om gewichtsverlies te bevorderen.

Deze eigenschap van de stof is wetenschappelijk bewezen, dus cafeïne is ook een goede aanvulling op deze aanvulling.

Tenslotte deel Capsimax is niacine, een vorm van vitamine B3. Deze stof wordt gebruikt als een behandeling voor veel verschillende aandoeningen, van slechte circulatie aan de voorwaarden die de geest beïnvloeden.

Maar op het moment, het is alleen bewezen als effectief tegen hoog cholesterol. Dat is niet verwonderlijk gezien het feit dat deze stof is essentieel voor een gezonde verwerking van vetten.

En hoewel er is geen bewijs dat niacine gewichtsverlies kan bevorderen, het heeft zeker een positief effect op de stofwisseling.

De volgende op de lijst van ingrediënten PhenQ is calcium , een andere stof, dat is een veel voorkomende aanvulling op gewichtsverlies supplementen.

Dit mineraal is essentieel voor de gezondheid, in het bijzonder als het gaat om botten en tanden. Maar het is ook belangrijk voor een gezonde stofwisseling. Studies hebben aangetoond dat mensen met een gezonde hoeveelheid calcium zijn minder kans op gewichtstoename.

Ook is er een verhoogde consumptie van calcium in verband gebracht met gewichtsverlies. Het lijkt erop dat deze stof inderdaad in staat is om gewicht te verliezen, ook al is het niet duidelijk hoe het werkt in dit doel. Het is misschien het bevorderen van een betere absorptie en het gebruik van voedingsstoffen, het verhogen van de stofwisseling.

Naar aanleiding van calcium op de lijst van ingrediënten is chroom , en het bedrijf achter PhenQ beweert dat dit mineraal is in staat om onbedwingbare trek te verminderen.

Het is verklaard dat deze stof houdt de bloedsuikerspiegel op een gezond niveau door te helpen de cellen te absorberen in de hoogst mogelijke bedrag. En als de cellen hebben meer dan genoeg suiker, het lichaam niet meer nodig in extra hoeveelheden.

Dat betekent dat de hersenen niet de signalen die onbedwingbare trek te genereren zal sturen. En dit is eigenlijk zeer juist.

Verder is chroom is bewezen als in staat om slechte cholesterol te verlagen. Het lichaam heeft dit mineraal in zeer kleine hoeveelheden, maar het is nog steeds erg belangrijk voor de gezondheid. Het is nog niet bewezen als nuttig zijn bij gewichtsverlies, maar het is heel duidelijk dat het kan bevorderen.

Vervolgens hebben we vijgcactus , ook wel bekend als Nopol onder andere namen. Deze plant kan worden verbruikt voor de smaak alleen wanneer het jong.

Maar het lijkt een aantal eigenschappen die zeer nuttig zijn voor degenen die op zoek zijn om gewicht te verliezen kan hebben. Ten eerste is het rijk aan vezels, wat betekent dat het de spijsvertering ten goede komt.

Niet alleen vezels voorkomen milde spijsverteringsstoornissen, maar het bevordert een goede opname van voedingsstoffen. Op hetzelfde moment, deze plant is in staat om de bloedsuikerspiegel en cholesterol te verlagen.

Tests uitgevoerd op de gebruikers die lijden aan diabetes zijn zeer indrukwekkende resultaten geretourneerd. Deze stof lijkt een zeer krachtig effect op het metabolisme van vetten en suikers. Zoals calcium, het is nog niet bewezen als in staat zijn om gewicht te kijk te genereren, maar het ziet er veelbelovend uit.

Een ander ingrediënt op de lijst van PhenQ is l-carnitine . Deze stof is een aminozuur, en het op natuurlijke wijze door het lichaam. Het wordt gebruikt als een behandeling voor veel aandoeningen, maar ook als een manier om atletische prestaties te verhogen. Sommigen geloven dat het kan helpen bij gewichtsverlies, maar er is geen bewijs voor deze woning nog niet. Toch, want het verhoogt het energieniveau, kan het helpen mensen die een gewichtsverlies programma dat de oefening gaat volgen. Het heeft wel een aantal voordelen in gewichtsverlies, zelfs als het niet direct wordt gegenereerd.

Ten slotte PhenQ bevat ook cafeïne als een standalone ingrediënt (buiten het Capsimax complex). De effecten moeten meer voor de hand dan die van de andere bestanddelen, vooral omdat het is ook een stimulans.

Is PhenQ veilig?

PhenQ lijkt zeer veilig te zijn, en geen van de ingrediënten zijn gevaarlijk wanneer het wordt gebruikt in kleine hoeveelheden. Maar sommigen van hen zijn in staat om gezondheidsproblemen veroorzaken wanneer ze worden ingenomen in grotere hoeveelheden, zodat gebruikers van deze aanvulling nooit de aanbevolen dosering te overtreffen.

Cafeïne alleen al is een goede reden om aandacht te besteden aan het aantal tabletten ingenomen. Deze stof kan slapeloosheid, duizeligheid, verhoogde bloeddruk en andere onaangename of gevaarlijke symptomen veroorzaken.

Het moet er rekening mee worden gehouden dat de cafeïne in voedingssupplementen niet dezelfde is als degene die in de koffie. Deze variëteit is veel meer geconcentreerd en krachtig, dus het moet zorgvuldig worden gebruikt.

En sommige van de andere bestanddelen kunnen bijwerkingen ook veroorzaken. Spijsverteringsstoornissen, verwarring (en soortgelijke symptomen) en zelfs huiduitslag zijn niet ongewoon voor een paar van de stoffen die zijn opgenomen in PhenQ.

Ze zijn zeer gunstig voor de algemene gezondheid, maar de gebruikers die daar gevoelig voor zijn kunnen sommige ongewenste symptomen ontwikkelen.

Toch lijkt dit niet een probleem met deze bijzondere aanvulling zijn, omdat nog niemand heeft geklaagd over de bijwerkingen. PhenQ is beschikbaar voor een paar jaar nu, maar we waren niet in staat om beoordelingen met betrekking tot elke vorm van negatieve effecten te vinden.

Dit wil niet zeggen dat het product onschadelijk is in alle omstandigheden. Bijna alle ingrediënten van PhenQ interageren met medicatie.

Dit product mag nooit worden gebruikt zonder toestemming van de arts door degenen die onder medische behandeling voor elk type van de gezondheidstoestand. Ook zijn enkele van de ingrediënten hebben het potentieel om een ​​aantal aandoeningen verergeren.

Dit product kan ernstige schade voor degenen die al in een slechte gezondheidstoestand veroorzaken. Potentiële gebruikers die zichzelf kennen als getroffen door een gezondheidstoestand mag niet PhenQ gebruiken zonder professioneel advies, zelfs als de voorwaarde is zeer mild.

Ten slotte moet dit supplement niet worden gebruikt door kinderen en zwangere vrouwen. Het is ontworpen voor gezonde volwassenen, en de meeste van de ingrediënten zijn niet getest op jonge gebruikers.

Wat zijn de voordelen van PhenQ?

PhenQ lijkt in staat om alle geclaimde voordelen te genereren. De meeste van de ingrediënten zijn in staat om gewichtsverlies te bevorderen, hetzij door direct invloed op het metabolisme of door het verhogen van de energie-niveau.

Ook de meeste van hen het bevorderen van de goede opname van voedingsstoffen, en deze eigenschap alleen kan helpen veel gebruikers gewicht te verliezen. Vele malen onjuiste spijsvertering is de enige oorzaak voor de gewichtstoename.

En het supplement kan ook het verbeteren van stemming, net zoals beloofd. Enkele van de ingrediënten voeden de hersenen en gezonde mentale processen te bevorderen. Natuurlijk zullen niet alle gebruikers zien deze voordelen, zoals het is het geval voor alle natuurlijke supplementen.

Maar PhenQ moet in staat zijn om ten minste een deel van zijn gebruikers te helpen. En de meeste van de ingrediënten zijn zeer nuttig zijn voor de gezondheid in het algemeen, dus ook degenen die geen gewichtsverlies zal merken zal nog steeds profiteren van het gebruik ervan.

Waarom kiezen PhenQ?

In tegenstelling tot een groot aantal van gewichtsverlies supplementen, PhenQ lijkt 100% veilig te zijn. Ondanks het feit dat deze een grote dosis cafeïne, die meestal veroorzaakt bijwerkingen in ten minste enkele van de gebruikers.

Maar niemand heeft geklaagd over ongewenste symptomen veroorzaakt door PhenQ nog niet, dus het mengsel is het meest waarschijnlijk zeer evenwichtig.

Het is misschien een goede keuze voor diegenen die willen profiteren van de voordelen van cafeïne nemen, maar weet zichzelf als gevoelig voor zijn.

Ook dit product is beschikbaar voor wereldwijde levering, zodat iedereen op elk gewenst moment kunt openen. Bovendien, het komt met een 67 dagen geld terug garantie.

Er is geen risico is dat het proberen want zelfs als het niet werkt, kan het geïnvesteerde bedrag terug te vorderen. De terugbetalingen worden onvoorwaardelijk aangeboden, en alles wat de gebruiker hoeft te doen is terug te sturen de lege flessen.

De garantie begint te lopen wanneer de bestelling is ontvangen, en omvat in feite slechts 60 dagen. Maar in de afgelopen 7 dagen zijn zo voegde de levering (terug naar het bedrijf) zal de lengte ervan niet te verminderen.

En gezien het feit dat er geen klachten over restitutie, is het zeer waarschijnlijk dat het bedrijf respecteert dit beleid. Het lijkt erop dat niemand moeite met de klantenservice nog heeft gehad, zodat degenen die geïnteresseerd zijn in het proberen het product zijn geen reden zich zorgen te maken.

Waar kan ik PhenQ kopen?

PhenQ is alleen beschikbaar op zijn officiële website, voor de prijs van € 65,95 voor een fles met 60 tabletten.

Dit is de levering van een maand, en de levering kost klanten € 9,98. De verzendkosten vergoeding is vlak en is van toepassing, ongeacht waar de klant zich bevindt.

Maar grotere pakketten zijn ook beschikbaar, en ze komen met prijskortingen en gratis verzending. Een pakket met 3 flessen is beschikbaar voor € 129,95, maar de grootste korting wordt geleverd met het pakket dat 5 flessen PhenQ inbegrepen.

Het is beschikbaar voor € 174,95, en natuurlijk, het komt met gratis verzending. Het is niet vermeld hoe lang de levering duurt, maar het is waarschijnlijk dat klanten niet zal hebben om langer dan een week wachten.

1 BOTTLE
$69
Retail: $79.95
Save $10 Right Now!
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$139.90
Retail: $239.85
Save $99.95 Right Now!
buy at the official website »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE Advana Tone
$189.95
Retail: $399.75
Save $209.80 Right Now!
buy at the official website »

bottom line

PhenQ is een veilig gewichtsverlies supplement dat zou moeten kunnen helpen veel van zijn gebruikers. Het bevat een groot aantal ingrediënten het gewichtsverlies te bevorderen op verschillende manieren, en het profiteert algemene gezondheid. En omdat het wordt geleverd met een 67 dagen geld terug garantie, is er geen gevaar in het eens te proberen.

klik hier om PhenQ bestellen via de officiële website »

98/100 : by 83 users
phenq Review
FLASH SALE 20% OFF »