EaseQuit Review: Este cel mai bun Acesta Quit ajutor la fumat vreodată?

Home » Review » EaseQuit » EaseQuit Review: Este cel mai bun Acesta Quit ajutor la fumat vreodată?

Last Updated on

Oprește-te Fumatul în numai 7 zile cu EaseQUIT ™

 • Combate dependenta de nicotina in numai 7 zile
 • Nicotină liberă și fără substanțe chimice
 • Nu se acordă suplimente, înlocuiri sau extra-necesare
 • Renunțe la fumat, fara pofte sau retrageri
 • Nu există gume, plasturi, pastile, sau e-tigari
 • Rapid, ușor metoda, eficient pentru a opri fumat pentru totdeauna

COMANDA ACUM “

 

 
Kicking obiceiul de fumat poate fi o experienta frustrant de descurajatoare. Și nici una dintre tehnicile disponibile poate garanta că va părăsi pentru totdeauna – cel puțin până în prezent.

EaseQuit: O soluție evolutiva să renunțe la fumat pentru totdeauna

easequit-recenzie

EaseQuit este răspunsul dumneavoastră pentru a deveni complet nicotina liber, eliminand dorinta de a fuma în voie. Cum? Ei bine, kit-ul este format din mici magneți pentru terapie auricular, care ajută la stimularea mintea în eliberarea același tip de produse chimice face atunci când fumezi, ținându-vă mulțumit și concentrat. Acest lucru este a fost posibilă datorită terapiei auricular, alias ureche acupunctura, dar cu o diferență fundamentală. Nu există ace implicate.

Procesul este absolut nedureros, eficient și extrem de eficient, oferindu-vă o soluție permanentă la problema ta.

EaseQuit – Beneficiile

[COT ambalaj = “dreapta”] De câte ori ați încercat să renunțe la fumat deja? Adevărul este că toate metodele tradiționale de a lovi cu piciorul obiceiul nu sunt la fel de eficiente pentru marea majoritate a oamenilor. EaseQuit preia toate problemele comune ale acestor metode, cu o abordare unică, care este rapid, eficient, economic si fara durere.

Bate dependenta Fumatul

Unul dintre cele mai de top beneficii ale EaseQuit este că aceasta poate ajuta in mod semnificativ bate dependenta de fumat și un mare număr de oameni au raportat eficiența și eficacitatea tratamentului. Terapia este simplu, dar puternic. Rezultatele sunt garantate si nu ai absolut nimic de pierdut.

Renunțe la fumat în doar 7 zile

EaseQuit vă oferă cel mai rapid mod de a te lovi cu piciorul obicei . Tu nu trebuie să recurgă la terapiile extreme , care săptămâna trecută și luni. Cu EaseQuit poți spune la revedere de la obiceiul nesănătos într – o chestiune de 7 zile . Superbly eficientă în comparație cu un număr mare de alte terapii de nicotină implicate,.

Nu există simptome de retragere sau Poftele

Un alt avantaj într-adevăr minunat de EaseQuit este faptul că aceasta nu are nici un Efectivele laterale și nu cauzează efecte adverse. Un program de tratament genial cu nici un fel de simptome de sevraj.

cum-easequit-muncă

Nr nicotină, substanțe chimice – Evasive și 100% sigur

terapii de tratament nicotina contin diferite substante chimice si vinovatul (nicotina) în sine, învingând în întregime în scopul renunțării la fumat. EaseQuit este complet natural, în condiții de siguranță și o alternativă sănătoasă.

Vă ajută să vă relaxați

EaseQuit încorporează auriculoterapie, care constă din mai multe metodologii de tratament reflexoterapie, care permite unei persoane să cadă într-o stare de confort si relaxare. Stresul este factorul numarul de ce o majoritate de oameni de fum. EaseQuit elimină, prin urmare, stresul scade nevoia pentru tine de a fuma.

Tot ce trebuie este un EaseQuit Kit pentru tine ultima o viata

Un alt beneficiu destul de dulce. Spre deosebire de alte terapii, de exemplu, țigările electronice, aveți nevoie pentru a cumpăra în mod constant rezerve, împreună cu diverse alte componente pentru dispozitivul să păstreze pe vaping, care poate costa o gramada de bani. Același lucru este valabil și pentru alte NRT-uri. EaseQuit este o dată într-o achiziție pe viață, în cazul în care va trebui doar să utilizați magneții timp de 3-4 ore pe zi, de preferință, la domiciliu.

click aici pentru a încerca EaseQuit ACUM »

Cum funcționează magneții?

easequit-recenzie-1-700x360
Procedura este destul de simplu într-adevăr. Tot ce trebuie să faceți este să plasați un magnet pe interiorul urechii, iar celălalt la exterior.

easequit-magnețiPrin aplicarea presiunii corecte pe ureche, mai ales urechea din care este cunoscut sub numele de “auriculul”, magneti EaseQuit incep sa stimuleze gradual terminațiilor nervoase a atriului eliberarea endorfine, care sunt substante chimice naturale care te fac sa te simti relaxat și într-un loc confortabil dispozitie. Acestea sunt aceleasi substante chimice eliberate in creier, atunci când fumezi și obține buzz mic de relaxare și de relief.

Ce este Auriculoterapia

auricolotheraphy-190x300Auriculoterapie este un revoluționar, să nu mai vorbim de o tehnica foarte veche pentru a trata o serie de boli și de durere , prin aplicarea presiunii chiar pe urechea externă. Această terapie este , de asemenea , menționată ca medicament auriculară , si este folosit de o majoritate de practicieni de sanatate din intreaga lume pentru a trata pacienții care suferă de boli cronice și durere, complicații interne , de sanatate si dependente. Rezultatele au întotdeauna exemplar.

Indiferent dacă auriculoterapie este utilizat cu o combinatie de alte medicamente sau tratamente sau ca o metodă unică de tratament, este de departe una dintre cele mai bune tehnici pentru a bate dependențe și durere , atunci când toți ceilalți au eșuat. Și cel mai uimitor lucru despre acest lucru este faptul că este de 100% în condiții de siguranță, non-invaziva si sunt absolut zero , efecte secundare ale acesteia .

EaseQuit față de alte metode

Sigur, există o mână de metode alternative să renunțe la fumat cu toate acestea, totul se reduce la eficacitatea acestor metode și cât timp rezultatele ultimei. Să ne uităm la unele metode alternative, care s-au dovedit a eșua timp și din nou:

Tratamentul la rece Turcia

Conform unui studiu in oameni care aleg să renunțe la fumat brusc, a fost identificat faptul că doar 5% dintre oameni sunt de succes la lovind obicei, ceea ce este un număr ridicol de mic. Și sunt șanse ca nu va fi în măsură să adere la această 5%.

În afară de aceasta, există o multitudine de efecte secundare de a recurge la această metodă. De exemplu, s-ar putea suferi simptome cum ar fi:

 • Lipsa de focalizare
 • Oboseală
 • probleme digestive
 • Crampe musculare
 • Dureri de cap
 • Palpitatii ale inimii
 • Anxietate și agitație
 • iritație constantă
 • Foame

Si s-ar putea lua o lungă perioadă de timp pentru a ajunge înapoi la sine normal, curat și detoxifiate după ce închideți. Cu toate acestea, cei mai mulți oameni nu reușesc să facă acest lucru pentru că o serie de angajamente profesionale și în fiecare zi la locul de muncă, studiu, etc.

In concluzie , renunti la fumat stil curcan rece nu este cel mai înțelept lucru de făcut. EaseQuit pe de altă parte , vă oferă o experiență renunti mai plăcută. Și aceasta este în primul rând pentru că nu are niciun efect advers și nici nu vei experimenta vreodată orice simptome de sevraj. Terapia este in intregime naturala, non-invaziva si poti iesi obiceiul în doar o săptămână , fără efecte secundare.

Este, probabil, tratamentul cel mai flexibil și mai eficient disponibile oriunde în lume. Imaginați-vă doi magneți mici pe urechi, creșterea starea ta de spirit, eliminand dorinta de a fuma. Absolut genial!

 

NRT (Terapia de substitutie a nicotinei)

Cel mai bun lucru despre EaseQuit însuși faptul că acesta nu are efecte secundare, nu va provoca nici un disconfort și este convenabil de a folosi – breezing mai aproape de renunti dependența ta de nicotina. Este un tratament complet natural, care a fost folosit de secole în China, și diferite alte părți ale lumii și a fost dovedit de a lucra. Sigur, există o multitudine de alte metode pe care le puteți utiliza pentru a lovi cu piciorul obiceiul, și folosind plasturi cu nicotină, pastile și guma de nicotina poate fi una dintre ele. Cu toate acestea, este important să se înțeleagă că tot ce utilizați nicotina, care are în el, să renunțe la fumat, vei fi susceptibil de a experimenta efecte secundare diferite.

De exemplu, plasturi cu nicotină s – au declarat de a provoca o serie de efecte secundare, care includ:

 • Iritarea constanta a pielii
 • mâncărime continuă
 • bătăi rapide ale inimii
 • Durere de cap
 • Ameţeală
 • Greaţă

Pastile cu nicotină conțin , de asemenea , o serie de efecte secundare, care includ:

 • iritație la nivelul gurii
 • Diaree
 • Gaz
 • Greaţă
 • sughiț
 • Indigestie
 • Dureri de cap

In mod similar, gume de nicotina transporta , de asemenea , o serie de efecte secundare , cum ar fi:

 • Ameţeală
 • Atacuri de panica
 • Anxietate
 • Nervozitate
 • Dureri de cap
 • Zgomote în urechi

Este clar faptul ca terapiile o majoritate covarsitoare de inlocuire a nicotinei poate provoca mai mult rau decat, bine. Și acest lucru este exact motivul pentru care te poți baza întotdeauna pe EaseQuit, un tratament sigur, fiabil și un foarte eficient pentru a bate dependenta.

 

hipnoză

Hipnoza este atunci când un individ este pus sub o stare de conștiență alterată în cazul în care el sau ea poate fi într-o transă sau un sunet adormit. Cu toate că o mulțime de oameni recomanda hipnoza pentru renunțarea la fumat, faptul de a problemei este, hipnoza este complet ineficient. In conformitate cu studiile clinice, doar 1 din 4 persoane pot fi afectate în mod pozitiv prin hipnoza sa renunte la fumat, cu efectele sale variază drastic la individ la individ.

EaseQuit pe de altă parte, este o metodă dovedită de a lovi cu piciorul obiceiul de fumat pentru totdeauna. Oricine poate folosi și toată lumea poate să renunțe la fumat. Efectele magneții sunt aceleași pentru toată lumea.

 

Renunțe la fumat Medicamente

In afara de NRTs, există mai multe medicamente renuntat pe care oamenii recurg adesea la încercarea de a spune la revedere de la fumat 20-pack în fiecare zi de fumat. . Cu toate acestea, ceea ce că ei neglijează să înțeleagă sunt diferitele efecte secundare care ar putea exaspereze o serie de alte condiții de sănătate Champix , de exemplu, este un medicament renuntat la fumat , care conține efecte secundare , cum ar fi:

 • Greaţă
 • Complicațiile intestinale
 • Constipație
 • Vărsături
 • Ameţeală
 • Gură uscată
 • Oboseala constanta si Epuizare
 • Iritabilitate
 • Modificări ale dispoziției grave

In mod similar, Zyban este un alt medicament pe cale orala prescrise pentru renunti la fumat si contine efecte secundare grave , cum ar fi:

 • Vedere neclara
 • convulsii
 • Heartbeats eratice
 • Glande umflate
 • Rashes și pruritul
 • Febră
 • Lipsa de focalizare
 • Greaţă
 • halucinaţii
 • Complicațiile comportamentale

Acestea sunt unele efecte adverse destul de nebun, care ar putea duce la numeroase complicații de sănătate, în special pentru persoanele care au probleme de scădere a tensiunii arteriale, diabet, epilepsie și alte tulburări de sănătate. Aceste medicamente periculoase chiar și pentru persoanele care sunt perfect sănătoși. Așa că, de ce să ia riscul?

Renunțe la fumat droguri au o rată de eficiență extrem de scăzută. Champix, de exemplu, are o rată de succes de 1 la 11, care este o rată extrem de slabă. In plus, a fost identificat faptul că doar 8% dintre oameni au renuntat la fumat cu succes folosind Champix ca medicamentele lor terapeutice. Faptul de a problemei este, toate medicamentele de nicotină au eficacitate scăzută, acestea sunt costisitoare și pot declanșa o serie de tulburări de sănătate diferite.

EaseQuit este un opus polar al acestor tratamente medicamentoase, nu are efecte secundare, promovează sănătatea, este ușor de utilizat și nu trebuie să vă faceți griji folosindu-l pentru atâta timp cât doriți. Nu există nici un rău în a încerca-l.

 

E-tigari

E-tigari au devenit, fără îndoială, un șold și tendință populară printre marea majoritate a oamenilor de azi. Ei cred fara fum de tutun, sau aromatizate, lichide care contin cantitati neglijabile de nicotina poate ajuta lovi cu piciorul o dată pentru totdeauna obiceiul lor de fumat. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul. Cu toate că țigările electronice nu au fost aproape de cantitatea de nicotină conținută în țigările tradiționale, sunteți încă predispuse la fumat o mulțime de ea, ceea ce poate face renunti la o sarcină dificilă, pe termen lung, care nu renunță deloc. Sunteți încă dependent de nicotină, deși nu poate ști.

In plus, din punct de vedere economic, costul de înlocuire a e-lichide pentru dispozitivul electronic de fumat și de înlocuire a diferitelor componente fiecare acum și apoi este ridicol de mare. Un 75 ml flacon medie de aromă nu durează chiar și o săptămână. Gandeste-te la asta.

Mai mult decât atât, dovezi științifice și medicale sugerează că, deși țigările electronice pot înlocui, eventual, fumatul tradițional, există încă o serie de riscuri de sănătate trebuie să fie precaut de. De exemplu, aceasta poate provoca:

 • Cancer – din cauza diferitelor substanțe chimice utilizate în fabricarea de e-lichide
 • Cardiovasculare Maladiilor – E-tigari doar încetini pagubele produse de tutun tradiționale, dar țigările electronice crește livrarea de nicotină în sistemele dumneavoastră, care afectează atât sistemul cardiovascular.
 • Rele pentru Plămânii tăi – Sigur, e-tigari nu contin cantitatea de fum care are o țigară normală, dar pentru a crește șansele de a inflamației pulmonare. In plus, s-ar putea dezvolta chiar tuse cronica din cauza glicerina adăugat în lichid.

EaseQuit cu toate acestea, este o alternativă infinit mai sănătoasă și mai sigură în comparație cu e-tigari. In primul rand, nu ai griji despre a cheltui bani ca un singur kit dureaza o viata. În al doilea rând, tratamentul este non-invaziva, ceea ce înseamnă că nu va trebui să fumeze nimic.

 

Metoda Combo

Aceasta implică încorporarea utilizarea unei combinații de terapie de substitutie a nicotinei sau a medicamentelor și / sau folosind plasturi cu nicotină cu tratamente comportamentale. Este important să se înțeleagă că aceste trucuri nu au fost încă dovedit pentru a ajuta oamenii lovi cu piciorul obiceiul lor de fumat. In plus, orice tratament care implică utilizarea de nicotină nu va funcționa pe termen lung.

 

Terapia comportamentală

O altă metodă de timp și bani consumatoare în cazul în care vă programați întâlniri săptămânale cu un terapeut de comportament pentru a vorbi cu el / ea despre toți factorii care declanșează dorința de a fuma. Este important să se înțeleagă că nu poți vorbi cu cale de ieșire din poftele tale. Va trebui să ia măsuri eficiente și sigure pentru a pune jos 20-pack.

 
În loc să pierdem timpul și banii pe astfel de tratamente alternative, se recomandă insistent să încercați EaseQuit. Nu există nici o întrebare cu privire la modul în care în condiții de siguranță a produsului este, cât de puternic este eficient și cât de ușor este de a utiliza. Imaginați-vă renunțarea la fumat în timp de o săptămână.

Un încornorat de 60 de zile garanție de bani înapoi

EaseQuit vine cu o garanție incredibil de bani înapoi de 60 de zile. O garanție ca acest lucru este destul de rar, care dă mărturie despre viabilitatea și eficacitatea produsului. Dacă nu sunteți mulțumit de produsul comandat, returnați-l în termen de 60 de zile de la cumpărare și vi se va da o rambursare completă, care include costurile de transport și de manipulare, de asemenea.

buy-easequit

77/100 : by 113 users
FLASH SALE 20% OFF »