EaseQUIT sluttet å røyke produkter Anmeldelser: Den beste måten å slutte å røyke

Home » Review » EaseQuit » EaseQUIT sluttet å røyke produkter Anmeldelser: Den beste måten å slutte å røyke

Last Updated on

Noen sa “ Det er lett å slutte å røyke. Jeg gjorde det tusen ganger ”. Kanskje denne uttalelsen er ganske kjent og representerer for mange røykere, siden de gjorde sitt beste for å slutte å røyke, men de mislyktes, men hvorfor det er så vanskelig å slutte å røyke? Svaret er nikotin.

Å ha svarene betyr at du har funnet den beste måten å slutte å røyke.

HVA ER Nikotin?

Nikotin er et kjemisk stoff som finnes i tobakksprodukter. Det er skadelig og avhengighetsskapende stoff som ligner på heroin eller kokain (enda mer avhengighetsskapende enn). Kokainavhengighet er en av de dårlige vaner som er mest vanskelig å gi opp, det er derfor nesten røykere ofte har en tendens til å røyke regelmessig. Ved bruk av tobakkprodukter, er nikotin absorberes i lungene gjennom slimhinnen i kollisjonsputer. Når luktende eller skråtobakk, er nikotin absorberes gjennom slimhinnene i nese og munn (forårsaket av inhalering).

Nikotin er også absorberes gjennom huden. Avhengig av hvordan den er absorbert, kan nikotin nå sitt toppnivå i blodet og hjernen raskt. Det tar bare 10 sekunder for nikotin å infiltrere hjernen din når du røyker. De akutte virkninger av nikotin vil forsvinne i løpet av noen få minutter som førte til røyke gjentatte ganger i løpet av dagen. Imidlertid sigarer og piper er mindre sannsynlighet for å forårsake smokecloud fordi nikotin absorberes sakte gjennom slimhinnene i munnen (for eksempel nikotin fra tobakk smokecloud).

HVORDAN Nikotin STAY IN YOUR BODY? Hvor kommer den bli og hvor lenge?

Når du inhalerer sigarettrøyk, er nikotin dypt båret inn i lungene. Da er det raskt absorbert i blodet og kombinert med karbonmonoksid og andre giftstoffer, til slutt forlot alle giftige komponenter i kroppen din. I virkeligheten, når du inhalerer sigarettrøyk, når nikotin hjernen raskere enn andre stoffer som kommer inn i kroppen selv om en blodåre (som intravenøs injeksjon).

Nikotin påvirker ulike deler av kroppen, inkludert hjertet og blodårene dine hormoner, stoffskiftet (måtene kroppen din bruk mat) og hjernen. Nikotin kan finnes i morsmelk og selv i livmorhalsen av kvinner som røyker sigaretter. Under graviditet, kan nikotin enter for å placenta og ble funnet i fostervann og nyfødt navlestreng blod.

Avhengig av ulike faktorer, kan nikotin bo i kroppen din for kortere eller lengre tid. For de fleste som røyker jevnlig, nikotin (eller andre lignende som kotinin) forblir i kroppen ca 3-4 dager etter røykeslutt. Dermed er det sagt at nikotin er ” et vedvarende lover ” som aldri er langt borte fra deg selv om du ikke røyker en gang per to dager.

HVORDAN Nikotin arbeide for å gjøre RØYKERE adlyde den?

Nikotin bringer komfort og velvære følelser for røykere for å overvinne de tidligere plagene. Det gjør røykerne ønsker å røyke mer og mer. Nikotin fungerer også som beroligende midler ved å gripe inn informasjonsflyt mellom nerveceller (neuroner). Røykere har en tendens til å røyke mer enn det nerve-systemet tilpasser seg til nikotin. Det betyr at det øker nikotinnivået i blodet av røykere.

De fleste vet at røyking er skadelig for deres helse og ønsker å redusere røyking eller slutte å røyke helt. Hvert år, omtrent 35 millioner røykere som har prøvd sitt beste for strengt å slutte å røyke, men uheldigvis, de fleste av dem røyke igjen i løpet av få dager.

Det er 1mg av nikotin i en sigarett. Ved hjelp av høy dose nikotin fra 30-60mg kan føre til risiko for død. Over tid, har en røyker til å avhenge av nikotin, både fysikk og mentalitet. Det er derfor når du prøver å slutte å røyke, vil du føle ubehag, og det er veldig vanskelig å gå bort fra smokecloud. Avhengighet gjør at du føler vanskelig å ignorere nikotin etter at du slutter å røyke. Det er mange studier indikerte at: å slutte å røyke, røykere har å forholde seg til både fysisk og psykisk avhengighet.

Alarmerende, røykere kan øke deres toleranse for nikotin over tid. Det betyr at de trenger mer nikotin å ha følelsen av komfort og få trivsel. Og denne årsak økende frekvens av røyking og gjør røykerne blir mer avhengige. Ved en viss terskel, vil røykerne nå til en viss nikotin nivåer og de fortsetter å røyke for å holde det i en behagelig rekkevidde.

Når en røyker ferdig røyke en sigarett, vil nikotin nivåer i hans / hennes kropp redusere, lavere og deretter mister litt etter litt. Følelsene av komfort begynner å gå unna, og en melding vil bli sendt tilfeldig til hans / hennes hjerne som han / hun ønsker å røyke. Hvis røykerne forsinke røyking, kan de begynne å bli irritert og grinete. Normalt er det ikke når alvorlige symptomer som rusavhengige, men røykere føler seg mer komfortabel over tid. Når noen røyker, vil de ubehagelige følelsene forsvinner litt etter litt, og denne syklusen vil fortsette til hun / han dør bort.

HVORFOR folk slutte å røyke og deretter tilbake til Nikotin?

Når røykerne prøvde å klippe ut eller slutte å røyke, vil mangelen på nikotin føre til abstinenssymptomer. Slutte å røyke er avtale med både fysikk og mentalitet. For fysikk, har kroppen til å reagere på mangelen av nikotin. For mentalitet, røykere har til å møte opp med å gi opp en vane, så narkomane trenger store endringer i deres atferd. For følelser, kan røykere føler at de har mistet sin beste venn.

For folk som røyker jevnlig i noen uker eller lenger vil ha abstinenssymptomer hvis de plutselig slutter å røyke eller vesentlig redusere mengden av penger for å røyke. For dem som røykte i mange år eller lenger vil stoppe nikotin effekter raskere og sterkere enn de nyere røykere. Disse symptomene kommer ofte i løpet av noen timer etter at du røyker den siste sigarett og nå toppnivået etter 2 eller 3 dager etter at de fleste av nikotin og dens giftstoffer har gått ut av kroppen. Disse under symptomene kan vare i noen dager til noen uker:

 • føler seg deprimert
 • Øk sigarett cravings
 • Svimmel (kan vare i noen dager)
 • Føle seg skuffet, blir utålmodig og lett å bli sint
 • føler seg engstelig
 • bli irritert
 • Har søvnforstyrrelse (noen ganger har mareritt, eller forferdelige drømmer)
 • Føler seg vanskelig å få konsentrasjon (mangel på konsentrasjon)
 • har hodepine
 • Føler seg sliten og kjedelig
 • Øk mat cravings
 • Legge på seg
 • har forstoppelse
 • Har hoste, tørr munn, sår hals og snivel
 • Har brystsmerter
 • Langsom hjerterytme

Disse gjør røykerne begynner å røyke igjen for å øke nikotinnivået i blodet til disse symptomene forsvinner. Faktum er 70-90% røykerne sier at abstinenssymptomene er den viktigste årsaken, og den eneste grunnen gjør dem mislyktes i å slutte å røyke. Å slutte å røyke effektivt og uten å ha over symptomer, bør røykere har en plan for å håndtere problemer som kan skje.

Det er noen bevis indikerte at andre kjemiske stoffer som finnes i røyk som kan fungere med nikotin for å gjøre det blir vanskeligere å gi opp. Påvirkning av røk på monoaminoksydase (et kjemisk stoff i hjernen) er fortsatt blir undersøkt.

ANBEFALT sluttet å røyke produkter: EaseQUIT ™

easequit-gjennomgang

EaseQUIT ™ er en ikke-kjemisk metode for å hjelpe deg å slutte å røyke lett på bare 7 dager. De bioaktive magneter i EaseQUIT ™ er en helt nikotin fri til å bryte uavhengighet og slutte å røyke.

HVORDAN EaseQUIT ™ fungerer?

auricolotheraphy-190x300

EaseQUIT ™ er et sett av små bioaktive magneter. Magneter stimulere nerveendene som forårsaker frigjøring av endorfiner i hjernen din, får velvære følelser og føler deg komfortabel som du røyker da hjelpe deg med å kontrollere sigarett cravings.

fremragende egenskaper

 • Det tar bare 7 dager til å slutte å røyke og fjerne tobakk avhengighet symptomer (bekjempe din nikotinavhengighet på bare 7 dager)
 • Slutte å røyke uten sigarett cravings (det er en viktig ledetråd)
 • Det er bra for helsen din, siden det er nikotin fri og kjemisk fri
 • Du trenger ikke å kombinere med andre produkter (ingen påfyll, utskiftninger) mens du bruker EaseQUIT ™
 • Har 30 dager pengene tilbake-garanti. Det bidrar til å gi deg en helt risikofri når du kjøper en høy verdi produkt.
 • Bruk magnetene på øret når som helst
 • Den har en fin lukt og enkel å bruke
 • Bare bestille en gang, men du kan bruke for lang sikt, bidrar det til å spare penger.

Negativt og bivirkninger

Kroppen din kan trenge tid til å tilpasse seg fremmed ting og materialer. Dermed kan du være mild kløe eller få følelsen som du fikk en forsiktig klemme. Ikke bekymre deg, det går bort i løpet av kort tid.

Bivirkninger: utgangspunktet er det ingen side påvirke.

bruken

hvordan easequit-arbeid

 • La les nøye instruksjon før du bruker dette produktet.
 • Du bør ha minst 3 – 4 timer om dagen og følge kontinuerlig innen 6-7 dager før avviklet røyking. På den syvende dagen, vil du helt kontrollere effektiviteten av EaseQUIT ™ ved å stoppe å røyke helt.
 • Slitasje på begge sider av øret. Plasser mindre magnet til forsiden av øret, og jo større magnet på baksiden av øret.

HVEM KAN BRUKE EaseQUIT ™?

Dette produktet er for både menn og kvinner som røyker.

KONTRA

 • Gravide er ikke tillatt å bruke dette produktet,
 • Folk som bruker høreapparater, hjerte hjelperen eller andre medisinske utstyr er ikke anbefaler å bruke EaseQUIT ™

PRODUSENT:

EaseQUIT ™ er produsert av WOLFSON BERG Company Ltd – med over 10 års erfaring i å produsere høykvalitets produkter i bransjen av matproduksjon.

HVOR KJØPE EaseQUIT ™?

For å kjøpe opprinnelsen produktet, anbefales det å kjøpe på den offisielle produsentens nettsted for å ha risiko-fri og 30 dagers pengene tilbake-garanti. Det er et profesjonelt team, alltid online og støtte deg med alle krav til EaseQUIT ™ for å sikre at du har funnet en beste valget for å slutte å røyke.

buy-easequit

Klikk her for å bestille EaseQUIT fra den offisielle nettsiden »

77/100 : by 168 users
FLASH SALE 20% OFF »