Cum poți să renunțe la fumat în doar 7 zile cu EaseQUIT

Home » Review » EaseQuit » Cum poți să renunțe la fumat în doar 7 zile cu EaseQUIT

Last Updated on

easequit-recenzie

Dacă sunteți gata să renunțe la fumat în doar o săptămână, atunci EaseQUIT este cel mai eficient și mai simplu mod de a începe. Toate celelalte lucruri pe care le utilizați pentru a opri de fumat, cum ar fi guma, patch-uri, pastile, și chiar și țigările electronice contin nicotina. Acestea conțin, de fapt, aceeași substanță pe care încercați să se abțină de la. Nu e de mirare că nu poți renunța! În această recenzie EaseQUIT, puteți afla cum vă ajuta să renunțe la fumat în doar 7 zile. Da este adevarat! Preia controlul asupra dependenta de nicotină într-o singură săptămână sau veți primi banii înapoi.

EaseQUIT magneți bioactive nu utilizează nicotină și sunt, de asemenea, fără chimicale. Chiar și așa, ele pot ajuta să șanț obiceiul de fumat pentru viață. Aici este un rezumat scurt al beneficiilor EaseQUIT:

Oprește-te Fumatul în numai 7 zile cu EaseQUIT ™

  • Renunțe la fumat în doar 7 zile sau mai primești banii înapoi!
  • Renunțe la fumat fără retragerile și pofte care vin cu alte produse
  • Nicotină și soluție chimică fumat gratuit oprire
  • Nu există gume, patch-uri, pastile, sau e-tigari implicate
  • Nu este nevoie pentru rezerve, înlocuiri sau extra-uri
  • Metoda de rapid, ușor și eficient să renunțe la fumat pentru viață

COMANDA ACUM “

Cum acționează EaseQUIT?

EaseQUIT auriculară magneți este destul de terapie simplu de înțeles. Acesta folosește un set de magneți mici bioactive, care sunt plasate în ureche pentru a vă ajuta să renunțe la fumat, prin oprirea acestor pofte nicotina, care sunt greu de a rezista.

EaseQUIT funcționează prin utilizarea de auriculoterapie. Aceasta este, în esență, o formă de “acupunctura ureche”, dar nu este nevoie de ace. Auriculoterapie este soluția rapidă, fără durere pentru a opri fumat pentru totdeauna. Magneții de lucru prin aplicarea unei presiuni pe pavilionul urechii; o parte a urechii exterioare.

cum-easequit-muncă

Această presiune stimulează terminațiile nervoase care elibereaza endorfine în creier. Endorfine sunt bun-simt substante chimice care sa eliberat atunci când fumezi o țigară, de ce fumatul se simte atât de mare, și de ce este atât de greu să se oprească.

Purtarea de magneți dvs. EaseQUIT timp de aproximativ patru ore pe zi este tot ce este nevoie pentru a elibera aceste endorfine și de a controla pofta ta de nicotina, fara a lua in mai nicotina sau care suferă de simptome de sevraj.

O explicație a Auriculoterapia

auricolotheraphy-190x300Auriculoterapie se bazează pe practica antica chineza de acupunctura si a fost creat de către un medic francez, în anii 1950. Dr. Paul Nogier a descoperit că urechea a fost conectat la orice altă parte a corpului și că, atunci când se aplică o presiune pentru anumite părți ale urechii, ar putea provoca un răspuns într-o altă parte a corpului.

 

Aceste puncte reflexogene pot fi folosite pentru a crea impulsuri nervoase care transporta un mesaj la creier, în funcție de locul în care se aplică presiunea. Aceste impulsuri nervoase pot fi folosite pentru o serie de lucruri, inclusiv durerea de gestionare și de stres, nervi, si poate fi folosit chiar și pentru a vă ajuta să renunțe la fumat. Un avantaj pe care auriculoterapie are peste acupunctura este că nu există nici un ace implicate.

În loc de a folosi ace Auriculoterapie foloseste presiune, un proces cunoscut sub numele de reflexoterapie, aplicate anumitor părți ale urechii. Există, de asemenea, mai multe moduri de a aplica această presiune. Se poate folosi degetele lor, cu terapia cu laser, electrostimulare, o bagheta cu varf bont, o ureche de pelete, sau, desigur, magneți; care este ceea ce EaseQUIT utilizări.

EaseQUIT Întrebări frecvente

Cum pot utiliza EaseQUIT?

Pentru a utiliza doar EaseQUIT așezați magneți pe ureche conform instrucțiunilor furnizate. Lăsați magneții pe timp de aproximativ patru ore în fiecare zi, timp de până la o săptămână. Te vei simți în curând că pofta de a fuma este în scădere. Renunțe la fumat cu totul în ziua a șaptea, dacă nu ați cumpărat atunci. Este adevărat că este ușor să renunțe la fumat!

Pot folosi magneți în timp ce fumatul?

Dacă doriți să atunci puteți fuma în timp ce utilizați magneți EaseQUIT dar veți găsi că țigările nu au același recurs pe care le-au folosit pentru a. Până la sfârșitul săptămânii, veți găsi că dorința de a fuma și-a diminuat complet, și vă puteți opri la fumat, fără nici o problemă.

Când trebuie să fie purtat de magneți?

Magneții pot fi purtate în orice moment al zilei, deși, pentru a obține cele mai bune rezultate, într-adevăr ar trebui să le poarte atunci când te simți calm și relaxat. Când sunteți acasă în seara este un moment bun. Amintiți-vă că acestea sunt magneți, astfel încât ei se ține în loc folosind magnetismul.

Are Purtarea magneții Hurt?

Atunci când începe să utilizați magneți, s-ar putea să observați o senzație de furnicături dar, în general, nu, magneții nu strica odată ce te obișnuiești cu purtarea ei.

Ce efecte secundare?

Chiar acum există efecte secundare încă absolut nici cunoscute referitoare la EaseQUIT. Magneții sunt acoperite cu o carcasă de aur 24k, care va fi suficient pentru a ajuta la protejarea persoanelor care au pielea sensibilă. In ciuda acestui fapt lipsa de efecte secundare, femeile gravide, persoanele cu proteze auditive si factorii de ritm, sau orice alt dispozitiv medical electronic nu ar trebui să fie folosind EaseQUIT. În timp ce magneții nu se poate face rău fizic, acestea pot perturba functionarea normala a acestor dispozitive electronice.

Poate EaseQUIT de lucru cu adevărat pentru mine? I-am dat deja Giving Up!

Mulți dintre clienții noștri care încearcă EaseQUIT auricular magneți au renuntat de terapie cu succes la fumat, chiar dacă au eșuat deja să renunțe înainte de. Dacă v-ați renunțat la a renunța, atunci, vă datorez la tine pentru a încerca cel puțin EaseQUIT. Amintiți-vă că nu ai nimic de pierdut si potential foarte mult pentru a câștiga. Sunt atât de multe upsides pentru renunțarea la fumat; cel mai puțin din tot ce vei trăi mai mult.

EaseQUIT de asemenea, vine cu o garanție de bani înapoi de 30 de zile. Dacă observați că nu poți renunța, sau ești altfel nemulțumit de EaseQUIT apoi să se întoarcă doar magneți pentru noi, în recipientul lor original, în termen de 30 de zile de la data când le-a primit. Vei primi o rambursare completă de 100% din prețul de achiziție al magneților, dar nu putem rambursa costurile de transport.

buy-easequit

93/100 : by 233 users
EaseQuit Review
FLASH SALE 20% OFF »