EaseQuit opinie ~ Does it într-adevăr ajuta să renunțe la fumat în doar 7 zile?

Home » Review » EaseQuit » EaseQuit opinie ~ Does it într-adevăr ajuta să renunțe la fumat în doar 7 zile?

Last Updated on

În acest post Vreau să vă dau o echidistantă EaseQuit opinie , astfel că , în următoarele câteva minute puteți decide dacă această nouă tehnologie care promite să vă ajute să renunțe la fumat în doar 7 zile este potrivit pentru tine.

Poate ați văzut un anunț pentru EaseQuit sau poate cineva recomandat pentru tine si vrei doar un pic pic mai multe informații dacă este sau nu funcționează.

Nu este o problemă, dar înainte de a da de fasole, vreau să vă pun două întrebări serioase:

 1. Stiati ca cancerul pulmonar este criminalul lider de cancer, numai in SUA?

Potrivit Lung.org , se estimează că mai mult de patru sute de mii (400,000) americani traiesc cu cancer pulmonar , iar acest număr este de așteptat să crească dramatic.

Cancerul pulmonar a depasit cancer de san pentru femei si cancerul de prostata pentru barbati pentru a deveni numărul unu (# 1) cauza principala a deceselor de cancer in SUA.

 1. Stiati ca fumatul este cauza principala a cancerului pulmonar?

Institutul National de Cancer estimeaza ca 80-90 la suta de cancer pulmonar este cauzat de fumat țigară.

Deci, Ce înseamnă toate aceste statistici medie pentru tine?

FAPT: Ei bine, cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a evita cancerul pulmonar este “renunțarea la fumat și pentru a evita fumatul pasiv la toate posibile costuri .

Dacă crezi că am încercat să te sperii atunci te înșeli. Dimpotrivă, vreau să vă ajute și să ofere o cale de ieșire pentru tine.

Renunțarea la fumat este NU ușor , dar la fel ca orice alt obicei prost, cu metodele potrivite și sistemul pe care se poate rupe prin și de a scăpa de această problemă pentru totdeauna.

Poate că ați încercat să renunțe la fumat în trecut și nu a reușit sau poate că aceasta este prima dată. Oricum, dacă sunteți gata să renunțe la obiceiul de bine, apoi continuați să citiți această opinie EaseQuit de mai jos pentru a afla cum funcționează această nouă tehnologie și apoi decide dacă dreptul său pentru tine.

Ce este mai exact EaseQuit?

EaseQuit este un produs conceput pentru a vă ajuta să renunțe la fumat printr – o metodologie cunoscută sub numele de auriculoterapie . Acest lucru este , de asemenea , menționată ca acupunctura urechii cu excepția faptului că nu există ace implicate.

Auriculoterapie este o tehnică străveche chineză, care implică stimularea atriului a urechii externe pentru a atenua condițiile de sănătate în alte părți ale corpului.

Prin folosirea acestei tehnici fara durere, EaseQuit eradica complet utilizarea de nicotină, care este foarte aceeași substanță pe care încearcă să scape de.

Acesta este unul dintre principalele avantaje ale utilizării EaseQuit pentru a vă ajuta să renunțe la fumat fata de alte produse anti-fumat , cum ar fi gume, pastile si patch – uri , etc. , deoarece toate celelalte produse au o anumită cantitate de nicotină în ele.

Cum anume acționează EaseQuit?

Pachetul vine cu un set de magneți bioactive mici (în perechi), pe care le atașați la urechi. Unul dintre magneți vor fi plasate în afara urechii, în timp ce celălalt va fi plasat pe interior. (A se vedea imaginea de mai jos).

Magneții creează un punct de presiune mică , care apoi stimulează nervii, care elibereaza endorfine în creier. Aceste endorfine sunt un tip de „ se simt bine chimic “ , care este eliberat in creier similar , atunci când sunt de fapt fumat.

În esență, prin purtarea acestor magneți bioactive, în primele zile nu veți mai trebui să se bazeze pe „nicotină“, pentru a obține că de mare speciale pe care le obține de la fumat și într-un timp de săptămâni, s-ar putea elimina complet problema fumatului.

Potrivit site-ul oficial EaseQuit, ni se spune că prin simpla purtarea magneții de 3-4 ore pe o bază de zi cu zi, puteți pune capăt pofta ta de nicotina si chiar elimina simptomele de sevraj care vine tipic atunci când încercați să renunțe la dvs. obiceiul de fumat.

Iată cum ar trebui să utilizați EaseQuit:

 • Pasul # 1 – Primul pas ar fi să plaseze unul dintre magneți mici de pe vârful degetelor.
 • Pasul # 2 – Utilizați una dintre vârfurile degetelor pentru a apăsa ușor mai mică dintre cei doi magneți în interiorul părții superioare a , lobul urechii.
 • Etapele # 3 – Acum , locul magnetul mai mare pe partea exterioară a lobul urechii , astfel încât cei doi magneți se confruntă în mod direct între ele.
 • Pasul # 4 – Purtați magneții timp de 2-4 ore pe zi și renunțe la fumat , în cât mai puțin de 7 zile.

cum-easequit-muncă

Dar oare EaseQuit Zau de lucru sau este doar Hype?

Motivul principal pentru care citiți această opinie EaseQut este pentru că tu vrei să știi dacă funcționează pentru a vă ajuta să renunțe la fumat sau nu. Pentru a răspunde la această, trebuie să examinăm tehnica implicate și a vedea dacă există vreo dovadă de sprijin.

auricolotheraphy-190x300O privire la auricular Terapie

Acupunctura este o forma de medicina chineza, care a fost, în practică, timp de mai multe mii de ani. Acest tratament presupune plasarea unor ace mici la puncte precise în organism la robinet în energie al organismului pentru a ajuta la eliminarea diferitelor boli.

Potrivit Centrului Național de Sănătate integrativa , rezultate dintr – o serie de studii sugereaza ca acupunctura poate ajuta la usurinta de tipuri de durere , care sunt de multe ori cronice , cum ar fi durerea de spate-, dureri de gat, si dureri de osteoartrita / genunchi.

De la acupunctura pentru auriculoterapie

În anii 1950, un medic francez de numele Dr. Paul Nogier a făcut o descoperire care face prin acupunctura pe ureche pot trata multe alte părți ale corpului.

Cu toate acestea, Dr. Paul Nogier a constatat că ați putea atinge în puncte de energie ale urechii, fără utilizarea de ace. În schimb, puteți utiliza alte lucruri, cum ar fi lasere, vârful degetelor, o baghetă cu vârf bont, și pelete urechi sau chiar impulsuri electrice de nivel scăzut.

Cum EaseQuit Ia Auriculoterapie un pas mai departe

Creatorii sistemului EaseQuit extins pe cercetare Dr. Paul Nogier și a constatat că utilizarea magneților pot fi la fel de bine, dacă nu mai bine decât folosind ace sau alte obiecte pentru a atinge în punctul de presiune în ureche.

Deși au fost efectuate studii nu sunt suficiente, din puținele informații disponibile, Auriculoterapie funcționează pentru a ajuta la atenuarea durerii cronice și a altor maladii.

Cu toate acestea, nu există studii care să arate dacă este sau nu funcționează pentru obiceiurile lovituri cu piciorul, cum ar fi fumatul.

Majoritatea celorlalte EaseQuit comentarii online, că revendicările nu funcționează. La examinarea comentarii de la utilizatorii din trecut, ele par a da, de asemenea, degetele EaseQuit sus.

Exista efecte secundare ale utilizarii EaseQuit?

In prezent nu sunt cunoscute sau raportate efecte secundare ale utilizării acestui sistem să renunțe la fumat. De fapt, ai putea spune că este la fel de sigur ca poartă un cercel.

Magneții sunt acoperite cu aur de 24K morcov, astfel, atâta timp cât aveți nici o reacție alergică la aur, atunci dispozitivul este 100% sigur pentru tine, chiar dacă aveți pielea sensibilă.

Notă : Cu toate acestea că , dacă sunteți gravidă sau alăptați , nu ar trebui să poarte acest dispozitiv. Nu au fost făcute studii cu privire la utilizarea acestui dispozitiv la femeile gravide sau care alăptează , deci este mai bine să fie în siguranță decât îmi pare rău .

Un alt grup de oameni care nu ar trebui să ia în considerare utilizarea EaseQuit sunt cele care poartă fie un ajutor de ureche, un stimulator cardiac sau orice alt dispozitiv electronic. În timp ce magneții obiceiul să vă facă rău în mod direct, magneți sunt cunoscute pentru a interfera cu campuri electronice de aceea este recomandat sa nu folositi acest aparat .

Cât de mult EaseQuit de cost și Unde se poate achiziționați?

La momentul scrierii acestui comentariu, EaseQuit pot fi achiziționate de pe site – ul oficial pentru $ 45.84 . ( Acesta este un preț redus în jos de la $ 58.94) .

În prezent , puteți doar achiziționa EaseQuit de pe site – ul oficial .

Lucru bun este faptul că acestea oferă livrare gratuită, care durează în mod normal 3-5 zile lucrătoare pentru pachetul dvs. pentru a ajunge dacă sunteți în Statele Unite. Acestea oferă, de asemenea, de transport maritim la nivel mondial pentru gratuit, de asemenea, dar vă puteți aștepta ca pachetul va dura un pic mai mult, dacă locuiți în afara Statelor Unite.

Metodele lor curente de plată acceptate sunt Visa, Mastercard, AMEX și Paypal. Acest lucru înseamnă că aveți opțiuni!

Există orice EaseQuit Opiniile clientului real?

La momentul scrierii acestui comentariu EaseQuit, produsul a fost doar pe piață pentru câteva luni. Ca rezultat, sunt recenzii foarte limitate ale clienților. Cei mai mulți oameni doar să cumpere EaseQuit și du-te mai departe cu viața lor, deoarece acestea nu au într-adevăr un stimulent pentru a merge înapoi și lasă un comentariu.

Din ceea ce este disponibil, este sigur să spun că o mână de oameni văd rezultate pozitive prin utilizarea sistemului EaseQuit renunțării la fumat.

Singurul dezavantaj este că este nevoie de unele persoane de până la 4 săptămâni pentru a vedea într-adevăr avantajele utilizării dispozitivului. Aceasta este de 4 ori la fel de mult ca și revendicările site-ul oficial.

Acestea fiind spuse, nesigur acesteia în cazul în care utilizatorii urmați de fapt instrucțiunile date și să poarte magneții timp de 4 ore pe zi.

Deși în toate sincer, 4 săptămâni să renunțe la fumat este foarte bun de orice standarde.

Există orice garanții?

Da, site-ul oficial susține că, dacă nu opriți obiceiul de fumat cu sistemul lor EaseQuit, ei vor returna 100% din din prețul produsului.

Cu toate acestea, în scopul de a obține banii înapoi ai face acest lucru în termen de 30 de zile de la primirea comenzii și va trebui să returneze elementul în ambalajul original și să plătească costul de transport maritim înapoi pachetului.

Care sunt unele dintre argumentele pro și contra Folosind EaseQuit?

Dacă totul funcționează ca publicitate, sunt următoarele argumente pro și contra pe care le puteți aștepta dacă achiziționați acest produs pentru a vă ajuta să renunțe la fumat o dată pentru totdeauna.

Pro-uri

 • Nu implica utilizarea de nicotina
 • Procedura foarte simplu care poate fi aplicată în câteva secunde
 • Ea Ultima pentru o viață întreagă – Nu că ai avea nevoie de ea atât de mult timp
 • Nu există simptome de sevraj
 • În comparație cu alte terapie, este relativ accesibil
 • Vine cu o garanție de bani înapoi 100%.

Contra

 • Nu pentru a fi utilizate de către mama care alăptează sau femeile gravide care.
 • Nu ar trebui să fie utilizate de către persoanele care poartă un aparat auditiv sau stimulator cardiac. (Ar putea fi posibilă interferență magnetică).
 • Bazat pe clienții EaseQuit comentarii, poate dura mai mult de 7 zile să renunțe complet la fumat.

Concluzie – Încheierea Această opinie EaseQuit

Dacă sunteți în căutarea pentru o metodă eficientă pentru a ieși în cele din urmă sforăit o dată pentru totdeauna, atunci ar trebui să dea un try EaseQuit. Deși nu există suficiente dovezi științifice pentru a susține revendicările, cele mai multe comentarii ale clienților sugerează că funcționează.

Acum, chiar dacă acest lucru este un efect placebo, nu contează, atâta timp cât vă atinge obiectivul final dorit, care este de a ucide obicei prost de fumat.

Mai rău scenariu caz, puteți încerca sistemul EaseQuit timp de 30 de zile și în cazul în care pentru orice motiv , nu sunteți mulțumit de rezultatele, cere banii înapoi. La urma urmei, nu este faptul că motivul pentru care au o garanție pentru restituirea banilor? Deși pe baza altor clienți EaseQuit comentarii, probabil nevoie de obiceiul de a face acest lucru.

Deci nu-l ai. A fost o plăcere de a vă oferi această recenzie EaseQuit. Dacă ați încercat dispozitivul sau intenționează să, vă rugăm să marcaj această pagină și să vină înapoi și împărtăși experiența dumneavoastră.

buy-easequit

click aici pentru a comanda EaseQUIT de pe site – ul oficial »

76/100 : by 69 users
EaseQuit Review
FLASH SALE 20% OFF »