EaseQUIT Review – Slutte å røyke med EaseQUIT

Home » Review » EaseQuit » EaseQUIT Review – Slutte å røyke med EaseQUIT

Last Updated on

easequit-gjennomgang

om EaseQUIT

Bruk av “bioaktive magneter” som festes til øret, EaseQUIT lover å hjelpe deg å slutte å røyke i løpet av 7 dager, uten kjemikalier, piller, eller fortsette med din avhengighet av nikotin.

Ved hjelp av noe som kalles auriculoterapi, hevder EaseQUIT å føre til at kroppen til å frigjøre endorfiner, som er peptider som aktiverer opioidreseptorer å levere en beroligende, smertestillende effekt som kan bidra til å avlaste cravings og abstinenssymptomer.

Ifølge selskapet, er alt du trenger å gjøre bære din EaseQUIT magnet for 3-4 timer per dag, og det vil hjelpe deg “bryte din avhengighet og slutte å røyke en gang for alle.» Og du trenger ikke å bekymre deg om påfyll, utskiftninger eller statister!

Samlet, vi blir fortalt prosessen fungerer over 4 trinn:

  • Plasser magnet på fingertuppene, som er belagt i 24k gull for å unngå reaksjoner i de med sensitiv hud.
  • Plasser mindre magnet på en “presis punkt” på forsiden av øret.
  • Plasser større magnet på baksiden av øret.
  • Slutte å røyke “for godt!”

Hvor fantastisk ville det føles å endelig bryte fri fra nikotinavhengighet? Og hvor mye penger kan du være i stand til å spare i prosessen?

Men er EaseQUIT virkelig “den enkleste og mest effektive måten å sparke røyking vane”, eller er det slange olje kamuflert som legitim vitenskap? Det er det vi vil hjelpe deg å avgjøre før du leverer over dine hardt opptjente penger.

Hva er Auricular Therapy? Er det effektivt for å slutte å røyke?

hvordan-easequit-arbeid

Dette kan være et mer komplisert spørsmål enn du forventer, så la oss bryte alt ned i tre forskjellige deler.

Ear Akupunktur

For tusenvis av år, har tradisjonell kinesisk medisin implementert akupunktur i sine behandlingsregimer, som innebærer å sette inn tynne nåler inn i kroppen på presise punkter.

Ifølge tankeprosess bak disse behandlingene (det er mange forskjellige teorier og filosofier som er involvert, avhengig av hvem du spør), disse nålene benytte seg energi meridianer som finnes i kroppen, som kan gi lindring fra en rekke plager.

En av disse energi meridianer som ligger i ørene, som akupunktur utøvere hevder ofte fungerer som en mikro av hele kroppen (med andre ord, at man kan behandle mange tilstander andre steder i kroppen ved å utføre akupunktur bare på ørene).

Dr. Paul Nogier sin Auriculotherapy

Så, i 1950, en fransk lege ved navn Paul Nogier tok de grunnleggende prinsippene i øreakupunktur og hevdet at disse energipunkter kan nås på en rekke forskjellige måter, annet enn nåler.

Dette inkluderer manuelt trykk, slik som fingertuppene (kjent som akupressur ), lasere, eller til og med lavt nivå elektriske strømmer.

Enheter Like EaseQuit

Nå har mange produkter nylig kom på markedet som hevder å ta Dr. Nogier ideen et skritt videre. I stedet for å bruke fingertrykk til å tappe inn i disse energipoeng, hevder de kan du bare feste magneter til øret i noen timer hver dag og gjøre mye av det samme.

Gitt dette, en “flytskjema” av hva vi diskuterer kan se omtrent slik ut:

Tradisjonell auricular akupunktur à Dr. Nogier sin Auriculotherapy metoder en magnet-baserte enheter som EaseQUIT

Men er det kliniske bevis som støtter noen av disse øvelsene?

Er Auricular behandlinger som EaseQUIT klinisk bevist?

auricolotheraphy-190x300Ifølge Nasjonalt Senter for komplementær og Integrative Health , “akupunktur ser ut til å være et rimelig alternativ for mennesker med kroniske smerter.”

Men de går på å merke seg at “kliniske retningslinjer er inkonsekvent” og at “effekten av akupunktur på hjernen og kroppen, og hvordan man best kan måle dem er bare begynnelsen for å bli forstått.”

Med andre ord, det er mye det medisinske samfunnet i dag ikke forstår om akupunktur, og det kliniske bevis er det indikerer det kan være mest effektive for smertelindring, ikke nødvendigvis ting som å slutte å røyke.

Men husk: EaseQUIT ikke leverer auricular akupunktur; bare magnet-basert akupressur. Fra dette perspektivet, hadde vi ikke på noen peer-reviewed kliniske bevis under vår forskning tyder på at det er nyttig for enhver tilstand, røyke eller på annen måte.

Videre har vi ikke støter noen av samme type bevis som indikerer at plassering av disse magnetene kan menings øke endorfiner, eller gi noen av de andre beroligende, stress lettelse, eller smerte ledelse fordeler sitert av selskapet.

Vi nådde ut til EaseQUIT produsenten for bevis på at deres enhet (eller auricular terapi enheter generelt) fungerer som annonsert, og vi skal sørge for å oppdatere denne vurderingen så snart et svar er mottatt.

Er det noen bivirkninger forbundet med EaseQUIT?

Mens det synes å være en mangel på kliniske bevis (basert på våre undersøkelser) som støtter EaseQUIT påstander, er den gode nyheten at du sannsynligvis ikke vil oppleve noen bivirkninger fra å bruke den.

Men selskapet nevner at EaseQUIT “bør ikke brukes av gravide eller av noen med høreapparat, pacemaker eller andre elektromedisinsk enhet.”

Utenom dette, kan du oppleve noen milde ømhet og / eller rødhet etter seg EaseQUIT, spesielt for de første par dagene, noe som bør avta etter å ha blitt fjernet.

Hvor mye koster EaseQUIT Cost?

EaseQUIT er priset til $ 45,84 og kommer med gratis frakt. Det er ingen indikasjon på hva du får for denne prisen, selv om det synes å være en magnet sett (foran og bak) og programinstruksjoner.

Ifølge nettsiden deres, er EaseQUIT garantert å hjelpe deg å slutte å røyke og kommer med en 30-dagers pengene tilbake-garanti, mindre S & H.

For å be om tilbakebetaling, kan EaseQUIT kundeserviceavdeling nås på +44 (0) 208 787 5981, support@easequit.com, eller via deres online kontaktskjema.

Klikk her for å bestille EaseQUIT fra den offisielle nettsiden »

Hvor er de EaseQUIT vurderingene? Hva om konkurransen?

Siden deres URL ble bare registrert mars 2016, EaseQUIT var også ny på tidspunktet for vår forskning for å ha fått noen online tilbakemeldinger fra kunder.

Men vi fikk vite at EaseQUIT er produsert av Wolfson Berg Limited, basert i Larnaca, Kypros, som hevder deres produkter er “støttet av vår medisinske og vitenskapelige Advisory Board.” Forhåpentligvis betyr dette at vi vil snart høre om vår anmodning om kliniske studier.

Etter et raskt søk på nettet, ser det selskapet produserer flere populære kosttilskudd, inkludert Crazy Bulk, PhenQ, og Phen24.

Her på HighYa, disse produktene hadde begrenset tilbakemeldinger fra kunder (til sammen 7 anmeldelser), med en gjennomsnittlig vurdering av en stjerne. Vanligste klagene refererte noen resultater og mindre enn fantastisk kundestøtte.

Forholdsvis, vil du finne lignende tilbakemeldinger for mye av EaseQUIT konkurranse, som hevder å også ta opp røyking, i tillegg til vekttap, sult kontroll, stress, og mer.

Kanskje den største forskjellen er at mange av EaseQUIT konkurrenter kan kjøpes for mindre enn $ 10 selv ZeroMed kommer inn på mindre enn $ 40. Faktisk kan du kjøpe så mange som 300 av disse magnetiske enheter på nettsteder som Ebay for så lite som $ 12!

Bringe det hele sammen, hvor blir det deg angå EaseQUIT?

Vil EaseQUIT hjelpe deg Kick the Habit-7 dager eller noe annet?

Se, som en som prøvde å slutte å røyke i mange år, vil jeg være den første til å fortelle deg at du trenger å gjøre hva det tar å oppnå suksess.

Med andre ord, om du sparke en vane å bruke tradisjonelle nikotin erstatning alternativer som patcher, tannkjøtt, eller pastiller; eller gjennom utradisjonelle metoder som auriculoterapi, hypnoterapi, eller til og med akupunktur, er det viktigste at du avslutter.

Tross alt, det er kanskje ingen raskere, mer effektiv metode for langt bedre din helse-eller spare deg for tusenvis av dollar per år enn ved å slutte å røyke.

På den annen side, hadde vi ikke på noen kliniske bevis på vår forskning som indikerer at auricular magnet enheter som EaseQUIT kan sikkert levere noen meningsfull kort- organisa- langsiktige fordeler.

Men igjen, selv om enheter som EaseQUIT ikke har noen målbar effekt på fysiologi, om de kan hjelpe deg å slutte å bruke placebo effekt, kan det tillate deg å nå det samme målet.

Bare husk at de fleste av konkurrentene er priset mye lavere. Også, hvis du har til å sende din EaseQUIT tilbake til Kypros for å få refundert, dette betyr at du kan miste en stor del av endringen i retur S & H kostnader.

buy-easequit

Klikk her for å bestille EaseQUIT fra den offisielle nettsiden »

84/100 : by 252 users
EaseQuit Review
FLASH SALE 20% OFF »