EaseQUIT Stoppen met roken producten Reviews: De beste manier om te stoppen met roken

Home » Review » EaseQuit » EaseQUIT Stoppen met roken producten Reviews: De beste manier om te stoppen met roken

Last Updated on

Iemand zei: “ Het is makkelijk om te stoppen met roken. Ik heb het al duizend keer ”. Misschien is deze verklaring is heel vertrouwd en vertegenwoordigt veel rokers, omdat zij hun best doen om te stoppen met roken, maar zij faalden, maar waarom is het te moeilijk om te stoppen met roken? Het antwoord is Nicotine.

Het hebben van de antwoorden betekent dat je het hebt gevonden beste manier om te stoppen met roken.

WAT IS NICOTINE?

Nicotine is een chemische verbinding die in tabaksproducten. Het is de schadelijke en verslavende stof vergelijkbaar met heroïne of cocaïne (zelfs meer verslavend dan). Cocaïneverslaving is een van de slechte gewoonten die het meest moeilijk te geven, dat is de reden waarom bijna rokers vaak de neiging om regelmatig te roken. Bij het gebruik van tabaksproducten, is nicotine geabsorbeerd in de longen door de bekleding van airbags. Wanneer rook of pruimtabak, nicotine wordt geabsorbeerd door slijmvlies van de neus en mond (door inhalatie).

Nicotine is ook opgenomen door de huid. Afhankelijk van hoe het wordt geabsorbeerd, kan nicotine zijn hoogtepunt niveau in het bloed en de hersenen snel te bereiken. Het duurt slechts 10 seconden voor nicotine naar je hersenen infiltreren wanneer je rookt. De acute effecten van nicotine zal verdwijnen in slechts enkele minuten leidt tot herhaaldelijk roken tijdens de dag. Echter sigaren en pijpen minder snel smokecloud veroorzaken omdat nicotine langzaam wordt geabsorbeerd door het slijmvlies van de mond (zoals nicotine uit tabak smokecloud).

HOE NICOTINE blijven in je lichaam? Waar komt het STAY en hoe lang?

Wanneer u sigarettenrook inhaleren, wordt nicotine diep uitgevoerd in uw longen. Dan wordt snel opgenomen in de bloedbaan en gecombineerd met koolmonoxide en andere giftige stoffen, vertrokken ze eindelijk alle giftige componenten in je lichaam. In werkelijkheid, als je sigarettenrook inhaleren, nicotine de hersenen bereikt sneller dan andere geneesmiddelen die het lichaam binnendringen hoewel een ader (zoals intraveneuze injectie).

Nicotine beïnvloedt naar verschillende delen van het lichaam, met inbegrip van uw hart en bloedvaten, je hormonen, je metabolisme (de manieren waarop uw lichaam te gebruiken voedsel) en je hersenen. Nicotine kan gevonden in de moedermelk en zelfs in baarmoederhalsslijm van de vrouwen die sigaretten roken. Tijdens de zwangerschap, kan nicotine om placenta te gaan en werd gevonden in het vruchtwater en in navelstrengbloed pasgeborene.

Afhankelijk van diverse factoren, kan nicotine blijven in je lichaam voor korte of lange tijd. Voor de meeste mensen die regelmatig roken, nicotine (of anderen soortgelijke zoals cotinine) blijft in hun lichaam ongeveer 3-4 dagen na het stoppen met roken. Zo wordt er gezegd dat nicotine is ” een hardnekkig lover ” wie is nooit ver weg van je zelfs je niet eens rook per twee dagen.

HOE NICOTINE werken om ervoor te SMOKERS gehoorzamen?

Nicotine brengt het comfort en het welzijn gevoelens voor rokers om de vorige ongemakken te overwinnen. Het maakt de rokers wil meer en meer roken. Nicotine werkt ook als depressiva door tussenliggende informatiestroom tussen zenuwcellen (neuronen). Rokers vaak meer dan het zenuwstelsel aanpast aan nicotine roken. Het betekent dat het verhoogt nicotine niveau in het bloed van rokers.

De meeste mensen weten dat het roken van sigaretten schadelijk is voor hun gezondheid en willen het roken of te stoppen met roken. Elk jaar, ongeveer 35 miljoen rokers die hun best hebben geprobeerd strikt te stoppen met roken, maar ongelukkig, de meesten van hen rookt weer binnen enkele dagen.

Er is 1 mg nicotine in een sigaret. Met behulp van een hoge dosis nicotine van 30-60 mg kan risico’s voor de dood tot gevolg hebben. In de loop der tijd een roker moet afhangen van nicotine, zowel lichaamsbouw en mentaliteit. Dat is waarom wanneer u probeert te stoppen met roken, zult u zich ongemakkelijk voelt en het is echt moeilijk om uit de buurt van smokecloud gaan. De verslaving maakt je voelen moeilijk om nicotine te negeren na het stoppen met roken. Er zijn veel studies gaven aan dat: stoppen met roken, rokers hebben om te gaan met zowel lichamelijke als geestelijke afhankelijkheid.

Alarmerend, kunnen rokers hun tolerantie over de tijd te verhogen tot nicotine. Het betekent dat ze meer nicotine nodig hebben om de gevoelens van troost te hebben en welzijn. En deze oorzaak toenemende frequentie van roken en maken rokers steeds meer verslaafd. Bij een bepaalde drempel, zullen rokers bereiken om een ​​bepaalde nicotine niveaus en dan gaan ze door met roken om het in een comfortabele bereik te houden.

Wanneer een roker klaar roken een sigaret, zal het nicotinegehalte in zijn / haar lichaam te verlagen, lagere en verliezen dan beetje bij beetje. De gevoelens van troost beginnen om weg te gaan en een melding wordt willekeurig verzonden om zijn / haar hersenen dat hij / zij wil om te roken. Als rokers vertraging roken, kunnen ze beginnen geïrriteerd en chagrijnig te zijn. Normaal gesproken is het geen ernstige symptomen zoals drugsverslavingen te bereiken, maar rokers voelen zich meer comfortabel over de tijd. Wanneer iemand rookt, zal de onaangename gevoelens weinig te verdrijven bij beetje en deze cyclus zal doorgaan tot hij / zij sterft weg.

Waarom mensen stoppen met roken en dan terug naar NICOTINE?

Bij rokers probeerde te snijden of te stoppen met roken, zal het gebrek aan nicotine leiden tot ontwenningsverschijnselen. Stoppen met roken is deal met zowel lichaamsbouw en mentaliteit. Voor lichaamsbouw, het lichaam heeft om te reageren op het gebrek aan nicotine. Voor mentaliteit, rokers hebben om op te staan ​​met het opgeven van een gewoonte, dus verslaafden moeten grote veranderingen in hun gedrag. Voor emoties, kunnen rokers het gevoel dat ze hun beste vriend kwijt.

Voor mensen die regelmatig rookt in een paar weken of langer zal ontwenningsverschijnselen als ze plotseling stoppen met roken of in wezen het kappen van de hoeveelheid geld die voor het roken. Voor degenen die al vele jaren of langer gerookt zal stoppen met nicotine effecten sneller en sterker dan de nieuwere rokers. Deze symptomen komen vaak binnen enkele uren nadat u de laatste sigaret roken en piekniveau bereiken na 2 of 3 dagen na het grootste deel van nicotine en de gifstoffen uit het lichaam zijn gegaan. Deze onderstaande symptomen kunnen duren enkele dagen tot enkele weken:

 • Voel me depressief
 • Verhoging sigaret hunkeren
 • Duizelig (kan duren voor enkele dagen)
 • Voel teleurgesteld, ongeduldig en gemakkelijk om boos te worden
 • angstig
 • geprikkeld zijn
 • Hebben slaapstoornis (soms nachtmerrie, of verschrikkelijk dromen)
 • Voel je het moeilijk om de concentratie te hebben (gebrek aan concentratie)
 • Heb hoofdpijn
 • Voel je moe en saai
 • Verhoog eetbuien
 • Aankomen
 • last hebben van constipatie
 • Hebben hoesten, droge mond, keelpijn en snivel
 • Pijn op de borst
 • Trage hartslag

Deze maken rokers opnieuw beginnen te roken aan nicotine concentraties in het bloed toenemen totdat deze symptomen verdwijnen. Het feit is 70-90% rokers zei dat ontwenningsverschijnselen zijn de belangrijkste oorzaak en de enige reden dat maakt ze niet in het stoppen met roken. Om effectief en zonder bovenstaande symptomen stoppen met roken, moeten rokers een plan om te gaan met problemen die kunnen gebeuren te hebben.

Er zijn een aantal bewijzen aangegeven dat andere chemische stoffen die in de rook die kunnen werken met nicotine te maken wordt het moeilijker op te geven. De effecten van rook op monoamineoxidase (hersenen chemische) worden nog onderzocht.

AANBEVOLEN STOP rookwaren: EaseQUIT ™

easequit-review

EaseQUIT ™ is een niet-chemische methode om u te helpen stoppen met roken gemakkelijk in slechts 7 dagen. De bioactieve magneten in EaseQUIT ™ zijn een volledig nicotine vrij om uw onafhankelijkheid te breken en te stoppen met roken.

HOE EaseQUIT ™ werkt?

auricolotheraphy-190x300

EaseQUIT ™ is een reeks van kleine bioactieve magneten. Magneten stimuleren zenuwuiteinden die het vrijkomen van endorfines in je hersenen veroorzaken, krijgen welzijn gevoelens en comfortabel alsof je met roken dan moet je helpen om sigaret cravings voelen.

Opvallende eigenschappen

 • Het duurt slechts 7 dagen om te stoppen met roken en verwijderen van tabaksverslaving symptomen (bestrijding van uw nicotineverslaving in slechts 7 dagen)
 • Stoppen met roken zonder sigaret hunkeren naar (het is een essentieel hint)
 • Het is goed voor je gezondheid omdat het nicotine gratis en vrij van chemicaliën
 • U hoeft niet te combineren met andere producten (geen werd niet bijgevuld, vervangingen) tijdens het gebruik van EaseQUIT ™
 • Hebben 30 dagen geld terug garantie. Het helpt om u een geheel zonder risico te bieden, terwijl de aanschaf van een hoogwaardig product.
 • Draag de magneten op uw oor op elk gewenst moment
 • Het heeft een aangename geur en makkelijk te gebruiken
 • Gewoon om een ​​keer, maar je kunt gebruiken voor de lange termijn, het helpt om geld te besparen.

Nadelen en bijwerkingen

Je lichaam kan tijd nodig aan te passen aan vreemde dingen en materialen. Zo kunt u mild jeuken of je het gevoel alsof je kreeg een zachtjes samen te knijpen. Maak je geen zorgen, het gaat weg in een korte tijd.

Bijwerkingen: in principe is er geen kant beïnvloeden.

HET GEBRUIK

how-easequit-werk

 • Laat lees aandachtig de instructies voor het gebruik van dit product.
 • Je moet dragen ten minste 3-4 uur per dag en volgend doorlopend binnen 6-7 dagen voor beëindigde roken. Op de zevende dag, zal je helemaal de efficiëntie van EaseQUIT ™ controleren door volledig te stoppen met roken.
 • Slijtage aan beide kanten van uw oor. Plaats de kleinere magneet aan de voorkant van uw oor en de grotere magneet naar de achterkant van uw oor.

WIE KAN GEBRUIKEN EaseQUIT ™?

Dit product is voor zowel mannen als vrouwen die roken.

CONTRA

 • Zwangere is niet toegestaan ​​om dit product te gebruiken,
 • Mensen die gebruik maken van gehoorapparaten, hart helper of andere medische apparatuur worden niet aanraden aan EaseQUIT ™ gebruiken

FABRIKANT:

EaseQUIT ™ wordt vervaardigd door WOLFSON BERG Company Ltd – met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten in de industrie van de voedselproductie.

WAAR TE EaseQUIT ™ kopen?

Met het oog op de oorsprong product te kopen, is het raadzaam om te kopen op de website van de officiële fabrikant om risico-vrij en 30 dagen geld terug garantie hebben. Er is een professioneel team, altijd online en ondersteuning die u aan alle eisen met betrekking tot EaseQUIT ™ om ervoor te zorgen dat u een beste keuze om te stoppen met roken gevonden.

buy-easequit

klik hier om EaseQUIT bestellen via de officiële website »

69/100 : by 90 users
EaseQuit Review
FLASH SALE 20% OFF »