EaseQUIT Review – Stoppen met roken met EaseQUIT

Home » Review » EaseQuit » EaseQUIT Review – Stoppen met roken met EaseQUIT

Last Updated on

easequit-review

over EaseQUIT

Met behulp van “bioactieve magneten” die hechten aan uw oor, EaseQUIT belooft om u te helpen stoppen met roken in slechts 7 dagen, zonder chemicaliën, pillen, of voortzetting van uw afhankelijkheid van nicotine.

Met behulp van een zogenaamde auriculotherapie, EaseQUIT beweert dat het uw lichaam veroorzaken endorfines, die peptiden die opiatenreceptors activeren om een ​​kalmerend, pijnstillend effect dat kan helpen verlichten onbedwingbare trek en ontwenningsverschijnselen te leveren zijn vrij te geven.

Volgens het bedrijf, alles wat je hoeft te doen is draag je EaseQUIT magneet voor 3-4 uur per dag, en het zal je helpen “breken uw afhankelijkheid en stoppen met roken voor eens en altijd.” En je zult geen zorgen te maken over vullingen, vervanging, of extra’s!

Over het algemeen zijn we te horen dat het proces werkt meer dan 4 stappen:

  • Plaats de magneet op je vingertoppen, die in 24-karaats goud is bekleed om reacties te voorkomen bij mensen met een gevoelige huid.
  • Leg de kleinere magneet op een “nauwkeurige point” op de voorkant van uw oor.
  • Plaats de grote magneet op de achterkant van uw oor.
  • Stoppen met roken ‘voor goed! “

Hoe geweldig zou het voelen om eindelijk los te komen van uw nicotineverslaving? En hoeveel geld zou u in staat zijn om op te slaan in het proces?

Maar is EaseQUIT echt de “de makkelijkste en meest effectieve manier om het roken afkicken,” of is het slangolie vermomd als legitieme wetenschap? Dat is wat we zullen u helpen beslissen voor het overhandigen van uw zuurverdiende geld.

Wat Is Auricular Therapy? Is het effectief voor het stoppen met roken?

how-easequit-werk

Dit zou een meer complexe vraag dan je verwacht te zijn, dus laten we breken alles in drie verschillende delen.

oor acupunctuur

Al duizenden jaren, heeft de traditionele Chinese geneeskunde acupunctuur geïmplementeerd in haar behandelingen, die invoegen dunne naalden in het lichaam op precieze punten te betrekken.

Volgens de gedachtegang achter vertonen (er zijn veel verschillende theorieën en filosofieën betrokken, afhankelijk van wie je vragen), deze naalden boren energiebanen in het lichaam, die hulp kan bieden tegen een verscheidenheid aan aandoeningen.

Een van deze energiebanen ligt in de oren, die acupuncturisten beweren vaak werkt als een microsysteem van het lichaam (met andere woorden, dat vele omstandigheden elders in het lichaam te behandelen door het uitvoeren van acupunctuur alleen de oren).

Dr. Paul Nogier’s Auriculotherapie

Vervolgens, in 1950, een Franse arts genaamd Paul Nogier nam de grondbeginselen van ooracupunctuur en beweerd dat deze energie punten kunnen worden aangetroffen in een aantal verschillende manieren, met uitzondering naalden.

Dit omvat manuele druk, zoals vingers (bekend als acupressuur ), lasers, of zelfs een lage elektrische stroom.

Apparaten zoals EaseQuit

Nu hebben veel producten onlangs op de markt die beweren dat ze Dr. Nogier idee een stap verder. In plaats van vingerdruk aan te boren in deze energie punten, ze beweren dat je kunt gewoon magneten aan uw oor voor een paar uur per dag en bereiken veel van hetzelfde.

Gezien deze, een “flowchart” van wat we bespreken misschien iets als volgt uitzien:

Traditionele auriculaire acupunctuur à Dr. Nogier’s auriculotherapie methoden à-Magnet gebaseerde apparaten zoals EaseQUIT

Maar is er klinisch bewijs ter ondersteuning van een van deze praktijken?

Zijn Auricular therapieën zoals EaseQUIT klinisch bewezen?

auricolotheraphy-190x300Volgens het Nationaal Centrum voor complementaire en Integrative Health , “acupunctuur lijkt een redelijke optie voor mensen met chronische pijn.”

Echter, gaan ze op te merken dat ‘klinische richtlijnen zijn inconsistent “en dat het” effect van acupunctuur op de hersenen en het lichaam en de beste manier om hen te meten alleen begint te worden begrepen. “

Met andere woorden, er is veel van de medische gemeenschap op dit moment niet begrijpen over acupunctuur, en wat klinisch bewijs er is geeft aan dat het wellicht het meest effectief voor pijnbestrijding, niet per se dingen als stoppen met roken zijn.

Maar vergeet niet: EaseQUIT levert geen auriculaire acupunctuur; Alleen magneet op basis van acupressuur. Vanuit dit perspectief, we hadden geen peer-reviewed klinische bewijzen tijdens ons onderzoek tegenkomen wat aangeeft dat het nuttig voor elke aandoening, roken of anderszins.

Bovendien hebben we niet een van dezelfde soort van bewijs waaruit blijkt dat de plaatsing van deze magneten zinvol kan verhogen endorfine release, of enige van de andere door het bedrijf aangehaalde voordelen kalmerend, stress, of pijnbestrijding tegenkomen.

We kwamen naar EaseQUIT de fabrikant voor het bewijs dat hun apparaat (of auriculaire therapie apparaten in het algemeen) werkt zoals geadverteerd, en we zullen er zeker op deze beoordeling zodra een antwoord wordt ontvangen te werken.

Zijn er bijwerkingen geassocieerd met EaseQUIT?

Hoewel er lijkt een gebrek aan klinisch bewijs (op basis van onze online onderzoek) ondersteuning van beweringen EaseQUIT’s, het goede nieuws is dat je waarschijnlijk geen bijwerkingen ondervinden van het gebruik ervan.

Echter, het bedrijf heeft gezegd dat EaseQUIT “mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen of door iemand met een gehoorapparaat, pacemaker, of andere elektro-medisch apparaat.”

Buiten deze, zou je wat milde tederheid en / of roodheid ervaren na het dragen EaseQUIT, vooral voor de eerste paar dagen, die moet afnemen nadat wordt verwijderd.

Hoeveel kost EaseQUIT kosten?

EaseQUIT is geprijsd op $ 45,84 en wordt geleverd met gratis verzending. Er is geen enkele aanwijzing precies wat je krijgt voor deze prijs, maar het lijkt een magneet set (voor en achter) en applicatie-instructies zijn.

Volgens hun website, wordt EaseQUIT gegarandeerd om u te helpen stoppen met roken en wordt geleverd met een 30-dagen geld terug garantie, minder S & H.

Met het oog op een terugbetaling te vragen, kan customer service afdeling EaseQUIT is te bereiken op +44 (0) 208 787 5981, support@easequit.com, of via hun online contact formulier.

klik hier om EaseQUIT bestellen via de officiële website »

Waar zijn de EaseQUIT reviews? Hoe zit het met de concurrentie?

Sinds hun URL gewoon maart 2016 werd geregistreerd, EaseQUIT was ook nieuw op het moment van ons onderzoek te hebben vergaard een online feedback van klanten.

Maar, we hebben leren dat EaseQUIT is vervaardigd door Wolfson Berg Limited, gebaseerd uit Larnaca, Cyprus, die beweert dat hun producten worden “ondersteund door onze medische en wetenschappelijke adviesraad.” Hopelijk betekent dit dat we zullen horen binnenkort terug over ons verzoek om klinische proeven.

Na een snelle online zoeken, lijkt het bedrijf produceert een aantal populaire voedingssupplementen, waaronder Crazy Bulk, PhenQ en Phen24.

Hier op HighYa, deze producten had beperkte feedback van klanten (een totaal van 7 beoordelingen), met een gemiddelde rating van 1 ster. Veel gehoorde klachten verwezen geen resultaten en minder-dan-stellaire customer support.

Relatief, zult u vergelijkbaar feedback voor veel van EaseQUIT de concurrentie, die beweren dat ze ook aandacht besteden aan het roken, in aanvulling op gewichtsverlies, honger controle, stress management, en nog veel meer.

Misschien wel het grootste verschil is dat veel van de concurrenten EaseQUIT’s kunnen worden gekocht voor minder dan $ 10, zelfs ZeroMed komt op minder dan $ 40. In feite, kunt u kopen maar liefst 300 van deze magnetische eenheden op websites als Ebay voor slechts $ 12!

Het samenbrengen van dit alles, waar komt dit verlof u met betrekking tot EaseQUIT?

Zal EaseQUIT helpen Kick the Habit-In 7 Days of anderszins?

Kijk, als iemand die probeerde te stoppen met roken gedurende vele jaren, zal ik de eerste zijn om u te vertellen dat je nodig hebt om te doen wat nodig is om succes te behalen.

Met andere woorden, of u de gewoonte om met behulp van traditionele nicotinevervangende opties zoals patches, tandvlees, of zuigtabletten schoppen; of via niet-traditionele methoden zoals auriculotherapie, hypnotherapie, of zelfs acupunctuur, het allerbelangrijkste is dat je stopt.

Immers, er is misschien geen snellere, meer effectieve methode van het sterk verbeteren van uw gezondheid of opslaan jezelf duizenden dollars per jaar dan door het stoppen met roken.

Aan de andere kant, we hebben geen klinisch bewijs tijdens ons onderzoek aangeeft dat auriculaire magneet apparaten zoals EaseQUIT betrouwbare wijze een zinvolle korte or- lange termijn voordelen kan leveren tegenkomen.

Maar nogmaals, zelfs als apparaten zoals EaseQUIT geen meetbaar effect hebben op de fysiologie, of ze kunnen helpen u stoppen met het gebruik van het placebo-effect, kan het toestaan ​​om hetzelfde doel te bereiken.

Houd in gedachten dat de meeste van de competitie veel lager is geprijsd. Ook als u uw EaseQUIT terug naar Cyprus te verzenden met het oog op een terugbetaling te krijgen, betekent dit dat u zou een grote brok van verandering te verliezen in ruil S & H kosten.

buy-easequit

klik hier om EaseQUIT bestellen via de officiële website »

77/100 : by 174 users
FLASH SALE 20% OFF »