EvoTea Teatox Review, Ingredients og bivirkninger

Home » Review » EvoTea Teatox » EvoTea Teatox Review, Ingredients og bivirkninger

Last Updated on

EvoTea Teatox er en urte te produsert i Storbritannia av Evolution Slimming. Selskapet markedsfører et imponerende antall vektkontrollprodukter og er en av de mest respekterte supplement produsenter i Storbritannia.

EvoTea Teatox Review, Ingredients og bivirkninger

Selv om slankepiller er trolig det mest populære alternativet med slankere, kan vekttap te som EvoTea Teatox gi lignende resultater, og er et spesielt godt alternativ for folk som har problemer med å svelge piller.

Krav: For å  hjelpe til appetittsuppresjon, øker metabolsk hastighet og øke omdannelsen av mat til energi i stedet for overskudd av kroppsfett.

Positivt : Det ser ikke ut til å være en historie id bivirkninger eller bivirkninger.

Negativt :  Ikke mye i veien for positive tilbakemeldinger fra kunder, er produsenten mystisk.

Hva er EvoTea Teatox Tea?

EvoTea Teatox er en urtete som inneholder ingredienser som er valgt for å gi en 30-dagers detox.

Menneskekroppen kan samle mye av giftstoffer som kan svekke dens naturlige funksjon. Noen av disse giftstoffene, som for eksempel frie radikaler, kommer fra mat; andre fra miljøet; og atter andre vokse og formere seg inne i legemet (en klassisk eksempel er forekomster av fekalier som ofte bygges opp i visse områder av tarmen). Av denne grunn en vanlig detox kan være fordelaktig for helsen. Evolution Slimming hevder sin detox te kan hjelpe brukeren føler lysere og sunnere, og kan også øke vekttap når det brukes som en del av en sunn livsstil.

Detox prosessen kan forbedre metabolske funksjon, slik Evolution Slimming påstander bære mye vekt og formuleringen inneholder også en ingrediens med bevist fettforbrenning evner-grønn te.

annonserte Fordeler

 • 100% naturlig supplement
 • Støtter energi, fett tap og bidrar til en normal makronæringsstoff metabolisme
 • En kraftig, men naturlig urte teatox formel
 • Ideelt for en morgen løft for å gi energi
 • Passer for menn og kvinner
 • Egnet for vegetarianere
 • Lett å bruke

nøkkel~~POS=TRUNC

 • Grønn te (350 mg): Grønn te er en bevist fettforbrenner og sitt rykte for å levere sikker vekttap har lyktes i å gjøre den til en av de mest populære slankepille ingredienser i verden.
 • Horsetail (350 mg): En gammel urt som er kjent for å date tilbake til forhistorisk tid, er kjerringrokk brukes til å behandle en rekke sykdommer. Kjerringrokk er et kraftig sammentrekkende og dets vanndrivende egenskaper kan være uvurderlig for behandling av urinveis og nedbrutt lidelser.
 • Løvetann (350 mg): En kraftig diuretisk som kan være nyttig for spyling av giftstoffer fra leveren og urinveiene. Løvetann bistår også riktig galle flyte, så kosttilskudd med løvetann kan også hjelpe på fordøyelsen.
 • Peppermynte (350 mg): En allsidig urt som tilbyr en rekke helsemessige fordeler, og etterlater pusten lukter minty frisk også. Peppermynte er et antibakterielt middel som kan fungere som en decongestant, og hjelpe til fordøyelsesprosessen. Det er også kjent for å revitalisere sinnet og viser lovende som en appetitt suppressant.
 • Vitamin B6 (0.105mg): Som alle B-vitaminer, B6 hjelpe metabolsk funksjon, så det kan være svært nyttig som en energileverandør, og har også potensial til å stimulere fettforbrenningen.
 • Biotin (3.75mcg): Også kalt Vitamin H. Biotin hjelper kroppen å forbrenne fett og karbohydrater, oppfordrer veksten av sunt hår, og er bra for nervesystemet.

Hvordan forberede EvoTea Teatox

 • Cup: Steep en EvoTea Teatox tepose i en kopp vann og tillate å brygge i tre minutter.
 • Tekanne: Tillat to teposer for hver liter kokende vann.

Hvordan bruke EvoTea Teatox  – kan forbrukes varm eller kald. Den anbefalte dosen er to kopper hver dag og Evolution Slimming antyder den første koppen bli fortært første tingen hver morgen. Den andre kopp dagen skal konsumeres i løpet av ettermiddagen (mellom lunsj og middag).

Vekttap resultater kan bli styrket ved å kombinere bruk av te med et lavt kaloriinntak og regelmessig mosjon.

Tilbakemeldinger fra kunder

Tilbakemeldingene fra kundene er utmerket og i rikelig tilførsel.

Noen prøve kunde lese:

“Smaker stor og virkelig fungerer for vekttap. Det er også veldig bra for perking deg opp. Jeg føler meg som en ny kvinne.”

“Jeg har bare brukt EvoTea Teatox for en uke, men magen min er allerede begynt å gå ned. Jeg føler meg mye bedre i meg selv i disse dager også, og er ikke lenger så sliten som jeg pleide å være (selvsagt detox). Smaken er ganske hyggelig også, så ingen klager fra meg.”

“Jeg skulle ønske jeg hadde funnet dette år siden. Det er virkelig hjelper meg med å få mest mulig ut av min kalori kontrollert diett. Jeg anbefaler dette produktet for alle som er ute etter en måte å gå ned i vekt.”

Bivirkninger og annen viktig informasjon

Bivirkninger er usannsynlig, men Evolution Slimming sier deres detox te er ikke egnet for gravide eller ammende mødre.

The Verdict

EvoTea Teatox er et anbefalt produkt. Blandingen inneholder en skikkelig blanding av ingredienser som bør være mer enn i stand til å produsere de lovet resultater. Tilbakemeldingene fra kundene tyder også på en kraftfull blanding. Prissettingen er rettferdig og en garanti er på plass. Det ville være vanskelig for oss å si noe på produktet eller produsenten, så toppkarakter hele veien.

Hvor kjøpe – Innkjøp alternativer og betraktninger

EvoTea Teatox er bare tilgjengelig fra Evolution Slimming nettbutikk.

På tidspunktet for denne anmeldelsen var det mulig å kjøpe 30 teposer for £ 19.99. Dette er ikke urimelig for et produkt av denne art, særlig gitt det faktum det er en 30-dagers pengene tilbake-garanti, og kunder som ønsker å gjøre det kan sikre betydelige rabatter ved å legge en ekstra boks eller to av teposer til sine bestillinger.

Det finnes spesielle tilbud og rabattpriser som er tilgjengelige

Klikk her for å bestille EvoTea Teatox fra den offisielle nettsiden »

63/100 : by 108 users
EvoTea Teatox Review
FLASH SALE 20% OFF »