EaseQUIT Review – Stoppen met roken in slechts 7 Day

Home » Review » EaseQuit » EaseQUIT Review – Stoppen met roken in slechts 7 Day

Last Updated on

Stoppen met roken in slechts 7 dagen met EaseQUIT ™

  • Bestrijding van uw nicotineverslaving in slechts 7 dagen
  • Nicotine gratis en vrij van chemicaliën
  • Geen vullingen, vervanging of extra’s nodig
  • Stoppen met roken zonder hunkeren of intrekkingen
  • Nr gommen, pleisters, pillen, of e-sigaretten
  • Snel, gemakkelijk, effectieve methode om te stoppen met roken voor goed

BESTEL NU “

 

EaseQUIT beoordeling

easequit-review

Klaar om te stoppen met roken in slechts 7 dagen? EaseQUIT ™ is de makkelijkste en meest effectieve manier om uw rookgewoonte te schoppen. Kauwgom, pleisters, zuigtabletten, en zelfs de meeste e-sigaretten bevatten alle nicotine, precies dezelfde verslavende chemische stof die in de sigaretten die u probeert te dumpen. EaseQUIT beoordeling

EaseQUIT ™ bioactieve magneten zijn een volledig nicotine vrij en chemische gratis manier om uw afhankelijkheid te breken en te stoppen met roken voor eens en altijd. EaseQUIT

HOE WERKT HET?

Het is heel eenvoudig. EaseQUIT is een reeks van kleine bioactieve magneten. Gewoon plaats ze op uw oor, één aan de binnenkant en een aan de buitenkant (het magnetisme houdt ze op hun plaats) en ze zullen helpen bij het intomen van de sigaret hunkeren naar die het zo moeilijk om te stoppen met roken.

how-easequit-werk

Het werkt met behulp van een methode genaamd auriculotherapie. Ook wel bekend als ‘het oor acupunctuur’ – maar dan zonder de naalden – auriculotherapie is een pijn gratis, snelle en gemakkelijke manier voor u om te stoppen met roken voor goed. Door druk op een precies punt op de oorschelp (de oorschelp), de magneten stimuleren zenuwuiteinden die de afgifte van endorfine in hersenen. Dit zijn dezelfde ‘feel-good’ chemische stoffen die vrijkomen wanneer u een sigaret rookt – en zijn waarom roken maakt je een goed gevoel.

EaseQuit ™ – de gemakkelijkste manier om uw rookgewoonte Kick

Een snellere manier om een ​​Smoke Free Life

Geen prikkelend dagelijkse flarden te houden vervangen, smerig smakende zuigtabletten of die momenten van horror wanneer je beseft dat je bent vergeten om uw tandvlees te halen met jou … en je echt hunkeren naar een sigaret! EaseQUIT ™ is discreet en makkelijk te gebruiken, altijd en overal. Net plak de magneten op uw oor en vergeet over hen – en uw cravings!

De betaalbare manier om te stoppen met roken

Waarom de dop van een klein fortuin te houden vervangen van kauwgom, pleisters, pillen of e-sigaretten te stoppen met roken in plaats van EaseQUIT ™ kit ?. EaseQUIT zal je een leven lang meegaan. Slechts één betaling en je kunt het gebruiken zo vaak als je wilt. Geen werd niet bijgevuld, geen vervanging, en geen extra accessoires of add-ons te kopen. Hoe is dat voor flinke besparingen?

Gegarandeerd om u te helpen stoppen met roken … of uw geld terug

Tal van onze klanten zijn nu allemaal genieten van een gezonder leven vrij van de greep van nicotineverslaving dankzij EaseQUIT. We zijn er vrij zeker van dat u zult denken uw EaseQUIT magneten waren de moeite waard de investering ook. Maar voor het geval, we bieden u een volledig zonder risico’s, 30 dagen geld terug garantie. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, gewoon contact opnemen met onze mooie customer service team en ze zullen u zie rechts meteen.

Nicotine gratis manier om stoppen met roken

De traditionele stop-roken methoden nicotine bevatten vaak, de chemische waaraan je verslaafd bent. EaseQUIT ™ is een volledig nicotine vrij en chemische gratis manier om uw afhankelijkheid te breken en te stoppen met roken voor eens en altijd.

auriculotherapie Explained

Gebaseerd op de oude Chinese beginselen van acupunctuur, Dr. Paul Nogier ontwikkeld auriculotherapie in Frankrijk in 1950, die een verbinding tussen de oren en andere lichaamsdelen ontdekt.

Bij het uitoefenen van druk op bepaalde punten in het oor, Nogier vonden dit invloed op andere delen en processen van het lichaam. Deze reflex punten op het oor produceert zenuwimpulsen die een bericht naar de hersenen gebaseerd op de locatie van de punt te behandelen. Bovendien kunnen ze worden beïnvloed om pijn en stress, rust zenuwen te beheren, en zelfs helpen stoppen met roken. In tegenstelling tot de acupunctuur, is auriculotherapie geen gebruik van naalden. In plaats daarvan geldt druk (reflexologie) aan de punten op het oor. Deze druk kan op een aantal verschillende wijzen worden toegepast; handmatig met de vingers, via lasertherapie of elektrostimulatie, stompe getipt toverstokje apparaten, oor pellets of met magneten, zoals EaseQUIT.

Maar liefst 60 dagen geld-terug-garantie

EaseQuit wordt geleverd met een ongelooflijk goed-geld-terug garantie van 60 dagen. Een garantie als deze is vrij zeldzaam, die getuigen van de levensvatbaarheid en effectiviteit van het product draagt. Als u niet tevreden bent met het product, terug te sturen binnen de 60 dagen na aankoop en je zal een volledige terugbetaling, die verzend- en administratiekosten in rekening neemt ook worden gegeven.

buy-easequit

50/100 : by 150 users
EaseQuit Review
FLASH SALE 20% OFF »