EaseQUIT Părăsiți produse pentru fumat Comentarii: Cel mai bun mod să renunțe la fumat

Home » Review » EaseQuit » EaseQUIT Părăsiți produse pentru fumat Comentarii: Cel mai bun mod să renunțe la fumat

Last Updated on

Cineva a spus „ Este ușor să renunțe la fumat. Am făcut – o mie de ori “. Poate că această afirmație este destul de familiar și reprezintă pentru mulți fumători , deoarece au încercat tot posibilul să renunțe la fumat , dar nu au reușit, dar de ce este prea dificil să renunțe la fumat? Răspunsul este nicotina.

Având răspunsurile înseamnă că ați găsit cel mai bun mod să renunțe la fumat.

CE ESTE NICOTINĂ?

Nicotină este un compus chimic găsit în produsele din tutun. Este substanța dăunătoare și dependență similară cu heroină sau cocaină (chiar mai mult decât dependență). dependența de cocaină este unul dintre obiceiurile proaste care este cel mai dificil să renunțe, de aceea aproape fumatorii de multe ori au tendința de a fuma în mod regulat. La utilizarea produselor din tutun, nicotina este absorbit in plamani prin mucoasa de airbag-uri. Când miros sau tutun de mestecat, nicotina este absorbit prin mucoasa nasului și a gurii (cauzate de inhalare).

Nicotina este, de asemenea, absorbit prin piele. În funcție de modul în care este absorbit, nicotina poate ajunge la nivelul său de vârf în fluxul sanguin și creierul rapid. Este nevoie de doar 10 secunde pentru ca nicotina pentru a se infiltra creierul atunci când fumezi. Efectele acute ale nicotinei se va risipi în doar câteva minute, care duc să fumeze în mod repetat în timpul zilei. Cu toate acestea trabucuri și țevi sunt mai puțin susceptibile de a provoca smokecloud deoarece nicotina este absorbit lent prin mucoasa gurii (cum ar fi nicotină din smokecloud tutun).

CUM NICOTINĂ ȘEDERE în corpul tău? ÎNCOTRO RAMANE și cât timp?

Când inhalați fumul de țigară, nicotină este profund dus în plămâni. Apoi se absoarbe rapid in sange si combinate cu monoxid de carbon și alte toxine, în cele din urmă a lăsat toate componentele otrăvitoare în corpul dumneavoastră. În realitate, atunci când inspirați fumul de țigară, nicotina ajunge la creier mai repede decat alte medicamente care intra in organism, deși o venă (cum ar fi injectarea intravenoasă).

Nicotina afecteaza diferite parti ale corpului, inclusiv inima si vasele de sange, hormonii, metabolismul (căile uz alimentar corp) și creierul. Nicotina poate găsite în laptele matern și chiar și în mucusului cervical femeilor care fumează țigări. In timpul sarcinii, nicotina ar putea intra placentei și a fost găsit în lichidul amniotic și sângele din cordonul ombilical nou-nascut.

În funcție de diverși factori, nicotină pot rămâne în corpul pentru timp scurt sau lung. Pentru cei mai mulți oameni care fumeaza in mod regulat, nicotină (sau altele similare, cum ar fi cotinina) rămâne în corpul lor aproximativ 3-4 zile de la oprirea fumatului. Astfel, se spune că nicotina este „“ un iubitor de persistenta „“, care nu este niciodată departe de tine, chiar nu fumezi o dată la două zile.

CUM NICOTINĂ lucru pentru a face FUMĂTORI IT supunându-?

Nicotina aduce confort și bunăstare sentimente pentru fumători, în scopul de a depăși neplăcerile anterioare. Se face fumătorii doresc să fumeze mai mult și mai mult. Nicotină, de asemenea, funcționează ca depresanți intervenind fluxul de informații între celulele nervoase (neuroni). Fumătorii au tendinta de a fuma mai mult decât sistemul nervos se adaptează la nicotină. Aceasta înseamnă că crește nivelul de nicotina in sange de fumatori.

Cei mai mulți oameni știu că fumatul este dăunător pentru sănătatea lor și doresc să reducă fumatul sau renunțe complet la fumat. In fiecare an, aproximativ 35 de milioane de fumători care au încercat tot posibilul strict să renunțe la fumat, dar din nefericire, cele mai multe dintre ele de fum din nou în termen de câteva zile.

Există 1 mg de nicotină într-o singură țigară. Folosind doze mari de nicotină de la 30-60 poate provoca riscuri de deces. De-a lungul timpului, un fumător trebuie să depindă de nicotină, atât fizic și mentalitate. De aceea, atunci când încercați să renunțe la fumat, te vei simti inconfortabil și este foarte greu pentru a merge departe de smokecloud. Dependenta te face sa te simti dificil de a ignora nicotina dupa ce te opresti la fumat. Există mai multe studii au indicat că: să renunțe la fumat, fumătorii trebuie să se confrunte atât cu dependența fizică și mentală.

Alarmant, fumătorii pot crește toleranța la nicotina a lungul timpului. Aceasta înseamnă că au nevoie de mai multa nicotina pentru a avea sentimente de confort și de a lua de bine. Și aceasta cauza creșterea frecvenței de fumat și de a face fumători devin mai dependenți. La un anumit prag, fumătorii vor ajunge la un anumit nivel de nicotina si apoi continua fumat să-l păstrați într-un interval confortabil.

Când un fumător terminat de fumat o tigara, nivelurile de nicotina din corpul lui / ei va scădea, mai mici și apoi își pierd încetul cu încetul. Sentimentele de confort începe să plece, iar o notificare va fi trimisă în mod aleatoriu la creierul lui / ei pe care el / ea vrea să fumeze. Dacă fumătorii întârzie fumatul, acestea ar putea începe să fie iritat și irascibil. În mod normal, aceasta nu ajunge la simptome grave ca dependenta de droguri, dar fumătorii se simt mai confortabil în timp. Când cineva fumează, sentimentele neplăcute se va risipi încetul cu încetul, iar acest ciclu va continua până când ea / el moare departe.

De ce oamenii STOP FUMAT apoi reveniți la SPRAY?

Atunci când fumătorii au încercat să taie sau să renunțe la fumat, lipsa de nicotină va duce la simptome de sevraj. Stop fumat este de acord cu atât fizic și mentalitate. Pentru fizicul, corpul trebuie să reacționeze la lipsa de nicotina. Pentru mentalitate, fumătorii trebuie să facă față cu renunțarea la un obicei, atât de dependenți au nevoie de mari schimbări în comportamentul lor. Pentru emoțiile, fumătorii se pot simti ca le-am pierdut cel mai bun prieten lor.

Pentru persoanele care fumeaza in mod regulat in cateva saptamani sau mai mult vor avea simptome de sevraj în cazul în care se opresc brusc la fumat sau în mod substanțial reduce cantitatea de bani pentru fumat. Pentru cei care au fumat timp de mai mulți ani sau mai mult se va opri efectele nicotinei mai devreme si mai puternic decat fumatorii mai noi. Aceste simptome de multe ori vin în termen de câteva ore după ce fumezi ultima țigară și să ajungă la nivelul de vârf după 2 sau 3 zile de la cele mai multe dintre nicotina si toxinele sale au ieșit din organism. Aceste simptome de mai jos pot dura câteva zile până la câteva săptămâni:

 • Sunt deprimat
 • Creșterea pofta de țigară
 • Senzație de amețeală (poate dura câteva zile)
 • Simțiți-vă dezamăgit, devin nerăbdător și ușor pentru a obține supărat
 • anxiosi
 • fii iritat
 • Tulburarea de somn (uneori au cosmar, sau vise teribile)
 • Simțiți dificil de a avea concentrare (lipsa de concentrare)
 • Ai dureri de cap
 • Vă simțiți obosit și plictisitoare
 • Creșterea pofte alimentare
 • Creșterea în greutate
 • constipație
 • Au tuse, uscăciunea gurii, durere în gât și smiorcăială
 • Au dureri în piept
 • lent ritmului cardiac

Acestea fac fumatori incep sa fumeze din nou, pentru a creste nivelul de nicotina in sange pana cand aceste simptome dispar. Faptul este 70-90% fumatori a spus ca simptomele de sevraj sunt cauza majora si singurul motiv pentru care le face eșuat în renunțarea la fumat. Pentru a opri în mod eficient și fără a fi nevoie de mai sus simptome de fumat, fumătorii ar trebui să aibă un plan de a face față dificultăților care ar putea întâmpla.

Există unele dovezi au indicat că alte substanțe chimice găsite în fumul care pot lucra cu nicotina pentru a face devine mai dificil să renunțe. Efectele fumului asupra monoaminoxidazei (o substanta chimica din creier) sunt încă în curs de cercetare.

RECOMANDATE QUIT PRODUSE FUMĂTORI: EaseQUIT ™

easequit-recenzie

EaseQUIT ™ este o metodă non-chimică pentru a vă ajuta să renunțe la fumat cu ușurință în doar 7 zile. Magneții bioactive din EaseQUIT ™ sunt un total de nicotină liber pentru a rupe independența și să renunțe la fumat.

CUM LUCRĂRI EaseQUIT ™?

auricolotheraphy-190x300

EaseQUIT ™ este un set de magneți mici bioactive. Magneții stimulează terminațiile nervoase care provoacă eliberarea de endorfine în creier, pentru a primi bunăstare sentimente și se simt confortabil ca tine sunt fumat atunci va ajuta pentru a controla pofta de tigara.

CARACTERISTICI RESTANTE

 • Este nevoie de doar 7 zile pentru a opri fumat si elimina simptomele de dependenta de tutun (combate dependenta de nicotină în doar 7 zile)
 • Stop fumat fara pofta de tigara (este un indiciu esențial)
 • Este bine pentru sanatatea ta, deoarece este nicotina liber și fără substanțe chimice
 • Nu este nevoie să se combine cu alte produse (fără rezerve, înlocuiri) în timp ce utilizați EaseQUIT ™
 • Au 30 de zile garanție de bani înapoi. Aceasta vă ajută la un complet fără risc oferă în același timp achiziționarea unui produs de mare valoare.
 • Purtați magneții pe ureche, în orice moment
 • Are un miros plăcut și ușor de utilizat
 • Doar o singură dată comanda, dar puteți utiliza pe termen lung, ajută pentru a economisi bani.

CONS ȘI EFECTE ADVERSE

Corpul tau poate avea nevoie de timp pentru a se adapta la lucruri și materiale ciudate. Astfel, s-ar putea fi ușoară senzație de mâncărime sau de a lua sentimentul ca ai un pliu. Nu-ți face griji, ea va dispărea într-un timp scurt.

Efecte secundare: practic, nu există nici o parte afectează.

DE UTILIZARE

cum-easequit-muncă

 • Să citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a utiliza acest produs.
 • Ar trebui să poarte cel puțin 3 – 4 ore pe zi și urmând în mod continuu în termen de 6-7 zile înainte de fumat întrerupt. În a șaptea zi, vă va verifica în totalitate eficiența EaseQUIT ™ prin oprirea fumatului complet.
 • Purtați pe ambele părți ale urechii. Așezați magnetul mai mic la partea din față a urechii și magnetul mai mare la partea din spate a urechii.

Cine poate folosi EaseQUIT ™?

Acest produs este atât pentru bărbați și femei care fumează.

CONTRAINDICAȚII

 • Gravide nu au voie să utilizeze acest produs,
 • Oamenii care folosesc proteze auditive, ajutor cardiac sau alte echipamente medicale nu sunt recomandă să utilizați EaseQUIT ™

PRODUCĂTOR:

EaseQUIT ™ este fabricat de WOLFSON BERG Company Ltd – cu peste 10 ani de experiență în producerea de produse de înaltă calitate în industria producției de alimente.

UNDE CUMPAR EaseQUIT ™?

În scopul de a cumpăra produsul de origine, este recomandat să cumpere de la site-ul oficial al producătorului de a avea o garanție de bani înapoi fără risc și de 30 de zile. Există o echipa de profesionisti, mereu on-line si va sprijini cu toate cerințele referitoare la EaseQUIT ™ pentru a se asigura că ați găsit cea mai bună alegere să renunțe la fumat.

buy-easequit

click aici pentru a comanda EaseQUIT de pe site – ul oficial »

65/100 : by 102 users
EaseQuit Review
FLASH SALE 20% OFF »