GenF20 Plus Review – Heeft GenF20 Plus werken? Side Effects, Recensies

Home » Review » GenF20 » GenF20 Plus Review – Heeft GenF20 Plus werken? Side Effects, Recensies

Last Updated on

Het is vrij duidelijk dat meer en meer mensen beginnen om hun gezondheid te nemen in hun eigen handen, kiezen voor natuurlijke, minder dure alternatieven voor voorgeschreven medicijnen te kopen. Als gevolg daarvan is de aanvulling op de gezondheid industrie booming, en anti-aging producten zoals HGH releasers zijn zeker geen uitzondering.

Je hebt misschien gehoord van een flink aantal van deze supplementen, waarvan sommige ook daadwerkelijk goede resultaten, zoals Somatropinne HGH, GH Advanced +, en HyperGH 14x. Maar er is een merk in het bijzonder dat enorm populair is geworden, die bekend staat als GenF20 Plus   gemaakt door Leading Edge Health.

Wat is het?

Simpel gezegd, GenF20 Plus is een supplement stack ontworpen om op natuurlijke wijze te verhogen van uw lichaam de eigen productie van menselijk groeihormoon of HGH. Het is een tweedelig systeem, bestaande uit zowel tabletten en orale spray die, in combinatie, samenwerken ter vorming secretagogum dat de hypofyse stimuleert om meer van zijn eigen HGH te produceren.

GenF2o Plus Ingrediënten

Het is moeilijk om te betogen dat de lijst van GenF20 Plus ingrediënten is indrukwekkend. De tabletten bevatten alleen 16 verschillende componenten en hebben enterische coating voor maximale absorptie. Elke volledige dosis van GenF20 Plus pillen bevat het volgende:

L-Arginine  Studies tonen aan dat arginine suppletie mogelijk kunnen verdrievoudigen je HGH niveaus en helpen bij het verbeteren sportprestaties. Ook versnelt vetverlies, bouwt spieren, verbetert de immuniteit, beschermt tegen kanker, bevordert de genezing, verhoogt de vruchtbaarheid van de man, en nog veel meer.

L-glutamine  Belangrijk voor de stofwisseling, het behoud van spieren en de celgroei, en verhoogt de energie en alertheid. Ook verhoogt de immuniteit, verlaagt het cholesterolgehalte en de bloeddruk, beschermt tegen artritis, diabetes, hart-en vaatziekten, en nog veel meer!

L-tyrosine  Gebruikt door de schildklier naar het product Thyroxine , een belangrijk hormoon aangetoond dat ze bijdragen tot het verminderen van vermoeidheid en depressie, en ook om groei en metabolisme regelen.

L-Glycine  moedigt de hypofyse HGH afscheiden. Ook vermindert stress en bevordert een gezonde prostaat.

L-Lysine  Versterkt immuniteit en seksuele functie. Het is aangetoond dat de effectiviteit arginine te verhogen met tien keer ten opzichte van alleen het nemen van arginine alleen.

Fosfatidylcholine  werkt als een uitstekend emulgeermiddel, helpen bij de absorptie van de andere bestanddelen. Ook emulgeert en breekt vetophopingen in het lichaam, het helpen voorkomen van galstenen, atherosclerose, hart-en vaatziekten, leverproblemen, depressie, geheugenverlies, en neurologische aandoeningen.

Astragalus Root Extract  Long gebruikt om de immuniteit te versterken en te helpen genezen wonden, maar verbetert ook de stofwisseling en de spijsvertering, verbetert de longfunctie, ondersteunt de bijnieren en het maagdarmkanaal, en vermindert vermoeidheid.

Hertengewei fluweel  Een natuurlijke bron van chondroïtine, collageen en glucosamine, waarbij kraakbeenweefsel versterkt. Bevat ook hormonen, waaronder IGF-1 ( insuline-achtige groeifactor I ) – een hormoon dat wordt geproduceerd in de lever als reactie op groeihormoon stimuleren.

GABA   Gamma-Aminobutryic Acid een krachtige neurotransmitter aminozuur, die een aantal gunstige effecten op het zenuwstelsel. GABA stimuleert de secretie van HGH.

Bovine Colostrum  Een soort melk vrijwel identiek aan humaan colostrum dat immuniteit stimuleert, versnelt genezing verhoogt bot- en spiermassa en vertraagt veroudering. Ook bevat IGF-1 ( insuline-achtige groeifactor ), dat is een voorloper van HGH, en dacht verantwoordelijk voor HGH anti-aging voordelen te zijn.

L-Valine  een vertakte keten aminozuur nodig voor de groei en herstel van weefsel, spiermetabolisme en onderhouden stikstofbalans in het lichaam.

Hypofysevoorkwab Powder   Stimuleert efficiëntere werking van de hypofyse leidt tot een toename van de productie van HGH. Ook dacht te helpen verbeteren vele leeftijd gerelateerde aandoeningen, zoals verminderde spiertonus.

GTF Chromium (0,1 mg)  Aids met behoud van glucose door het versterken insulineactiviteit en lagere bloedsuikerspiegel kan helpen om de productie van HGH. Ook helpt het om de stofwisseling te verhogen, energie te verhogen, en het verhogen van vet verlies.

L-Ornithine (25 mg)  onderzoek geven aan dat Ornithine is bijna twee keer zo krachtig als arginine (die je zo veel als triple HGH levels zult herinneren), nog meer in combinatie met de glutamine, arginine en lysine al toegevoegd.

De GenF20 Plus orale spray bevat veel van dezelfde ingrediënten die de pillen te doen, plus nog een paar, maar in een meer gemakkelijk geabsorbeerd vorm. Echter, het belangrijkste verschil tussen de orale spray versus de tabletten is het ingrediënt Alpha GPC .

Alpha GPC helpt niet alleen de productie van HGH, het verbetert de effecten van andere hormonen geproduceerd door de hypofyse. Het verhoogt ook de training prestaties, vermindert vet in de lever, en verhoogt de cognitieve voordelen van fosfatidylcholine.

Andere ingrediënten gevonden in de GenF20 Plus vloeibare spray zijn:

 • GABA ( gamma-aminoboterzuur )
 • Fluweelboon Seed
 • L-Lysine
 • L-Glutamine
 • L-Aginine
 • L-Trysince
 • L-Valine
 • L-Isoeucine
 • Ornithine Alpha Ketoglutarate
 • glycine
 • Moomiyo Extract

Hoe te gebruiken

Aanwijzingen voor het nemen van GenF20 Plus zijn vrij veel straight-forward: neem twee tabletten een uur voor de lunch en twee tabletten een uur voor het diner, voor een totaal van vier tabletten per dag. Daarom zal een levering van één maand 120 tabletten bevatten.

Je moet ook rekening 3 sprays oraal tweemaal per dag, een uur voor de maaltijd, en vast te houden onder de tong gedurende 30 seconden voor het doorslikken. Het resultaat van kammen deze twee levering methoden is een meer evenwichtig en doeltreffend totale behandeling voor het verhogen van uw HGH levels.

Bijwerkingen

Tot op heden zijn er geen bijwerkingen bekend van het gebruik van ofwel de GenF20 Plus tabletten of de spray. Er zijn ook geen bekende interacties met andere geneesmiddelen in verband met het nemen van GenF20 Plus, maar om aan de veilige kant moet je altijd contact op met uw arts als u vragen hebt.

Voor wie is GenF20 Plus?

Als je een man of een vrouw het naderen van uw 40’s of daarbuiten, je bent een ideale kandidaat voor het gebruik van GenF20 Plus. De meeste mensen zullen vinden dat het merkbare resultaten kan produceren in een aantal gebieden, met inbegrip van stemming, libido, energie, kwaliteit van de slaap, en huidverjonging.

GenF20 Plus Testimonials

GenF20 Plus Getuigenissen van gebruikers

 • “Ik beveel dit product mijn patiënten!” – Ik was onlangs voorgesteld aan uw product GenF20 en hebben goede resultaten met mijn patiënten het gebruik ervan gezien. Ik ben vaak gevraagd voor voedingsadviezen product en dit product ten zeerste aanbevelen aan mijn patiënten / sporters. Dit product is gunstig voor zowel sporters en patiënten revalidatie ondergaan om hun volledige revalidatie potentieel te verbeteren. – Dr. Jeff Hill, DPT, MA, CSCS
 • “Meer energie en spiermassa …” – ik heb gebruikt GenF20 voor ongeveer een maand nu en ik heb meer energie en spiermassa en zeer goed slapen nu … voordat GenF20 ik kon nauwelijks zelfs slapen 4 uur ‘s nachts! Dit product is een zegen! Je won me over … gewoon doorgaan met het goede werk dat je doet doen en ik zal uw klant voor het leven! – Robert Garcia
 • “Energie en libido zijn ongelooflijk …” – Mijn huid, haar, nagels zijn sterk verbeterd (haar is dikker!). Ik heb cellulitis verminderd op mijn binnenkant van de dijen dat ik geprobeerd heb, tot nu toe, te verbeteren voor de komende jaren! Mijn energie en libido zijn ongelooflijk! Ik beveel GenF20 aan al mijn vrienden en mijn familie heeft al een aanbod. Mijn moeder heeft astma en heeft nu meer energie dan ooit! – Sylvia Denonna, New York
 • “Kijk precies hetzelfde als toen ik jonger was …” – Ik heb GenF20 gebruikt voor een paar jaar nu en een verschil handhaven van gewicht, betere huid en definitie hebben gemerkt. Ik heb meer energie en kan vrij veel te doen en zien er precies hetzelfde als toen ik jonger was … GenF20 lijkt alleen maar om mijn leeftijd waar ik ben op te houden! – Michael Masch, Philidelphia, Pennsylvania

Waar te kopen

GenF20 Plus is direct beschikbaar via de website van de fabrikant. Een tip: wees voorzichtig dat je niet uiteindelijk het kopen van de pillen en de spray afzonderlijk – u zult veel meer geld te besparen door de aankoop van een van de package deals in plaats daarvan (kijk voor hen vermeld onder de individuele pil en spuit drop- down menu’s op de bestelpagina).

Er is ook opties er voor het bestellen via telefoon, post of fax als u zou verkiezen.

Ze bieden ook een twee maanden geld-terug garantie, dus als je het te proberen voor 60 dagen en besluit dat je niet bevalt, moet je alleen maar te sturen in uw lege containers en ze zullen uw geld terug. Sommige mensen doe er niet veel vertrouwen in deze zogenaamde garanties, en te veel bedrijven zijn niet betrouwbaar, maar voor zover ik weet Leading Edge Health doet eren alle restituties voor producten die bij hen werden ingediend.

Conclusie – Is GenF2o Plus werken?

Customer reviews en anekdotisch bewijs zijn geweldig, maar ik ben altijd onder de indruk wanneer er is moeilijk wetenschappelijke gegevens om naar te kijken. Een van deze studie, uitgevoerd door Vedische Life Sciences Pvt. Ltd, onthulde een aantal mooie interessante resultaten.

De studie (gedocumenteerd in een 63-pagina’s tellend rapport, die ik hier hebt geüpload) werd uitgevoerd op normale tot overgewicht in de leeftijd van 35-65 over een periode van drie maanden. Het doel van de studie was om te evalueren wat het effect van GenF20 Plus gehad op het verbeteren van IGF-1 niveaus ( Insuline-like Growth Factor-1 , de primaire mediator van effecten HGH’s), omdat het stimuleren van de hypofyse HGH scheiden moeten ook de lever te stimuleren IGF-1.

De resultaten toonden aan dat de “actieve” groep (die niet ontvangen van een placebo) had aanzienlijk verhoogde niveaus van IGF-1. De onderzoekers concludeerden dat “ de significante toename in serum IGF-1 niveaus in de subgroep de leeftijd van 40 in de actieve groep is te wijten aan de consumptie van GenF20 Plus.

Zij concludeerden ook dat de voordelen die zij waargenomen waarschijnlijk zou verbeteren na verloop van tijd hoe langer GenF20 Plus wordt gebruikt.

Zo werkt het? Naar mijn mening is GenF20 Plus is aangetoond dat zowel een effectieve en veilige manier om het lichaam de productie van HGH te verhogen, en ik denk dat veel mensen konden hun kwaliteit van leven drastisch te verbeteren door het aan te vullen met het.

klik hier om GenF20 Plus bestellen via de officiële website »

69/100 : by 90 users
GenF20 Review
FLASH SALE 20% OFF »