EaseQUIT Pregled – Quit Smoking z EaseQUIT

Home » Review » EaseQuit » EaseQUIT Pregled – Quit Smoking z EaseQUIT

Last Updated on

easequit-pregled

O EaseQUIT

Uporaba “bioaktivne magneti”, ki pripisujejo ušesu, EaseQUIT obljublja, da vam pomaga prenehati kaditi v samo 7 dni, brez kemikalij, tablet, ali pa nadaljuje svojo odvisnost od nikotina.

Uporaba nekaj imenuje auriculotherapy, EaseQUIT trdi, da povzroči, da telo za sprostitev endorfinov, ki so peptidi, ki aktivirajo opioidne receptorje za zagotavljanje pomirjevalno, protibolečinski učinek, ki lahko pomagajo lajšanje želja in odtegnitvene simptome.

Po navedbah družbe, vse, kar morate storiti je, da nosite EaseQUIT magnet za 3-4 ur na dan, in da boste pomagali “zlomil odvisnost in prenehati s kajenjem enkrat za vselej.” In ti ne bo treba skrbeti o polnjenje, zamenjave ali dodatki!

Na splošno, smo povedali, proces dela v 4 korakih:

  • Postavite magnet na dosegu roke, ki so prevlečene v 24k zlato za preprečitev reakcije pri osebah z občutljivo kožo.
  • Postavite manjši magnet na “merilne točke” na sprednji strani ušesu.
  • Postavite večji magnet na hrbtni strani ušesu.
  • Prenehati kaditi “za dobro!”

Kako super bi se počutili, da bi končno osvoboditi iz odvisnosti od nikotina? In koliko denarja bi morali biti sposobni rešiti v procesu?

Vendar je EaseQUIT res “najlažji in najbolj učinkovit način, da kick svojo kajenja navado,” ali je kača olje prikrito kot legitimni znanost? To je tisto, kar bomo pomagal odločiti pred izročitvijo svoj težko prisluženi denar.

Kaj je Avrikularna terapija? Ali je učinkovit za prenehanje kajenja?

kako-easequit-delo

To je lahko bolj zapleteno vprašanje, kot ste pričakovali, tako da je prekinil vse navzdol na tri različne dele.

Ear Akupunktura

Na tisoče let, je tradicionalna kitajska medicina izvajajo akupunkturo v svoje režim zdravljenja, ki vključujejo insertiranja tankih igel v telesu na natančnih točk.

Glede na miselni proces v ozadju teh zdravljenj (obstaja veliko različnih teorij in filozofije, ki sodelujejo, odvisno od tega, koga vprašate), te igle pokrije energetskih meridianov najdemo v telesu, ki lahko zagotovijo lajšanje različnih bolezni.

Eden od teh energetskih meridianov je v ušesih, ki akupunkturne zdravniki pogosto trdijo, deluje kot mikrosistema celega telesa (z drugimi besedami, da lahko zdravljenje številnih pogojev, drugje v telesu, ki ga opravljajo akupunktura le na ušesih).

Dr. Paul Nogier je Auriculotherapy

Takrat, leta 1950, je francoski zdravnik z imenom Paul Nogier so temeljna načela ušesne akupunkture in trdila, da bi bilo te energijske točke pogledali na več različnih načinov, razen igel.

To vključuje pritisk, kot je prstov (znan kot akupresura ), laserji, ali celo nizko stopnjo električne tokove.

Naprave Kot EaseQuit

Zdaj so številni izdelki kratkim hit na trgu, ki trdijo, da se dr Nogier idejo en korak naprej. Namesto uporabe prstom pritiska izkoristiti v te energijske točke, trdijo, da lahko preprosto pritrdite magnete na uho, za nekaj ur vsak dan in dosegli veliko isto.

Glede na to, za “diagram poteka”, kar smo razpravljali bi izgledal nekako takole:

Tradicionalni ušes akupunktura à dr Nogier z metodami auriculotherapy , ki temelji na magnetni naprav, kot so EaseQUIT

Toda obstajajo klinični dokazi, ki podpirajo katerega koli od teh praks?

Ali Avrikularna terapije kot EaseQUIT Klinično dokazano?

auricolotheraphy-190x300Po podatkih Nacionalnega centra za komplementarne in integrativno zdravje , “se zdi, akupunktura, da je razumna možnost za ljudi s kronično bolečino.”

Vendar pa nadalje ugotavljajo, da so “smernice klinične prakse v neskladju” in da “se učinki akupunkture na možgane in telo in kako najbolje, da jih merimo šele začenjajo razumeti.”

Z drugimi besedami, da je veliko medicinska skupnost trenutno ne razume o akupunkture in kaj kliničnih dokazov, da je kaže, da bi bilo najbolj učinkovito za lajšanje bolečin, ni nujno, da se stvari, kot so prenehanje kajenja.

Toda ne pozabite: EaseQUIT ne prinaša ušes akupunktura; samo na osnovi magnet akupresura. S tega vidika se mi v naši raziskavi ne prejme nikakršnega recenziranih kliničnih dokazov, ki kažejo, da je uporaben za kakršno koli pogoja, kajenje ali kako drugače.

Poleg tega nismo naleteli na katero od iste vrste dokazov, ki kažejo, da se lahko postavitev teh magnetov smiselno povečati endorfina za javnost, ali katero koli od drugih koristi pomirjujoče, razbremenitev stresa, ali upravljanje bolečine, ki jih družba se sklicuje.

Mi dosegel, da proizvajalec EaseQUIT za dokaz, da je njihova naprava (ali ušes Naprave za fizioterapijo na splošno) deluje kot oglašujejo, in bomo prepričani, da takoj, ko prejme odgovor posodobi ta pregled.

Ali obstajajo kakršne koli stranskih učinkov, povezanih z EaseQUIT?

Medtem ko se zdi, da je premalo kliničnih znakov (ki temelji na naši spletni raziskave), ki podpira trditve EaseQUIT je, dobra novica je, da si verjetno ne boste doživeli nobenih stranskih učinkov, da jo uporabljajo.

Vendar pa je družba omenja, da EaseQUIT “ne bi smela biti nosečnice, ali kdorkoli s slušnim aparatom, srčnim spodbujevalnikom ali drugimi elektro-medicinske naprave.”

Zunaj tega lahko pride do nekaj blage občutljivost in / ali rdečico po nošenju EaseQUIT, še posebej prvih nekaj dni, ki naj bi zmanjšale po odstranitvi.

Koliko EaseQUIT stroškov?

EaseQUIT je cena na 45,84 $, in prihaja z brezplačna dostava. Ni pokazatelj, kaj boste dobili za to ceno, čeprav se zdi, da je en magnet komplet (prednji in zadnji) in navodila za prijavo.

Glede na njihove spletne strani, EaseQUIT zagotovljena pomoč pri opuščanju kajenja in prihaja z 30-dnevno denar nazaj garancije, manj S & H.

Da bi lahko zahtevale vračilo, lahko oddelek za storitve za stranke EaseQUIT je mogoče doseči na +44 (0) 208 787 5981, support@easequit.com, ali prek njihove spletne kontaktni obrazec.

kliknite tukaj za naročilo EaseQUIT iz uradne spletne strani »

Kje so EaseQUIT navodila? Kaj pa na tekmovanju?

Ker je bila njihova URL samo registrirana v marcu 2016, EaseQUIT bil preveč nov v času naše raziskave, da so požele katero koli spletno strank.

Vendar pa nismo izvedeli, da se EaseQUIT izdeluje Wolfson Berg Limited, temelji iz Larnaca, Ciper, ki trdi, svoje izdelke so “naš medicinski in znanstveni svetovalni odbor podprl.” Upajmo, da to pomeni, da bomo kmalu spet slišati v zvezi z našo zahtevo za kliničnih preskušanj.

Po hitrem spletno iskanje, se zdi, družba proizvaja več priljubljenih prehranskih dopolnil, vključno Crazy Bulk, PhenQ in Phen24.

Tukaj na HighYa, ti izdelki so omejili strank (kombinirana skupno 7 pregledi), s povprečno oceno 1 zvezda. Skupna pritožbe navaja nobenih rezultatov in manj-kot-zvezd podporo strankam.

Primerjalno, boste našli podobne povratne informacije za veliko EaseQUIT tekmovanju, ki trdijo, da obravnava tudi kajenje, poleg hujšanje, nadzor nad lakoto, obvladovanje stresa, in še več.

Morda največja razlika je, da se veliko konkurentov EaseQUIT je mogoče kupiti za manj kot $ 10 tudi ZeroMed pride na manj kot 40 $. V bistvu, lahko kupite kar 300 od teh magnetnih enot na spletnih straneh, kot Ebay za manj kot 12 $!

da se združijo, če to pustil v zvezi EaseQUIT?

Bo EaseQUIT vam pomaga kick navado-v 7 dneh ali kako drugače?

Poglej, kot nekdo, ki je poskušal prenehati kaditi že več let, bom prvi, da ti povem, da morate storiti vse, kar je potrebno za dosego uspeha.

Z drugimi besedami, ali ste kick navado z uporabo tradicionalnih nadomestne nikotin možnosti, kot so obliži, dlesni, ali pastil; ali z ne-tradicionalnih metod, kot so auriculotherapy, hipnoterapijo, ali celo akupunktura, najbolj pomembna stvar je, da si nehal.

Konec koncev, tam je morda ne hitrejši, učinkovitejši način močno izboljšati svoje zdravje-ali si prihrani tisoče dolarjev na leto, kot ga prenehanje kajenja.

Po drugi strani, pa smo v naši raziskavi, ki kaže, da se lahko ušes magnetne naprave, kot so EaseQUIT zanesljivo dostavijo pomembne kratkoročne za naročanje dolgoročne koristi ne naletijo na kliničnih dokazov.

Ampak še enkrat, tudi če naprave, kot EaseQUIT nimajo nobenega merljivega učinka na vaši fiziologiji, če lahko pomaga prenehal z uporabo placebo učinek, lahko vam omogočajo, da bi dosegli isti cilj.

Samo ne pozabite, da je večina konkurence cena precej nižja. Tudi, če boste morali poslati svoje EaseQUIT nazaj na Ciper, da bi dobili nadomestilo, to pomeni, da bi lahko izgubili velik kos spremembam, vračanja stroškov S & H.

buy-easequit

kliknite tukaj za naročilo EaseQUIT iz uradne spletne strani »

90/100 : by 270 users
EaseQuit Review
FLASH SALE 20% OFF »