EvoTea Teatox Review, Ingredients & Side Effects

Home » Review » EvoTea Teatox » EvoTea Teatox Review, Ingredients & Side Effects

Last Updated on

EvoTea Teatox is een kruidenthee geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk door Evolution Slimming. Het bedrijf verkoopt een indrukwekkend aantal van het gewicht management producten en is een van de meest gerespecteerde supplement fabrikanten in het Verenigd Koninkrijk.

EvoTea Teatox Review, Ingredients & Side Effects

Hoewel dieet pillen zijn waarschijnlijk de meest populaire optie met lijners, kan gewichtsverlies theesoorten zoals EvoTea Teatox vergelijkbare resultaten te bieden en zijn een bijzonder goede optie voor mensen die moeite hebben met slikken pillen hebben.

Claims: Om  eetlustafschaffing helpen verhogen stofwisseling en het omzetten van voedsel in energie in plaats van overtollig lichaamsvet te verhogen.

Positieve punten : Er lijkt geen geschiedenis id bijwerkingen of bijwerkingen zijn.

Minpunten :  Niet veel in de weg van de positieve feedback van klanten, fabrikant is mysterieus.

Wat is EvoTea Teatox Tea?

EvoTea Teatox is een kruidenthee die ingrediënten die zijn gekozen om een ​​30-daagse detox bieden bevat.

Het menselijk lichaam kan veel giftige stoffen die zijn natuurlijke functie kunnen verstoren ophopen. Een aantal van deze giftige stoffen, zoals vrije radicalen, zijn afkomstig uit voedsel; anderen uit de omgeving; en nog anderen groeien en vermenigvuldigen binnen het lichaam (een klassiek voorbeeld de afzettingen van fecaliën die vaak op in bepaalde gebieden van de darm). Om deze reden kan een regelmatige detox voordelig voor de gezondheid. Evolution Slimming claimt hun detox thee kan helpen de gebruiker helderder en gezonder voelen en kan ook een stimulans gewichtsverlies wanneer het wordt gebruikt als onderdeel van een gezonde levensstijl.

De detox proces kan metabolische functie te verbeteren, zodat vorderingen Evolution Slimming’s dragen een veel gewicht en de formulering bevat ook een ingrediënt met bewezen vetverbranding vermogens-groene thee.

geadverteerde voordelen

 • 100% natuurlijk supplement
 • Ondersteunt energie, vet verlies en draagt ​​bij aan een normale macronutriënten metabolisme
 • Een krachtige maar natuurlijke kruiden teatox formule
 • Ideaal voor een ochtend boost om energie te leveren
 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Geschikt voor vegetariërs
 • Makkelijk te gebruiken

Belangrijkste ingrediënten

 • Groene Thee (350 mg): Groene thee is een bewezen vetverbrander en zijn reputatie voor het verstrekken van veilige gewichtsverlies is er in geslaagd om het één van de meest populaire dieetpil ingrediënten in de wereld.
 • Paardenstaart (350 mg): Een oud kruid dat terug bekend is tot op heden uit de prehistorie, wordt paardestaart gebruikt voor de behandeling van een verscheidenheid aan ziekten. Paardestaart is een krachtig samentrekkend en diureticum kwaliteiten kan van onschatbare waarde voor de behandeling van de urinewegen en prostaat aandoeningen.
 • Paardebloem (350 mg): Een krachtige diureticum die bruikbaar zijn voor het spoelen toxines uit de lever en de urinewegen kunnen worden. Paardebloem helpt ook juist galstroom, zodat suppletie met paardebloem kunt ook de spijsvertering.
 • Pepermunt (350 mg): Een veelzijdig kruid dat tal van voordelen voor de gezondheid heeft en laat je adem ruiken Minty vers ook. Pepermunt is een antibacterieel middel dat kan fungeren als een decongestivum en helpen het verteringsproces. Het is ook bekend om de geest en shows belofte als een eetlustremmer te revitaliseren.
 • Vitamine B6 (0.105mg): Net als alle B-vitamines, B6 helpen metabolische functie, dus het zeer nuttig als een energieleverancier kan zijn en heeft ook de potentie om vetverbranding te stimuleren.
 • Biotine (3.75mcg): Ook wel Vitamine H. Biotine helpt het lichaam metaboliseren vetten en koolhydraten, stimuleert de groei van gezond haar, en is goed voor het zenuwstelsel.

Hoe voor te bereiden EvoTea Teatox

 • Beker: Steile één EvoTea Teatox theezakje in een kopje water en laten trekken drie minuten.
 • Theepot: Laat twee theezakjes per liter kokend water.

Hoe te EvoTea Teatox gebruiken  – kan warm of koud worden geconsumeerd. De aanbevolen dosis is twee kopjes per dag en Evolution Slimming suggereert het eerste kopje worden geconsumeerd eerste wat elke ochtend. De tweede beker van de dag zou moeten tijdens de middag (tussen lunch en diner) worden geconsumeerd.

Gewichtsverlies resultaten kunnen worden verbeterd door het combineren van het gebruik van de thee met een caloriearm dieet en regelmatige lichaamsbeweging.

Klanten feedback

Feedback van klanten is uitstekend en in overvloed te leveren.

Een paar voorbeelden opmerkingen lezen:

“Smaken geweldig en echt werkt voor gewichtsverlies. Het is ook heel goed voor perking u op. Ik voel me als een nieuwe vrouw.”

“Ik heb alleen geweest met behulp van EvoTea Teatox voor een week, maar mijn maag begint nu al naar beneden te gaan. Ik voel me een stuk beter in mezelf deze dagen zo goed en ben niet meer zo moe als ik gebruikt te worden (uiteraard de detox). De smaak is heel aangenaam ook, dus geen klachten van mij.”

“Ik wou dat ik dit jaar geleden gevonden. Het is echt helpt me om het meeste uit mijn caloriearm dieet. Ik beveel dit product voor iedereen die op zoek is naar een manier om gewicht te verliezen.”

Side Effects & Andere overwegingen

Bijwerkingen zijn onwaarschijnlijk, maar Evolution Slimming stelt hun detox thee is niet geschikt voor zwangere of zogende moeders.

Het vonnis

EvoTea Teatox is een aanbevolen product. Het mengsel bevat een fatsoenlijke mix van ingrediënten die meer dan geschikt voor het produceren van de beloofde resultaten zou moeten zijn. Customer feedback suggereert ook een krachtige mix. De prijs is eerlijk en een garantie is op zijn plaats. Het zou moeilijk zijn voor ons om het product of de fabrikant, dus toppunten helemaal fout.

Waar te koop – Inkoop Opties & Overwegingen

EvoTea Teatox is alleen beschikbaar van de Evolution Slimming online winkel.

Op het moment van deze beoordeling was het mogelijk om 30 theezakjes kopen voor £ 19,99. Dit is niet onredelijk voor een product van deze aard, vooral gezien het feit dat er een 30-dagen geld terug garantie, en klanten die willen doen kunnen aanzienlijke kortingen beveiligen door het toevoegen van een extra doos of twee van theezakjes om hun orders.

Er zijn speciale aanbiedingen en kortingen prijzen beschikbaar

Klik hier om EvoTea Teatox bestellen via de officiële website »

77/100 : by 293 users
FLASH SALE 20% OFF »