GenF20 Plus Review – En bedre HGH utløser?

Home » Review » GenF20 » GenF20 Plus Review – En bedre HGH utløser?

Last Updated on

Du kan høre mye snakk om HGH kosttilskudd fra dette området, og det er fordi supplement Politiet faktisk tror på det. Dens en ting hvis du hører fra en personlig trener, en faktisk bruker, eller Crossfit Instruktør, men når du hører om HGH releasers fra alle tre, tror jeg vi kan si “Case Closed.” Nøkkelen er å finne riktig HGH supplement for deg . GenF20 Plus, laget av Leading Edge Health, er en annen flott produkt. Aktive gutta over en alder av trettifem er fans av GenF20 Plus fordi de kan trene hardere, holde tritt med de yngre dollar, og fordi GenF20 Plus ryggen deres produkt med en 60 dagers 100% pengene tilbake garanti.

HGH nedgang diagram

Det er mye informasjon tilgjengelig på Human Growth Hormone (HGH) og hvordan det kan hjelpe deg å se og føle deg yngre og sterkere og unngå tegn på Ufrivillig. Men med så mange påstander om hvordan det fungerer og hva den kan gjøre, er det vanskelig å finne sannheten i alle sprøytenarkoman. Faktum er at HGH er klinisk bevist for å bekjempe noen av effektene av aldring, som slapp hud, tap av muskelmasse og redusert energi. Men det er noen forskjellige måter å øke HGH nivåer, og det er her det begynner å bli forvirrende. En lege kan foreskrive syntetiske HGH injeksjoner direkte øke mengden av HGH i kroppen din, eller du kan ta over-the-counter kosttilskudd som GenF20 Plus å stimulere kroppens egen naturlige produksjon av HGH. Sprøyte eller GenF20 Plus spray og piller? …. Jeg tar GenF20 Plus piller og spray, tusen takk muc h.

Hvordan Genf20 Plus Works

HGH er produsert i overflod av hypofysen når du er ung. Som du alder, kroppens naturlige produksjon av denne cellen veksthormon reduseres dramatisk. Det er der GenF20 Plus kommer i. Med sin kombinasjon av aminosyrer, peptider og næringsstoffer, det stimulerer hypofysen til å produsere mer HGH, retur nivåene til hva de var år siden.

Hva setter GenF20 Plus hverandre er sin forpliktelse til å ikke bare bruke de riktige ingrediensene, men å bruke dem i de effektive doser som er nødvendig for virkelige resultater. Faktisk, når GenF20 Plus forskere så behovet for å inkludere kraftig ny ingrediens, Alpha GPC , visste de at det ikke var nok plass til å legge det til kapselen uten skimping på noe annet. Så de setter den i en spray, lagt enda mer nyttig aminosyrer og planter, og start inkludert spray sammen med hver bestilling av GenF20 Plus.

Hva er ingrediensene i GenF20 Plus?

Vi tok en liste av ingrediensene i GenF20 Spray og helt ærlig, det er mye. Men mer forskning du gjør, jo mer du se hvor godt de fungerer sammen.

GenF20 Plus tabletter:

GTF krom 400 mcg- Krom har så positive effekter på insulin nivåer og mer enn én studie har vist at inntak av krom sammen med en fitness diett vil føre slankere muskler enn trening alene

L-Glutamin 460 mg – En av de få aminosyrer som kan krysse blod-hjerne-barrieren

L-arginin HCL 520 mg – L-arginin er den fysiologiske forløper for dannelsen av lystgass som formidler endotel-avhengige avslapping.

L Glycine 460 mg – L-glycin utfører to roller som en forløper til proteiner og bedre søvn, som er nødvendig for muskel ombygging. I en japansk studie, hadde fag som tok glysin bedre søvn ytelse.

L-tyrosin 400 mg – Tyrosin omdannes til L-dopa, som deretter omdannes til dopamin som deretter kan omdannes til noradrenalin (noradrenalin) og adrenalin (adrenalin).

Tribulus terrestris ekstrakt (vinranke) 320 mg -Stimulates hypofysen. I en studie hvor forsøks supplert Tribulus terrestris, etter 5 uker med trening, styrke og fettfri masse økes betydelig uten noen Forskjellen mellom gruppene.

L-Lysin HCl 400 mg -Er en essensiell aminosyre syntetisert fra asparaginsyre

Astragalus rot 240 mg – Brukes i kinesisk medisin som en immunstimulerende stoffet

Råmelk pulver 200 mg  Denne brukes for eksplosiv muskelvekst og økning i maksimal anaerob kraft, en undersøkelse bekreftet at utøverne som supplert råmelk hadde høyere toppsyklus kraft og maksimal vertikal sump makt over placebogruppen.

Fosfatidylcholin 100 mg – bundet til luteiniserende hormon Sekreter

Hjort Velvet Antler pulver 200mg  -hjort Antler fløyel, så latterlig som det høres ut, har massevis av IGF-1 som kan bidra til å regulere søvnen og øke kondisjon og libido nivåer. Imidlertid er ikke alle Deer Antler Velvet gradert det samme. GenF20 Plus bruker den beste karakteren av Deer Antler Velvet.

GABA  (GABA) 200 mg – bidrar til bedre søvn for muskel utvinning .. uten bakrus virkning.

L Isoleucine 160 mg – En forgrenede aminosyre som du trenger for å bygge muskler, men kan ikke finne i kostholdet ditt

Fremre hypofyse pulver 120 mg  -Dette bovint forbindelse som IGF-1 og topp anaerob strøm

L-Valin 160 mg – en annen bcaa som er essensielle og ikke-polarL Ornitin

For ekstra fordel og øke opptaket, du også vil ta GenF20 Plus Flytende Spray : Alpha GPC Growth Factor Proprietær Blend: GABA, Mucuna pruriens, Moomiyo Pakk Stimulator Factor Proprietær Blend: Ornithine Alpha Ketoglutarate, L-glutamin, L-Arginine, L- lysin, L-valin, L-isoleucin, L-tyrosin og Glycine.

GenF20 Plus fordeler

Med HGH nivåer av en 25 år gammel, anti-aging fordeler er mange. I så lite som tre uker, vil du begynne å se resultater som omfatter:

 • Jevnere, yngre utseende hud
 • Økt metabolisme og raskere vekttap
 • Mer energi og bedre fokus
 • Lyd, tilfredsstillende søvn
 • høyere energi
 • Forbedret humør og mental årvåkenhet
 • Sterkere sexlyst
 • Økt bentetthet

Genf20 Plus Ulempene

Vi så, og fant ikke mange. Programmet er litt tungvint. Du må ta pillene og bruke spray, hver to ganger daglig. Hvis du ønsker effekten skal vare, må du fortsette å ta GenF20 Plus ubestemt tid. Dette kan bli ganske dyrt over tid. Heldigvis kan du kjøpe en seks måneders forsyning og spare mye penger. Og hvis du ikke liker det, kan du returnere den.

GenF20 Plus er legen anbefalte

Dr. Steven Lamm, praktiserende lege og medisinske korrespondent for ABC TV-show, “The View” sier:

“Som lege er jeg svært kritisk til mange av de naturlige anti-aging produkter tilgjengelig i dag. Men jeg vil helhjertet anbefale GenF20 Plus til alle som ønsker å naturligvis øke HGH nivåer og forbedre deres generelle helse som de gamle.”

Dr. Jeff Hill, DPT, MA, sier cscs:

“Jeg ble nylig introdusert til produktet GenF20 og har sett gode resultater med mine pasienter å bruke det. Jeg blir ofte spurt om ernæringsproduktanbefalinger og anbefaler dette produktet til mine pasienter / utøvere. Dette produktet er gunstig for både idrettsutøvere og pasienter som gjennomgår rehab for å forbedre sitt fulle rehab potensial.”

Et utdrag fromDaniel Rudman, MD, i New England Journal of Medicine

“Effekten av seks månedene av humant veksthormon på mager kroppsmasse og adipose-vev var tilsvarende i  størrelse til endringer påløpt i løpet av 10-20 års aldring”.

Studien støtter fordelene med GenF20 Plus

En av de tingene som slår oss om GenF20 Plus er at de i oppdrag uavhengige studier for å måle effekten av GenF20 Plus og gitt ut resultatene. Kriteriene fagene var:

 • Voksne med klager over en hvilken som helst to av de følgende betingelser: dårlig søvnkvalitet, redusert hukommelse, nedsatt libido og lavt energinivå med klasse har fått verdien 1 eller 2 på en skala Likert 1-5. Betingelsene var til stede siden minst en måned og for ikke mer enn 6 måneder).
 • Alder mellom 35 til 65 år
 • Body Mass Indeks mellom 18,5 til 29,9 kg / m2
 • Emner villig til å gi skriftlig informert samtykke og følge med prosedyrene og kommer for oppfølging besøk.
 • Kvinner som er villige til å øve egnet prevensjon (unntatt p-piller) i løpet av studien.
 • Emner villig til å fortsette dagens livsstil praksis uten modifikasjoner (i kosthold og trening) i løpet av studieperioden

Over 12 uker fagene i GenF20 Plus Study deltakerne hadde økt IGF-1 nivåer, bedre søvn, bedre hukommelse, og en “bedre livskvalitet”.

Hvor kjøpe GenF20 Plus

GenF20 Plus Bruker Uttalelser

Du må gjøre ditt kjøp på nettet, men du har noen alternativer. Den GenF20 Plus nettstedet har flere pakker å velge mellom, alt fra en en-måneders forsyning for $ 77 og helt opp til en 6-måneders forsyning for $ 385 ($ 64 / måned). Flere andre nettbutikker bære GenF20 Plus samt for priser som spenner fra $ 50 til $ 77 for en måneds forbruk. Jeg har kjøpt andre produkter fra produsenten, Leading Edge og faktureringspraksis er ærlige og gimmick gratis. Det er ingen re-regninger eller add ons.

For et par grunner, kan bestille gjennom GenF20 Plus nettstedet være det beste alternativet. Først av alt, du vil være sikker på at du får kapsler og spray. Hvis du synes det er for virkelig billig, ikke bli overrasket om du sitter igjen med ingen spray og ingen regress. I tillegg GenF20 Plus tilbyr en full 60-dagers pengene tilbake-garanti . Du kan også dra nytte av bulk orden besparelser uten at garantien. Bare returnere de uåpnede flasker sammen med de tomme og motta full refusjon på hele bestillingen. Den andre grunnen til at jeg ville kjøpe GenF20 fra nettsiden er fordi jeg foretrekker ting friske fra produsenten, i stedet for fra en butikk eller distributør hvor produktet har blitt sittende på en hylle samle støv for en ukjent mengde tid.

Konklusjon

Forklaringene kan være litt vanskelig å følge, men vitenskapen er klar. HGH er en kraftig anti-aging kraft. GenF20 Plus er nummer 1 karakter HGH releaser supplement for en grunn. Det er effektivt og det er trygt. Ingen injeksjoner, ingen bivirkninger, ingen lommebok drenering legebesøk. Bare resultater. Med påvist ingredienser, strålende kritikker, og lege påtegninger bak oss, anbefaler vi supplere med GenF20 Plus til å bekjempe tegn og symptomer på aldring. GenF20 Plus er litt dyrere enn noen andre HGH releasers, men du får det du betaler for. Hvis du trenger en HGH supplement for å øke Crossfit gevinster eller trener for triatlon … Du vil merke en forskjell med GenF20 Plus

Klikk her for å bestille GenF20 Plus fra offisielle hjemmeside »

60/100 : by 180 users
GenF20 Review
FLASH SALE 20% OFF »