EaseQuit Beoordeling ~ Maakt het je echt helpen om te stoppen met roken in slechts 7 dagen?

Home » Review » EaseQuit » EaseQuit Beoordeling ~ Maakt het je echt helpen om te stoppen met roken in slechts 7 dagen?

Last Updated on

In deze post wil ik geef je een onbevooroordeelde EaseQuit zodat in de komende paar minuten kunt u beslissen of deze nieuwe technologie die belooft om u te helpen stoppen met roken in slechts 7 dagen voor u geschikt is.

Misschien heb je een advertentie voor EaseQuit gezien of misschien iemand raadde het voor u en wilt u gewoon een heeeeel klein beetje meer informatie over het al dan niet het werkt.

Geen probleem, maar voordat ik morsen de bonen, ik wil u vragen twee serieuze vragen:

 1. Wist u dat longkanker is de belangrijkste kanker killer in de VS alleen?

Volgens Lung.org , wordt geschat dat meer dan vierhonderdduizend (400.000+) Amerikanen leven met longkanker en dit aantal zal naar verwachting dramatisch stijgen.

Longkanker borstkanker heeft overtroffen voor vrouwen en prostaatkanker voor mannen om de nummer een (# 1) belangrijke oorzaak van kanker sterfgevallen in de VS te worden.

 1. Wist u dat het roken van sigaretten is de belangrijkste oorzaak van longkanker?

De National Cancer Institute schat dat 80-90 procent van de longkanker wordt veroorzaakt door het roken van sigaretten.

Dus wat doet Al deze statistieken voor u?

FEIT: Nou, het belangrijkste wat je kunt doen om longkanker te voorkomen is om ‘stoppen met roken’ en te voorkomen dat tweedehands roken op alle mogelijke kosten .

Als u denkt dat ik probeer je dan heb je het mis schrikken. Integendeel, ik wil je helpen en bieden een uitweg voor je.

Stoppen met roken is niet eenvoudig, maar net als alle andere slechte gewoonte, met de juiste methoden en het systeem kunt u door te breken en zich te ontdoen van het probleem voor een goede.

Misschien heb je geprobeerd te stoppen met roken in het verleden en mislukte of misschien is dit de eerste keer. Hoe dan ook, als je klaar bent om te doen van de gewoonte voor een goede dan verder lezen van dit EaseQuit onderstaande recensie om te leren hoe deze nieuwe technologie werkt en dan beslissen zijn of haar recht voor u.

Wat is nu precies EaseQuit?

EaseQuit is een product dat is ontworpen om u te helpen stoppen met roken via een methode die bekend staat als Auriculotherapie . Dit wordt ook wel aangeduid als het oor acupunctuur, behalve dat er geen naalden betrokken.

Auriculotherapie is een oude Chinese techniek die het stimuleren van de oorschelp van het uitwendige oor tot hygiënische omstandigheden in andere delen van het lichaam te verlichten zich meebrengt.

Door het gebruik van deze pijn gratis techniek, EaseQuit volledig het gebruik van nicotine, dat is precies dezelfde stof die u probeert om weg te komen uit te roeien.

Dit is een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van EaseQuit om u te helpen stoppen met roken ten opzichte van andere anti-roken producten zoals gommen, pillen en patches etc. , omdat al die andere producten hebben een bepaalde hoeveelheid nicotine in hen.

Hoe precies doet EaseQuit werken?

Het pakket wordt geleverd met een reeks van kleine bioactieve magneten (in paren) die u aan uw oren. Een van de magneten zal buiten het oor worden geplaatst, terwijl de andere aan de binnenzijde worden aangebracht. (Zie afbeelding hieronder).

De magneten ontstaat een kleine drukpunt dat vervolgens stimuleren van de zenuwen die releases endorfine in de hersenen. Deze endorfines zijn een soort ‘ feel good chemische stof ‘ die vrijkomt in de hersenen vergelijkbaar met wanneer u daadwerkelijk roken.

In wezen, door het dragen van deze bioactieve magneten, in de eerste paar dagen zal je niet langer een beroep moeten doen op de ‘nicotine’ op deze speciale hoge krijgen dat je krijgt van roken en in een week tijd kunt u volledig te elimineren uw roken probleem.

Volgens de officiële EaseQuit Website, wordt ons verteld dat door simpelweg het dragen van de magneten 3-4 uur op een dagelijkse basis, kunt u een einde maken aan uw hunkeren naar nicotine en zelfs elimineren van de ontwenningsverschijnselen die typische komt wanneer u probeert te stoppen met je rookgewoonte.

Hier is hoe je zou EaseQuit gebruiken:

 • Stap # 1 – De eerste stap zou zijn om een van de kleine magneten op uw vingertoppen te plaatsen.
 • Stap # 2 – Gebruik een van uw vingertoppen om iets op de kleinste van de twee magneten in het bovenste gedeelte van je oorlel.
 • Stappen # 3 – nu de grotere magneet aan de buitenzijde van de oorlel zodat de twee magneten elkaar rechtstreeks worden geconfronteerd.
 • Stap # 4 – Draag de magneten voor 2-4 uur per dag en stoppen met roken in slechts 7 dagen.

how-easequit-werk

Maar Heeft EaseQuit echt werken of het enkel hype?

De belangrijkste reden waarom u dit leest EaseQut Review is omdat je wilt weten of het werkt om u te helpen stoppen met roken of niet. Om te beantwoorden, moeten we de techniek die betrokken zijn te onderzoeken en te zien of er enig bewijs.

auricolotheraphy-190x300Een blik op Auricular Therapy

Acupunctuur is een vorm van Chinese geneeskunde die in de praktijk al enkele duizenden jaren. Deze behandeling bestaat uit het plaatsen enkele kleine naalden op precieze punten in het lichaam aan te boren in de energie van het lichaam te helpen elimineren verschillende ziekten.

Volgens het Nationaal Centrum voor complementaire en Integrative Health , de resultaten van een aantal studies suggereren dat acupunctuur kan helpen verlichten soorten pijn die vaak chronisch zijn, zoals lage rugpijn, nekpijn, en artrose / kniepijn.

Van acupunctuur tot auriculotherapie

In de jaren 1950, een Franse arts door de naam van Dr. Paul Nogier maakte een ontdekking dat door het doen van acupunctuur op het oor kunt u veel andere delen van het lichaam te behandelen.

Echter, Dr Paul Nogier vond dat je zonder het gebruik van naalden in energie punten van het oor kon tikken. In plaats daarvan kunt u andere dingen gebruiken, zoals lasers, binnen handbereik, een botte getipt toverstaf, en oor pellet of zelfs low-level elektrische impulsen.

Hoe EaseQuit Neem auriculotherapie een stap verder

De makers van de EaseQuit systeem uitgebreid op onderzoek van Dr. Paul Nogier en vond dat het gebruik van magneten net zo goed, zo niet beter dan het gebruik van naalden of andere voorwerpen aan te boren in het drukpunt in het oor kunnen zijn.

Hoewel niet genoeg studies zijn gedaan, van de weinig informatie beschikbaar, auriculotherapie werkt om te helpen verlichten van chronische pijn en andere kwalen.

Echter, er zijn geen studies om te laten zien of het werkt voor schoppen gewoonten zoals roken.

De meeste andere EaseQuit beoordelingen online beweert dat het werkt. Bij onderzoek van de opmerkingen uit het verleden gebruikers, lijken ze ook EaseQuit duimen opgeven.

Zijn er bijwerkingen van het gebruik EaseQuit?

Momenteel zijn er geen bekende of gemelde bijwerkingen van het gebruik van dit systeem om te stoppen met roken. In feite zou je zeggen dat het net zo veilig als het dragen van een oorbel.

De magneten zijn bekleed met 24K wortel goud dus zolang je geen allergische reactie op goud dan het apparaat is 100% veilig is voor u, zelfs als je een gevoelige huid.

Let op : Maar dat als je zwanger bent of borstvoeding geeft moet je niet dit apparaat te dragen. Er zijn geen studies gedaan naar het gebruik van dit apparaat op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, dus het is beter het zekere voor het onzekere nemen .

Een andere groep van mensen die niet moeten overwegen om EaseQuit zijn die ofwel draagt een oor hulp, een pacemaker of een ander elektronisch apparaat. Terwijl de magneten zal niet direct schadelijk voor u zijn magneten bekend te bemoeien met elektronische velden, dus het is aan te bevelen dat u dit apparaat niet gebruiken .

Hoeveel kost EaseQuit Cost en waar kunt u het kopen?

Op het moment van het schrijven van deze beoordeling, kan EaseQuit worden gekocht bij de officiële website voor $ 45,84 . ( Dit is een gereduceerde prijs omlaag van $ 58,94) .

Op dit moment kunt u alleen kopen EaseQuit van de officiële website .

Het goede is dat ze bieden gratis verzending die normaal gesproken duurt 3-5 werkdagen voor uw pakket aan te komen als je in de Verenigde Staten. Ze bieden ook wereldwijde verzending gratis ook, maar u kunt verwachten dat uw pakket een beetje langer duren als u buiten de VS woont.

Hun huidige geaccepteerde betaalmiddel zijn Visa, Mastercard, American Express en Paypal. Dit betekent dat je opties!

Zijn er EaseQuit Werkelijke Klant recensies Er?

Op het moment van schrijven van deze EaseQuit beoordeling, het product alleen op de markt voor een paar maanden. Als gevolg daarvan zijn er zeer beperkt recensies van klanten. De meeste mensen gewoon kopen EaseQuit en gaan met hun leven, omdat ze niet echt een stimulans om terug te gaan en laat een beoordeling.

Van wat er beschikbaar is, is het veilig om te zeggen dat een handvol mensen zien positieve resultaten met behulp van de EaseQuit systeem van stoppen met roken.

Het enige nadeel is dat het aantal personen tot 4 weken om echt te zien van de voordelen van het gebruik van het apparaat. Dat is 4 keer zoveel als de officiële website beweert.

Dat gezegd zijnde, zijn onzeker als de gebruikers eigenlijk volg de instructies en dragen de magneten 4 uur per dag.

Hoewel in alle eerlijkheid, 4 weken te stoppen met roken is zeer goed door alle normen.

Zijn er garanties?

Ja, de officiële website beweert dat als je niet je rookgewoonte stoppen met hun EaseQuit systeem, zullen ze 100% van de prijs van het product terug te betalen.

Echter, met het oog op uw geld terug te krijgen moet je dit doen binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling en moet je het item terug te keren in de originele verpakking en betaalt de kosten van de scheepvaart terug de verpakking.

Wat zijn enkele van de voors en tegens van het gebruik EaseQuit?

Als alles werkt zoals geadverteerd, de volgende zijn de voor- en nadelen die u kunt verwachten als u dit product te kopen om u te helpen voor eens en altijd te stoppen met roken.

Pros

 • Niet gepaard gaat met het gebruik van Nicotine
 • Zeer eenvoudige procedure die kan worden toegepast in een paar seconden
 • Het duren voor een mensenleven – Niet dat je zult het nodig hebben voor dat lang
 • Geen Ontwenningsverschijnselen
 • In vergelijking met andere therapie, het is relatief betaalbaar
 • Wordt geleverd met een 100% geld terug garantie.

Cons

 • Niet te worden gebruikt door het geven van borstvoeding moeder of vrouwen die zwanger.
 • Mag niet worden gebruikt door personen die een gehoorapparaat of een pacemaker dragen. (Er zou kunnen magnetische interferentie).
 • Gebaseerd op klanten EaseQuit reviews, kan het langer dan 7 dagen duren om volledig te stoppen met roken.

Conclusie – inpakken Dit EaseQuit review

Als u op zoek bent naar een effectieve methode om eindelijk stoppen eens en voor altijd snurken, dan moet je EaseQuit proberen. Hoewel er niet genoeg wetenschappelijk bewijs om de beweringen te ondersteunen, de meeste recensies van klanten suggereren dat het werkt.

Nu zelfs als dit een placebo-effect, duurt het niet zo lang als u het gewenste einddoel, namelijk het zo slecht roken gewoonte te doden bereiken toe.

Worse case scenario, kunt u het EaseQuit systeem te proberen voor 30 dagen en als om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw resultaten, vragen om uw geld terug. Immers, is dat niet de reden waarom ze een geld terug garantie? Hoewel op basis van andere klanten EaseQuit reviews, u waarschijnlijk niet nodig om dat te doen.

Dus daar heb je het. Het was een genoegen om u te voorzien van deze EaseQuit beoordeling geweest. Als u het apparaat hebt geprobeerd of van plan, kunt bookmark deze pagina en kom terug en deel uw ervaring.

buy-easequit

klik hier om EaseQUIT bestellen via de officiële website »

78/100 : by 63 users
EaseQuit Review
FLASH SALE 20% OFF »