EaseQuit Review: Is dit het beste stoppen met roken Aid Ever?

Home » Review » EaseQuit » EaseQuit Review: Is dit het beste stoppen met roken Aid Ever?

Last Updated on

Stoppen met roken in slechts 7 dagen met EaseQUIT ™

 • Bestrijding van uw nicotineverslaving in slechts 7 dagen
 • Nicotine gratis en vrij van chemicaliën
 • Geen vullingen, vervanging of extra’s nodig
 • Stoppen met roken zonder hunkeren of intrekkingen
 • Nr gommen, pleisters, pillen, of e-sigaretten
 • Snel, gemakkelijk, effectieve methode om te stoppen met roken voor goed

BESTEL NU “

 

 
Kicking uw rookgewoonte kan een frustrerend ontmoedigende ervaring. En niet één van de beschikbare kan garanderen dat u stoppen voor een goede technieken – in ieder geval tot nu toe.

EaseQuit: een evolutionair oplossing te stoppen met roken voor Good

easequit-review

EaseQuit is uw antwoord om volledig nicotine vrij te worden, waardoor je verlangen om te roken op wil. Hoe? Nou, de kit bestaat uit minuscule auriculaire therapie magneten, die bijdragen aan het stimuleren van uw geest in de versie van het zelfde soort chemicaliën dat doet wanneer je rookt, houdt u tevreden en gefocust. Dit is mogelijk gemaakt dankzij auriculaire therapie, aka oor acupunctuur, maar met een fundamenteel verschil. Er zijn geen naalden betrokken.

Het proces is geheel pijnvrij, efficiënt en zeer effectief, waardoor u met een permanente oplossing voor uw probleem.

EaseQuit – De voordelen

[Toc wrapping = “right”] Hoe vaak heb je geprobeerd om al te stoppen met roken? In werkelijkheid is dat alle traditionele methoden kicken niet zo effectief voor de meeste mensen. EaseQuit haalt alle gemeenschappelijke problemen van deze methoden met een unieke aanpak die is snel, effectief, economisch en pijnvrij.

Beats je rookverslaving

Een van de top de meeste voordelen van EaseQuit is dat het aanzienlijk kunnen helpen versla je verslaving van roken en een groot aantal mensen de efficiëntie en effectiviteit van de behandeling hebben gemeld. De therapie is eenvoudig, maar krachtig. De resultaten worden gegarandeerd en je hebt absoluut niets te verliezen.

Stoppen met roken in slechts 7 dagen

EaseQuit bieden u de snelste manier om je kick gewoonte . Je hoeft niet hun toevlucht nemen tot extreme therapieën die vorige week en maanden. Met EaseQuit kunt u afscheid nemen van uw ongezonde gewoonte in een kwestie van 7 dagen . Uitstekend doeltreffend in vergelijking met een groot aantal andere, nicotine betrokken therapieën.

Geen Ontwenningsverschijnselen of Cravings

Een ander echt geweldig voordeel van EaseQuit is het feit dat het geen kant effectives heeft en geen schadelijke effecten veroorzaken. Een briljante behandeling programma zonder ontwenningsverschijnselen dan ook.

how-easequit-werk

Geen Nicotine, geen chemicaliën – Evasive en 100% veilig

Nicotine behandelingstherapieën bevatten verschillende chemische stoffen en de dader (nicotine) zelf, geheel verslaan van het doel van het stoppen met roken. EaseQuit is volkomen natuurlijk, veilig en gezond alternatief.

Helpt je te ontspannen

EaseQuit bevat auriculotherapie, die bestaat uit verschillende reflexologie behandeling methodologieën die een persoon in staat stelt om te vallen in een staat van comfort en ontspanning. Stress is de nummer factor waarom een ​​meerderheid van de mensen roken. EaseQuit elimineert spanning vermindert dus de noodzaak voor u om te roken.

Alles wat je nodig hebt is een EaseQuit Kit aan u voor het laatst een Lifetime

Een ander knap zoet voordeel. In tegenstelling tot andere therapieën, bijvoorbeeld, e-sigaretten, moet je voortdurend te kopen vullingen samen met diverse andere componenten voor het apparaat te houden op vaping, die veel geld kunnen kosten. Hetzelfde geldt voor andere NRTs. EaseQuit is een once in a lifetime aankoop, waar je gewoon moet de magneten te gebruiken voor 3-4 uur dag, bij voorkeur thuis.

Klik hier om te proberen EaseQuit NOW »

Hoe verhouden de Magneten werk?

easequit-review-1-700x360
De procedure is eigenlijk heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is het plaatsen van een magneet aan de binnenkant van het oor en de andere aan de buitenkant.

easequit-magnetenDoor het toepassen van de juiste druk op uw oor, in het bijzonder de oor dat bekend staat als de ‘oorschelp’, EaseQuit magneten beginnen met het geleidelijk aan het stimuleren van de zenuwuiteinden van de oorschelp het vrijgeven van endorfines, die een natuurlijke chemische stoffen die voel je je ontspannen bent en in een comfortabele humeur. Dit zijn dezelfde chemische stoffen die vrijkomen in de hersenen als je rookt en krijgen dat kleine buzz van ontspanning en opluchting.

Wat is Auriculotherapie

auricolotheraphy-190x300Auriculotherapie een revolutionaire, niet een zeer oude techniek een grote verscheidenheid aan ziekten en pijn te behandelen door het juiste druk op het uitwendige oor noemen. Deze behandeling wordt ook wel auriculaire medicatie , en wordt gebruikt door een meerderheid van gezondheidswerkers over de hele wereld voor de behandeling van patiënten met chronische ziekten en pijn, interne gezondheidsproblemen en verslavingen. De resultaten zijn altijd voorbeeldig zijn.

Ongeacht of auriculotherapie wordt gebruikt met een combinatie van andere geneesmiddelen of behandelingen of enkelvoudige behandelingsmethode is veruit een van de beste technieken om verslaving en pijn net als alle anderen hebben gefaald. En de meest verbazingwekkende ding over dit is het feit dat het 100% veilig, niet-invasieve en er zijn absoluut geen bijwerkingen ervan .

EaseQuit vs. Andere methoden

Zeker, er zijn een handvol van alternatieve methoden moet echter stoppen met roken, het allemaal neer op de effectiviteit van deze methoden en hoe lang de resultaten van vorig. Laten we eens kijken naar een aantal alternatieve methoden die hebben bewezen keer op keer falen:

Cold Turkey Treatment

Volgens een onderzoek naar mensen die ervoor kiezen om abrupt te stoppen met roken, werd vastgesteld dat slechts 5% van de mensen succesvol bij het afkicken, dat is een belachelijk klein aantal zijn. En de kans groot dat u niet in staat zijn om toe te treden deze 5%.

Daarnaast zijn er tal van bijwerkingen van toevlucht te nemen tot deze methode. Bijvoorbeeld, kunt u verschijnselen lijden, zoals:

 • Gebrek aan aandacht
 • Vermoeidheid
 • problemen met de spijsvertering
 • Spierkrampen
 • hoofdpijn
 • Hartkloppingen
 • Angst en rusteloosheid
 • constante irritatie
 • Honger

En het kan lang duren om terug naar je normale, schoon en ontgift zelf te krijgen na je stoppen. Echter, de meeste mensen niet te doen omdat een overvloed aan professionele en elke dag toezeggingen te werken, studeren, enz.

In alle, stoppen met roken cold turkey stijl is niet de verstandigste om te doen. EaseQuit aan de andere kant biedt u een meer aangename ervaring te stoppen. En dat is vooral omdat het geen nadelige gevolgen hebben en geen van beide zal u ooit ontwenningsverschijnselen. De therapie is volstrekt natuurlijke, niet-invasieve en je kunt je gewoonte op te houden in slechts een week zonder bijwerkingen.

Het is misschien wel de meest flexibele en effectieve behandeling overal ter wereld beschikbaar. Stel je voor, twee kleine magneten op je oren, het stimuleren van uw stemming, waardoor je verlangen om te roken. Absoluut fantastisch!

 

NRT (nicotine vervangende therapie)

Het beste ding over EaseQuit is het feit dat het geen bijwerkingen worden geen ongemakken veroorzaken en is gemakkelijk te gebruiken – breezing je dichter bij het verlaten van uw afhankelijkheid van nicotine. Het is een volledig natuurlijke behandeling, die is gebruikt voor eeuwen in China en verschillende andere delen in de wereld en heeft bewezen te werken. Zeker, er zijn tal van andere methoden die u kunt gebruiken om uw gewoonte te schoppen, en het gebruik van nicotinepleisters, zuigtabletten en nicotine kauwgom kan een van hen. Het is echter belangrijk te weten dat alles wat je gebruikt dat heeft nicotine erin, te stoppen met roken te begrijpen, zul je vatbaarder wordt voor verschillende bijwerkingen ervaren.

Bijvoorbeeld nicotinepleisters Er wordt gesteld dat een aantal bijwerkingen, waaronder veroorzaken:

 • Constant huidirritatie
 • Doorlopend jeuk
 • Hoge hartslag
 • Hoofdpijn
 • Duizeligheid
 • Misselijkheid

Nicotine zuigtabletten een aantal bijwerkingen, waaronder ook bevatten:

 • mondirritaties
 • Diarree
 • Gas
 • Misselijkheid
 • hik
 • Indigestie
 • hoofdpijn

Ook nicotine gommen dragen ook een aantal bijwerkingen, zoals:

 • Duizeligheid
 • Paniekaanvallen
 • Angst
 • Nervositeit
 • hoofdpijn
 • Oorsuizen

Het is overweldigend duidelijk dat nicotinevervangende middelen meer kwaad dan, goed kan veroorzaken. En dit is precies de reden waarom je altijd kunt rekenen op EaseQuit, een veilig, betrouwbaar en een zeer effectieve behandeling om je verslaving te verslaan.

 

Hypnose

Hypnose is wanneer een individu in een toestand van veranderd bewustzijn waar hij of zij kan in een trance of in slaap klinken wordt gebracht. Hoewel er veel mensen adviseren hypnose om te stoppen met roken, het feit van de zaak is, hypnose is volledig ineffectief. Volgens klinische studies slechts 1 op de 4 mensen positief kan worden beïnvloed door hypnose te stoppen met roken met de gevolgen ervan drastisch variëren individu tot individu.

EaseQuit aan de andere kant is een beproefde methode om uw gewoonte van roken voor een goede kick. Iedereen kan het gebruiken en iedereen kan stoppen met roken. De effecten van de magneten zijn voor iedereen hetzelfde.

 

Stoppen met roken drugs

Afgezien van NBT, zijn er verschillende stoppen met roken medicijnen die mensen vaak hun toevlucht tot in een poging om afscheid te nemen van het roken van een 20-pak elke dag. . Maar wat dat ze verwaarlozen om te begrijpen zijn de verschillende bijwerkingen die een aantal andere hygiënische omstandigheden kunnen ergeren Champix bijvoorbeeld, is een stoppen met roken medicijn dat bijwerkingen zoals bevat:

 • Misselijkheid
 • darm Complicaties
 • Constipatie
 • braken
 • Duizeligheid
 • Droge mond
 • Constante vermoeidheid en uitputting
 • Prikkelbaarheid
 • Ernstige stemmingswisselingen

Op dezelfde manier, Zyban is een andere orale medicatie voor stoppen met roken voorgeschreven en bevat ernstige bijwerkingen, zoals:

 • Blurred Vision
 • krampen
 • grillige Heartbeats
 • Opgezwollen klieren
 • Huiduitslag en jeuk
 • Koorts
 • Gebrek aan Focus
 • Misselijkheid
 • hallucinaties
 • Behavioral Complicaties

Dit zijn een aantal mooie krankzinnig nadelige effecten die kunnen leiden tot tal van gezondheidsproblemen complicaties, vooral voor mensen die de bloeddruk problemen, diabetes, epilepsie en andere gezondheidsproblemen hebben. Deze medicijnen gevaarlijk, zelfs voor mensen die perfect gezond. Dus, waarom het risico te nemen?

Stoppen met roken drugs hebben een extreem lage effectiviteit tarief. Champix bijvoorbeeld, heeft een slagingspercentage van 1 op 11, dat is een zeer slecht tarief. Plus, werd vastgesteld dat slechts 8% van de mensen met succes te stoppen met roken met behulp van Champix als hun therapeutische medicijnen. Het feit van de zaak is, alle nicotine medicijnen hebben een lage effectiviteit, ze zijn duur en kan een aantal verschillende gezondheidsproblemen veroorzaken.

EaseQuit is een tegenpool van deze geneesmiddelen behandelingen, heeft het geen bijwerkingen, bevordert de gezondheid, is makkelijk te gebruiken en je hoeft geen zorgen te maken te gebruiken voor zo lang als je wilt. Er is geen kwaad het te proberen het uit.

 

E-sigaretten

E-sigaretten hebben ongetwijfeld een heup en een populaire trend onder een overgrote meerderheid van de mensen vandaag de dag geworden. Ze denken rookloze tabak wel gearomatiseerd vloeistoffen die verwaarloosbare hoeveelheden nicotine bevatten, kunnen helpen kick hun rookgewoonte eens en voor altijd. Dit is echter niet het geval. Hoewel e-sigaretten niet bijna de hoeveelheid nicotine die in traditionele sigaretten, je bent nog steeds gevoelig voor het roken van een veel van, die kan stoppen met een moeilijke taak op de lange termijn, die helemaal niet stoppen. U bent nog steeds verslaafd aan nicotine, hoewel je misschien niet weet het.

Plus, vanuit een economisch oogpunt, de kosten van vervanging e-liquids voor uw elektronische roken apparaat en het vervangen van diverse componenten zo nu en dan is belachelijk hoog. Een gemiddeld 75 ml flesje van smaak niet eens laatste een week. Denk er over na.

Bovendien, wetenschappelijke en medische gegevens blijkt dat, hoewel de e-sigaretten eventueel traditionele roken kan vervangen, is er nog steeds een aantal gezondheidsrisico’s die u nodig hebt op hun hoede te zijn. Bijvoorbeeld, kan dat leiden tot:

 • Kanker – als gevolg van de verschillende chemicaliën die worden gebruikt bij de productie van e-liquids
 • Hart- en vaatziekten – E-sigaretten gewoon vertragen van de schade veroorzaakt door de traditionele tabak, maar e-sigaretten verhogen de levering van nicotine in uw systemen, die zowel uw cardiovasculaire systeem.
 • Slecht voor je longen – Tuurlijk, e-sigaretten niet de hoeveelheid rook die een normale sigaret bevat wel, maar ze om de kans op longontsteking te verhogen. Plus, zou je zelfs het ontwikkelen van chronisch hoesten als gevolg van de glycerine toegevoegd aan de vloeistof.

EaseQuit echter een oneindig gezonder en veiliger alternatief vergeleken e-sigaretten. Allereerst, hoef je niet zorgen te maken over het uitgeven van geld als een kit duurt een leven lang te hebben. In de tweede plaats, de behandeling is niet-invasief, wat betekent dat je niet om iets helemaal roken.

 

De Combo Method

Het gaat om de integratie van het gebruik van een combinatie van nicotine vervangende therapie of medicatie en / of het gebruik van nicotinepleisters met gedragsproblemen behandelingen. Het is belangrijk om te begrijpen dat deze trucs nog niet hebben bewezen om mensen te helpen kick hun rookgewoonte. Plus, zal een behandeling die het gebruik van nicotine gaat nooit uit te werken op de lange termijn.

 

gedragstherapie

Een andere tijd en geld in beslag methode waarbij u wekelijks afspraken met een gedragstherapeut plannen om met hem te praten / haar over alle factoren die je verlangen om te roken te activeren. Het is belangrijk om te begrijpen dat je de weg niet kunnen spreken uit uw cravings. U moet effectieve en veilige maatregelen te nemen om neer te zetten dat de 20-pack.

 
In plaats van je tijd en geld aan dergelijke alternatieve behandelingen te verspillen, is het sterk aanbevolen dat u probeert EaseQuit. Er is geen twijfel over hoe veilig het product is, hoe krachtig en effectief het is en hoe gemakkelijk het is om te gebruiken. Stelt u zich eens stoppen met roken in een week tijd.

Maar liefst 60 dagen geld-terug-garantie

EaseQuit wordt geleverd met een ongelooflijk goed-geld-terug garantie van 60 dagen. Een garantie als deze is vrij zeldzaam, die getuigen van de levensvatbaarheid en effectiviteit van het product draagt. Als u niet tevreden bent met het product, terug te sturen binnen de 60 dagen na aankoop en je zal een volledige terugbetaling, die verzend- en administratiekosten in rekening neemt ook worden gegeven.

buy-easequit

98/100 : by 294 users
EaseQuit Review
FLASH SALE 20% OFF »