EaseQUIT opinie – renunțarea la fumat cu EaseQUIT

Home » Review » EaseQuit » EaseQUIT opinie – renunțarea la fumat cu EaseQUIT

Last Updated on

easequit-recenzie

despre EaseQUIT

Cu ajutorul “magneți bioactive” , care se ataseaza la ureche, EaseQUIT promite să vă ajute să renunțe la fumat în doar 7 zile, fără chimicale, pastile, sau de a continua dependenta pe nicotina.

Folosind ceva numit auriculoterapie, EaseQUIT pretinde ca organismul dumneavoastră să elibereze endorfine, care sunt peptide care activează receptorii opioizi pentru a oferi un efect calmant, analgezic care poate ajuta la ameliorarea pofte si simptome de sevraj.

Potrivit companiei, tot ce trebuie să faceți este să poarte magnet-ul EaseQUIT timp de 3-4 ore pe zi, și te va ajuta să “rupe dependența și să renunțe la fumat o dată pentru totdeauna.” Și nu va trebui să vă faceți griji despre rezerve, înlocuiri, sau un extra!

În general, ne-a spus procesul funcționează peste 4 etape:

  • Se pune magnet pe vârful degetelor, care este acoperit în aur de 24k pentru a preveni reacțiile la cei cu pielea sensibilă.
  • Se plasează magnetul mai mic pe un “punct precis”, pe partea din față a urechii.
  • Se plasează magnetul mai mare pe partea din spate a urechii.
  • Renunțe la fumat “pentru totdeauna!”

Cât de minunat s-ar simți să rupă în sfârșit liber de dependența de nicotină? Și cât de mult bani ar putea să fie capabil de a salva în acest proces?

Dar, este EaseQUIT cu adevărat “cel mai ușor și cel mai eficient mod de a lovi cu piciorul obiceiul de fumat,” sau este ulei de sarpe deghizat ca știință legitim? Asta e ceea ce ne va ajuta să stabiliți înainte de a preda banii câștigați cu greu.

Ce este auricular Therapy? Este eficace pentru renunțarea la fumat?

cum-easequit-muncă

Acest lucru ar putea fi o întrebare mai complexă decât vă așteptați, așa că hai să rupă totul în trei părți diferite.

Acupunctura ureche

Timp de mii de ani, medicina tradițională chineză a pus în aplicare acupunctura în regimuri sale de tratament, care implica ace subtiri fi introduse în corpul la puncte precise.

În conformitate cu procesul de gândire din spatele acestor tratamente (există mai multe teorii diferite si filozofii implicate, în funcție de cine întrebi), aceste ace de robinet în meridianele energetice găsite în organism, care poate oferi ajutor dintr-o varietate de boli.

Una dintre aceste meridiane energetice se află în urechi, pe care practicanții acupunctura pretind că de multe ori actioneaza ca un microsistem al întregului corp (cu alte cuvinte, pe care le puteți trata multe condiții oriunde în organism prin efectuarea acupunctura numai pe urechi).

Auriculoterapie Dr. Paul Nogier lui

Apoi, în 1950, un medic francez cu numele lui Paul Nogier luat principiile fundamentale ale acupunctura urechii și a susținut că aceste puncte de energie ar putea fi accesate într-un număr de moduri diferite, altele decât ace.

Aceasta include presiune manuală, cum ar fi vârful degetelor (cunoscut sub numele de presopunctură ), lasere, sau chiar și curenți electrici de nivel scăzut.

Dispozitive cum ar fi EaseQuit

Acum, multe produse au lovit recent pe piață, care pretind a lua ideea Dr. Nogier este un pas mai departe. În loc de a utiliza presiunea degetului pentru a atinge în aceste puncte de energie, ei pretind că aveți posibilitatea să atașați pur și simplu magneți la ureche timp de câteva ore în fiecare zi și de a realiza o mare parte din aceeași.

Având în vedere acest lucru, un “flowchart” a ceea ce s-ar putea discuta arata ceva de genul:

Acupunctura auriculară tradiționale à metode Auriculoterapie Dr. NOGIER lui à bazate pe dispozitive , cum ar fi Magnet EaseQUIT

Dar există dovezi clinice care sustin oricare dintre aceste practici?

Sa dovedit auriculară terapii Ca EaseQUIT punct de vedere clinic?

auricolotheraphy-190x300În conformitate cu Centrul National pentru complementare si integratoare de sanatate ” , acupunctura pare a fi o optiune rezonabila pentru persoanele cu dureri cronice.”

Cu toate acestea, ei merg în continuare că “ghidurilor clinice de practica sunt incompatibile” și că “efectele de acupunctura asupra creierului si a corpului si modul cel mai bine să le măsoare abia încep să fie înțelese.”

Cu alte cuvinte, există o mulțime de comunitatea medicala in prezent nu intelege despre acupunctura, si ce dovezi clinice există indică faptul că ar putea fi cel mai eficient pentru ameliorarea durerii, nu neapărat lucruri cum ar fi renunțarea la fumat.

Dar, amintiți-vă: EaseQUIT nu este furnizarea de acupunctura auriculară; numai pe bază de magnet de presopunctură. Din această perspectivă, nu am întâmpinat nicio dovadă clinică peer-revizuite în timpul cercetării noastre indicând faptul că este util pentru orice condiție, fumat sau în alt mod.

Mai mult decât atât, nu am întâmpinat nici de același tip de dovezi care indica faptul că plasarea acestor magneți pot crește în mod semnificativ cu eliberare de endorfine, sau să ofere oricare dintre celelalte beneficii de calmare, de relief de stres sau de gestionare a durerii, citate de companie.

Am ajuns la producător EaseQUIT pentru dovada că dispozitivul lor (sau dispozitive de terapie auricular în general) funcționează ca publicitate, și vom fi sigur de a actualiza această revizuire imediat ce un răspuns este primit.

Sunt efecte secundare asociate cu EaseQUIT?

În timp ce se pare că există o lipsă de dovezi clinice (pe baza cercetărilor noastre on-line) sprijinirea pretențiile EaseQUIT lui, vestea bună este că, probabil, nu va avea nici efecte secundare de la utilizarea acestuia.

Cu toate acestea, compania nu menționează că EaseQUIT “nu ar trebui să fie utilizat de către femeile gravide sau de către orice persoană cu un aparat auditiv, stimulator cardiac, sau alt dispozitiv electro-medical.”

In afara de asta, s-ar putea experimenta unele sensibilitate ușoară și / sau roșeață după purtarea EaseQUIT, mai ales în primele zile de cuplu, care ar trebui să scadă după ce a fost îndepărtat.

Cat costa Are EaseQUIT?

EaseQUIT are un pret de $ 45,84 și vine cu livrare gratuită. Nu există nici un indiciu exact ceea ce veți obține pentru acest preț, deși pare să fie un singur set de magneți (față și spate) și instrucțiunile de aplicare.

Potrivit site-ul lor, EaseQUIT este garantat pentru a vă ajuta să renunțe la fumat și vine cu o 30 de zile banii înapoi garanție, mai puțin S & H.

Pentru a solicita o rambursare, departamentul de servicii pentru clienți EaseQUIT poate fi contactat la +44 (0) 208 787 5981, support@easequit.com, sau prin forma lor de contact online.

click aici pentru a comanda EaseQUIT de pe site – ul oficial al »

În cazul în care Sunt EaseQUIT Opinii? Ce Despre competiție?

Din moment ce URL-ul lor a fost doar înregistrat în luna martie 2016, EaseQUIT a fost prea nou în momentul cercetării noastre au acumulat orice feedback-ul clientului on-line.

Cu toate acestea, ne-am afla că EaseQUIT este fabricat de Wolfson Berg Limited, cu sediul din Larnaca, Cipru, care susține că produsele lor sunt “susținute de consiliul nostru medical și științific consultativ.” Să sperăm că acest lucru înseamnă că vom auzi în curând din nou în ceea ce privește cererea noastră de studii clinice.

După o căutare rapidă on-line, apare compania produce mai multe suplimente nutritive populare, inclusiv Crazy vrac, PhenQ și Phen24.

Aici, pe HighYa, aceste produse au avut feedback-ul clientului limitate (un total combinat de 7 review-uri), cu un rating mediu de 1 stea. reclamații comune se face referire nici un rezultat și de sprijin mai mică decât stelare de client.

Comparativ, veți găsi un feedback similar pentru o mare parte a concurenței EaseQUIT, care pretind să abordeze, de asemenea, fumatul, in plus fata de pierderea in greutate, controlul foamei, managementul stresului, și multe altele.

Poate că cea mai mare diferență este că mulți dintre concurenții EaseQUIT pot fi achiziționate pentru mai puțin de 10, chiar $ ZeroMed vine la mai puțin de 40 $. De fapt, puteți cumpăra cât mai multe ca 300 dintre aceste unități magnetice pe site-uri precum eBay pentru cât mai puțin de 12 $!

Aducerea pe toate împreună, în cazul în care acest lucru nu vă lăsați în ceea ce privește EaseQUIT?

Va ajuta la EaseQUIT Tu lovi cu piciorul obiceiul-în 7 zile sau altfel?

Uite, ca cineva care a încercat să renunțe la fumat timp de mulți ani, voi fi primul care să-ți spun că trebuie să faci tot ce este nevoie pentru a atinge succesul.

Cu alte cuvinte, dacă vă obiceiul de a lovi cu piciorul folosind opțiuni tradiționale de înlocuire a nicotinei, cum ar fi patch-uri, gume sau pastile; sau prin metode non-traditionale, cum ar fi auriculoterapie, hipnoterapie, sau chiar acupunctura, cel mai important lucru este să renunți.

La urma urmei, nu există, probabil, nu mai rapid, metoda mai eficientă de a îmbunătăți foarte mult dvs. de sanatate sau economisind mii de dolari pe an, decât prin renunțarea la fumat.

Pe de altă parte, nu am întâmpinat nici o dovadă clinice în timpul cercetării noastre indica faptul ca dispozitivele cu magneți auricular, cum ar fi EaseQUIT poate oferi în mod fiabil orice beneficii pe termen scurt semnificative pe termen lung zațiilor.

Dar, din nou, chiar și în cazul în care dispozitive ca EaseQUIT nu au nici un efect măsurabil asupra fiziologia, în cazul în care vă pot ajuta să utilizați efectul încetezi cu placebo, s-ar putea permite să ajungă la același obiectiv.

Doar ține cont de faptul că cea mai mare parte competiției are un preț mult mai mic. De asemenea, în cazul în care trebuie să expediați EaseQUIT înapoi în Cipru, în scopul de a obține o rambursare, acest lucru înseamnă că ar putea pierde o mare parte din schimbare, în schimbul S & H taxe.

buy-easequit

click aici pentru a comanda EaseQUIT de pe site – ul oficial al »

62/100 : by 186 users
EaseQuit Review
FLASH SALE 20% OFF »