EaseQuit gjennomgang ~ Betyr det virkelig hjelpe deg å slutte å røyke på bare syv dager?

Home » Review » EaseQuit » EaseQuit gjennomgang ~ Betyr det virkelig hjelpe deg å slutte å røyke på bare syv dager?

Last Updated on

I dette innlegget vil jeg gi deg en objektiv EaseQuit omtale slik at i de neste minuttene kan du bestemme om denne nye teknologien som lover å hjelpe deg å slutte å røyke i løpet av 7 dager er riktig for deg.

Kanskje du har sett en annonse for EaseQuit eller kanskje noen anbefalt det til deg, og du bare vil ha en smule litt mer informasjon om hvorvidt det fungerer.

Ikke et problem, men før jeg søle bønner, vil jeg be deg om to alvorlige spørsmål:

 1. Visste du at lungekreft er den ledende kreft morderen i USA alene?

Ifølge Lung.org , er det anslått at mer enn fire hundre tusen (400,000+) amerikanere lever med lungekreft og dette tallet forventes å stige dramatisk.

Lungekreft har passert brystkreft for kvinner og prostatakreft for menn å bli nummer én (1) ledende årsak til kreft dødsfall i USA.

 1. Visste du at røyking er den ledende årsak til lungekreft?

The National Cancer Institute anslår at 80-90 prosent av lungekreft er forårsaket av sigarettrøking.

Så hva betyr alt denne statistikken bety for deg?

FAKTA: Vel, det viktigste du kan gjøre for å unngå lungekreft er å ‘slutte å røyke’ og unngå andre hånden røyke i det hele tatt mulig kostnad .

Hvis du tror at jeg prøver å skremme deg så du er galt. Tvert imot, jeg ønsker å hjelpe deg og gi en vei ut for deg.

Røykeslutt er ikke lett, men akkurat som alle andre dårlig vane, med de riktige metoder og system du kan bryte gjennom og bli kvitt problemet for godt.

Kanskje du har forsøkt å slutte å røyke i det siste og feilet eller kanskje dette er første gang. Uansett, hvis du er klar til å gi opp vane for godt da fortsette å lese denne EaseQuit omtale nedenfor for å lære hvordan denne nye teknologien fungerer, og deretter bestemme om det er riktig for deg.

Hva er egentlig EaseQuit?

EaseQuit er et produkt utviklet for å hjelpe deg å slutte å røyke ved hjelp av en metode som kalles Auriculotherapy . Dette er også referert til som øreakupunktur, bortsett fra at det ikke er noen nåler involvert.

Auriculotherapy er en gammel kinesisk teknikk som innebærer stimulering av atriet i det ytre øret for å lindre helsemessige forhold i andre deler av kroppen.

Ved å bruke denne smerten fri teknikk, EaseQuit fullstendig utrydde bruk av nikotin, som er det samme stoffet som du prøver å komme bort fra.

Dette er en av de viktigste fordelene ved å bruke EaseQuit for å hjelpe deg å slutte å røyke i løpet av andre anti-røyke produkter som tannkjøtt, piller og plaster osv fordi alle de andre produktene har en viss mengde nikotin i dem.

Hvordan akkurat gjør EaseQuit fungerer?

Pakken kommer med et sett av små bioaktive magneter (i par) som du fester til ørene. En av magnetene vil bli plassert utenfor øret, mens den andre vil bli plassert på innsiden. (Se bildet nedenfor).

Magnetene danner en liten trykkpunkt som deretter stimulere nerver, noe som frigjør endorfin i hjernen. Disse endorfiner er en type ‘ føler god kjemisk ‘ som er utgitt i hjernen som ligner på når du faktisk røyke.

I hovedsak ved å bære disse bioaktive magneter, i de første dagene du ikke lenger å stole på ‘nikotin’ for å få den spesielle høy at du får fra røyking og i en ukes tid kan du helt eliminere din røyking problem.

Ifølge offisielle EaseQuit Nettstedet, blir vi fortalt at ved å bare iført magnetene 3-4 timer på en daglig basis, kan du sette en stopper for din nikotin suget og med eliminere abstinenssymptomene som typisk kommer når du prøver å slutte røyking vane.

Her er hvordan du ville bruke EaseQuit:

 • Trinn # 1 – Det første skritt vil være å plassere en av de små magneter på fingertuppene.
 • Step # 2 – Bruk en av fingertuppene til svakt trykk den minste av de to magnetene på innsiden av øvre del av øreflippen.
 • Trinn # 3 – Nå plasserer større magnet på utsiden av øreflippen slik at de to magnetene er direkte overfor hverandre.
 • Step # 4 – Bruk magnetene i 2-4 timer per dag og slutte å røyke i så lite som 7 dager.

hvordan easequit-arbeid

Men Betyr EaseQuit virkelig fungerer eller er det bare Hype?

Den viktigste grunnen til at du leser dette EaseQut Review er fordi du ønsker å vite om det fungerer å hjelpe deg å slutte å røyke eller ikke. For å svare på det, må vi undersøke teknikk involvert, og se om det er noen støtte bevis.

auricolotheraphy-190x300En titt på Auricular terapi

Akupunktur er en form for kinesisk medisin som har vært i praksis i flere tusen år. Denne behandlingen innebærer å plassere noen små nåler ved presise steder på kroppen for å benytte seg av kroppens energi for å bidra til å fjerne ulike sykdommer.

Ifølge Nasjonalt Senter for komplementær og Integrative Health , resultater fra en rekke studier tyder på at akupunktur kan hjelpe lette typer smerte som ofte kroniske som lav ryggsmerter, nakkesmerter, og slitasjegikt / knesmerter.

Fra Akupunktur til Auriculotherapy

I 1950, en fransk lege ved navn Dr. Paul Nogier gjort et funn at ved å gjøre akupunktur på øret kan du behandle mange andre deler av kroppen.

Men Dr. Paul Nogier funnet ut at du kan trykke inn energipunkter i øret uten bruk av nåler. I stedet kan du bruke andre ting som lasere, fingertuppene, en sløv tippet stav og øre pellet eller lavt nivå elektriske impulser.

Hvordan EaseQuit Ta Auriculotherapy et skritt videre

Skaperne av EaseQuit systemet utvidet etter Dr. Paul Nogier forskning og funnet ut at ved hjelp av magneter kan være like bra om ikke bedre enn å bruke nåler eller andre gjenstander til å trykke inn trykkpunktet i øret.

Selv om det ikke nok studier har blitt gjort, fra den lille informasjonen som er tilgjengelig, betyr Auriculotherapy arbeide for å bidra til å lindre kroniske smerter og andre plager.

Men det finnes ingen studier som viser hvorvidt det fungerer for sparker vaner som røyking.

De fleste av de andre EaseQuit anmeldelser på nettet hevder at det ikke fungerer. På undersøkelse av kommentarer fra tidligere brukere, synes de å også gi EaseQuit tommelen opp.

Er det noen bivirkninger ved bruk av EaseQuit?

For tiden er det ingen kjente eller rapporterte bivirkninger av å bruke dette systemet til å slutte å røyke. Faktisk kan man si at det er like trygt som iført en ørering.

Magnetene er belagt med 24K gulrot gull slik at så lenge du har ingen allergisk reaksjon på gull da enheten er 100% trygt for deg selv hvis du har sensitiv hud.

Merk : Men at hvis du er gravid eller ammer bør du ikke bruke denne enheten. Ingen studier har blitt gjort på bruk av denne enheten på gravide eller ammende kvinner, så det er bedre å være safe than sorry .

En annen gruppe mennesker som ikke bør vurdere å bruke EaseQuit er de som enten bærer et øre hjelpemiddel, en pacemaker eller andre elektroniske enheter. Mens magnetene vil ikke skade deg direkte, er magneter kjent for å forstyrre elektroniske felt, så det anbefales at du ikke bruker denne enheten .

Hvor mye koster EaseQuit Kostnader og hvor kan du kjøpe den?

På tidspunktet for å skrive denne anmeldelsen, kan EaseQuit kjøpes fra det offisielle nettstedet for $ 45.84 . ( Dette er en rabattert pris ned fra $ 58,94) .

Foreløpig kan du bare kjøpe EaseQuit fra den offisielle nettsiden .

Den gode tingen er at de tilbyr gratis frakt som normalt tar 3-5 virkedager for pakken å komme frem hvis du er i USA. De tilbyr også frakt verden gratis også, men du kan forvente at pakken vil ta litt lengre tid hvis du bor utenfor USA.

Deres nåværende aksepterte betalingsmetoder er Visa, Mastercard, AMEX og Paypal. Dette betyr at du har alternativer!

Er det noen EaseQuit Faktisk Kunde?

På tidspunktet for å skrive denne EaseQuit gjennomgang, produktet har bare vært på markedet i noen måneder. Som et resultat, er det svært begrenset kundevurderinger. De fleste mennesker bare kjøpe EaseQuit og gå videre med livene sine, som de egentlig ikke har et insentiv til å gå tilbake og forlate en gjennomgang.

Fra hva som er tilgjengelig, er det trygt å si at en håndfull mennesker ser positive resultater ved å bruke EaseQuit system for å slutte å røyke.

Den eneste ulempen er at det tar noen personer opp til 4 uker å virkelig se fordelene med å bruke enheten. Det er 4 ganger så mye som de offisielle nettsted krav.

Når det er sagt, er det usikkert om brukerne faktisk følger instruksjonene og slitasje magnetene i 4 timer per dag.

Selv om det i alle ærlig, 4 uker å slutte å røyke er veldig bra etter enhver målestokk.

Er det noen garantier?

Ja, hevder den offisielle nettsiden at hvis du ikke stoppe røyking vane med sin EaseQuit system, vil de refundere 100% av av produktprisen.

Men for å få pengene tilbake du gjøre dette innen 30 dager etter mottatt din bestilling, og du blir nødt til å returnere varen i originalemballasjen og betale kostnadene for frakt tilbake pakken.

Hva er noen av de fordeler og ulemper ved bruk EaseQuit?

Hvis alt fungerer som annonsert, følgende er fordeler og ulemper som du kan forvente hvis du kjøper dette produktet for å hjelpe deg å slutte å røyke en gang for alle.

Pros

 • Har ikke involverer bruk av nikotin
 • Veldig enkel prosedyre som kan brukes i noen få sekunder
 • Det vare livet ut – Ikke at du trenger det for så lang tid
 • Ingen Abstinenssymptomer
 • I forhold til annen behandling, er det relativt rimelig
 • Leveres med en 100% pengene tilbake garanti.

Ulemper

 • Skal ikke brukes ved amming mor eller kvinner som gravid.
 • Bør ikke brukes av personer som bruker høreapparat eller pacemaker. (Det kan være mulig magnetisk interferens).
 • Basert på kunder EaseQuit vurderinger, kan det ta lengre tid enn 7 dager til fullt slutte å røyke.

Konklusjon – Wrapping Up Denne EaseQuit omtale

Hvis du er ute etter en effektiv metode for å endelig slutte snorking gang for alle, så du bør gi EaseQuit en prøve. Selv om det ikke er nok vitenskapelig dokumentasjon som støtter påstandene, de fleste kunder tyder på at det fungerer.

Nå selv om dette er en placebo effekt, spiller det ingen rolle så lenge du oppnå ønsket slutt mål, som er å drepe så ille røyking vane.

Verre tilfelle, kan du prøve EaseQuit systemet i 30 dager, og hvis en eller annen grunn ikke er fornøyd med resultatene, be om pengene tilbake. Tross alt er ikke at grunnen til at de har en pengene tilbake-garanti? Selv basert på andre kunder EaseQuit vurderinger, har du sannsynligvis ikke trenger å gjøre det.

Så det du har det. Det har vært en glede å gi deg denne EaseQuit gjennomgang. Hvis du har prøvd enheten eller planlegger å, kan du bokmerke denne siden og komme tilbake og dele dine erfaringer.

buy-easequit

Klikk her for å bestille EaseQUIT fra den offisielle nettsiden »

77/100 : by 132 users
FLASH SALE 20% OFF »